Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    11
Eldorin Eldorin gruba benide eklermisin,
Yaş 27
İlk bebiş
Tahmini doğum tarihi eylülün başı gösteriyor ama burayda katılmak istedim
Son adet tarihini hesaplayarak şuan 4+1 haftalığım🥹❤️ Doktora perşembe günü gideceğim ☺️

Evet zaten baslardaki beta sadece dis gebelik veya kimyasal ihtimali hakkinda ipucu veriyor yani ilk iki beta ii cikti diye bebek yuzdeyuz saglikli anlamina gelmiyor oyle olsa benimkiler dusmezdi zaten
Drum genlerm heterozigot cikti kan pihtilasmasindan degil dedi dusuklern igne vermedi
5 aya giden bir gebeligim var igne kullanmamistm kalbide durmadi suyum geldigi icin dogum basladi.
Daha onceki drum saolsun dusuklerime genetik tarama yaptirmamiz gerektigini solemedigi icin bebekler sagliksizmi onu bilemiyoruz
Simdi bu dr eger dusuk olursa bebek genetigine bakilck ve sorun cikarsa sonrasi genetikli tup bebek dedi.
Doktor oyle dediyse ozaman kan pihtilasmasindan degildir heralde. 3 dusuk olmadan genetik test yapmiyorlar ve bu gercekten can sıkıcı. Illa ayni travmayi defalarca yasamak zorundami insanlar. Bunu anlamiyorum.

Ben yurt disinda yasiyorum burada da oyle. 1 dusugum oldu. Rica ettim diye yaptilar. Bir anormali yoktu bebegimde. Ama en bastan betada sıkıntı vardı. Buna ragmen bebek olustu buyudu vs. Nedeni belirsiz bir dusuk.

Insallah bu kez problem yasamayiz ve saglikli ilerler hamileliklerimiz..

Arkadaslar progesteronunuz kac? olcturdunuz mu?
Ben dun kan testi verdim progesteron 16 kusur cikti.
Beta ilk kan verdigimde 29 du. 4 gün sonra,
yani dün 279 cikti.. 2katindan fazla artmis şükür.

Ama progesteron dusuk geldi bana.

Benim ilk hamileliğim direkt kış hamileliğiydi, ocak doğumlu kızım. Bu da bambaşka bir deneyim olacak tam yazın en sıcak günleri😅 dediğin gibi en iyisi elbise etekler olacak sanırım
Benim oğlum da Ağustos doğumluydu🙈 son haftalar sıcaklarda zor olmuştu biraz ödem açısından, tuzu baya kesmiştim ben. Bir yandan terlik giymek güzeldi ayağımda paralandı😅

Arkadaslar progesteronunuz kac? olcturdunuz mu?
Ben dun kan testi verdim progesteron 16 kusur cikti.
Beta ilk kan verdigimde 29 du. 4 gün sonra,
yani dün 279 cikti.. 2katindan fazla artmis şükür.

Ama progesteron dusuk geldi bana.
Benim ilk beta hcg yle bakldginda 36ydi progestoron.beta da ilk kan verdiğimde 46 ,4gun sonra tekrar verdiğimde 496ydi.

8+2 olması gerekiyordu 7+2 de kalmış kalp atışını duyduğumuz günde
Rabbim onu sana şefaat ettirecek öyle düşün benimde bugün fazla lekelenmem oldu hastaneye gittim bebekler iyi ama düşük riski devam ediyor Allah'a tevekkül et bak bir de ben bu durumda eşimle ayrılıyorum en azından sizin yanınızda rabbim eksikliğini göstermesin bebeğe ihtiyacın olduğu zamanda rabbim hayırlısını verecek kalbini ferah tut

Benim ilk beta hcg yle bakldginda 36ydi progestoron.beta da ilk kan verdiğimde 46 ,4gun sonra tekrar verdiğimde 496ydi.
Masallah ne guze artmis. Progesteron de iyi..

Sizinle kiyaslayinca progesteron dusuk benim. Onceki hamileligimde 5 haftadan sonra bir kez bakmistim 6 cikmisti. Zaten beta da katlanmiyordu. Saglikli ilerlemedi. Oyuzden biraz tedirginim.

Betam iyi artmis, o biraz rahatlatti icimi. Bir onceki hamileligimde ilk 4-5 beta ikiye katlanmisti sonra yavasladi.
Dunden beri progesteronu fitil olarak kullanmaya basladim. Insallah saglikla ilerler.

