Gece uyuyor mu pekiAhh canım benim. Bu gaz mahvetti hepsini yaa.. bizimkinin de gazı var illaki o saatlerde ama tepkileri çok fazla ağlaması çığlık çığlığa çok zor sakinleşiyor canım. Ama 7-10 arası mesai gibi saati şaşmıyor. 10da hooop mışıl mışıl uyuyor.. ee nerede bu gaz.. tam kolik bebek işte
7-10 çok güzel bi süre. Bizim 6-13 çünküKızlar, akşam saatleri 7-10 arası ağlamayan bebişi olanlar.. bebişiniz o saatlerde ne yapıyorçığlıklı ağlamak dışında uyuyan normal sessiz uyanık kalan var mı
Ayyy hiç bı şey alamıyorum oğlundan bı sürü şey kaldi onları giyiyor ama pembeli şeylere çok aklım gidiyoKız bebişi olan arkadaşlar bebise en son neler aldınızkıyafet ve bandana almak istiyorum
Bende 1.3ay bir kaç tulum almışım sürekli onları giyiyor alışverişe de çıkamadım trendyoldan bakayım dedim güzel bandanlar var bağlamalı olanAyyy hiç bı şey alamıyorum oğlundan bı sürü şey kaldi onları giyiyor ama pembeli şeylere çok aklım gidiyo
3tane oluyor iki aylık aşısı.iki bacak bı kol.bnm kız baya huysuz olmuştu.bide ayrı günlerde vurdu. Bı hafta arayla yapilcakti ama bizim baya sarktı.cunku aşı yokmuş ellerinde.Bizimkide parmağını falan emiyor çok cok. Saldırıyor2.ay aşısına çağırdılar bizide perdembe canım 1 tanemi olcak acaba
Bizimki mız mız sürekli 11e kadar.Kızlar, akşam saatleri 7-10 arası ağlamayan bebişi olanlar.. bebişiniz o saatlerde ne yapıyorçığlıklı ağlamak dışında uyuyan normal sessiz uyanık kalan var mı
11 gibi uyuyor. Bazen 2 buçukta bazen 4te uyanıyor.sonra 6.bucukta.en son 8 buçuk gibi ve son.gunduz düzenli uyku yok .mız mız ediyor artık.bugunle 3 aylık olduk.Kızlar bebekleriniz ne kadarlık uyku düzenleri nasıl tracy hogg kitabını aldım bende yarın gelir ikizlerime çöl güzel uyku düzeni kurmuştum akşam 7.30 8 de gece uykusuna geçer sabah 6.30 7 arası uyanırlardı gece de 1 kere mama içmeye kalkarlardı ama ben bunu nasıl yaptığımı unuttum bebeğiniz gece uykusuna kaçta geçiyor gece kaç kere uyanıyor biz daha çok küçüğüz ama bizden büyğm arkadaşlarımız neler yapıyorlar merak ediyorum tavsiyesi olan ben yaptım işe yaradı diyen teyzeler var mı
Bizim kiyafet bı dolu var kardeslerimden.temudan bandana almıştım 12li.zor takıyorum çok sevmiyor.ama arada mecbur takmaya calisiyorum.bnm kız yoğun bakımda kalırken sağ tarafa yatirmislar sürekli.sag kulağı kepçe gibi.kenarindaki kıvrımı açık biraz.bandayla düzelir belki die umuyorum ama bakalım.Kız bebişi olan arkadaşlar bebise en son neler aldınızkıyafet ve bandana almak istiyorum
Hamileyken şunları almıştım bandanaları kombine takıyorum fotoğraflarda çok tatlı duruyor ama babet çoraplar henüz olmuyorBende 1.3ay bir kaç tulum almışım sürekli onları giyiyor alışverişe de çıkamadım trendyoldan bakayım dedim güzel bandanlar var bağlamalı olan
Dün 5-10 arası yaptı delirmeyi. Eşim iftar yapamadıKızlar, akşam saatleri 7-10 arası ağlamayan bebişi olanlar.. bebişiniz o saatlerde ne yapıyorçığlıklı ağlamak dışında uyuyan normal sessiz uyanık kalan var mı
Bizimde gecelerimiz buna yakın. Ben gece mama vermiyorum sadece emziriyorum. Sabahın ufkunda uyanıyor. Benim artık dermanım kalmadıHangi şurubu kullanıyosun canım
Valla bizim de gaz yüzünden bölük pörçük uykularımız. Ama geceleri 01.30da mama emzirme üstüne mama veriyorum. 5e kadar uyuyo genelde. Yine emziriyorum 7-7.30 a kadar uyuyoruz. Şanslıysam bi kez daha uyutup 9-10 a kadar gidiyo. Ama çok nadir. Onun dışında gündüz uykusu yok gibi bişey. Arada 45 dk- 1 saat uyursa öpüp başıma koyuyorum
Benim akşama sütüm bitiyo Doymuyo çocuk ondan mama veriyorum. Onu da çok az içiyo zaten. Valla ben gebermişlik sendromuna yakalandım galibaDün 5-10 arası yaptı delirmeyi. Eşim iftar yapamadıben alıyorum ağlıyor, o alıyor ağlıyor memede durmuyor.
