Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ay yok kuzu ateş işi bende pek işe yaramayacak galiba. Yine bir iki daha takip ederim de. Benim vücut ısım epey degisken. Bir de buna kafami takmak istemiyorum gercekten 😕
Canım stres olacaksan yapma elbette. Ama atesolcerinde sıkıntı olablr mi? Benm de bir önceki 35lerde ölcuyor. Bu arda kanama olayını druna sor ve biliyorsun 10 gun sonrası adetkanı degıl özürdür zten

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız. Hayıt otunun kapsülü Agnucaston diye bir kapsül mutlaka kahvaltıdan hemen sonra iç demişti doktor. Birde demir ve d vit. Değerlerime baktırıp eş zamanlı başlamıştım tüm takviyelere ve çok düzenli kullandım. Eşim günde 2 inovitol 1 omega 3, ben 1 inovitol 1 omega 3 kullandım. Pcos pco falan varsa başka takviyeler öneriyor iletişime geçmeden sipariş verme canım Rabbim yardımcın olsun
Aminn canim Allah razi olsun en kisa zamanda güzel haberlerle gelcem insallah bende 🙏🙏🙏
Evet var canim bende pcos bana oncelikle inolac önerdi o nedenle. Bende inolac almayi düşünüyorum. Ekstradan da dedigin kapsüle de bakayim. Bende tam bir hazirlik evresine gircem. İnşallah vesile olur da Allahımin izniyle insallah benim bebisim de gelir bir an önce 🙏

Canım stres olacaksan yapma elbette. Ama atesolcerinde sıkıntı olablr mi? Benm de bir önceki 35lerde ölcuyor. Bu arda kanama olayını druna sor ve biliyorsun 10 gun sonrası adetkanı degıl özürdür zten
Canim ben gecen ay kürtaj oldum o nedenle kanamam bu sekilde oluyor. Normalde böyle degil reglim.

Hala Adet olamadim kizlar yaa 9gun geçti bugun dongu 35gun oldu hala tık yok bu ay olmuycam mi acaba başina oyle bisey glen oldumu bu ay cok kasik agrisi cektim enfksyn ve gebelikte cikmdi baska problmmi var anlamadim doktora randevu aldim ama en erken ocagin 10una bulabildim o zmna kdr eve biseylermi ypsam sokturmek için 🤔

Hala Adet olamadim kizlar yaa 9gun geçti bugun dongu 35gun oldu hala tık yok bu ay olmuycam mi acaba başina oyle bisey glen oldumu bu ay cok kasik agrisi cektim enfksyn ve gebelikte cikmdi baska problmmi var anlamadim doktora randevu aldim ama en erken ocagin 10una bulabildim o zmna kdr eve biseylermi ypsam sokturmek için 🤔
Canım benim 16 gün gecikmisti ben maydonoz kaynatıp suyunu içtim işe yaramıştı bende

Balım bende böyle oldum adet olmamaya o kadar şartlamıştım ki kendimi gerçekten 50 gün adet olmadım kist mi diye soktora gittim iki ayrı doktor baktı. Bir şey yok dedi . Büyük ihtimalle seninde stres ve sıkıntıdan. Ben son çare gidip duphaston aldım günde iki tane içtim 5. Gün adetim başladı ama ağrılı geçiyor bence sen biraz bekle belki bebiştir 15. Gün test yap baktın yok o zaman bir şeyler yap

Bence duphaston kullanın

Canim benim cok geçmiş olsun sana da... Allahım insallah yeniden nasip etsin o mucizevi duygulari bize de isteyen herkese de.. gebe kalmak zor birsey birde gebe kalip maalesef bu sekilde sonlanmasi daha zor birsey benim 13 haftalikti baya büyümüştü artik... insallah saglikla yeniden gelecek bebegim ben inanıyorum 🙏🥲
Evet seninde cok yuksek degilmis canim ama gebelikte falan daha düşük olmasi isteniyor ya ondan kullandiriyorlar ilaclari. Vitaminleri de bende bu ara pek düzenli kullanmiyorum yenilerini alcam ki bir duzene baslayayim attik diye. Ihmal etmemek lazım cok faydasi oluyor çünkü.

Canim yumurta kalitesini yükseltmekte fayda var. Birde bence bu ara herkesin reglinde bir düzensizlik veya azalma artma gibi sorunlar var. Ben dönemsel birsey de olabilecegini düşünüyorum kendimce.
İnşallah dönemseldir. 2 ay önce hormonlarıma baktırmıştım çok devasa bi değişiklik olduğunu düşünmüyorum inşallah :KK43: prolaktin yüksekliğinden şüphelendim geciktiği ve kanama azaldığı için. Bi de bana bi doktor kist var demişti adetten sonra gittiğim diğer doktor yok dedi. Adetle düşmüştür diye düşündük. O da belki kanamayı azaltmıştır 🙄
Ben hamile kaldığım ay inostol kullanmıştım. Bence de faydası oluyor zaten demirim de eksik. Demir ve d vitamini de çok önemliymiş 🙏🏻

Eneaciz Eneaciz balım sen bir kür önermiştin adetin 2. Günü başlanan bulamadım da tekrar atabilir misin?
Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. 2 güne 1 ilişki.

