Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Yaaa teşekkür ederim ortak dertler tasalar ve annelik

Bende ihtiyacim olmaz saniyordum ama süt dolunca bebek emmeyince ateş titreme göğüs agrisi oluyor iki gün cektim cok kötüydü sonra kuzenim verdi çok büyük rahatlıkmış bu model

Eklentiler

• IMG_0578.jpeg
    27,1 KB · Görüntüleme: 27
Bizimki ağlamadan pek durmuyor ya ağlıyor ya emiyor ya uyuyor şimdi ikinmalar başladı bizdede gece yavrum hep ikiniyor

Kendi e nabizina gir.orda eşin ve sen onay vermeniz gerek.e nabizda paylaşım die başlık var ordan girip onay işlemini yapabilirsin kuzum.

Gazını muhakkak çıkar cnm.yoksa sıkıntı oluyor uyanıyor bebisler
Aureklit uyanıyor ,1 saatte bir veya 45 dk bir bende doymuyor diyorum acaba bu yüzden mi

Omuza yatirip.sirtina mi vurmak lazım acaba
Her şeyi deniyorum ı love u masajı denedim iyi geliyor elini ısıtıp onu dene

Hoş geldi bebeğinSezaryen zormuş evet ama bol yürü her defasında kendini daha da iyi hissedeceksin bir bakmışsın kendin kalkıp yürüyorsun
Lansinoh aldım memnunumSenin de bebeğin sağlıkla gelsin

Onu bizde dedik.kafasi yumuşak dokunursak Allah korusun ölebilir vs dedik.bi ara hastanede hemşire kafa ölçümünü alacaktı.ellemeyin kafasını kafası yumuşak ölebilir demişti.ama işte kıskançlıktn sinirlenince yapabiliyor bazen.besikte uyuyor mesela sallamaya uyandirmaya çalışıyor.ben erkek çocuklar okadar kıskanç olmaz diyordum ama kıskanç olabiliyorlar demkki.
Bnm oğlumla senin oğlan arasında tam bı yaş var.bnm oğlan da kıskançlık yoktu aslında.bnm oğlana annem bakıyordu. rahatsizlaninca okul öncesi olduğum için mecbur yanımda götürmüştüm 23nisandan itibaren.sagolsun okul müdürümüz de müsade etmişti durumu bildiği için.orda çocuklar bana sarildikca ilgi gosterdikce kiskanc olmaya başladı ve beni asla bırakmaz oldu.simdi bebekte olunca kıskançlık iice artti.yapma etme dedikçe iice haylaz oldu .bazen durduk yere bsyleri bahane edip saatlerce ağlıyor.napcaz bilmiyorum.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben iki bebeğimde de hiç kullanmadım ihtiyaç duymadım. Bunda almayı düşündüm bende ama sonra dedim ki lazım olursa alayım henüz lazim olmadı
Okula giderken sağıp birakmadin mi hiç canım.
Aureklit uyanıyor ,1 saatte bir veya 45 dk bir bende doymuyor diyorum acaba bu yüzden mi
Ondan da olabilir,kaka yapamazsa ikinmaktan da uyuyamaz.altina yapınca da uyumaz.en azından bizimki bunlardan uyumuyor.
Hayırlı olsun cnm.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bende okul öncesi öğretmeniyim oğlumu hiç kendi sınıfıma almadım çünkü aynen söylediğin gibi diğer çocukları hem kıskanıyordu hem de sınıfta bana etmediğini bırakmıyordu o yüzden hep başka sınıflara verdim

Oğlumda pandemi çıkmıştı o yüzden evdeydim hiç süt sağma ihtiyacı duymadım ama şöyle bir şey oldu 1 yaşına geldiğinde kendisi istemedi zaten çok iştahlı bir çocuk değil de beni çok emmek isteyen ondan da kaynaklı olabilir bir iki defa saldım bıraktım evdekiler içiremedi yani biberona da alışkın değildi çocuğa mama da vermedim ek gıdayla devam etmiştik şimdi düşünüyorum da çok aç kalmış Benim oğlan ya

Kampanyaya destek arıyorum kızlar Herkesin Kv kişisini kapatıyoruz. Kızıyla arasında konuşuyor ve bende aynı odadayım. Ay diyo karnıda hiç inmemiş benim ki dümdüz olmuştu diyo. Kızı da saf pek anlamıyor böyle şeylerden demek ki kalıyor filan diyo. Derin nefes aldım. Duymamazlıktan geldim. Çok fena bozucaktım. Canım kocam için sustum. O duysa cevap verirdi de duymadı. Sırf ayıp olmasın diye yanlarına oturmaya gittim. Bende salaklık şimdi çocuğu uyuttum yollamıyorum salona. Beklesin dursun

Canım köy okulunda olduğum için tek sınıf, farklı yaş grubu oluyor maalesef.o yüzden kendi sinifima almak zorunda kaldım.donemin ortasında olduğu için bakıcı da bulamazdim.nisan gibi.iki ay idare ettim artık.ama baya zararı oldu bana.ama inşallah ilerde değişir bu huyu.bnm oğlan da biberon bilmezdi ama kızımı hastanede alistirmislar.ha kötü de olmadı alışması.hayirlisi öyle böyle büyüyüp gidecekler artık.

Keşke kapatabilsen.Aranıyor işte bir şey desen uzayıp gidecek o enerjin varsa söyle lafını geçKocaman kadın neyin kıyasını yapıyorsa kıskanç

Kızlar ben acile gelmiştim belim ağrıyor diye doktor suyumun tamamen bittiğini söyledi suni sancı verecekler çok korkuyorum dayanabilir miyim 39+3 üm zaten su sıkıntımız vardı ben iki gündür terliyorum sanıyordum iç çamaşırım ıslak oluyordu suyum gelmiş farketmiştim olabilirim yatışım yapıldı şu an bana dua edin lütfen

Ay ne sinir bozucular ya.ben olsam susmazdim ya.iyi sabretmissin valla.yanlarina da gidip oturmam.belki kocan için iyi yapmışsındir ama eşim için de olsa çekemem valla.beni de bı ana doğurdu lohusa halimde dedikodumu yapamazlar.allah sabır versin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…