Ah valla oturtsan oturmaz laf versen anlamaz bizimki de uyumuyor ağlamıyor ama uyanık ne istediği belli değil mız mız mız ediyorKızlar, akşam saatleri 7-10 arası ağlamayan bebişi olanlar.. bebişiniz o saatlerde ne yapıyorçığlıklı ağlamak dışında uyuyan normal sessiz uyanık kalan var mı
Olsun canım mızmız da olsa çığlıklı ağlamasından iyidir inanki.. inan öyle mızmız durması için kolik müzik eşliğinde kucakta ayakta dans etmemiz gerekiyor.. saatlerce.. bel kol sırt iptalAh valla oturtsan oturmaz laf versen anlamaz bizimki de uyumuyor ağlamıyor ama uyanık ne istediği belli değil mız mız mız ediyor
Benim oğlumun çok gazı var aslında uyuyacak yavrum ama gazdan uyuyamıyor bir şurup aldım gaz için o çok iyi geldi en azından geceleri sabahlamıyoruz artık kesintisiz 2-3 saat uykum oluyor oda beni ayakta tutuyor hatta gündüz vermiyorum bile artık şurup gece yatmadan evvel veriyorum bazen o saatlerde huzursuz oluyor ağlamıyor ama kucak istiyor temas istiyor bazen sakince uyuyor bazen gaz sancısı tutuyor ıkınmaktan mahvoluyor günü gününe değişiyor anlayacağınKızlar, akşam saatleri 7-10 arası ağlamayan bebişi olanlar.. bebişiniz o saatlerde ne yapıyorçığlıklı ağlamak dışında uyuyan normal sessiz uyanık kalan var mı
Nerden nekadar aldın canımKızlar bebekleriniz ne kadarlık uyku düzenleri nasıl tracy hogg kitabını aldım bende yarın gelir ikizlerime çöl güzel uyku düzeni kurmuştum akşam 7.30 8 de gece uykusuna geçer sabah 6.30 7 arası uyanırlardı gece de 1 kere mama içmeye kalkarlardı ama ben bunu nasıl yaptığımı unuttum bebeğiniz gece uykusuna kaçta geçiyor gece kaç kere uyanıyor biz daha çok küçüğüz ama bizden büyğm arkadaşlarımız neler yapıyorlar merak ediyorum tavsiyesi olan ben yaptım işe yaradı diyen teyzeler var mı
Ahh canım benim. Bu gaz mahvetti hepsini yaa.. bizimkinin de gazı var illaki o saatlerde ama tepkileri çok fazla ağlaması çığlık çığlığa çok zor sakinleşiyor canım. Ama 7-10 arası mesai gibi saati şaşmıyor. 10da hooop mışıl mışıl uyuyor.. ee nerede bu gaz.. tam kolik bebek işteBenim oğlumun çok gazı var aslında uyuyacak yavrum ama gazdan uyuyamıyor bir şurup aldım gaz için o çok iyi geldi en azından geceleri sabahlamıyoruz artık kesintisiz 2-3 saat uykum oluyor oda beni ayakta tutuyor hatta gündüz vermiyorum bile artık şurup gece yatmadan evvel veriyorum bazen o saatlerde huzursuz oluyor ağlamıyor ama kucak istiyor temas istiyor bazen sakince uyuyor bazen gaz sancısı tutuyor ıkınmaktan mahvoluyor günü gününe değişiyor anlayacağın
Hangi şurubu kullanıyosun canımBenim oğlumun çok gazı var aslında uyuyacak yavrum ama gazdan uyuyamıyor bir şurup aldım gaz için o çok iyi geldi en azından geceleri sabahlamıyoruz artık kesintisiz 2-3 saat uykum oluyor oda beni ayakta tutuyor hatta gündüz vermiyorum bile artık şurup gece yatmadan evvel veriyorum bazen o saatlerde huzursuz oluyor ağlamıyor ama kucak istiyor temas istiyor bazen sakince uyuyor bazen gaz sancısı tutuyor ıkınmaktan mahvoluyor günü gününe değişiyor anlayacağın