İnşallah dönemseldir. 2 ay önce hormonlarıma baktırmıştım çok devasa bi değişiklik olduğunu düşünmüyorum inşallah :KK43: prolaktin yüksekliğinden şüphelendim geciktiği ve kanama azaldığı için. Bi de bana bi doktor kist var demişti adetten sonra gittiğim diğer doktor yok dedi. Adetle düşmüştür diye düşündük. O da belki kanamayı azaltmıştır 🙄
Ben hamile kaldığım ay inostol kullanmıştım. Bence de faydası oluyor zaten demirim de eksik. Demir ve d vitamini de çok önemliymiş 🙏🏻
Olabilir canim baktir prolaktinine. Bende sanmam cok fazla.degisim olmamistir degerlerinde stres yapma stres yaptikcs daha da zorlasiyor biliyorsun ya. Bide kan sulandirici birseyler alabilirsin bence. Ben en dogalindan limon sıkıp iciyorum hem kanamam kesilsin istiyorum hemde onu iciyorum mesela olsun temiz olsun hersey diye. Regl ile atilan kistlerdenmis demek ki iyi bisey bu canim. Demir ve d vit. Onemli eksiklerden bende kürtajdan sonra basladigim demir ilacima devam ediyorum hala. D vit.benimde baslamam lazim elimde heosi var ama baslayacak motivasyona bir türlü erisemedim.. halbuki bu isler düzen işleri. Yumurta kalitesine bol destek lazim canim 🙏

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
@Turunc chemist2 Kasım3 Aralık➕
@dlaraoz8 Kasım6 Aralık➕
@slaslasla7 Kasım7 Aralık➕
@wKubra10 Kasım8 Aralık➕
@..AhSeN..14 Kasım9 Aralık➕
@incim19 Kasım11 Aralık
@gullinhan13 Kasım11 Aralık➕
@okyanusunkalbi3413 Kasım15 Aralık➕
@zeyyy12317 Kasım15 Aralık➕
@burciby16 Kasım16 Aralık➕
@sevgi23216 Kasım17 Aralık
@dehrizz220 Kasım18 Aralık
@Rabiacaa29 Kasım20 Aralık➕
@gixmooo1027 Kasım22 Aralık➕
@ftkz26 Kasım22 Aralık
@cerenaylcn16 Kasım24 Aralık
@Bahar esinti26 Kasım24 Aralık
@soGuk nevale22 Kasım25 Aralık
@kadirbey1927 Kasım25 Aralık➕
@Middleton27 Kasım25 Aralık
@deniz10100026 Kasım26 Aralık
@gokce111129 Kasım27Aralık
@Mauvee28 Kasım28 Aralık
@dicle129 Kasım28 Aralık
@keug029 Kasım28 Aralık
@Sweetbird28 Kasım27 Aralık
@topraktonlari4 Aralık28 Aralık➕
@Pamlok1 Aralık29 Aralık
@Dides01 Aralık29 Aralık
@Ozerrrr1 Aralık29 Aralık
@prensesannesii2 Aralık30 Aralık
@fufucum4 Aralık30 Aralık
@meridalucky18 Kasım8 Ocak
E eva0108 4 Aralık31 Aralık
@beyazmanolya663 Aralık31 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
@kelebek92230 Kasım31 Aralık
@Altin922 Aralık31 Aralık
@aydakubra28 Kasım1 Ocak
@Layylaylomm4 Aralık1 Ocak
Eneaciz Eneaciz 19 Aralık1 Ocak
@freewoman12 Aralık1 Ocak
D denizadamasal 5 Aralık2 Ocak
@malika0015 Aralık2 Ocak
@senon30 Kasım3 Ocak
@rozatulip2 Aralık3 Ocak
@madamma3 Aralık3 Ocak
@sutlac74 Aralık4 Ocak
@ahsennayaz6 Aralık4 Ocak
@ltfye637 Aralık4 Ocak
@ozgeanne3 Aralık5 Ocak
@Sunsun93 Aralık5 Ocak
@derindenizmavisi5 Aralık5 Ocak
@Mystika8 Aralık5 Ocak
@cetty8 Aralık5 Ocak
@balimss9 Aralık5 Ocak
@loveinnovember13 Ocak5 Ocak
@mmatmazellll6 Aralık6 Ocak
@pinkflowers19 Aralık6 Ocak
@makaleyaz14 Aralık6 Ocak
@Tmd20207 Aralık7 Ocak
@LunaLovegoodd6 Aralık7 Ocak
@aycnnderin9 Aralık8 Ocak
@Meowster5 Aralık9 Ocak
@cicek404010 Aralık9 Ocak
@papatyamm1313 Aralık10 Ocak
@Daydi17 Aralık10 Ocak
@chan17 Aralık10 Ocak
@merveett19 Aralık12 Ocak
@asiliris13 Aralık14 Ocak
@angelogretmen15 Aralık15 Ocak
@irem14218 Aralık16 Ocak
@Selma353321 Aralık17 Ocak
@hlvsr22 Aralık19 Ocak
Mevsimm34 Mevsimm34 16 Aralık20 Ocak
@sea926 Aralık22 Ocak
@uuullku24 Aralık23 Ocak
@MaviRuya724 Aralık24 Ocak
@sla4425 Aralık24 Ocak
@Freyja9327 Aralık28 Ocak
Sat 21 Aralık Bat 25 Ocak

Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. 2 güne 1 ilişki.
Teşekkür ederim dolapta mı mıhafaza etmeliyim

X