• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Kızlar selaam💫🌸baya agır bı grıp gecırdım 10 gundur öksürük burun tıkanıklıgı vs.antıbıyotık alıyorum 3 gundur cempes 600 mg.ıkı gundur vajınamda agrı kasık ve bel agrısı cekıyorum.erken dogum belırtısı falan olabılırmı bu?tecrubeli annişkolar bi el atın😊

İlk kızımda eşim de ruhsuzdu. Üzülüyordum neden heyecan tepki yok diye. Ama yapısı gereği duygularını gizler yada bilmiyorum. Kızım doğduğunda kucağına aldığında baba olduğuma inandım değişik demişti. Despot olan adam sezeryan yarama pansuman yaparken bakamamış ağlamıştı. Kız küvezde diye günlerce yemek yememişti. Bana da bişey olmaz iyi işte ne üzülüyon diodu. Şimdi de sevinip sevinmediğini anlamıyorum. Galiba kucağına alınca babalık hormonu yüklenecek. 😅 ama hamile olduğumu öğrendiği andan itibaren Allah var çok ilgili bir babaydı şimdi ekstra ilgili. Kuralları çok yıkıyor kızımda kızım diyor. Geçen o benim ilk göz ağrım üzerine kuma gelecek kıyamıyorum diyor 😂😂
Bakalım bizimki nasıl olacak 😅 kız cocuk baska zaten yaa, babalar da ayrı seviyor bence kızlarını 🥹😍

Bakalım bizimki nasıl olacak 😅 kız cocuk baska zaten yaa, babalar da ayrı seviyor bence kızlarını 🥹😍
Babalar kızlarına aşık ya. Bu çocuğum erkek geçen eşime diyorum çiftledik. Bir kız bir oğlan diye. Erkek çocuk küçükken tatlı kendini sevdirir ama büyüyünce sevilmez. Kız çocuğu her yaşta sevilir diyor. İleri yaşta kızımla kol kola girip havamı atarım ama bu sıpayı görmem heralde diyor 😂😂😂

Adıyla büyüsün maşallah ben park yatak aldım elele nin 70*120 olanından buraya da eklemiştim hatta bi ara soran arkadaşlar vardı mobilya olarak giyinme odamda bi boşluk vardı o bosuluğa mobilyama uygun dolap yaptırdım odaları içinde çekmeceli şifonyer aynı şekilde odaları için yatak çizdik eşimle odalarını tasarladık ama yatakları için kullanılacak ahşap lar kayın ağacı olacak ve zaten önümüzde yatak icin zaman olduğu için ve herşeyiyle biz ilgilenmek istediğimiz için ahsapların siparişi geçildi ama yapıma baslanmadı henüz bebek arabası ve puset işini de çok araştırdık benim arabamın bagajı biraz küçük eşimin öyle bir problemi yok ama çocuklar en cok benimle dısarıda olacaklar ben şuan için evde olduğum için ona sığması ve ben izmirliyim sürekli İzmir'e gidip geliyorum bu yüzden de kullanjmı kolay olmalı yurtdısına da sürekli çıktıgımız için kabin boy olması gerekiyordu tüm bunları karsılayan puset ve bebek arabası tercih ettik ana kucağı olarak merf baby ve baby Björn arasında çok kaldım bende önce merf baby alırım en kötü izmir'de onu kullanırım buradaki evime diğerini sipariş ederim dedim ama bence baby Björn e o kadar para vermeye gerek yokmıs çünkü merf baby de bebeklerin oturduğu alan geniş esneme kabiliyeti yumuşak çocukların hareketleri ile kolayca salınabilir ve üç kademeli bence tam muadili denebilir bakalım kızlar sevecek mi 😄
Benim arabam da küçük canım biz de maclaren tercih ettik arabada , cok sukur sıgdı bagaja . Herseyini güle gule kullan tatlım , saglıkla gelsin bebeklerimiz , park yatak da sanırım ben de senin aldıgın markadan alacagım , favorilerimde duruyor ☺️

