Açıklık için ılık suya oturun diyorlar denediniz mi hicBenim bu surecte anladığım şu ki biz ne yaparsak yapalım pek de bir etkimiz yok bu kadar hareket egzersiz yapmaya hiç açıklık olmaması cok ilginç .Hic boyle hayal etmemistim ama hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler en onemlisi o31 ocakta 41+3le son ocak anasi ben olacagim sanirim
Ben kendim başvurdumBende 40+2de doğum yaptım siz beni geçtiniz en çok hamile sizsiniz aramızdaki40+1de öğlen kontrole gitmiştim sancım açıklığım vs yoktu. 4 gibi nişan geldi sonra sancılar başladı. Zor olsa da ertesi gün doğdu. Bir anda olabiliyor.
Babasında ya da başka birinde çok nadir duruyor. Hep anne hep anne.
Şahsen mi başvurdunuz eşiniz mi başvurdu?.
Normal canımKızlar bebek her emzirdikten sonra kakasını yapıyor bu normal midir
Hahahah ilk gece beni emzik yapıp sabaha kadar asla uyumadı bende çantaya koymuştum anneme hemen ver dedim bizimki sanki senelerdir emzik tutuyormuş gibi yapıştı hemenYaa çok güldümBen de güya vermeyecektim kayınvalidem emziği görmüş verdik sanmış.Bebeğime vermiş o da ilk ağzına alışta tutmuş
Doktorum çiş kaka bebeğin doğduğu anlamına geliyor demişti banaKızlar bebek her emzirdikten sonra kakasını yapıyor bu normal midir
Bebisinin sut alerjisi olan annelere tavsiye ederim. Daha doğrusu bana da bur arkadasim tavsiye etmisti bu markayi. Keci sutunden uretilmis bu sebepten sindirimi daha rahat. Diger mamalar mahvediyor cocuguGolden goat 1
Ayrıca dikiş sayım bana söylenmedi, size söylendi mi? az mı çok bilmiyorum bendeki dikiş durumu.Kızlar vajinal doğum sonrası kabızlık ve makat çatlağı olan var mı? 7 gün oldu doğum yapalı. İlk günler kabız değildim ama makatım çok fenaydı yine de. Şimdi hem kabızım hem de google'dan baktığım kadarıyla makat çatlağım oluştu nur topu gibi. Daha önceleri ve hamileliğimde boşaltım ile ilgili hiç sorun yaşamış bir insan değilim, ilk defa oluyor. İnternette normal doğum sonrası olabilir diyo ama bence lavman sebep oldu. Lavmanın acısız bir uygulama olduğu yazıyor ama hemşire daha ilacı enjekte etmeden ucu soktuğunda öyle bir canım yandı ve çığlık attım ki anlatamam, yani doğum sırasında bile o kadar canım yanmadı diyebilirim. Çok sinirliyim bu yüzden hastaneye. Ayrıca elimle kontrol ettiğimde doğum dikişlerim neredeyse makatıma kadar, yarım santim mesafe ya var ya yok. Sizlerde de böyle mi? Aşırı canım sıkılıyor bu duruma. Yarın genel cerrahi ya da başka bir kadın doğumcuya gidip kontrol ettirmeyi düşünüyorum.
Canım doğumdan sonra kabızlık olabiliyormuş banada bir arkadaşım kabız olmamaya dikkat et falan diye uyarmıştı çok şükür ben olmadım ama hassasiyet vardı tabi şuan 23 gün oldu geçti ağrım ve acılarım.basur da olabiliyormus sen doktora git genede aksatmaKızlar vajinal doğum sonrası kabızlık ve makat çatlağı olan var mı? 7 gün oldu doğum yapalı. İlk günler kabız değildim ama makatım çok fenaydı yine de. Şimdi hem kabızım hem de google'dan baktığım kadarıyla makat çatlağım oluştu nur topu gibi. Daha önceleri ve hamileliğimde boşaltım ile ilgili hiç sorun yaşamış bir insan değilim, ilk defa oluyor. İnternette normal doğum sonrası olabilir diyo ama bence lavman sebep oldu. Lavmanın acısız bir uygulama olduğu yazıyor ama hemşire daha ilacı enjekte etmeden ucu soktuğunda öyle bir canım yandı ve çığlık attım ki anlatamam, yani doğum sırasında bile o kadar canım yanmadı diyebilirim. Çok sinirliyim bu yüzden hastaneye. Ayrıca elimle kontrol ettiğimde doğum dikişlerim neredeyse makatıma kadar, yarım santim mesafe ya var ya yok. Sizlerde de böyle mi? Aşırı canım sıkılıyor bu duruma. Yarın genel cerrahi ya da başka bir kadın doğumcuya gidip kontrol ettirmeyi düşünüyorum.
