Evet erkek bebek hastanede çok antibiyotik serum falan aldı ondan olmuş olabilir şimdi yok ama bu köpüklü ve mukuslu kakaya kafayı taktımBebeklerin kakasının sıvı olması normal. Erkek bebek mi? Turuncu noktalar mı gördünüz
Bende süt diyeti yapıyorum şimdi yumurtayı kesmedim açıkçası onu bi değişiklik olmazsa 3. Gün ekleyeyim demiştim bi değişiklik yok yarın yumurtayıda keserim heralde çok zor bi durum aşırı stresli inşallah ciddi boyutta değildir diyorumBebislerin fazla gelen situ cikarmalari normal tabi ama bir anda cok fazla fiskirir gobi olmasi normal degil. Reflu belirtisi. Hala da meme araniyorsa genelde acliktan degil de sıkıntıdan olabilir. Bebisler sadece karin doyurmak icin degil psikolojik olarak rahatlamak icin de emiyorlar. Refleksel bir hareket zaten. O yuzden gazi varsa eger daha fazla emzirmen sıkıntısının artmasina neden olabilir iyice sikistirir yani. Benim benisler gazi varken daha hirsli aranir mesela acliktan bitap düşmüş gibi hic emmemis gibi.
Cnm ikinci atak sekizinci haftada. Tabi daha erken veya daha gec de olabiliyor bebise gore degisir. Sizin de tan sekizde olmaniz atak olabilir mi dedim. Eger ataksa en gec bir haftaya gecer bu durumu
Lahana sogudukca yeni lahana mi koyuyorsun cnm soguyan lahanayi isitip koysan yetiyor mu
Cnm bebislerin civik kaka yaomasi normal mi bilmiyorum benim bu ikinci cocugum ikisinde de sut alerjisi oldugu icin normalimi bimiyorum ama tazyikli kaka alerji goatergesi. Hele ki kakasinda mukus varsa. Kan gormek artim durumun ciddiyetini gosteriyor diye biliyorum doktoruna muhakkak söyle. Mudahale gerektirir mi bilmiyorum ama kan gormek onemli diye biliyorum. Bu yasta test yapmiyorlar zaten. Dogrudan sut diyeti veriliyor. Sen her turlu sut urununu kes yumurtayi hatta eti de kes bebisin biraz rahatlayinca yumurta ve ete devam et istersen. Benim ilk kizimin doktoru bebisin de biraz biraz alismasi lazim bunyesinin demisti.
Kızlar hepimiz aynı durumdayız bu günlerde galiba. Emzir, gaz çıkar, yatağa koy, bebiş ağlasın, kucağa al, hoplat, yatağa koy, bebiş ağlasın.. Sürekli bu döngüdeyiz.
2 buçuk yaşında oğlum var. Kızımdan fırsat bulunca da onu yedir, giydir, yıka, oyna
Gece 2'ye kadar cümbür cemaat ayaktayız. 2de bayılıyor artık herkes. Gece de kızım uyanıyor, gazdan uyumuyor. Sabaha karşı bi 3 saat ne uyursam o.
Sonra devam döngüye.
Temizlik, yemek, olduğu kadar..
Sıcak çay mı? O ne?
Oğluşuma çok üzülüyorum, ekran süremiz arttı
Kizlar benim de 2.5 yasinda kızım var. Kardeşinden sonra tekrar emmek istiyor. Kıskançlık da oluyor. Okulda da iki çocuğun yüzünü yırtmış. Siz neler yapıyorsunuz, süreci nasıl yönetiyorsunuz?Bnm oğlum zaten çok nadir bsy yiyen bı çocuktu.dogumdan sonra bişey yemeyi kesti.cikolatali süt abur cubur.arti uyku düzeni ve ekran süresi arttı.bende aşırı üzülüyorum.bide şimdi saçma sapan bsye takmış. Tuvaletine giderken tuvaletten bsy çıkacakmış.tuvaletin kapısına çiş yapıp kaçıyor.bizsiz asla gitmiyor biz geride beklicez öyle gidiyor.