Valla bizim de gaz yüzünden bölük pörçük uykularımız. Ama geceleri 01.30da mama emzirme üstüne mama veriyorum. 5e kadar uyuyo genelde. Yine emziriyorum 7-7.30 a kadar uyuyoruz. Şanslıysam bi kez daha uyutup 9-10 a kadar gidiyo. Ama çok nadir. Onun dışında gündüz uykusu yok gibi bişey. Arada 45 dk- 1 saat uyursa öpüp başıma koyuyorumKızlar bebekleriniz ne kadarlık uyku düzenleri nasıl tracy hogg kitabını aldım bende yarın gelir ikizlerime çöl güzel uyku düzeni kurmuştum akşam 7.30 8 de gece uykusuna geçer sabah 6.30 7 arası uyanırlardı gece de 1 kere mama içmeye kalkarlardı ama ben bunu nasıl yaptığımı unuttum bebeğiniz gece uykusuna kaçta geçiyor gece kaç kere uyanıyor biz daha çok küçüğüz ama bizden büyğm arkadaşlarımız neler yapıyorlar merak ediyorum tavsiyesi olan ben yaptım işe yaradı diyen teyzeler var mı
Uyutmaya çalışıyorum sürekli meme veya ayakta kucakta sallıyorum uykudan bazen meme de isteniyor zorla veriyom ,ağlıyor her türlüKızlar, akşam saatleri 7-10 arası ağlamayan bebişi olanlar.. bebişiniz o saatlerde ne yapıyorçığlıklı ağlamak dışında uyuyan normal sessiz uyanık kalan var mı
Evet bence de bu kolik biz de her gün aynısını 4-7 arası yaşıyoruz ama burda saatler iki saat geriAhh canım benim. Bu gaz mahvetti hepsini yaa.. bizimkinin de gazı var illaki o saatlerde ama tepkileri çok fazla ağlaması çığlık çığlığa çok zor sakinleşiyor canım. Ama 7-10 arası mesai gibi saati şaşmıyor. 10da hooop mışıl mışıl uyuyor.. ee nerede bu gaz.. tam kolik bebek işte
Evet vallahi tamamen ben yazdım sanki mesajıEvet bence de bu kolik biz de her gün aynısını 4-7 arası yaşıyoruz ama burda saatler iki saat geriTürkiye saatiyle çalışıyordur bizim bebe de. Şaka bir yana 4-7 arası ben ağlamaktan emziremediğim ve memeyle savaştığı için sağım yapıp biberonla babasına veriyorum kucakta sakinleştirerek doyuruyor. Uyutamıyor ama en azından aç değil diye üzülmüyorum artık eskiden kendimi perişan ediyordum. Bu arada aç da değil aslında ağlaması içtiği 10-20ml oluyor. Benim kucağımda süt kokusu aldığından asla sakinleşmiyor. Saat 7 oldu mu bıçak gibi kesiliyor bu kez uyku için aranmaya başlıyor emzirebilip uyutuyorum…
Akşam saatleri melek gibi uyuyan yok galiba.. neyse ki yalnız değilizUyutmaya çalışıyorum sürekli meme veya ayakta kucakta sallıyorum uykudan bazen meme de isteniyor zorla veriyom ,ağlıyor her türlü
Hangi ilaç öğrenebilir miyim?Benim oğlumun çok gazı var aslında uyuyacak yavrum ama gazdan uyuyamıyor bir şurup aldım gaz için o çok iyi geldi en azından geceleri sabahlamıyoruz artık kesintisiz 2-3 saat uykum oluyor oda beni ayakta tutuyor hatta gündüz vermiyorum bile artık şurup gece yatmadan evvel veriyorum bazen o saatlerde huzursuz oluyor ağlamıyor ama kucak istiyor temas istiyor bazen sakince uyuyor bazen gaz sancısı tutuyor ıkınmaktan mahvoluyor günü gününe değişiyor anlayacağın