Biz yaptırdık onları bazı değerleri kafama takılıyor. Siz de yapınca sonucları yazabilir misiniz?Biz bugün 22 günlük olduk uzamış sarılığı varmış bebeğimin bugün daha 9-10 gördük ölçümde gözlerinin içi bile sarı yavrumundoktor uzamış sarılıktan bakılması gereken tahliller var yapalım dedi bir sonraki kontrole onları yaptiricaz bizde
SelamBiz yaptırdık onları bazı değerleri kafama takılıyor. Siz de yapınca sonucları yazabilir misiniz?
Canım bende doğum yaptım 22 si sabah 6 günlük olacağız nasipse bugünAmin canım sen nasılsın sende durumlar ne
Selam, doktorumuzun alanı değilmiş çocuk metabolizma doktoru yorumlayacakmış. O da izindeymiş. Beklemek çok yorucu. O gelene kadar bir fikir arıyorum.SelamÇocuk doktoru yorumladı mı değerlerinizi her yetişkinin tahlilleri farklı değerlendirildiği gibi her yenidoğanın da tahlilleri farklı değerlendirilir diye düşünüyorum kafanıza takılan birşey varsa kesinlikle doktorunuza sorun yanlış yönlendirme yapabiliriz birbirimize
1 damla değil 3 damla kullanılıyor içinden hem damlalık hemde fıs fıs çıkıyor, her fıs fıs 3 damlaya denk oluyor. Ben fıs fıs olarak kullanıyorum 1 fıs fıs şeklinde. Çapak içinde torbased kullanıyoruz günde 3 defa 1 damla şeklinde bir de göz yaşı tıkanıklığı olabilir diye masajını yapıyorumKızlar bu vitamini aldım eczane 1 damla dedi ama farklı bir şey okudum diye hatırlıyorum.Siz fıs fıs olarak mı kullanıyorsunuz damla mı? Bir de çapak için 2 farklı ilaç verdiler siz ne kullanıyorsunuz?
Bir damla değil canım bir fis şeklinde kullanılıyorKızlar bu vitamini aldım eczane 1 damla dedi ama farklı bir şey okudum diye hatırlıyorum.Siz fıs fıs olarak mı kullanıyorsunuz damla mı? Bir de çapak için 2 farklı ilaç verdiler siz ne kullanıyorsunuz?
Evet mama verince güzel uyuyor bizimki de karnı tam doyuyor herhalde mamaylaKuzum ilk başta kullanmadim tabi o yüzden uçlarının yarısı yok etleri kalktı doktora gittik antibiyorik verdi işte gümüş kapak takıyorum şimdi ağlayarak emziriyodum.suan bir tık daha iyigaz damlası olarak zingo aldık biz bir kaç gündür kullanıyoruz bakalım ıkınma durumu var ama genelde kaka yapmak için ikiniyor sanırım yapıyor aslında ama yapana kadar ikina ikina bir hal oluyot yavrum bende mama veriyom 60 ml .meme veriyom önce baktık gene durmuyor ağlıyor uyumuyor ozaman mama veriyoruz mama verince de bir güzel uyuyor maşallah,,
Biz hipp ile başladık kabızlık yaptı golden goat a geçtim onda da kabızlık problemi çözülmedi şimdi Aptamil prosyno kullanıyoruz. Sizinkinin kaka yapması nasılGolden goat 1
Yaaa hiç böyle bi anlam yüklememiştim göbek bağına bak duygulandım şimdiVe Bizim göbek bağımız düştü. Tam 9 Ay 10 gün boyunca aramızda ki bağ artık ayrıldı hüzünlü bir ponçik oldumŞimdi ise sevgi bağı kurmaya çalışıyoruz
Tam olarak nereye gittin neler yaptın ayrıntılı anlatır mısınKızlar merhaba 5 bin tl doğum yardım parasına başvuru yaptım bugün sosyal yardımlaşmadan yapılıyor. Bulunduğumuz ilçenin nüfus müdürlüğü içindeki sosyal yardımlaşmadan alınıyormul başvurular 2 ay sonra yatacak para dediler bilginiz olsun.
Bize 6 damla dediler canımBizde bunu kullanıyoruz 5 damla şeklindecinnabon size kaç damla dedi canım
Ya bence emzik biberon önemli , Bizimde konforumuz önemli. Zor durumlarda kurtarıcı oluyor emzikKızlar sağlık ocağına gittim bugün.D vitamini söylemeyi unutmuşlar kullanmak gerekliymiş. ocean aldım ben de.Göz çapağı için de damla verdiler.Oradaki doktor da emziği görüp emzik yasak diye zorbaladı biziBazı anlarda kurtarıcı oluyor kullanıyorum aksi halde çok zor beni emzik yapıyor.Ve doktora gittiğimizde asla durmuyor.
Ben hipp in çayını kullanıyorum ama bi etkisi var mı bilmiyorumAnne çayı kullanan var mı ? Ben humana aldım umarım güzeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?