Ay sizde tam filmine gitmişsinizİlk gebeliğimde daha doğuma 1 ay varken Oppenheimer filmine gitmiştik eşimle film de 3 saat, öldüm öldüm dirildim zor dayandımeşimin başının etini yediğim için sesimi de çıkaramadım ama çok kötüydü o kadar uzun süre oturamıyordum şimdi hiiçç teklif bile etmiyorum
Sağlıcakla gelsin inşallah bebeğin cnmKızlar suyum geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım şimdi hastaneye gidiyoruz. Lütfen bana dua edin
Allah razı olsun canım, evet çok azaldı.Banada aynısını dedi doktor valla devam ediyorum bende her şeye
Ay bende kullanıyorum magnezyum ama bu enerji yok bende vallasendeki enerji doğum enerjisi mi acep
Canım benim dualarımız seninle , sağlıkla ve kolaylıkla kucağına al bebeğini
Canım dualarımız seninlekasılmaların azaldı mı peki ? Ay bana serklaj alınınca hemen bebek doğacakmış gibi geliyor ama bak açılman yokmuş ne güzel. Gerçi bu haftalar da doğabilir artık
Aynısını yaşadım kıpırdamadan izlemeye çalıştım çünkü iki haftadır gitmeyelim saçmalama doğuracaksin dedi bende yok yeeeaaaaa gidelim diye ağladımİlk gebeliğimde daha doğuma 1 ay varken Oppenheimer filmine gitmiştik eşimle film de 3 saat, öldüm öldüm dirildim zor dayandımeşimin başının etini yediğim için sesimi de çıkaramadım ama çok kötüydü o kadar uzun süre oturamıyordum şimdi hiiçç teklif bile etmiyorum
Haydi hayırlısı olsun gelmek istersede sağlıcakla gelsin inşallah canım benimGünaydın kızlar, dün bebeğin hareketleri azaldı diye geldim hastaneye hareketlerinde sıkıntı çıkmadı ama düzenli yüksek sancım çıktı, gece 1 e kadar sancılar kontol edildi, devam edince serklaj dikişimi aldılar.
Geceden beri ara ara nst de sancılarım yüksek çıkıyor, bir tek az önceki nst de çıkmadı sakinledi.
Doktorum gözetim altında tutuyor, 37+3 üz, normal doğumu bekliyoruz bakalım, bebe kendi gelmezse müdahale etmeyecek doktor, suyu iyi henüz açılma yok.
Dıualarınızı beklerim
Maşallah miniğeKızlar kontrolden çıktım herşey yolunda gözüküyor çok şükür37+2 deyiz 3100 gr 52 cm olmuşuz ewde olan kasılmalar nst de hiç olmadı benim vücudumda kaşıntılar vardı onun içinde karaciğer enzimlerine bakılacak tahlil verdim bakalım
Çok güzeller güzel gunlerde kullansın minik kuşEki Görüntüle 3527867
Kız anneleri dün ki kargomdan gelenlere bakınkumaşı vs çok güzel .
(Annemin tek eksik buydu geldiğine göre doğurabilirsin kızım dediği kargo)
O bende de oluyor sürekli, sancı daha farklı düzenli gelir 10 dakika bir ve 30 saniye falan sürüyor o zaman hastaneye gitmen lazım ben 40+2 yim gece boyu toplandı bebek ama düzenli olmayınca evde duruyorumKızlar benim bebiş bir yere toplanıyor sürekli , bazen de çok sert hareket ediyor , eğer bunlar sancıysa ve ben farketmiyprsam hastaneye de gitmiyorum bebeğime bir zararı olur mu ??
O zaman endişe etmeme gerek yok teşekkür ederimO bende de oluyor sürekli, sancı daha farklı düzenli gelir 10 dakika bir ve 30 saniye falan sürüyor o zaman hastaneye gitmen lazım ben 40+2 yim gece boyu toplandı bebek ama düzenli olmayınca evde duruyorum
Canım seni korkutmak için söylemiyorum ama gebe eğitiminde hemşire bir kişinin tuvaletimi yapamıyorum diye gelip doğurduğundan bahsetmişti.Artık zamanlarımız geliyor her an bekliyoruz hepimiz.Benim de dün karnım çok sertleşti.Arada geçti arada tekrarladı.Sancı hissetmediğim için durdun evde.Hepimizin bebişi sağlıkla gelsinKafayı yicem kızlar yasürekli WC gidiyorum büyük tuvaletim var gibi ama bir şey de yapamıyorum. Niye böyle anlamadım. Doğurıcam mı acaba
Acile de gidemem ne dicem ki gitsem . Zaten alttan bakarlar açıklık var mı vs diye ondan da korkuyorum. Kasıklarımda ağrı da var
Benim de karnım çok sertleşti dün ama sancı hissetmedim sadece karnımda bir şeyler oldu.Sancı gelince sertleşmeyle beraber bele veya vajene kramp mı girecekO bende de oluyor sürekli, sancı daha farklı düzenli gelir 10 dakika bir ve 30 saniye falan sürüyor o zaman hastaneye gitmen lazım ben 40+2 yim gece boyu toplandı bebek ama düzenli olmayınca evde duruyorum
Evet düzenli bir sancı giriyor bel veya kasık regl ağrısı gibi 10 veya 15 dakika bir ilk süreç böyle sonra 5 dakikaya falan iniyor o artık doğum vakti çok yaklaşınca. Benim doktorum 40. Haftadan sonra 10 gün daha bekleriz gelmezse yatışını yaparız doğumu başlatırız dedi bende bekliyorum benim oğlum da 40+2 de geldi ama bu defa onu da geçecek gibiCanım seni korkutmak için söylemiyorum ama gebe eğitiminde hemşire bir kişinin tuvaletimi yapamıyorum diye gelip doğurduğundan bahsetmişti.Artık zamanlarımız geliyor her an bekliyoruz hepimiz.Benim de dün karnım çok sertleşti.Arada geçti arada tekrarladı.Sancı hissetmediğim için durdun evde.Hepimizin bebişi sağlıkla gelsin
Benim de karnım çok sertleşti dün ama sancı hissetmedim sadece karnımda bir şeyler oldu.Sancı gelince sertleşmeyle beraber bele veya vajene kramp mı girecekCanım sana ne dediler 40 dan sonra belli bir süre bekleniyor mu benim doktor 40 ı geçersen sezaryen planlayalım demişti.Ama bekleyen bir sürü kişi de görüyorum.
