Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
İnşallah cok teşekkür ederim

Ay çok sevindim

Ben uyurken uyanacak daha uyumayacak diye fısır fısır geziyorum ortalıkta
Ahahahah oğlumda bizde öyleydik.simdi ikinci çocuk olunca saolsun oğlum kızımın tepesinde davul çalıyor ikinci çocukların kaderi gürültü ile uyumak

Ahahahah oğlumda bizde öyleydik.simdi ikinci çocuk olunca saolsun oğlum kızımın tepesinde davul çalıyor ikinci çocukların kaderi gürültü ile uyumak
Kac yas var aralarında ayy bizimkinin hareketleri cok degisikti kardesi yanimizda yokken iyi gorunce bebeklesiyor soz dinlemiyor hic cok bunaltıyor ne istersede yapılıyor

Kıskançlık ilgi çekme vs var mı canım senin oglanda.bnm oğlan 4e gircek Mart'ta.asiri kıskanç.surekli kafasına dokunmak istio.ama vurur gibi.opmek istiyor mesela ağzıyla vuruyor resmen.onun yanında sevmemiz zor biraz.

Kac yas var aralarında ayy bizimkinin hareketleri cok degisikti kardesi yanimizda yokken iyi gorunce bebeklesiyor soz dinlemiyor hic cok bunaltıyor ne istersede yapılıyor
Bizim de bebeklesme değil canavarlasma ortaya çıkıyor.bsy yapmicam diyor ama öperken bile ağzıyla yiyor çocuğu resmen.genelde kafasından öpmek istiyor ama vuruyor ağzıyla.onun yanında sevmiyoruz Zeynep Azra yi.bizden başka sevecek biri olsa bnm bebeğim bu diyor sevecek olanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…