Babalar kızlarına aşık ya. Bu çocuğum erkek geçen eşime diyorum çiftledik. Bir kız bir oğlan diye. Erkek çocuk küçükken tatlı kendini sevdirir ama büyüyünce sevilmez. Kız çocuğu her yaşta sevilir diyor. İleri yaşta kızımla kol kola girip havamı atarım ama bu sıpayı görmem heralde diyor 😂😂😂
Oyy evet yaa 😄 saglıklı hayırlı olsunlar da ikisi de guzel bişey 😍 ama kızlar işte cilveyle falan sevdiriyor kendini 😉

Oyy evet yaa 😄 saglıklı hayırlı olsunlar da ikisi de guzel bişey 😍 ama kızlar işte cilveyle falan sevdiriyor kendini 😉
5 yaştan bildiriyorum yemin ederim onları ciddi ciddi kıskanıyorum. Eskiden bana bağımlıydı şimdi babasının dışarı çıkmasına bile izin vermiyor. Kocamda Kocam paşamda paşam diyor. Dün babasına babam seni ömrümce asla bırakmam büyüyünce anne olucam gene bu evde yaşayacam seni görmeden nasıl yaparım olur mu öyle şey diyor. Veteriner olmak istiyor ama hem anne olup hem çalışamam yorulurum diyor. Pek rahatına düşkün. Bir bardak bile kaldırtamıyorum. Ben çocuğum yoruluyorum diyor. 😂😂 rabbim tüm evlatlarımızı korusun Sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat nasip etsin. Onlar bizim en büyük mirasımız. Hep iyi olurlar inşallah. ❣️

Benim arabam da küçük canım biz de maclaren tercih ettik arabada , cok sukur sıgdı bagaja . Herseyini güle gule kullan tatlım , saglıkla gelsin bebeklerimiz , park yatak da sanırım ben de senin aldıgın markadan alacagım , favorilerimde duruyor ☺️
Güzel günler de kullanın 🌺

5 yaştan bildiriyorum yemin ederim onları ciddi ciddi kıskanıyorum. Eskiden bana bağımlıydı şimdi babasının dışarı çıkmasına bile izin vermiyor. Kocamda Kocam paşamda paşam diyor. Dün babasına babam seni ömrümce asla bırakmam büyüyünce anne olucam gene bu evde yaşayacam seni görmeden nasıl yaparım olur mu öyle şey diyor. Veteriner olmak istiyor ama hem anne olup hem çalışamam yorulurum diyor. Pek rahatına düşkün. Bir bardak bile kaldırtamıyorum. Ben çocuğum yoruluyorum diyor. 😂😂 rabbim tüm evlatlarımızı korusun Sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat nasip etsin. Onlar bizim en büyük mirasımız. Hep iyi olurlar inşallah. ❣️
Yaaa yerimmmm tam cimcime 😍😍🧿🧿 bayılıyorum oyle olan kız cocuklarına, iki kızım olacak kısmetse ne kadar sanslıyım 😍😍🧿🧿 aminn kuzum. hep iyi olsun cocuklar 🙏🩷🥰

Yeni uyku modum yüklendi. Kızçeyle 9 buçukta uyuyup 2.4 arası uyanmak. 2 de uyandım 2 saattir yatakta gözüm kapalı uyumaya çalıştım olmadı zorlamadım kalktım. Sonumuz hayrola. Sabah çocuğu babayı yollarken evi temizler sonra gene uyurum. İnşallah 😅
Benimde hayalim hergün gündüz uyumak ama uyuyamıyorum bir iş çıkıyor yine 🤣

Evet ben her ihtimale karsı birer tane aldım emzik vermeyi de asla düşünmüyorum ama ondan da birer tane aldım hayatın ne gösterecegi belli olmaz ben biraz temkinli biri olabilirim cam ve bu biberon arasında çok kaldım ama olurda erken doğum olursa falan benim gözetimim dısında kullanılması gerekirse cam ağır gelir bir aksilik olur diye bunda karar verdik zaten üretim teknolojisini vs arastırınca içim de rahat etti asagıya fotograflarını bırakırım senin içinde fikir olur
aldıgımız emzikler aynı :) emziği niye asla düşünmüyosun ?