Bizde asla etki etmedi.nette bebe yağını yapıp bekleyin sonra tarayın gexiyor demişlerdi.yok ya asla geçmiyor.
2 ayı geçtim sezaryen olalı.oglumdan sonra da hep uyuşuktu dikiş yerlerim.4 sene olcak.simdi.de şişlik yok da hissizlik var.gecmiyor bende bu ağrılar
Benim oğlumun da böyle. Gazlı da bir bebek. Damla veriyoruz ama o da pek etki etmiyor. Siz neler yapıyorsunuz?Teyzeleri öncelikle belirtmek isteriz ki oğlum kel değil saçı azbu konaklar gibiyse bebeğinizin kafası ya da yüzü önce yağ ile yumuşatıp fırça ile döküyoruz sonra yıkıyoruz şampuan ile sonra hametan krem.
Bizde de birkaç kez oldu turuncu noktalar ürat kristaliymiş doktor erkek bebeklerde daha çok oluyor normal dedi. İshal olması normal ama mukuslu kaka alerji olabilir arkadaşların dediği gibi süt ürünlerini kesin bence de.Evet erkek bebek hastanede çok antibiyotik serum falan aldı ondan olmuş olabilir şimdi yok ama bu köpüklü ve mukuslu kakaya kafayı taktım
Biz de bir kaç damla denedik mama da veriyorum mamayı da değiştirdik. Şimdi mama golden goat ve damla sab simplex kullanıyoruz. %60 falan azaldı diyebilirim. En azından gaz sancısını günde 5 6 kere yerine 1 2 kere çekiyor. Belkide büyüdüğü içindir. Bir gün çok rahat geçiyor bugün neyi farklı yaptık da böyle oldu diye sorguluyoruz. Ertesi gün yine aynı şeyleri yapıyoruz ağlama krizleri oluyor. Ağızdan da gazı çıkardığımız halde bağırsak gazı çok oluyor.Benim oğlumun da böyle. Gazlı da bir bebek. Damla veriyoruz ama o da pek etki etmiyor. Siz neler yapıyorsunuz?
Cnm uygulama ne kadar fiyati merak ettim. Bir de abonelik seklinde degil mi yanlis anlamadiysam. Bir kere satin alip hep kullanma yok galiba? Ben de kitabi var da ondan dolayi merak ettim. Merak işteSanırım ücretli ben buldum indirdim illaki aylık ya da yıllık paket seçilmeli diyor ücretsiz kısmı yok
BenCnm uygulama ne kadar fiyati merak ettim. Bir de abonelik seklinde degil mi yanlis anlamadiysam. Bir kere satin alip hep kullanma yok galiba? Ben de kitabi var da ondan dolayi merak ettim. Merak işte
Emzirme banka hsbima yattı.dogum da eski ye göre yatmış olmalı.ilk çocuk 300 ,ikinci çocuk 400tl .onu da kimliğimle gidip pttden alcakmisim.cok para zaten.kimliksiz gidersem vermezler Allah muhafaza o 400olmazsa biz napariz.Emzirme ve doğum paralarınız yattı mı
Öyle şiddeti yok şükür.sadece tablet tlfn sardı. Kıskançlık oluyor mesela öperken bastırıyor eliyle.ben emzirmek için alınca bazen kıskanıyor git sevmiom ben seni fln dio.o sırada güzelce anlatiyoruz .bak bebeğimiz küçük emmesi gerek ,karnı doymasi gerek fln.bazen iyi güzel tepki veriyor bazen de anlamak istemiyor.boyle böyle buyutcez artıkKizlar benim de 2.5 yasinda kızım var. Kardeşinden sonra tekrar emmek istiyor. Kıskançlık da oluyor. Okulda da iki çocuğun yüzünü yırtmış. Siz neler yapıyorsunuz, süreci nasıl yönetiyorsunuz?
