- 13 Haziran 2024
- 420
- 910
- 18
Çok şükür çok iyiyim dünden sonra oğlum bizi bırakmadı ya artık her gün daha iyiye gidecek herşey. Güzel enerjimi vericem ona çok çabuk toparlayacak inşallah.Sizi böyle neşeli görmek ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür çok iyiyim dünden sonra oğlum bizi bırakmadı ya artık her gün daha iyiye gidecek herşey. Güzel enerjimi vericem ona çok çabuk toparlayacak inşallah.Sizi böyle neşeli görmek ne güzel
Cok dogru kuzum aynı isme farklı yorumlar , biberon falan aldın mı senBizimkilerde asla göstermiyor detaylıya girdik elimiz boş doktor her defasında renkli bakıyor yok yok isimler net değil henüz aklımızda bişeyler var ama netlemeden de dillendirmiyoruz malum insanların her konu hakkında bir fikri var
İnşallah biraz daha bekler bebisinKızlar ben erken konuştum sanırım sabah 7 de hiç çıkmayan sancı 9.45 de 100lere kadar vurdu açıklık kontrol ettiler tekrar hala 1cm
Evet ben her ihtimale karsı birer tane aldım emzik vermeyi de asla düşünmüyorum ama ondan da birer tane aldım hayatın ne gösterecegi belli olmaz ben biraz temkinli biri olabilirim cam ve bu biberon arasında çok kaldım ama olurda erken doğum olursa falan benim gözetimim dısında kullanılması gerekirse cam ağır gelir bir aksilik olur diye bunda karar verdik zaten üretim teknolojisini vs arastırınca içim de rahat etti asagıya fotograflarını bırakırım senin içinde fikir olurCok dogru kuzum aynı isme farklı yorumlar , biberon falan aldın mı sen
Sizin isimler belli mi heyecan durumu nasıl evdeOyy masallah iki kız da biz de var yaa evet insan surekli görmek istiyor, ama bizim sıpalar hiç yuzunu göstermiyor yaayy isimleri belli mi
Daha önce bilseydim Dr. Browns antikolik biberon alırdım. Yorumları çok iyiEvet ben her ihtimale karsı birer tane aldım emzik vermeyi de asla düşünmüyorum ama ondan da birer tane aldım hayatın ne gösterecegi belli olmaz ben biraz temkinli biri olabilirim cam ve bu biberon arasında çok kaldım ama olurda erken doğum olursa falan benim gözetimim dısında kullanılması gerekirse cam ağır gelir bir aksilik olur diye bunda karar verdik zaten üretim teknolojisini vs arastırınca içim de rahat etti asagıya fotograflarını bırakırım senin içinde fikir olur
Ben görmüştüm aslında baya da arastırmıstım ama kötüyü çağırmak istemedim herhaldeDaha önce bilseydim Dr. Browns antikolik biberon alırdım. Yorumları çok iyi
Amin inşallahİnşallah biraz daha bekler bebisin
Açıklığın artmaması iyi bişey dedi ebe ama sancılar için takipte kalıcam. Göğsümde sıkışma gibi ağrı hissediyorum Nidilat diye bir ilaç veriyorlardı ondandır dediler şimdi kasılmadan çok o rahatsız ediyor. Ve bence ilaçtan değil bir hafta önce de olmuştu aynı ağrı ve ilaç kullanmamıştım o zamanVeziir nasıl oldun canım daha iyisindir inşallah
Bebeğin pozisyonundan olabilir mi belki ilaç bunu tetiklemiştir umarım hemen geçerAmin inşallah
Açıklığın artmaması iyi bişey dedi ebe ama sancılar için takipte kalıcam. Göğsümde sıkışma gibi ağrı hissediyorum Nidilat diye bir ilaç veriyorlardı ondandır dediler şimdi kasılmadan çok o rahatsız ediyor. Ve bence ilaçtan değil bir hafta önce de olmuştu aynı ağrı ve ilaç kullanmamıştım o zaman
Aynılarından bende aldım. Elimin altında bulunsun. Kullanmasada olur .Evet ben her ihtimale karsı birer tane aldım emzik vermeyi de asla düşünmüyorum ama ondan da birer tane aldım hayatın ne gösterecegi belli olmaz ben biraz temkinli biri olabilirim cam ve bu biberon arasında çok kaldım ama olurda erken doğum olursa falan benim gözetimim dısında kullanılması gerekirse cam ağır gelir bir aksilik olur diye bunda karar verdik zaten üretim teknolojisini vs arastırınca içim de rahat etti asagıya fotograflarını bırakırım senin içinde fikir olur
İnşallah olabildiğince ertelerler. Sen kendini sakin tutmaya çalış. Rabbim hayırlı yazılar yazsın. Senin için de bebiş için de.Amin inşallah
Açıklığın artmaması iyi bişey dedi ebe ama sancılar için takipte kalıcam. Göğsümde sıkışma gibi ağrı hissediyorum Nidilat diye bir ilaç veriyorlardı ondandır dediler şimdi kasılmadan çok o rahatsız ediyor. Ve bence ilaçtan değil bir hafta önce de olmuştu aynı ağrı ve ilaç kullanmamıştım o zaman
