Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Aventin ucu kaç numara? Biz 2 numara kullanıyoruz bence çok bile geliyor.
Bizim de 2. Çekemiyo bizimki bu gün risk alıp 3 numarayla verdim. İlk kez 60 cclik mamayı bitirdi. Benim göğsümden de çok hızlı akıyo o yüzden çocuğum emmeyi unutmuş olabilir

Bebişimin poposu çatlamış her gün başka iç ağrısı vallahi. Hametan sürdüm başka bişey yapmam gerekir mi acaba
Kantaron varsa iyi gelir diye düşünüyorum. Her turlu cikt tahriaine iyi oluyir çünkü. Hem agri varsa onu da hafifletir kuşun. Kiyamam cok gecmis olsun
Cnm siz sekizinci hafta ayaginda olabilir misiniz. Anlattıklarından oyle gibi geldi bana. Daha erken veya daha gec de olabiliyor

Muhtemelen öyle bişey. Çünkü görünen hiçbir sorun yok. Büyüme atakları galiba Sinirlerim çok yıprandı ama dün. Yani kızım kolik değil ama her akşam böyle oluyor. Akşam saatlerinde bi coşuyor. Sonra saati gelince bi anda yine o uslu haline geri dönüyor.

niye böyleler acaba? Benimki de kendi asla bırakmıyor o uüzden doymadı mı diye de tereddütte kalıyorum. Acaba gazından dolayı öyle yapıyor olabilir mi ki
Yok gazlıyken fark ediliyor bence.Seninki uyukluyor mu benim bebeğimin gözleri hep kapalı
reflü olabilir mi ? Bir de kaç saatte bir besleniyorr
evet başladı.Tükürük yapmaya da başladı normaldir diye düşünüyorum

Bugün aile hekimine gittik fitil verdi kakasını yapması için karnı çok sert dedi kullanmalı mıyım

Kızlar bugün pure baby organik yenidoğanbi bebek bezi geldi bize. Burdaki anketlerden falan mı acaba? Satın almadım. Satın alsam yenidoğan almam zaten Allah'tan kardeşim hamile

Ana kucağına koyuyoruz mesela.karni tok sa vs biraz duruyor bide konuşmak lazım onunla tek başına olursa sıkılıyor mesela canım ama konuşur kartlar falan gösteriyom biraz duruyo işte,

Ana kucağına koyuyoruz mesela.karni tok sa vs biraz duruyor bide konuşmak lazım onunla tek başına olursa sıkılıyor mesela canım ama konuşur kartlar falan gösteriyom biraz duruyo işte,
Evet ya konuşmak gerekiyor ben müzik açıp şarkı söylüyorum zavallım onla konuştuğumu sanıyor herhalde

Bugün aile hekimine gittik fitil verdi kakasını yapması için karnı çok sert dedi kullanmalı mıyım
Bebeklerde 10 güne kadar normal dedi doktor sadece anne sütü alıyorsa benim de bebem 4. Gün yaptı dün yapmadı bu gün bir daha yaptı kaka yapamamak kesinlikle huzursuzluk yapıyor benim bebeğim de güzel alt gazını çıkarıyordu ama ıkınması da oluyordu yapınca rahatladı karnı sertse sorun olabilir

Bn de de avent var 0_3 ay yavas akisli. Lansinoh sut sagma makinesinjn kendi biberonu var ama onu hic begenmedim direkt akiyo eski tip biberonlar gibi. Boğazına kacar diye ondan vermiyorum. Aventin bi de hava yutmama ozelligi var o iyi oluyo.

Bizim dün 7 gün olmuştu şırıngayla zeytinyağı sıktım poposuna bir bir bucuk ml yarım saat kadar altı açık durdu öyle yaptı bilmiyorum bir zararı var mı ama oğlumda da öyle yapardım

Bizim dün 7 gün olmuştu şırıngayla zeytinyağı sıktım poposuna bir bir bucuk ml yarım saat kadar altı açık durdu öyle yaptı bilmiyorum bir zararı var mı ama oğlumda da öyle yapardım
Ablamda onu önerdi bir. Daaha öyle olursa bunu deneyeceğim

Kızlar bugün pure baby organik yenidoğanbi bebek bezi geldi bize. Burdaki anketlerden falan mı acaba? Satın almadım. Satın alsam yenidoğan almam zaten Allah'tan kardeşim hamile
Ahahha ondan bence bende doldurmuştum gelmedi bana

Bizde bugün 40 günlük olduk ve benim oğlum da 4-5 gündür elini ağzına götürüp emmeye çalışıyor bende erken olduğunu düşünüyorum hatta annem onunla konuşurken anneme gülüyor ve resmen değişik sesler çıkarıp sanki ağırlıyor

Lansinoh kullandım canım ikizlerimde güzel biberon ama biz sadece mama ile besleniyorduk eğer anne sütü alıyorsa emiyorsa lansinoh başlığını değiştirmeni tavsiye ederim akış hızı yüksek olursa meme reddi olur kesin olarak olur söyleyeyim yaşamış biri olarak

Rica ederim arkadaşım ne demek çok sevindim şükür yavrucağın pamuk teni çıkmış iyice ortaya bu krem bence en etkilisi çok geçmiş olsun

Aynen bence de kesin kaşınıyor doktor kaşınmaz diyor da nerden biliyorsun bebek mi dedi kaşınmıyor diye. Çok teşekkür ederiz
Kaşınıyor arkadaşım çocuklar huzursuz oluyorlar doktor kaşınmıyor diyor ama ben kaşındığını düşünüyorum ve önlem alınmayınca ilerliyor maalesef bir süre sonra eklem yerlerinde yaralar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…