Sizinle kiyaslayinca progesteron dusuk benim. Onceki hamileligimde 5 haftadan sonra bir kez bakmistim 6 cikmisti. Zaten beta da katlanmiyordu. Saglikli ilerlemedi. Oyuzden biraz tedirginim.

Betam iyi artmis, o biraz rahatlatti icimi. Bir onceki hamileligimde ilk 4-5 beta ikiye katlanmisti sonra yavasladi.
Dunden beri progesteronu fitil olarak kullanmaya basladim. Insallah saglikla ilerler.
Doktorunz bsy demedi mj,birz düşük olunca progesteron kullandryolr ztn dye bliyorm.sizin beta hcg de iyi artms bnce içinizi ferah tutun.suan kacnci haftadasnz?kese veya kalp atisi gordnz mu?

Belli bir değerden sonra beta nın ikiye katlanma süresi uzuyor diyorlar. Benim dr um sadece 3 kere beta baktı sonra bidaha gerek yok dedi

Doktorunz bsy demedi mj,birz düşük olunca progesteron kullandryolr ztn dye bliyorm.sizin beta hcg de iyi artms bnce içinizi ferah tutun.suan kacnci haftadasnz?kese veya kalp atisi gordnz mu?
Evet, betanin guzel artmasi icimi rahatlatiyor. Daha cok yeni, henuz doktora gitmedim. Evde olan progesteronu kullaniyorum. Son adet tarihine gore 5+1 ama yumurtlamaya gore 4 haftalik falan. Nedense bu ay gec yumurtlama oldu. Dongunun 14-15 Gunu olmasi gerekirken 21. Gunde catlama oldu. Hamile kalmam diyordum cunku catlamadan 5 gun once birliktelik olmustu. Ama nasip iste.

Belli bir değerden sonra beta nın ikiye katlanma süresi uzuyor diyorlar. Benim dr um sadece 3 kere beta baktı sonra bidaha gerek yok dedi
O ileriki donemler icin gecerli.. Beta 15-20 bini gecince falan. Ilk donemde iki kat, hatta daha fazla artmasi gerekiyor.
Ilk hamileligimde ben de 3 tane baktirdim ilk 1700lerdeydi.. Sonraki 2 kan verisimde deger 9 kusur binlere ulasmisti. Bir daha bakmadik cunku fazlasiyla katlanarak ilerliyordu. Sorunsuz bir hamilelik gecirdim..

Dusukle sonuclanan hamileligimde ise beta 602 olana kadar 2 kat katlanarak artti. Sonra yavasladi ve 11. Haftada kalbi durdu. Bunu bekliyordum cunku onlarca konu okudum betasinda yavaslama olanlarin bebeklerinin kalbi 12. Hafta oncesi duruyordu hep. Onca konunun icinde sadece 2 kisiye denk geldim hamileligi dogumla sonuclanan. Biri bu forumda digeri de yabanci bir forumdaydi..

Suankinde de fazlasiyla katlanmis 4 gunde 29 dan 270 kusure cikmis. Insallah boyle devam ederse 2-3 kere daha bakarim sonra bakmam sanirim.

O ileriki donemler icin gecerli.. Beta 15-20 bini gecince falan. Ilk donemde iki kat, hatta daha fazla artmasi gerekiyor.
Ilk hamileligimde ben de 3 tane baktirdim ilk 1700lerdeydi.. Sonraki 2 kan verisimde deger 9 kusur binlere ulasmisti. Bir daha bakmadik cunku fazlasiyla katlanarak ilerliyordu. Sorunsuz bir hamilelik gecirdim..

Dusukle sonuclanan hamileligimde ise beta 602 olana kadar 2 kat katlanarak artti. Sonra yavasladi ve 11. Haftada kalbi durdu. Bunu bekliyordum cunku onlarca konu okudum betasinda yavaslama olanlarin bebeklerinin kalbi 12. Hafta oncesi duruyordu hep. Onca konunun icinde sadece 2 kisiye denk geldim hamileligi dogumla sonuclanan. Biri bu forumda digeri de yabanci bir forumdaydi..

