Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Bende süt diyeti yapıyorum şimdi yumurtayı kesmedim açıkçası onu bi değişiklik olmazsa 3. Gün ekleyeyim demiştim bi değişiklik yok yarın yumurtayıda keserim heralde çok zor bi durum aşırı stresli inşallah ciddi boyutta değildir diyorum

Kizlar benim de 2.5 yasinda kızım var. Kardeşinden sonra tekrar emmek istiyor. Kıskançlık da oluyor. Okulda da iki çocuğun yüzünü yırtmış. Siz neler yapıyorsunuz, süreci nasıl yönetiyorsunuz?

Benim oğlumun da böyle. Gazlı da bir bebek. Damla veriyoruz ama o da pek etki etmiyor. Siz neler yapıyorsunuz?

Evet erkek bebek hastanede çok antibiyotik serum falan aldı ondan olmuş olabilir şimdi yok ama bu köpüklü ve mukuslu kakaya kafayı taktım
Bizde de birkaç kez oldu turuncu noktalar ürat kristaliymiş doktor erkek bebeklerde daha çok oluyor normal dedi. İshal olması normal ama mukuslu kaka alerji olabilir arkadaşların dediği gibi süt ürünlerini kesin bence de.

Benim oğlumun da böyle. Gazlı da bir bebek. Damla veriyoruz ama o da pek etki etmiyor. Siz neler yapıyorsunuz?
Biz de bir kaç damla denedik mama da veriyorum mamayı da değiştirdik. Şimdi mama golden goat ve damla sab simplex kullanıyoruz. %60 falan azaldı diyebilirim. En azından gaz sancısını günde 5 6 kere yerine 1 2 kere çekiyor. Belkide büyüdüğü içindir. Bir gün çok rahat geçiyor bugün neyi farklı yaptık da böyle oldu diye sorguluyoruz. Ertesi gün yine aynı şeyleri yapıyoruz ağlama krizleri oluyor. Ağızdan da gazı çıkardığımız halde bağırsak gazı çok oluyor.

Sanırım ücretli ben buldum indirdim illaki aylık ya da yıllık paket seçilmeli diyor ücretsiz kısmı yok
Cnm uygulama ne kadar fiyati merak ettim. Bir de abonelik seklinde degil mi yanlis anlamadiysam. Bir kere satin alip hep kullanma yok galiba? Ben de kitabi var da ondan dolayi merak ettim. Merak işte

Cnm uygulama ne kadar fiyati merak ettim. Bir de abonelik seklinde degil mi yanlis anlamadiysam. Bir kere satin alip hep kullanma yok galiba? Ben de kitabi var da ondan dolayi merak ettim. Merak işte
Ben Beyiss yazınca baktım ücretli olduğu için geri kaldırdım aylık 200 küsur yazıyordu içerik değer mi bilmiyorum göremediğim için

Emzirme ve doğum paralarınız yattı mı
Emzirme banka hsbima yattı.dogum da eski ye göre yatmış olmalı.ilk çocuk 300 ,ikinci çocuk 400tl .onu da kimliğimle gidip pttden alcakmisim.cok para zaten.kimliksiz gidersem vermezler Allah muhafaza o 400olmazsa biz napariz.herşeyi ona göre ayarladık zaten tövbe tövbe 300 400nedir Allah aşkına ağam bizimle egleniierken doğum olduğu için 1500tl yi de kaçırdık
Kizlar benim de 2.5 yasinda kızım var. Kardeşinden sonra tekrar emmek istiyor. Kıskançlık da oluyor. Okulda da iki çocuğun yüzünü yırtmış. Siz neler yapıyorsunuz, süreci nasıl yönetiyorsunuz?
Öyle şiddeti yok şükür.sadece tablet tlfn sardı. Kıskançlık oluyor mesela öperken bastırıyor eliyle.ben emzirmek için alınca bazen kıskanıyor git sevmiom ben seni fln dio.o sırada güzelce anlatiyoruz .bak bebeğimiz küçük emmesi gerek ,karnı doymasi gerek fln.bazen iyi güzel tepki veriyor bazen de anlamak istemiyor.boyle böyle buyutcez artık

Evet baktım canım rapor çıkıyor aslında yarın arayım sorayım en iyisi

Aa cok sacma emzirme parasi mi bu

Kızlar bazen bebeğim yutkunmayi unutuyor böyle bir şey yaşayan var mı? Derin derin iç çekiyor nefesini tutuyor sanki

Kızlar siz bebekle mi yatıyorsunuz yoksa bebek beşikte siz yatağınızda mı ?
Beşiğinde yatırıyorum aynı yatakta uyumayı önermiyorlar.Ben de korkuyorum bir yerine çarparım diye.Bazen eşim yatakta değilse reflü yatağına koyup yanıma koyuyorum.

Kızlar bazen bebeğim yutkunmayi unutuyor böyle bir şey yaşayan var mı? Derin derin iç çekiyor nefesini tutuyor sanki
Nasıl tarif etsem bilemedim benimki de arada sanki yutkunamayıp boğuluyor gibi bir ses çıkarıyor.Ama bunu sadece emerken değil normal zamanda da yapıyor.Anlık oluyor ben müdahale etmeden kendiliğinden geçiyor

Emzirme 857tl cnm.o banka hsbima yattı.dogum yardımı olarak mi geciyor bilmiyorum.tek seferde ikinci çocuk için 400tl suan.2025ten itibaren değişen şey var ya o işte.
Canım sen bildirimde bulundun mu emzirme ve doğum parası için aile durum bildirim formu doldurdum şubat başı çocuk bordroya yansımamış ayrıca bir para da yatmadı

Ya evet tuhaf bir ses iç çeker gibi günde 1 2 kere yapıyor gibi vizenin memede yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…