Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar sizce çatlamışmı üsteki akşam alttaki sabah

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 28
Balım bende böyle oldum adet olmamaya o kadar şartlamıştım ki kendimi gerçekten 50 gün adet olmadım kist mi diye soktora gittim iki ayrı doktor baktı. Bir şey yok dedi . Büyük ihtimalle seninde stres ve sıkıntıdan. Ben son çare gidip duphaston aldım günde iki tane içtim 5. Gün adetim başladı ama ağrılı geçiyor bence sen biraz bekle belki bebiştir 15. Gün test yap baktın yok o zaman bir şeyler yap
10 ocaga randevu aldim kadin doğuma kuzum goguslerim şisti cok agriyo biliyosundur 6.gun gecikmede negatif cikmisti.

Canim ben gecen ay kürtaj oldum o nedenle kanamam bu sekilde oluyor. Normalde böyle degil reglim.
Kuzum anladım pardon şimdi oldu o zaman lohusa kanı sayılıyor ama bildiğim kadarıyla normalmiş arkadaşımda da bir süre kanama oldu şimdi hatırlıyorum ama bu yıkanma zamanını bilmiyorum acaba nasıl Sen biliyor musun

Ya kızlar burayı çok takip edemiyorum sizleri özledim kimler hamiş🤗Ben de döngüm'ün 11. günündeyim ilk denemeyi yaptık ,
🤲🏼 moralimi bozan yarın ve çarşamba günü eşimin nöbeti olmasııı gündüz gündüz de kvler varken duş mümkün olmayacak bu yüzden bugece ve salı ilişki planlıyorum🥳 bıdaha da Perşembe aksamı. Ah inşallah yumurtlama çarşamba' ya da persembe olur. İki gündür hafif uzayan akıntım başladı zaten ovulasyon dönemindeyim az çok

Kızlarrr🥺🥺🥺
Bugün gecikmenin 5. Günü ve hala regl olmadım. Sabah bi merakla kaset test yaptım.(bebetime ve first test onlar vardı nöbetçi eczanede o yüzden onları aldım) ama negatif çıktılar. Ümidim kırıldı çok. Ağladım durdum o kadar gecikme ile tutunmadı mı nasıl testte görünmez hala diye yarın hastaneye gidicez ama çok üzgünüm. 🙁🙁🙁😔😔😔

Kızlar bir şey sormak istiyorum 26 aralıkta lekelenmem oldu normal beklenen regl tarihi 1 Ocak hala lekelenme devam ediyor ama günde bir iki damla kahverengi şeklinde sizce gebelik olma ihtimali var mı? Test falan yapmadım hiç daha

Kızlar benim bugün normalde batım regl olmadım predictorle baktım negatif çıkıyor. Goguslerimde ağrı var dokunamiyorum patlicak gibiler arada regl olacakmisim gibi kasik agrim oluyo ama olmuyorum. geç döllenme falan mı oldu diye bekliyorum. Normalde reglden 3 gun once lekelenmem olurdu oda olmadı. Beklemekten baska çarem yok sanırım.

Kuzum anladım pardon şimdi oldu o zaman lohusa kanı sayılıyor ama bildiğim kadarıyla normalmiş arkadaşımda da bir süre kanama oldu şimdi hatırlıyorum ama bu yıkanma zamanını bilmiyorum acaba nasıl Sen biliyor musun
Yok canim sıkıntı degil. Valla canim lohusa kanamasi kısmını gecirdim aslinda kürtajdan sonra. Bu da tam 1 ay sonra regl olarak basladi. Iste hala sürüyor. 15 güne yaklasti. Ama bir cok kiside olmus bu sekilde biraz daha rahatladim. Kanama bitmedigi icinde degerlendirme de yapamiyoruz. Bakalim insallah bi an once kesilir de rahatlarim artik 🙏 bu sekilde az az leke ve kanama ile 3 hafta surenler dahi olmus. Bakalim benim ne zaman biter. Basta bi pembe lekelenme görünce acaba bebis mi ki dedim ama galiba degil pek sanmiyorum.

X