Bende bugün gündüz uyumadım. Gerçekten temizlik yapıyorum 😅 fena bir sol ağrım var sancı giriyor arada. Ama enfeksiyondan olduğunu biliyorum. Ya sabır diyelim buda başımıza çıktı .
geçmiş olsun canım.mesajını görünce aksam ustu yıne herseyı bırakıp yattım mesajını atar dıye düşünmüştüm :)

Kuzum cok tskler , ben de baya arastırdım en yakın bunayım, ama plastik ya koku yapar mı ondan bi emin olamadım ya , cam da cok agır dısarda falan da kullanımı tasıması zor , bilemedim 🤷‍♀️
canım kullanır kullanmaz çok bekletmeden yıkamada fayda var. illaki bakteri ürüyor koku yapıyor. ama camı kullanması da zor. yıkarken kırdım ben . bi de daha ağır oluyor.

geçmiş olsun canım.mesajını görünce aksam ustu yıne herseyı bırakıp yattım mesajını atar dıye düşünmüştüm :)
Yok kız artık yeter dedim.🤣 Bu enfeksiyon fena uyku yaptı. Gece uyandım sabaha karşı gene uyudum. Kızçede benle uyumuş okula gitmedi bugün. Dinlenerek yapıyorum. Koridor ve lavabom kaldı. Herif evde değil. Yoksa başıma bela bırakmıyor. 😂

Yok kız artık yeter dedim.🤣 Bu enfeksiyon fena uyku yaptı. Gece uyandım sabaha karşı gene uyudum. Kızçede benle uyumuş okula gitmedi bugün. Dinlenerek yapıyorum. Koridor ve lavabom kaldı. Herif evde değil. Yoksa başıma bela bırakmıyor. 😂
ben de tek kullanımlık şase demiştim ya onu içtim yatmadan içiliyomuş. Sabaha dogru 5 te mide bulantısıyla uyandım mahvetti beni. 7 de mecbur kalkacaktık okul iş için kabus gibi bir gün oldu :) ögle arası biraz uyudum iyi geldi .

aldıgımız emzikler aynı :) emziği niye asla düşünmüyosun ?
Ben emzik alan bebelere bayılıyorum. Kızım kullanmak istemedi. Bunda inşallah kullanır diyorum. Ama emziğin rahatlık olduğuna da inanmıyorum. Kızda öyle sorun yaşamadım karnı toksa uyuyordu emzik alışkanlığından zırt pırt uyanıp istemiyordu ağlamıyordu. Ben 8 yaşına kadar emzik kullanmışım misal. Annem atmış kardeşiminki çalıp kuşlanmışım. Çene yapım dişlerim gayet düzgün. 🤣🤣

Ben emzik alan bebelere bayılıyorum. Kızım kullanmak istemedi. Bunda inşallah kullanır diyorum. Ama emziğin rahatlık olduğuna da inanmıyorum. Kızda öyle sorun yaşamadım karnı toksa uyuyordu emzik alışkanlığından zırt pırt uyanıp istemiyordu ağlamıyordu. Ben 8 yaşına kadar emzik kullanmışım misal. Annem atmış kardeşiminki çalıp kuşlanmışım. Çene yapım dişlerim gayet düzgün. 🤣🤣
İki oglumda da her türlü emziği denedik tutmadılar sıpalar :D beni emzik gibi kullandılar. kızımda da bir umut aldım bunu tutmazsa baskasını da alacagım :) uzmanlar da öneriyor. karnının tok olduguna emın olduktan sonra stresiyle baş etmesine de yardımcı oluyormus. bakalım süreç ne gösterecek. 2 yaştan önce de bıraktırınca sorun olmuyor dıye biliyorum.

Back