- 12 Aralık 2012
- 41
- 11
- 288
Çok çok teşekkür ederim. Yapacağım bu hareketi de. Senin de ilk doğum mu? Normalden korkuyor musun? Genelde sezeryan oluyor herkes. O sebeple bi gerildim. Doğru ıkınabilir miyim, her şey yolunda gider mi vsBu hareketi çok sık yapıyorum, bol yürüyüş ve emekleme pozisyonunda duruyorum .
Aslında emeklemem gerek ama dilerim asla tutmuyor
Dikişten kaynaklı inememiş bizim bebeler aşağı ama hareketle iniyor canım, bol hareket etmeye çalış.
Doktorlar bunun için var canım onlar süreci yönetecek zaten ekstrem bir şey olursa müdahale ederlerÇok çok teşekkür ederim. Yapacağım bu hareketi de. Senin de ilk doğum mu? Normalden korkuyor musun? Genelde sezeryan oluyor herkes. O sebeple bi gerildim. Doğru ıkınabilir miyim, her şey yolunda gider mi vs
Canım ben gecelik giydim. Depend kullandığım için gecelik benşm açımdan çok kullanışlı olduSezeryan olan kızlar doğumdan sonra oda gelince ilk giydiğiniz pijama mi gecelik takımı hangisi ilk etapta daha rahat oluyor
Gözün aydın canımmm. Bebiş nasıl sen nasılsınKızlar ben doğurdum sezaryenle spinal anestezi oldu iyi geçti bebeğim 3430 gram doğdu ağrılar oluyor tabi beklediğim bişeydi tansiyonum yükseliyordu yine yükseldi doğuma girerken ama sıkıntı olmadı ben çok şükür bebeğime kavuştum darısı hepinize inşallah
Cnm normal dogumdan hic korkma. Tabiki insanin cani aciyor ama gececek nasilsa. İkinma konusunda da ebeler yardımcı oluyorlar zaten. Gerekirse karnina bastiriyorlar. O an bir şekilde geçiyorÇok çok teşekkür ederim. Yapacağım bu hareketi de. Senin de ilk doğum mu? Normalden korkuyor musun? Genelde sezeryan oluyor herkes. O sebeple bi gerildim. Doğru ıkınabilir miyim, her şey yolunda gider mi vs
Kisinin isminin basina @ logosunu koyman gerek. Bu logoyu koyup devamina ismi yaziyorsun.Kızlar bu etiketleme nasıl yapılıyor yaptim olmadı
Evet haklısın, doktoruma güvendiğim için normal doğuma tamam dedim. Şimdi işte doğru ıkınma ve nefes egzersizi videoları izliyorum.Doktorlar bunun için var canım onlar süreci yönetecek zaten ekstrem bir şey olursa müdahale ederlerBenim de ilk doğumum normali deneyimlemek istiyorum bir sürü adım attım pilates topuna oturuyorum ama tık yok.39+5 oldum doktorum 40 ı geçerse sezaryen dedi
Once suni sanci verecekler ama değil mi. Suni ile gelmezse o zaman sezeryan oluyor cunku normaldeDoktorlar bunun için var canım onlar süreci yönetecek zaten ekstrem bir şey olursa müdahale ederlerBenim de ilk doğumum normali deneyimlemek istiyorum bir sürü adım attım pilates topuna oturuyorum ama tık yok.39+5 oldum doktorum 40 ı geçerse sezaryen dedi
Ne zaman gideceksin doktora canım ben perşembe gideceğim tekrar ama bence benim sancım yarın gelecek gibi bugün baya zorluyor. Dün gece de çok sancım oldu ama düzenli değildi bi oluyor 2 saat olmuyor bi peşpeşe oluyor.Doktorlar bunun için var canım onlar süreci yönetecek zaten ekstrem bir şey olursa müdahale ederlerBenim de ilk doğumum normali deneyimlemek istiyorum bir sürü adım attım pilates topuna oturuyorum ama tık yok.39+5 oldum doktorum 40 ı geçerse sezaryen dedi
Evet haklısın, doktoruma güvendiğim için normal doğuma tamam dedim. Şimdi işte doğru ıkınma ve nefes egzersizi videoları izliyorum.
Senin durumunda sezeryandan önce suni sancı denenmesi gerekmez mi? Kilosu mu çok fazla?
Soracağım yarın kilosu fazla değildi son kontrolde 3200 çıktı karnın büyük durmuyor ama zayıf olanlar bazen bizi şaşırtabilir kiloda dedi.Eğer açıklık yoksa bebek doğum kanalına inmediyse hiç sancı da başlamadıysa yine de suni sancı veriliyor mu ?Once suni sanci verecekler ama değil mi. Suni ile gelmezse o zaman sezeryan oluyor cunku normalde
Yarın gideceğim 5 bin adım attım evde yerleri sildim tüm evin içinden geçtim ama bir iki kere karnım sertleşti sancı olmadıNe zaman gideceksin doktora canım ben perşembe gideceğim tekrar ama bence benim sancım yarın gelecek gibi bugün baya zorluyor. Dün gece de çok sancım oldu ama düzenli değildi bi oluyor 2 saat olmuyor bi peşpeşe oluyor.
ayaga kalkana kadar uzerıme pijama üstü giymiştim. ayaga kalkıp sonda cıkarılınca normal pijama altını giydim yürümeye kalkarken rahat oldu.Sezeryan olan kızlar doğumdan sonra oda gelince ilk giydiğiniz pijama mi gecelik takımı hangisi ilk etapta daha rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?