Evet baktım canım rapor çıkıyor aslında yarın arayım sorayım en iyisiCanım şahıs ödemelerine mi bakıyorsun.Ben ptt den bakıyordum meğer yanlış bakıyormuşum burada bir arkadaş şahıs ödemelerine bak demişti oraya baktın mı ? Benim şirketim var doğumdan sonra beyan verdim hemen peşine yattı
Gerçekten mi ben tek sefer vermistim icerigi guzel ama aylık icin fazla fiyatBenBeyiss yazınca baktım ücretli olduğu için geri kaldırdım aylık 200 küsur yazıyordu içerik değer mi bilmiyorum göremediğim için
Aa cok sacma emzirme parasi mi buEmzirme banka hsbima yattı.dogum da eski ye göre yatmış olmalı.ilk çocuk 300 ,ikinci çocuk 400tl .onu da kimliğimle gidip pttden alcakmisim.cok para zaten.kimliksiz gidersem vermezler Allah muhafaza o 400olmazsa biz napariz.herşeyi ona göre ayarladık zaten tövbe tövbe 300 400nedir Allah aşkına ağam bizimle eglenii erken doğum olduğu için 1500tl yi de kaçırdık
Öyle şiddeti yok şükür.sadece tablet tlfn sardı. Kıskançlık oluyor mesela öperken bastırıyor eliyle.ben emzirmek için alınca bazen kıskanıyor git sevmiom ben seni fln dio.o sırada güzelce anlatiyoruz .bak bebeğimiz küçük emmesi gerek ,karnı doymasi gerek fln.bazen iyi güzel tepki veriyor bazen de anlamak istemiyor.boyle böyle buyutcez artık
Emzirme 857tl cnm.o banka hsbima yattı.dogum yardımı olarak mi geciyor bilmiyorum.tek seferde ikinci çocuk için 400tl suan.2025ten itibaren değişen şey var ya o işte.Aa cok sacma emzirme parasi mi bu
Beşiğinde yatırıyorum aynı yatakta uyumayı önermiyorlar.Ben de korkuyorum bir yerine çarparım diye.Bazen eşim yatakta değilse reflü yatağına koyup yanıma koyuyorum.Kızlar siz bebekle mi yatıyorsunuz yoksa bebek beşikte siz yatağınızda mı ?
Nasıl tarif etsem bilemedim benimki de arada sanki yutkunamayıp boğuluyor gibi bir ses çıkarıyor.Ama bunu sadece emerken değil normal zamanda da yapıyor.Anlık oluyor ben müdahale etmeden kendiliğinden geçiyorKızlar bazen bebeğim yutkunmayi unutuyor böyle bir şey yaşayan var mı? Derin derin iç çekiyor nefesini tutuyor sanki
Kızım Anne yani besikte yatıyor.emzirip koyuyorum.diger yanımda yatakta da oğlum yatıyor çünküKızlar siz bebekle mi yatıyorsunuz yoksa bebek beşikte siz yatağınızda mı ?
Canım sen bildirimde bulundun mu emzirme ve doğum parası için aile durum bildirim formu doldurdum şubat başı çocuk bordroya yansımamış ayrıca bir para da yatmadıEmzirme 857tl cnm.o banka hsbima yattı.dogum yardımı olarak mi geciyor bilmiyorum.tek seferde ikinci çocuk için 400tl suan.2025ten itibaren değişen şey var ya o işte.
Ya evet tuhaf bir ses iç çeker gibi günde 1 2 kere yapıyor gibi vizenin memede yapıyorBeşiğinde yatırıyorum aynı yatakta uyumayı önermiyorlar.Ben de korkuyorum bir yerine çarparım diye.Bazen eşim yatakta değilse reflü yatağına koyup yanıma koyuyorum.
Nasıl tarif etsem bilemedim benimki de arada sanki yutkunamayıp boğuluyor gibi bir ses çıkarıyor.Ama bunu sadece emerken değil normal zamanda da yapıyor.Anlık oluyor ben müdahale etmeden kendiliğinden geçiyor
Denk gelince çekip doktora sorayım hırıltısı oluyor bu etkiler mi bilmiyorumYa evet tuhaf bir ses iç çeker gibi günde 1 2 kere yapıyor gibi vizenin memede yapıyor
Bizde hırıltı falan yok ama biraz takip edip bende doktora götürmeyi düşünüyorumDenk gelince çekip doktora sorayım hırıltısı oluyor bu etkiler mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?