Haklısın canım netde de çok okudum bu dediğini . Şüphelenmiyor değilim zaten ama pazartesi randevum var net bir şey olmadan acile gitmek istemiyorum. Açıkçası korkuyorum . Alttan açıklığa vs bakarlar diye . Doktorum haftasonu çalışsa hemen giderdim ama malesef çalışmıyorCanım seni korkutmak için söylemiyorum ama gebe eğitiminde hemşire bir kişinin tuvaletimi yapamıyorum diye gelip doğurduğundan bahsetmişti.Artık zamanlarımız geliyor her an bekliyoruz hepimiz.Benim de dün karnım çok sertleşti.Arada geçti arada tekrarladı.Sancı hissetmediğim için durdun evde.Hepimizin bebişi sağlıkla gelsin
Benim de karnım çok sertleşti dün ama sancı hissetmedim sadece karnımda bir şeyler oldu.Sancı gelince sertleşmeyle beraber bele veya vajene kramp mı girecekCanım sana ne dediler 40 dan sonra belli bir süre bekleniyor mu benim doktor 40 ı geçersen sezaryen planlayalım demişti.Ama bekleyen bir sürü kişi de görüyorum.
Dayanamılyacak düzenli sancın olursa direk git tabi ama benim de işte saatte iki kere toplanıyor çok hareketli oluyor hala, endişe etmiyorum çünkü doğum öyle birden olmuyor zaten kesin anlarsın diye düşünüyorum suyun gelirse direk gitmen lazım amaO zaman endişe etmeme gerek yok teşekkür ederimben de 37+5 deyim
Bende dogumdan 10 gün sonra hayko çepkinin jeykll and hyde müzikaline gitmistim bebisi annemle kocama birakipİlk gebeliğimde daha doğuma 1 ay varken Oppenheimer filmine gitmiştik eşimle film de 3 saat, öldüm öldüm dirildim zor dayandımeşimin başının etini yediğim için sesimi de çıkaramadım ama çok kötüydü o kadar uzun süre oturamıyordum şimdi hiiçç teklif bile etmiyorum
Eşim 41.haftada doğmuş.Bebişler gelecekleri zamanı kendi belirliyor seninki de 2025 mi bekliyor acabaEvet düzenli bir sancı giriyor bel veya kasık regl ağrısı gibi 10 veya 15 dakika bir ilk süreç böyle sonra 5 dakikaya falan iniyor o artık doğum vakti çok yaklaşınca. Benim doktorum 40. Haftadan sonra 10 gün daha bekleriz gelmezse yatışını yaparız doğumu başlatırız dedi bende bekliyorum benim oğlum da 40+2 de geldi ama bu defa onu da geçecek gibi
Suyum gelse nişan gelse ya da düzenli bir sancı olsa hemen gidicem . Ama şimdi belirli bir şey yokken acile gidip alttan bakmalarını istemiyorum zaten pek insaflı davranmıyorlar korkuyorumDayanamılyacak düzenli sancın olursa direk git tabi ama benim de işte saatte iki kere toplanıyor çok hareketli oluyor hala, endişe etmiyorum çünkü doğum öyle birden olmuyor zaten kesin anlarsın diye düşünüyorum suyun gelirse direk gitmen lazım ama
Bikac ay önce başka bir çalışan vardi eski hastalara fiyat sabitleme yapıyoruz demisti ama o zaman daha çok vakit var diye yapmamıştı, bu sefer gittiğimizde oradaki kişi bunu kesinlikle yapamayacağını öyle söylenen kişilerle şimdi kendi uğraştığını soylediBazi hastaneler ocagin ilk bir kac haftasina eski hastalarina eski fiyattan yardimci oluyormus. Biz de bizim hastaneyle gorusecegiz dogum icin zamsiz olsun diye. Hemen bir muayeneye girip sonra da eski hasta olarak tolerans talep edebilirsiniz