Kuzum cok tskler , ben de baya arastırdım en yakın bunayım, ama plastik ya koku yapar mı ondan bi emin olamadım ya , cam da cok agır dısarda falan da kullanımı tasıması zor , bilemedimEvet ben her ihtimale karsı birer tane aldım emzik vermeyi de asla düşünmüyorum ama ondan da birer tane aldım hayatın ne gösterecegi belli olmaz ben biraz temkinli biri olabilirim cam ve bu biberon arasında çok kaldım ama olurda erken doğum olursa falan benim gözetimim dısında kullanılması gerekirse cam ağır gelir bir aksilik olur diye bunda karar verdik zaten üretim teknolojisini vs arastırınca içim de rahat etti asagıya fotograflarını bırakırım senin içinde fikir olur
Ben cok heyecanlıyım da esim masallah ruhsuz böcek gibi adam acayip sogukkanlı , pek bi heyacan yok , ben cok merak ediyorum nasıl bişey olacak , ilk anneliğim o yuzden de heyacan dorukta , beşik ne yaptın canım park yatak düşünüyorum, beşik ve pusetler kaldı bu haftasonu alacagız . İsimler biri kesin de diğerine tam karar geremedik , BerenSizin isimler belli mi heyecan durumu nasıl evde
En kısa sürede normale döner bu çarpıntı kasılmaların vs inşallahAmin inşallah
Her yıkamada strelize edileceği için kokudan yana bi problem olacagını düşünmüyorumKuzum cok tskler , ben de baya arastırdım en yakın bunayım, ama plastik ya koku yapar mı ondan bi emin olamadım ya , cam da cok agır dısarda falan da kullanımı tasıması zor , bilemedim
Canım nasıl sancılar biraz tarif etsene nasıl anlıycaz bu sancı işini,cokmu ağrı oluyor mesela yada sadece kasılmamı.100lere vuruyorsa artık sen baya baya bilirsin sancı işiniAmin inşallah
İlk kızımda eşim de ruhsuzdu. Üzülüyordum neden heyecan tepki yok diye. Ama yapısı gereği duygularını gizler yada bilmiyorum. Kızım doğduğunda kucağına aldığında baba olduğuma inandım değişik demişti. Despot olan adam sezeryan yarama pansuman yaparken bakamamış ağlamıştı. Kız küvezde diye günlerce yemek yememişti. Bana da bişey olmaz iyi işte ne üzülüyon diodu. Şimdi de sevinip sevinmediğini anlamıyorum. Galiba kucağına alınca babalık hormonu yüklenecek. ama hamile olduğumu öğrendiği andan itibaren Allah var çok ilgili bir babaydı şimdi ekstra ilgili. Kuralları çok yıkıyor kızımda kızım diyor. Geçen o benim ilk göz ağrım üzerine kuma gelecek kıyamıyorum diyorBen cok heyecanlıyım da esim masallah ruhsuz böcek gibi adam acayip sogukkanlı , pek bi heyacan yok , ben cok merak ediyorum nasıl bişey olacak , ilk anneliğim o yuzden de heyacan dorukta , beşik ne yaptın canım park yatak düşünüyorum, beşik ve pusetler kaldı bu haftasonu alacagız . İsimler biri kesin de diğerine tam karar geremedik , Beren
Adıyla büyüsün maşallah ben park yatak aldım elele nin 70*120 olanından buraya da eklemiştim hatta bi ara soran arkadaşlar vardı mobilya olarak giyinme odamda bi boşluk vardı o bosuluğa mobilyama uygun dolap yaptırdım odaları içinde çekmeceli şifonyer aynı şekilde odaları için yatak çizdik eşimle odalarını tasarladık ama yatakları için kullanılacak ahşap lar kayın ağacı olacak ve zaten önümüzde yatak icin zaman olduğu için ve herşeyiyle biz ilgilenmek istediğimiz için ahsapların siparişi geçildi ama yapıma baslanmadı henüz bebek arabası ve puset işini de çok araştırdık benim arabamın bagajı biraz küçük eşimin öyle bir problemi yok ama çocuklar en cok benimle dısarıda olacaklar ben şuan için evde olduğum için ona sığması ve ben izmirliyim sürekli İzmir'e gidip geliyorum bu yüzden de kullanjmı kolay olmalı yurtdısına da sürekli çıktıgımız için kabin boy olması gerekiyordu tüm bunları karsılayan puset ve bebek arabası tercih ettik ana kucağı olarak merf baby ve baby Björn arasında çok kaldım bende önce merf baby alırım en kötü izmir'de onu kullanırım buradaki evime diğerini sipariş ederim dedim ama bence baby Björn e o kadar para vermeye gerek yokmıs çünkü merf baby de bebeklerin oturduğu alan geniş esneme kabiliyeti yumuşak çocukların hareketleri ile kolayca salınabilir ve üç kademeli bence tam muadili denebilir bakalım kızlar sevecek miBen cok heyecanlıyım da esim masallah ruhsuz böcek gibi adam acayip sogukkanlı , pek bi heyacan yok , ben cok merak ediyorum nasıl bişey olacak , ilk anneliğim o yuzden de heyacan dorukta , beşik ne yaptın canım park yatak düşünüyorum, beşik ve pusetler kaldı bu haftasonu alacagız . İsimler biri kesin de diğerine tam karar geremedik , Beren