Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Bu haftalarda haftada 1 kontrole çağırıyorlar genelde sizi 2 hafta sonra mı çağırmış 🤔 bence gidin acile içiniz rahat etmiş olur hemde muayene ederler
2 sinde serklajım alınacak o arda bir sıkıntı olursa hemen gel dedi olmazsa araya randevu koymadık, şimdi eşim geliyor gideceğiz
aradık doktoru gelin bir bakalım dedi
Ben de 37+4 deyim canım 3 gün önce benim bebiş de çok az oynuyordu sadece yer değiştiriyor gibiydi böyle sert vurma tepme olmadı 3 gün falan ama iki üç gündür maşallah eskisi gibi baya hareketli . Ben de geçen hafta korkmuştum .
3 gün olacak böyle az hareket etmeye başladı ondan korktun ne bileyim kordon falan mı dolandı acaba Allah korusun, şimdi gideceğiz bir balacaklar
Benim de azaldı endişeleniyorum. Sürekli acile gitmek de istemiyorum
.
Evetf ben 38 deyim hareket var ama daha güçsüz.Doktor sayısına odaklan dedi
.
Benim ki de bazen çok az hareket ediyor, ama bazı günler hareketli olunca genelleme yapamıyorum yeri daraldığı için diyemiyorum. Geçtiğimiz pazar neredeyse tüm gün uyuyordu bir iki hareket sadece hissettim acile gittim doktor sıkıntı yok dedi dönüş yolunda harekete geçti ufaklık :)
.
2 gündür bende az hissediyorım eskiye göre canım yarın kontrolümüz var bakalım onun için bekliyorım bende ama hafifte olsa hissettiğim için çok panik yapmadım ben🥹
Çok teşekkürler kızlar, doktoru aradık gelin bir bakalım deyince gidelim dedik
İnşaAllah birşey yoktur.
Şimdi eşim geliyor gideceğiz hastaneye.

Ben de bunu anlamadım canım ya benim doktorum da özelde 36 da gittik 2 hafta sonra gelin dedi . Normalde çoğu doktor artık haftada bir gelin diyor bizimki değişik . Önceden de 4 haftada bir diyordu
Yani gebenin durumuna göre mi çağırıyorlar bilmiyorum, benim dr bu haftalarda haftada bi çağırıyor geçen devlet hastaneisne gittim oda 1 hafta sonra çağırdı. Ben böyle her hafta dr a gidiyorum öncesinde ayda birdi tabi görümcem de hamile en son 28.haftada gitmiş sonraki muayenesi 36.haftada 😅 kendi öyle gitmek istiyor ki ağrısının olduğunu falan da söylüyor biz mi çok evhamlıyız o mu çok rahat anlamadım 😂

IMG_0038.jpeg

IMG_0030.jpeg

Kızlar 35+3 göbeğimin büyüklüğü normal mi küçük geliyor bana . Bazen üstü bomboş oluyor şuan çok su içmişim diye şiş midem

2 sinde serklajım alınacak o arda bir sıkıntı olursa hemen gel dedi olmazsa araya randevu koymadık, şimdi eşim geliyor gideceğiz
aradık doktoru gelin bir bakalım dedi

3 gün olacak böyle az hareket etmeye başladı ondan korktun ne bileyim kordon falan mı dolandı acaba Allah korusun, şimdi gideceğiz bir balacaklar

.

.

.

Çok teşekkürler kızlar, doktoru aradık gelin bir bakalım deyince gidelim dedik
İnşaAllah birşey yoktur.
Şimdi eşim geliyor gideceğiz hastaneye.
İnşallah her şey yolundadır gönlünü ferah tut arkadaşım bize de haber ver 🌹🧡

Kızlar bebek hareketlerinizde azalma var mı, 37+2 deyiz hareket var ama eskisine göre azaldı.
Bu haftalarda hareketlerde azalma vs oluyormuş ama ne kadar oluyor bilemedim ki🤦🏻‍♀️
2 Ocak ta randevum var, en son da 1 hafta önce kontrolüm vardı, sıkıntı yoktu suyunda vs.
Acaba bi acile gitsem mi ya 🤷🏻‍♀️
Benimde iki gündür azaldı ama kilo aliyorlar sığmıyorlar artık normal geliyor tatlı vs yedigimde de cok sert acıtıyor hareketleri
Ben de bunu anlamadım canım ya benim doktorum da özelde 36 da gittik 2 hafta sonra gelin dedi . Normalde çoğu doktor artık haftada bir gelin diyor bizimki değişik . Önceden de 4 haftada bir diyordu
Senin aslında kanalada girmisti bebiş neden gec cagirdi ki cati muayenesi yaptı mı

