Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
N
Gece uyuyor mu peki

Kızlar, akşam saatleri 7-10 arası ağlamayan bebişi olanlar.. bebişiniz o saatlerde ne yapıyor çığlıklı ağlamak dışında uyuyan normal sessiz uyanık kalan var mı
7-10 çok güzel bi süre. Bizim 6-13 çünkü
Bebişim 10da uyusa çok mutlu olurdumm

Ayyy hiç bı şey alamıyorum oğlundan bı sürü şey kaldi onları giyiyor ama pembeli şeylere çok aklım gidiyo
Bende 1.3ay bir kaç tulum almışım sürekli onları giyiyor alışverişe de çıkamadım trendyoldan bakayım dedim güzel bandanlar var bağlamalı olan

Bizimkide parmağını falan emiyor çok cok. Saldırıyor2.ay aşısına çağırdılar bizide perdembe canım 1 tanemi olcak acaba
3tane oluyor iki aylık aşısı.iki bacak bı kol.bnm kız baya huysuz olmuştu.bide ayrı günlerde vurdu. Bı hafta arayla yapilcakti ama bizim baya sarktı.cunku aşı yokmuş ellerinde.
Kızlar, akşam saatleri 7-10 arası ağlamayan bebişi olanlar.. bebişiniz o saatlerde ne yapıyor çığlıklı ağlamak dışında uyuyan normal sessiz uyanık kalan var mı
Bizimki mız mız sürekli 11e kadar.
11 gibi uyuyor. Bazen 2 buçukta bazen 4te uyanıyor.sonra 6.bucukta.en son 8 buçuk gibi ve son.gunduz düzenli uyku yok .mız mız ediyor artık.bugunle 3 aylık olduk.
Kız bebişi olan arkadaşlar bebise en son neler aldınız kıyafet ve bandana almak istiyorum
Bizim kiyafet bı dolu var kardeslerimden.temudan bandana almıştım 12li.zor takıyorum çok sevmiyor.ama arada mecbur takmaya calisiyorum.bnm kız yoğun bakımda kalırken sağ tarafa yatirmislar sürekli.sag kulağı kepçe gibi.kenarindaki kıvrımı açık biraz.bandayla düzelir belki die umuyorum ama bakalım.

Allah'ım altini temizleyip çıtçıtini yaparken tekrar pisletti.degistirdim besige koydum.ben lavaboya gidip gelene kadar hazırlamış bidaha. Normalde geceleri kaka yapmazdı.bugun coştu

Kizlar rota aşısı olduk dün.oglumda kendim yapmıştım.simdi sağlık ocağına götürdüm ama ikinciyi kendim yaparım heralde..yalniz ne pahalanmis öyle..oğlumda 600du 2021de. Şimdi 2350tl olmuş.4 katı olmuş .

Bende 1.3ay bir kaç tulum almışım sürekli onları giyiyor alışverişe de çıkamadım trendyoldan bakayım dedim güzel bandanlar var bağlamalı olan
Hamileyken şunları almıştım bandanaları kombine takıyorum fotoğraflarda çok tatlı duruyor ama babet çoraplar henüz olmuyor

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-06-05-42-26-116_trendyol.com.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2025-03-06-05-42-17-766_trendyol.com.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 4
Dün 5-10 arası yaptı delirmeyi. Eşim iftar yapamadı ben alıyorum ağlıyor, o alıyor ağlıyor memede durmuyor.

Bizimde gecelerimiz buna yakın. Ben gece mama vermiyorum sadece emziriyorum. Sabahın ufkunda uyanıyor. Benim artık dermanım kalmadı uyuyup kalacağım diye korkuyorum.

Kızlar dün sütümü sağmıştım biberona koyup buzdolabına koymuştım akşam sıcak suyun içine biberonu koyup ısıtıp bebeğime verdim içinde 30 cc kaldı tekrar buzdolabına koydum yeniden ısıtıp verebilir miyim yoksa bebek için zararlı mı olur dökeyşm mi ?

Benim akşama sütüm bitiyo Doymuyo çocuk ondan mama veriyorum. Onu da çok az içiyo zaten. Valla ben gebermişlik sendromuna yakalandım galiba eşim ağlamasına kalkıyo gece ben duymuyorum. Yorgunluktan galiba.

Benim akşama sütüm bitiyo Doymuyo çocuk ondan mama veriyorum. Onu da çok az içiyo zaten. Valla ben gebermişlik sendromuna yakalandım galiba eşim ağlamasına kalkıyo gece ben duymuyorum. Yorgunluktan galiba.
Benimde akşam sütüm bitiyor mamayla uyuyor. Ama gece biraz uyursam süt toplanıyor yoksa mama yapmak daha işkence. Tam uyanmasına izin vermeden emziriyorum, altını değiştirmiyorum zaten artık geceleri kaka yapmıyor. Hızlı uykuya geçiyor ama 2-3 saat sonra aynısı 3 saati geçen bi uykusu olmamıştır mamaya rağmen.

Bizimki gündüzleri de huysuzlanıyo 2-3 gündür. Çok az uyuyo, derin uykuya geçemiyo hiç. Sinirinden ağlıyo. Ben de uykusuzluktan

Bir de bişey sormak istiyorum. Benim bebişin midesi mi küçük anlamadım ama 2-3 saatlik açlıkla 60 cc mamayı çok zor bitiriyo. Hatta çoğunlukla kusuyo bi kısmını. Göğüslerimde ne kadar süt oluyo hiç kestiremiyorum çünkü sağdığım zaman çok az geliyo. Ama göğsümü sıkınca süt var. Yani sütün tamamı sağılmıyo. Ne kadar içtiğini anlamıyorum. Mama da az içince şüpheye düştüm. 60 cclik mamayı da yarım saat 40 dkda anca içiyor. Uyuya uyana bi hal oluyo. Normal mi acaba

Bizimki akşam 9 da yatarsa gece 2 de kalkıyor kesintisiz beş saat uyuyor. Bu arada iki aylık bebeğim. Altını degistir emzir derken uyuması gece 3 ' ü buluyor. Sabah 5 veya 6 gibi tekrar uyanıyor alt değiştirmeden emzirip yatırıyorum sabah sekizde uyanıyor. Bir buçuk saat oyaliyorum alt degistir üstünü değiştir emzir derken Sabah 9.30da 10 gibi ilk gündüz uykusuna yatırıyorum. BiZ bu şekilde düzen kurduk

Kızlar ben sleepy bio natural kullanıyordum şimdiye kadar. 6 kilo oldu bizimki. 3 numaraya geçtim bu hafta ama sürekli taşırıyor gece bile max 3 saatte değiştiriyorum.. 3 numara büyük geliyor gibi ondan mı taşırıyor acaba. Bacaklarında da iz oluyor hep baya sıkı bağlıyorum..
Siz ne kullanıyorsunuz bez?

Kaç günlük kaç kilo? Tuniş 90cclik mamayı arkamı dönmeden bitiriyor versem 120de içer 10dk falan sürüyor bitirmesi o yüzden dedim dün size aventin 2 numarası bence hızlı diye. Tuniş mamayla uykuya hiç dalmıyor, mamadan sonra ya meme ya da fış fışlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…