Suankinde de fazlasiyla katlanmis 4 gunde 29 dan 270 kusure cikmis. Insallah boyle devam ederse 2-3 kere daha bakarim sonra bakmam sanirim.
Ben de kendim için biraz tedirginim. 2 haftada betam 266 dan 4294 e artmış bana artış az geldi yarın kontrolüm var o yüzden her yazdığınızı okuyorum benim gibi olan var mı diye

Ben de kendim için biraz tedirginim. 2 haftada betam 266 dan 4294 e artmış bana artış az geldi yarın kontrolüm var o yüzden her yazdığınızı okuyorum benim gibi olan var mı diye
Biraz az artmis umarim saglikli bir sekilde ilerler..
Ben not almistim beta degerlerimi, paylasayim.. Bazisi arasinda 2 gun, bazisinda da 4 gun var.

22 May: 29
24 May: 57
28 May: 236
30 May: 602
3 Haz :1518
5 Haz :2317
8 Haz :3941
11 Haz: 6407
13 Haz: 8465
18 Haz:13674

Sürekli biz gaz patlaması var bende de, öğrendiğimden bugüne 1,5 kilo verdim ama dün esneme payı olmayan bir kotumu kapatamadım:KK43:
Şu pantolon aparatı alınabilir cidden unutmuşum böyle bişey olduğunu.

Benim ilk hamileliğim direkt kış hamileliğiydi, ocak doğumlu kızım. Bu da bambaşka bir deneyim olacak tam yazın en sıcak günleri😅 dediğin gibi en iyisi elbise etekler olacak sanırım
Bende martta doğum yapmıştım, hatta o ay aşırı kar yağmıştı istanbula bile ve ben gece sıcaktan ayaklarımı mermere basıyordum serinlesin diye. Bakalım temmuzda napıcaz 🙈

Biraz az artmis umarim saglikli bir sekilde ilerler..
Ben not almistim beta degerlerimi, paylasayim.. Bazisi arasinda 2 gun, bazisinda da 4 gun var.

22 May: 29
24 May: 57
28 May: 236
30 May: 602
3 Haz :1518
5 Haz :2317
8 Haz :3941
11 Haz: 6407
13 Haz: 8465
18 Haz:13674
İlginiz için çok teşekkür ederim. 9 gün önce yaptırmıştım betayı 4294 olanı sonra birdaha bakmadım inşallah artmıştır ama bir şikayetim yok hatta tüm hamilelik belirtilerim devam ediyor mide bulantısı uykulu hal ve yorgun hissetme.. inşallah yarın kalp atışlarını görebiliriz ne kadar gergin bir süreçmiş

Doktor oyle dediyse ozaman kan pihtilasmasindan degildir heralde. 3 dusuk olmadan genetik test yapmiyorlar ve bu gercekten can sıkıcı. Illa ayni travmayi defalarca yasamak zorundami insanlar. Bunu anlamiyorum.

Ben yurt disinda yasiyorum burada da oyle. 1 dusugum oldu. Rica ettim diye yaptilar. Bir anormali yoktu bebegimde. Ama en bastan betada sıkıntı vardı. Buna ragmen bebek olustu buyudu vs. Nedeni belirsiz bir dusuk.

Insallah bu kez problem yasamayiz ve saglikli ilerler hamileliklerimiz..
Dr bu konuda cok onemli cnm
Benim hic dusugum yokken genetik testlerimi ve pihtilasma testlerimi yapti dr saolsun
Ama baska bir dr uc dusuk olmasina ragmen bir genetik test yapalim cocuklarmi sorunlu diye bilgi vermedi patalojiye gobderdik hepsini o şekilde soledigi icin sonucta da cocukta sorun cikmadi dedigi icin bizde cocuklar saglikli saniyorduk
Simdiki hamileliginde yeni bir dr a gidince o soledj genetik cocuklra yapilacakti diye.
Yani Dr var Dr var maalesef...
Allah iyilerle karşılaştırsın

Sizde pihtilasma mi cikti ?

Benim 2 eylül gözüküyor ama ağustosu da takipleyeyim eylüle kalacağını sanmıyorum herkese merhaba yaş 33 2.gebeliğim sat 29 Kasım Eldorin Eldorin
Hoşgeldin canım ❤️ sağlıklı bir gebelik olsun sağlıkla kucağına al inşallah ❤️
Eldorin Eldorin gruba benide eklermisin,
Yaş 27
İlk bebiş
Tahmini doğum tarihi eylülün başı gösteriyor ama burayda katılmak istedim
Son adet tarihini hesaplayarak şuan 4+1 haftalığım🥹❤️ Doktora perşembe günü gideceğim ☺️
Aaaa gözün aydın kız ❤️ hoşgeldin ❤️ sağlıkla gelsin ❤️ inşallah kuzum çok sevindim 🥰

X