- 30 Mayıs 2022
- 646
- 816
2 sinde serklajım alınacak o arda bir sıkıntı olursa hemen gel dedi olmazsa araya randevu koymadık, şimdi eşim geliyor gideceğizBu haftalarda haftada 1 kontrole çağırıyorlar genelde sizi 2 hafta sonra mı çağırmış bence gidin acile içiniz rahat etmiş olur hemde muayene ederler
aradık doktoru gelin bir bakalım dedi
3 gün olacak böyle az hareket etmeye başladı ondan korktun ne bileyim kordon falan mı dolandı acaba Allah korusun, şimdi gideceğiz bir balacaklarBen de 37+4 deyim canım 3 gün önce benim bebiş de çok az oynuyordu sadece yer değiştiriyor gibiydi böyle sert vurma tepme olmadı 3 gün falan ama iki üç gündür maşallah eskisi gibi baya hareketli . Ben de geçen hafta korkmuştum .
.Benim de azaldı endişeleniyorum. Sürekli acile gitmek de istemiyorum
.Evetf ben 38 deyim hareket var ama daha güçsüz.Doktor sayısına odaklan dedi
.Benim ki de bazen çok az hareket ediyor, ama bazı günler hareketli olunca genelleme yapamıyorum yeri daraldığı için diyemiyorum. Geçtiğimiz pazar neredeyse tüm gün uyuyordu bir iki hareket sadece hissettim acile gittim doktor sıkıntı yok dedi dönüş yolunda harekete geçti ufaklık :)
Çok teşekkürler kızlar, doktoru aradık gelin bir bakalım deyince gidelim dedik2 gündür bende az hissediyorım eskiye göre canım yarın kontrolümüz var bakalım onun için bekliyorım bende ama hafifte olsa hissettiğim için çok panik yapmadım ben
İnşaAllah birşey yoktur.
Şimdi eşim geliyor gideceğiz hastaneye.