Merhaba Kızlar 36+3
hamileliğin başından beri
Benim tiroidim çok yüksek çıkıyor 100 mg ilaç alıyorum
Şuan 22 kg aldım doktorum troid ilacından şişkinlik oluyor dedi
Aranızda troid ilacı kulanan var mı ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde de aynı durumdaydım doğumdan sonra hemen bütün aldığım kilolar gitti ama şuanki şişkinlik beni korkutuyor
Pazartesi günü randevum var
Ben kullanıyorum canım ilkinde de kullanmıstım ama cok bir şişkinliğim yok bazen ayaklarımda cok ayakta durursam oluyor kilo benimde hemen gitmisti insallah yine veririz hemencik

Benimde iki gündür azaldı ama kilo aliyorlar sığmıyorlar artık normal geliyor tatlı vs yedigimde de cok sert acıtıyor hareketleri

Senin aslında kanalada girmisti bebiş neden gec cagirdi ki cati muayenesi yaptı mı
36 ya girdiğim gün gitmiştik kanala yönelmiş girmiş bebek artık sancılar olabilir dedi . 38 de gelin dedi . Benim doktor fazla rahat canım .
Çatı muayenesini fe 38 de pazartesi günü yapacak herhalde bir şey demedi

Yani gebenin durumuna göre mi çağırıyorlar bilmiyorum, benim dr bu haftalarda haftada bi çağırıyor geçen devlet hastaneisne gittim oda 1 hafta sonra çağırdı. Ben böyle her hafta dr a gidiyorum öncesinde ayda birdi tabi görümcem de hamile en son 28.haftada gitmiş sonraki muayenesi 36.haftada 😅 kendi öyle gitmek istiyor ki ağrısının olduğunu falan da söylüyor biz mi çok evhamlıyız o mu çok rahat anlamadım 😂
Gecen doktorda aynisini diyor iki uc ayda bir gidenler varmis sen neden sık gelmek istiyorsun stres yapma dedi ayy nasıl dayanıyorlar ben anlamadım eve nst ultrason cihazi falan koysak anca oyle rahatlarız 🤣

36 ya girdiğim gün gitmiştik kanala yönelmiş girmiş bebek artık sancılar olabilir dedi . 38 de gelin dedi . Benim doktor fazla rahat canım .
Çatı muayenesini fe 38 de pazartesi günü yapacak herhalde bir şey demedi
Banada pazartesi yapacak çatı muayenesi inşallah biraz açılmamız vardır yoksa bebek irileşiyor sezaryen yönlendirecek

Ben kullanıyorum canım ilkinde de kullanmıstım ama cok bir şişkinliğim yok bazen ayaklarımda cok ayakta durursam oluyor kilo benimde hemen gitmisti insallah yine veririz hemencik
Bebişlerimiz sağlıklı olsun kilolarımız geçici 🥰 şişkinlik korkutuyor sadece

Merhaba Kızlar 36+3
hamileliğin başından beri
Benim tiroidim çok yüksek çıkıyor 100 mg ilaç alıyorum
Şuan 22 kg aldım doktorum troid ilacından şişkinlik oluyor dedi
Aranızda troid ilacı kulanan var mı ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde de aynı durumdaydım doğumdan sonra hemen bütün aldığım kilolar gitti ama şuanki şişkinlik beni korkutuyor
Pazartesi günü randevum var
ben hamileliğin başından beri en düşük doz tiroid ilacı kullanıyorum 25mg. Şu an 37. haftayım. 10.-20.-30. haftalarda ölçtürdüm normaldi yetiyordu. Şimdi doğumdan önce bir kere daha ölçtürecekmişim ve doğum günü ilacı bırakıp doğumdan 6 hafta sonra tekrar ölçtürecekmişim. İlk hamileliğim erkek bebek 20 kg aldım ben de. Değerler ilaçla normale döndüğü için başka bir önlem almadım dert etmedim canım inşallah sağlıkla kavuşursun🙏🏼

Banada pazartesi yapacak çatı muayenesi inşallah biraz açılmamız vardır yoksa bebek irileşiyor sezaryen yönlendirecek
Ben de aynı durumdayım canım benim bebiş zaten önden gidiyor doktor 36 da muayenede hala normal doğum mümkün ama şekerli şeyler yeme ki kilo almasın bebek normal yapalım dedi .
38 de pazartesi günü bakacak kilosuna çatı muaynesi de yapar herhalfe .
Hareketlere salı günü başla ada çayı iç bol bol hareket et dedi ama bugün yapamadım . Ben açılma beklemiyorum ama inşallah vardır 🤲🏻🥰

X