Benim kızım bende hiç sakinleşmiyor ama eşim yokken de yapacak bir şey bulamıyorum. Sizin var mı eşimiz yokken yaptığınız bir taktik eşim it çalışanı çok gece çalışması oluyor da. Anlattığınız tam benim kız çünküEvet bence de bu kolik biz de her gün aynısını 4-7 arası yaşıyoruz ama burda saatler iki saat geriTürkiye saatiyle çalışıyordur bizim bebe de. Şaka bir yana 4-7 arası ben ağlamaktan emziremediğim ve memeyle savaştığı için sağım yapıp biberonla babasına veriyorum kucakta sakinleştirerek doyuruyor. Uyutamıyor ama en azından aç değil diye üzülmüyorum artık eskiden kendimi perişan ediyordum. Bu arada aç da değil aslında ağlaması içtiği 10-20ml oluyor. Benim kucağımda süt kokusu aldığından asla sakinleşmiyor. Saat 7 oldu mu bıçak gibi kesiliyor bu kez uyku için aranmaya başlıyor emzirebilip uyutuyorum…
YaaaOlsun canım mızmız da olsa çığlıklı ağlamasından iyidir inanki.. inan öyle mızmız durması için kolik müzik eşliğinde kucakta ayakta dans etmemiz gerekiyor.. saatlerce.. bel kol sırt iptal
Gaz konusunu biz baya atlattık sanki rezene, kimyon, kişniş, anason aldım aktardan çayını yapıyorum sabah akşam bı fincan içiyorum kendi gazını kendi çıkarıyor artık damla vs vermeyi bıraktım bebişimeBenim oğlumun çok gazı var aslında uyuyacak yavrum ama gazdan uyuyamıyor bir şurup aldım gaz için o çok iyi geldi en azından geceleri sabahlamıyoruz artık kesintisiz 2-3 saat uykum oluyor oda beni ayakta tutuyor hatta gündüz vermiyorum bile artık şurup gece yatmadan evvel veriyorum bazen o saatlerde huzursuz oluyor ağlamıyor ama kucak istiyor temas istiyor bazen sakince uyuyor bazen gaz sancısı tutuyor ıkınmaktan mahvoluyor günü gününe değişiyor anlayacağın
Trendyoldan aldım canım momys bliss diye geçiyor gündüz olanı da gece olanı da var ben gece olanı aldım satıcıya dikkat edin momys bliss Türkiye olsunNerden nekadar aldın canım
Canım trendyoldan aldım momys bliss diye gece olanı kullanıyorum benHangi şurubu kullanıyosun canım
Valla bizim de gaz yüzünden bölük pörçük uykularımız. Ama geceleri 01.30da mama emzirme üstüne mama veriyorum. 5e kadar uyuyo genelde. Yine emziriyorum 7-7.30 a kadar uyuyoruz. Şanslıysam bi kez daha uyutup 9-10 a kadar gidiyo. Ama çok nadir. Onun dışında gündüz uykusu yok gibi bişey. Arada 45 dk- 1 saat uyursa öpüp başıma koyuyorum
Allah kolaylık versin canım kolik bebek çok zorAhh canım benim. Bu gaz mahvetti hepsini yaa.. bizimkinin de gazı var illaki o saatlerde ama tepkileri çok fazla ağlaması çığlık çığlığa çok zor sakinleşiyor canım. Ama 7-10 arası mesai gibi saati şaşmıyor. 10da hooop mışıl mışıl uyuyor.. ee nerede bu gaz.. tam kolik bebek işte
Momys bliss canım gece olanı kullanıyorumHangi ilaç öğrenebilir miyim?
Benim kızım bende hiç sakinleşmiyor ama eşim yokken de yapacak bir şey bulamıyorum. Sizin var mı eşimiz yokken yaptığınız bir taktik eşim it çalışanı çok gece çalışması oluyor da. Anlattığınız tam benim kız çünkü
Ay canım darısı bize inşallah bizimki çok gazlıYaaainşallah bı an önce geçer gider sağlıkla sıhhatle uyur
Gaz konusunu biz baya atlattık sanki rezene, kimyon, kişniş, anason aldım aktardan çayını yapıyorum sabah akşam bı fincan içiyorum kendi gazını kendi çıkarıyor artık damla vs vermeyi bıraktım bebişime
Ya bize de doktor onu verdi ama nasıl kullanıyorsunuz onu içtikten sonra sakinliyor ama sonra gaz çıkarmaktan uyuyamıyorMomys bliss canım gece olanı kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?