Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Doğum yapan anneler sizinde ayakve bacaklarda şişme oldumu yarın kontrol var doktora sorucam genede bide göbekler nezaman iner
Benim önceki doğumumda olmuştu canım. Ayaklarım felan şişti zaman sonra düzeldi

Aa hadi gözünaydın sancın falan yoktu sanki noldu birden mi geldi
05.01 in gecesi kasılma ve sancı oldu ihtimal vermedim 3 kere 20 dk arayla olunca birde belim ağrıyınca ve mide bulantısı eşlik edince hastaneye gittim sancı çıktı ama az miktarda 1 cm açıklık ve rahim ağzım çok sertti , eve gönderdiler ama ebe sen sabah gelirsin bence dedi sabaha kadar sancı çektim hareketler,duşlar,masajlar, mide bulantısı kusma derken sabah kendimi hastaneye attım 2cm olmuş açıklık normal doğum bekleyelim dedi doktorum bende sezeryan istiyorum dedim çünkü ağrıyı ve bulantıyi tolare edemedim 24 saat anca doğurursun dedi doktorum birşeyler yemiştim açlık beklendi 3 de kızımı aldım kucağıma

Doğumdan önce hastahane önlüğü giyildiği için pijama giymiyorsun. Doğumdan sonra pijama giyiyorsun. Hamile olmadan önce s bedendim. Hamilelikle l yada xl idim. Pijamalarımı sonrada giyerim diye m almıştım. İyi ki öyle yapmışım. Göbek gidiyor zaten. Yumuşak bir göbek kalıyor. Pijamanın üst kısmı uzun olursa kalçanı kapatırsa daha çok rahat edersin bence. Çünkü altında bez bağlı oluyor. M olan pijamalarımı doğumdan 6 gün geçmesine rağmen çok rahat giyiyorum şu an

Arkadaşlar doğumun hemen sonrası 32 33 haftalardaki halimizdeki kilomuzda mı oluyoruz, pijamaları ona göre al dedilerde.33 haftayım olanımı alayım yoksa 39 40a göre daha büyükmü alsam

Gözün aydın canım nasılsın bebiş nasılSüreç nasıl başladı
Canimm Normal doğum olarak başladı sezeryanla bitti sancılarım yeterli gelmedi açılma az oldu eve git gel derken ben dayanamadım ve sezeryan istedim, yalnız sezeryan da öyle basite alınacak birşey de değilmiş

Çok geçmiş olsun canım bnde oğlum da hep yattığım için yapışıklık gibi bı şey olmuştu odem gibi herhangi bir sıvı gelmedi ama iki üç yıl orası kabarık kalmıştı sebebi de ben yattım hep yürümedim hareket etmedin dendi. Anlamadım şimdi sezeryan dan sonra hareket etseeeen böyle etmesen öyle......

Midem o kadar yanıyor ki boğazıma kadar geliyor süt içtim geçmedi, gaviskon falan da yok evde hiç olmamıştı bu hamileliğimde çünkü, tahin ye bı kaşık dedi annem onu denemedim ne iyi gelir buna ya
Akşam Anneme çıktim iki dk tahin nasıl demezsin dedi bı kaşık içirdi hemen geçirdi anne sözü dinlemek lazımmış aklınızda bulunsun tahin bana iyi geldi ilaçtan önce başınıza gelirse denemekte fayda var

Geçmiş olsun canım üzme kendini dinlenmeye çalış sende sürede , günlerdir doğan bebeklerden sarılık olmayan olmadı nerdeyse kuvozden geçti hepsi

Geçmiş olsun canım üzme kendini dinlenmeye çalış sende sürede , günlerdir doğan bebeklerden sarılık olmayan olmadı nerdeyse kuvozden geçti hepsi
Yaa öyle mi takip edemedim tabi bu süreçte doğum yapan herkese hayırlı olsun, iyileşme ihtiyacı olan herkese de Allahım şifa versin

Evet normal, benimde sezaryenden 2 hafta sonra dikişlerimde iltihap vardı ama sadece iltihap kurutucu krem kullanmıştım geçmişti yara yerim sarımsı olmuştu ve yanıyordu. Asla nemli bırakmayın banyo sonrası iyice kurutun ilaçlarınızı düzenli kullanın geçer inşallah, geçmiş olsun
Doğum yapan anneler sizinde ayakve bacaklarda şişme oldumu yarın kontrol var doktora sorucam genede bide göbekler nezaman iner
Evet canım bayağı şişmiştim ilk doğumumda 1 haftada geçiyor göbekte 2 haftaya sönüyor ama tabi eskisi gibi olmuyor hemen . Sürekli yatma arada yürüyüş yap ve bol su iç

Ay keşke öyle olsa canım da, ben 1 haftadır bu açıklıkla duruyorum, ama bebek kanala inmiyordu şimdi inmeye başlamış karnımda aşağı düşmeye başladı belki bir kaç güne ben de doğururum
Bebeğin kanala inmesi için bir şey yaptın mı? Bende de aynı problem var. Açıklık var ama bebek yukarıda.

benım ıkıncı dogumumumda olmustu. bana bol su iç biraz yürüyüş yap dediler. yürüyünce indi. dogumdan sonra hareketsiz kalmıştım sanırım .

Bebeğin kanala inmesi için bir şey yaptın mı? Bende de aynı problem var. Açıklık var ama bebek yukarıda.
Bu hareketi çok sık yapıyorum, bol yürüyüş ve emekleme pozisyonunda duruyorum .
Aslında emeklemem gerek ama dilerim asla tutmuyor
Dikişten kaynaklı inememiş bizim bebeler aşağı ama hareketle iniyor canım, bol hareket etmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…