Hadi bakalııım senden de gelsin güzel bi haberYarın net tarih alacak olan ben
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin canım çok teşekkür ederimevet herseyi düşünüyoruz. herkes iyi olsun istiyoruz . benim sezeryan olacagi kesindi o yuzden ayağa kalktığımda gorsun istedim. bir de yeni bebekle de sadece o zaman aralığında yalnız kalınabiliyor. hakkinizda hayirlisi olsun
Yaaaaa hadi bakalım sağlıkla kavuşun inşallahBende takıları çıkarmaya korkuyorum ya doğum başlarsa diye
Ayy ben aldım o tarihi bugün haftaya bugün alalım dedi bende cuma olsun hocam dedim başından beri kendimi 10 ocağa şartlandırmışım haftaya salı son kontrol var bakalım çarşamba da olabilir
Kizlar malesef ocak annesi olamadim saglik olsun direnebildigim kadar direndim bende bebegimde iyiyiz cok sukur. Aralik son bebeklerinden oldu herkese saglikli dogumlar dilerim sevgili ocak anneleri sizinle bu sureci gecirmek muhtesemdi gerek yardimlariniz gerekse ictenliginiz icin herkese kocaman tesekkurler
İşte her iki durumunda artısı eksisi var. Sürece zaten hep dahil olacak. O ilk çıktığım acılı süreçlerimi hatırlasın üzülsün istemiyorum çünkü parmağımı çarpsam hemen endişelenip ağlayan bi kızCanim bende surekli 2. Yi diguran arkadaslarimla konustum sen hastaneden cikarken seni almaya gelsin dediler hem o halimizi gormesin hemde biz strese girmeyelim diye oyunevindeki ögretmen direk doguma gotur dedi de orda 2.5 yasundaki cocugu nasil oyalasinlar sacma geldi kadinin yorumu bana bi de beni bebekle birakip gitse akli bende kalir daha da kiskanir bence
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahKizlar malesef ocak annesi olamadim saglik olsun direnebildigim kadar direndim bende bebegimde iyiyiz cok sukur. Aralik son bebeklerinden oldu herkese saglikli dogumlar dilerim sevgili ocak anneleri sizinle bu sureci gecirmek muhtesemdi gerek yardimlariniz gerekse ictenliginiz icin herkese kocaman tesekkurler
Ben oğlumda 16 aylık götürmesine götürürüz de naısl duracak orda aşırı hareketli bi çocuk, bi de beni ameliyat sonrası acılar içinde görünce çok etkilenir ki evde bile ayy uyy etsem acıklı acıklı bana bakıyor korkuyorAy canım benim yerim onun kıskançlığını benim kızım bana aşırı düşkün ve çok duygusal beni acı içinse görürse çok etkilenir diye korkuyorum
Annem yanımda oğluma o bakacak ama oda gelmek istiyor bilmiyorum nasıl yapcaz ya benim oğlanda kudurukCanim bende surekli 2. Yi diguran arkadaslarimla konustum sen hastaneden cikarken seni almaya gelsin dediler hem o halimizi gormesin hemde biz strese girmeyelim diye oyunevindeki ögretmen direk doguma gotur dedi de orda 2.5 yasundaki cocugu nasil oyalasinlar sacma geldi kadinin yorumu bana bi de beni bebekle birakip gitse akli bende kalir daha da kiskanir bence
Canım merhaba merak ettim hastanede nasıl kimlik başvurusu yapabiliyoruz? Detay verebilir misin?merhaba bunu bana bizzat annem yaptı çınar ne yapıyor diye soruyor ısrarla çınar değil Kaan Uras diyorum hayır çınar diyor büyüklerin filan ismi de değil o öyle istiyormuş. kizdim tabi daha soylemedi bakalım. Bu arada hastanede direk kimlik başvurusunda bulunabiliyorsun nufusa gerek yok
Anne cocugun adi aras tuna olacak. Lutfen sen de bidaha ömer faruk diye seslenme olur mu diye sert yapsan biraz? Ne der??Kızlar dün kv ile görüntülü konuştuk. Ömer Faruk ne yapıyor diyor Aras Tuna koyacağız ismi biliyor ama ısrarla Ömer diyor. Ömer benim babamın ismi kötülüğünden demiyor ama istemediğimi o kadar çok söylemiş olmama rağmen hala ısrar ediyor. Büyüklerin adını koymak iyi olur diyor. Bence aksine büyüğün adını koymak onun hayatına çekilmek gibi bir şey. Benim 2 adım var biri babannemin adı ki çağına göre çok modern. Yine de babannemin adı olmasını istemezdim. Yavrum doğsun da hastaneden çıkınca hemen nüfusa gidip kimliği kendim çıkarttıracam
Benimde oglum hasta vs olayim cok üzülüyor modu yerlerde oluyorİşte her iki durumunda artısı eksisi var. Sürece zaten hep dahil olacak. O ilk çıktığım acılı süreçlerimi hatırlasın üzülsün istemiyorum çünkü parmağımı çarpsam hemen endişelenip ağlayan bi kız
Valla ben babanneye birakcam annemi yanima alcam esimde ben cikinca biraz vakit gecirip oglumun yanina gelcekBen oğlumda 16 aylık götürmesine götürürüz de naısl duracak orda aşırı hareketli bi çocuk, bi de beni ameliyat sonrası acılar içinde görünce çok etkilenir ki evde bile ayy uyy etsem acıklı acıklı bana bakıyor korkuyor
Annem yanımda oğluma o bakacak ama oda gelmek istiyor bilmiyorum nasıl yapcaz ya benim oğlanda kuduruk
walla gittimde boşa gittim açıklık baktılar 2 cm ama normal bu haftada çok değil dedi şuan zaten gelen bi sıvı yoktu alttan mıayene etti aktif bişey yok hafif akıntı var dedi nst çekti sancıda yüksek değil herşey normal dedi ama akşamki gelen şey için bişey yapamadı acilde olmuyormuş o test tekrar olursa yarın kontrole gel dedi doktırımda zaten bi sıkıntı olmazsa haftaya bugun doğum var bi hafta uslu uslu durur inş bebemO zaman en iyisi dediğin gibi acile gitmek canım . Bakalım ne çıkacak bize de haber ver
Bir kaç kere dedik ama bakalım inşallah demez. Lohusalık da sert yaparım devam ederseAnne cocugun adi aras tuna olacak. Lutfen sen de bidaha ömer faruk diye seslenme olur mu diye sert yapsan biraz? Ne der??