Bizimde gecelerimiz buna yakın. Ben gece mama vermiyorum sadece emziriyorum. Sabahın ufkunda uyanıyor. Benim artık dermanım kalmadıuyuyup kalacağım diye korkuyorum.
Benimde akşam sütüm bitiyorBenim akşama sütüm bitiyo Doymuyo çocuk ondan mama veriyorum. Onu da çok az içiyo zaten. Valla ben gebermişlik sendromuna yakalandım galibaeşim ağlamasına kalkıyo gece ben duymuyorum. Yorgunluktan galiba.
Bizimki gündüzleri de huysuzlanıyo 2-3 gündür. Çok az uyuyo, derin uykuya geçemiyo hiç. Sinirinden ağlıyo. Ben de uykusuzluktanBenimde akşam sütüm bitiyormamayla uyuyor. Ama gece biraz uyursam süt toplanıyor yoksa mama yapmak daha işkence. Tam uyanmasına izin vermeden emziriyorum, altını değiştirmiyorum zaten artık geceleri kaka yapmıyor. Hızlı uykuya geçiyor ama 2-3 saat sonra aynısı 3 saati geçen bi uykusu olmamıştır mamaya rağmen.
Evet canım gece güzel uyuyor çok şükür vallaN
Gece uyuyor mu peki
Off 5 saat çok uzun sürmüş.. ağırlaştılar da kucakta dolaştırmak cok zor olmaya başladıDün 5-10 arası yaptı delirmeyi. Eşim iftar yapamadıben alıyorum ağlıyor, o alıyor ağlıyor memede durmuyor.
Bizimki akşam 9 da yatarsa gece 2 de kalkıyor kesintisiz beş saat uyuyor. Bu arada iki aylık bebeğim. Altını degistir emzir derken uyuması gece 3 ' ü buluyor. Sabah 5 veya 6 gibi tekrar uyanıyor alt değiştirmeden emzirip yatırıyorum sabah sekizde uyanıyor. Bir buçuk saat oyaliyorum alt degistir üstünü değiştir emzir derken Sabah 9.30da 10 gibi ilk gündüz uykusuna yatırıyorum. BiZ bu şekilde düzen kurdukKızlar bebekleriniz ne kadarlık uyku düzenleri nasıl tracy hogg kitabını aldım bende yarın gelir ikizlerime çöl güzel uyku düzeni kurmuştum akşam 7.30 8 de gece uykusuna geçer sabah 6.30 7 arası uyanırlardı gece de 1 kere mama içmeye kalkarlardı ama ben bunu nasıl yaptığımı unuttum bebeğiniz gece uykusuna kaçta geçiyor gece kaç kere uyanıyor biz daha çok küçüğüz ama bizden büyğm arkadaşlarımız neler yapıyorlar merak ediyorum tavsiyesi olan ben yaptım işe yaradı diyen teyzeler var mı
Bizim de öyleydi sanki yavaş yavaş kısalıyor.. ama kısaldıkça şiddeti arttı7-10 çok güzel bi süre. Bizim 6-13 çünkü
Bebişim 10da uyusa çok mutlu olurdumm
Kaç günlük kaç kilo? Tuniş 90cclik mamayı arkamı dönmeden bitiriyorBizimki gündüzleri de huysuzlanıyo 2-3 gündür. Çok az uyuyo, derin uykuya geçemiyo hiç. Sinirinden ağlıyo. Ben de uykusuzluktan
Bir de bişey sormak istiyorum. Benim bebişin midesi mi küçük anlamadım ama 2-3 saatlik açlıkla 60 cc mamayı çok zor bitiriyo. Hatta çoğunlukla kusuyo bi kısmını. Göğüslerimde ne kadar süt oluyo hiç kestiremiyorum çünkü sağdığım zaman çok az geliyo. Ama göğsümü sıkınca süt var. Yani sütün tamamı sağılmıyo. Ne kadar içtiğini anlamıyorum. Mama da az içince şüpheye düştüm. 60 cclik mamayı da yarım saat 40 dkda anca içiyor. Uyuya uyana bi hal oluyo. Normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?