Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Ay sizde tam filmine gitmişsiniz

Allah razı olsun canım, evet çok azaldı.
Öğlene kadar takip devam, öğlen açıklık kontrolü yapılacak sıkıntı yoksa eve gönderecekmiş doktor.
Ay ben de öyle sanıyordum, dikiş alındığı gibi hemen doğum başlayacak sanıyordum ama çok şükür öyle olmadı

Aynısını yaşadım kıpırdamadan izlemeye çalıştım çünkü iki haftadır gitmeyelim saçmalama doğuracaksin dedi bende yok yeeeaaaaa gidelim diye ağladım çişim geldi onu da çıktıktan sonra söyledim baya güldük tabi arabada. Ben de eskiden amatör oynuyordum iyi geldi bana tekrar sahne ışıkları

Kızlar günaydın. Doğumu başlayan ve hastanede olan herkese kolaylıklar diliyorum öncelikle dün gece başıma gelen olayı anlatayım da gülün biraz. Gece sağdan sola dönerken kalçam çok ağrıdı, dönemedim. Eşimi dürttüm dedim ki “çevir beni”. O da bana dedi ki “hayatım gecenin bu saatinde olmaz sabah erken kalkcam”
Ben yatakta dönemiyorum adamın aklı nerelerde ya ne saçmalıyon dönemiyorjm dedim. Haa ben erotik anlamda teklif getirdin sandım diyo hala ahahahaha. Gece gece gülmekten uyuyamadım

Kızlar benim bebiş bir yere toplanıyor sürekli , bazen de çok sert hareket ediyor , eğer bunlar sancıysa ve ben farketmiyprsam hastaneye de gitmiyorum bebeğime bir zararı olur mu ??

Haydi hayırlısı olsun gelmek istersede sağlıcakla gelsin inşallah canım benim
Maşallah miniğe benimde evde 20 kere kasılmam oluyor nst de olmuyor

Kızlar benim bebiş bir yere toplanıyor sürekli , bazen de çok sert hareket ediyor , eğer bunlar sancıysa ve ben farketmiyprsam hastaneye de gitmiyorum bebeğime bir zararı olur mu ??
O bende de oluyor sürekli, sancı daha farklı düzenli gelir 10 dakika bir ve 30 saniye falan sürüyor o zaman hastaneye gitmen lazım ben 40+2 yim gece boyu toplandı bebek ama düzenli olmayınca evde duruyorum

O bende de oluyor sürekli, sancı daha farklı düzenli gelir 10 dakika bir ve 30 saniye falan sürüyor o zaman hastaneye gitmen lazım ben 40+2 yim gece boyu toplandı bebek ama düzenli olmayınca evde duruyorum
O zaman endişe etmeme gerek yok teşekkür ederim ben de 37+5 deyim

Canım seni korkutmak için söylemiyorum ama gebe eğitiminde hemşire bir kişinin tuvaletimi yapamıyorum diye gelip doğurduğundan bahsetmişti.Artık zamanlarımız geliyor her an bekliyoruz hepimiz.Benim de dün karnım çok sertleşti.Arada geçti arada tekrarladı.Sancı hissetmediğim için durdun evde.Hepimizin bebişi sağlıkla gelsin
Benim de karnım çok sertleşti dün ama sancı hissetmedim sadece karnımda bir şeyler oldu.Sancı gelince sertleşmeyle beraber bele veya vajene kramp mı girecek Canım sana ne dediler 40 dan sonra belli bir süre bekleniyor mu benim doktor 40 ı geçersen sezaryen planlayalım demişti.Ama bekleyen bir sürü kişi de görüyorum.

Evet düzenli bir sancı giriyor bel veya kasık regl ağrısı gibi 10 veya 15 dakika bir ilk süreç böyle sonra 5 dakikaya falan iniyor o artık doğum vakti çok yaklaşınca. Benim doktorum 40. Haftadan sonra 10 gün daha bekleriz gelmezse yatışını yaparız doğumu başlatırız dedi bende bekliyorum benim oğlum da 40+2 de geldi ama bu defa onu da geçecek gibi

Haklısın canım netde de çok okudum bu dediğini . Şüphelenmiyor değilim zaten ama pazartesi randevum var net bir şey olmadan acile gitmek istemiyorum. Açıkçası korkuyorum . Alttan açıklığa vs bakarlar diye . Doktorum haftasonu çalışsa hemen giderdim ama malesef çalışmıyor

O zaman endişe etmeme gerek yok teşekkür ederim ben de 37+5 deyim
Dayanamılyacak düzenli sancın olursa direk git tabi ama benim de işte saatte iki kere toplanıyor çok hareketli oluyor hala, endişe etmiyorum çünkü doğum öyle birden olmuyor zaten kesin anlarsın diye düşünüyorum suyun gelirse direk gitmen lazım ama

Bende dogumdan 10 gün sonra hayko çepkinin jeykll and hyde müzikaline gitmistim bebisi annemle kocama birakip sezeryan dikişlerimle

Eşim 41.haftada doğmuş.Bebişler gelecekleri zamanı kendi belirliyor seninki de 2025 mi bekliyor acaba

Suyum gelse nişan gelse ya da düzenli bir sancı olsa hemen gidicem . Ama şimdi belirli bir şey yokken acile gidip alttan bakmalarını istemiyorum zaten pek insaflı davranmıyorlar korkuyorum

Bazi hastaneler ocagin ilk bir kac haftasina eski hastalarina eski fiyattan yardimci oluyormus. Biz de bizim hastaneyle gorusecegiz dogum icin zamsiz olsun diye. Hemen bir muayeneye girip sonra da eski hasta olarak tolerans talep edebilirsiniz
Bikac ay önce başka bir çalışan vardi eski hastalara fiyat sabitleme yapıyoruz demisti ama o zaman daha çok vakit var diye yapmamıştı, bu sefer gittiğimizde oradaki kişi bunu kesinlikle yapamayacağını öyle söylenen kişilerle şimdi kendi uğraştığını soyledi sonuc olarak fiyat sabitleme yaptiramadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…