Canım sen ben acile gidiyorum deyince aklıma geldi de demedim . Bizim burada acilde de özelde de amnisure testi yapmıyorlar siz alıp getirin öyle yaparız bizde yok diyorlar . Eşim bir ara biz şüphelenince o testi bulmaya çalışmıştı ama bulamadıwalla gittimde boşa gittim açıklık baktılar 2 cm ama normal bu haftada çok değil dedi şuan zaten gelen bi sıvı yoktu alttan mıayene etti aktif bişey yok hafif akıntı var dedi nst çekti sancıda yüksek değil herşey normal dedi ama akşamki gelen şey için bişey yapamadı acilde olmuyormuş o test tekrar olursa yarın kontrole gel dedi doktırımda zaten bi sıkıntı olmazsa haftaya bugun doğum var bi hafta uslu uslu durur inş bebem
Yerim onu beeeen evet işte sırf onu yaşamaması için doğumdan bi kaç saat sonra gelmesi daha iyi gibi geliyor banaBen oğlumda 16 aylık götürmesine götürürüz de naısl duracak orda aşırı hareketli bi çocuk, bi de beni ameliyat sonrası acılar içinde görünce çok etkilenir ki evde bile ayy uyy etsem acıklı acıklı bana bakıyor korkuyor
Annem yanımda oğluma o bakacak ama oda gelmek istiyor bilmiyorum nasıl yapcaz ya benim oğlanda kuduruk
Oy kıyamam ya evlat işteValla ben babanneye birakcam annemi yanima alcam esimde ben cikinca biraz vakit gecirip oglumun yanina gelcek
Hoş geldi bebişin Sağlıkla büyüsünKizlar malesef ocak annesi olamadim saglik olsun direnebildigim kadar direndim bende bebegimde iyiyiz cok sukur. Aralik son bebeklerinden oldu herkese saglikli dogumlar dilerim sevgili ocak anneleri sizinle bu sureci gecirmek muhtesemdi gerek yardimlariniz gerekse ictenliginiz icin herkese kocaman tesekkurler
aynen öyleymiş canım eğitim araştırmanın acilinde de yapılmıyormuş şuan sıkıntı yok zaten cumartesi son kontrolümüz var tekrarlamazsa yaptırmamCanım sen ben acile gidiyorum deyince aklıma geldi de demedim . Bizim burada acilde de özelde de amnisure testi yapmıyorlar siz alıp getirin öyle yaparız bizde yok diyorlar . Eşim bir ara biz şüphelenince o testi bulmaya çalışmıştı ama bulamadı
Bende çok ağladım ameliyathaneye girerken kızım da bana ağlamayayim diye beni güldürmek için şarkı söyleyerek uğurladı beni. Sanki o an ona bir olgunluk geldi ben çocuk oldum bu arada eğer spinal anestezi olacaksanız sizi acı içinde görmeyecektir. Çünkü belden asaginiz uyusuk çıkacağınız için herhangi bir sancı vs olmuyor. Ama genel anestezi olacaksanız biraz sancıyla uyaniyorsunuz. İkisini de deneyimledim içiniz nasıl rahat edecekse öyle hareket edin. Sağlıklı hayırlı doğumlar dilerimAy canım benim yerim onun kıskançlığını benim kızım bana aşırı düşkün ve çok duygusal beni acı içinse görürse çok etkilenir diye korkuyorum
ayy haftaya bugun doğursan aynı gün doğuruyorz hadi bakalım sağlıcakla gelsin kuzular günü alıp beklemek heycanlı gerçektenBende takıları çıkarmaya korkuyorum ya doğum başlarsa diye
Ayy ben aldım o tarihi bugün haftaya bugün alalım dedi bende cuma olsun hocam dedim başından beri kendimi 10 ocağa şartlandırmışım haftaya salı son kontrol var bakalım çarşamba da olabilir