Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Olmaz mı habire sol kasığımda gelip giden batmalar var abla, adet sancısı dediğim sancılar hafifledi ama bel ağrım hafif var bir de uyuma isteği (belki stresten uzaklaşma çabası olabilir buna bir şey diyemiyorum ) onun haricinde hala daha adet olmadım. Eşim bile ilk defa 3 gün geciktiğini görüyorum sen de diyor normalde en fazla 1 ya da 2.günün sabahı olurdum yarın 4 olucak gelen giden yok hala. İnşallah güzel haberler alırımmmmm🤲🏻🤲🏻🥹🥹🥰🥰

Haklisin canim o ped insani zaten hepten bunaltiyor. Benim kurtaj sonrasi 12 mi 15 gun mu sürmüştü tam hatirlayamiyroum ama o bitti sonra 15 gün gecti bu defa da yeniden basladi lekelenmeler. Ben hatta anlamadim ne oldugunu cok acik renk geldi pembe gibi. Sonra 4.gundu galiba kirmiziya döndü. Sonra bir gun pembe bir gun kirmizi oldu. Bir gun tamamen kesildi normal seffaf akinnti geldi regl sonrasi gibi, ertesi gun yeniden kanama basladi normal kirmizi. Ve hala sürüyor. 10 gün oldu heralde. Kürtaj sonrasi epey alt üst oluyor yaa..
Senin kac haftalikti bebegin başın sağ olsun bu arada 😥
Sağol, seninde başın sağolsun 🌺 bebeğim 6 haftalıkken gelişimi 2-3 gün geriden geliyordu. Kalp atışı gözüküyordu ama duyulmuyordu. Sonraki hafta gelişimi 1 hafta gerideydi kalp atışı zayıftı. 8. Haftada kalbi durdu 😔

Sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim adınıza 😍 yumurtlamanızı biliyor muydun
Artimed ovulasyon testi yaptım hiç pik göremedim. Sonra laboquick yaptım 17-18. Gun bi pik gördüm gibi oldu. Ama ondan 2 gun once ilişki olmuştu sonrasında hiç olmadı.. umudum yoktu ama şişkinlik, kasik ve bel ağrısı en net belirtilerdi.

Artimed ovulasyon testi yaptım hiç pik göremedim. Sonra laboquick yaptım 17-18. Gun bi pik gördüm gibi oldu. Ama ondan 2 gun once ilişki olmuştu sonrasında hiç olmadı.. umudum yoktu ama şişkinlik, kasik ve bel ağrısı en net belirtilerdi.
Peki pikten kaçıncı gün sonra pozitif gördünüz testinizi, benimde negatif çıkıyor testlerim o yüzden soruyorum 🤗

Yumurtlamaniz gec oldugu icin biraz gec belli olabilir 🤗inşallah bebişin seninledir malum bu idrar testleri cok kisiyi yaniltti

Yaaaa çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni, sizin adınıza da çok sevindim sağlıkla alın inşallah kucağınıza. Ben de omega 3 alıyorum folik asit de kullanıyorum, avokado da yiyorum, yolumuz benziyor sonu da benzer umarım 🥹😍
İnsallah ❤️ dilerim en kısada zamanda sizde görürsünüz çift çizgiyi ❤️❤️

Sağol, seninde başın sağolsun 🌺 bebeğim 6 haftalıkken gelişimi 2-3 gün geriden geliyordu. Kalp atışı gözüküyordu ama duyulmuyordu. Sonraki hafta gelişimi 1 hafta gerideydi kalp atışı zayıftı. 8. Haftada kalbi durdu 😔
Ah canim yaa 😥 insallah yeniden hamile kalırız da kötü seyleri biraz olsun unutabiliriz. Allah yardımcımız olsun. Bir an once hamilelik ve saglikla dogacak bebeklerimize kavusmayi nasip etsin Allahim.

Cevaplar icin teşekkür ederim. Ay niye stres oluyorsun kurtulmussun iste simdi orda rahat rahat hayatina bak 😍 bebis de geliyor oh ne güzel. Çok sagol canim bende siparis vercem bakalim. Aminnn inşallah ennn kisa zamanda nasip olsun cift cizgi hamilelik kocamam göbekkk tatli bebisss 😍🥰🥲🧿🙏
Amin kim istiyorsa ❤️ Allah sesini duysun 🙈🙏🏽

Yumurtlamaniz gec oldugu icin biraz gec belli olabilir 🤗inşallah bebişin seninledir malum bu idrar testleri cok kisiyi yaniltti
Benim ilk gebeliğim de öyle olmuştu. İnsallah ama zaten öyle umudum yoktu ben retinollu cilt bakımına başlayacaktım ne olur ne olmaz diye adet gününde test yaptım ikinci silik sonraki gün 2-3 ayrı test yaptım daha koyu ve hepsi aynı şekilde çıktı. Adetin 2. Gününde böyleydi doktor da her ihtimale karşı bekleyelim dedi hala adet olmadım ama bel ağrısı kasık batmaları sağ bacakta ağrı derken belirti de yaşıyorum. Hissediyorum insallah sağlıkla da oluşmasını bekliyorum. Doktor için ben yine de 6. Haftaya kadar bekleyeceğim

Eklentiler

• a7bcb96c-f0dc-42d2-b84d-a563d0948ec1.jpeg
    a7bcb96c-f0dc-42d2-b84d-a563d0948ec1.jpeg
    237,7 KB · Görüntüleme: 22
Benim ilk gebeliğim de öyle olmuştu. İnsallah ama zaten öyle umudum yoktu ben retinollu cilt bakımına başlayacaktım ne olur ne olmaz diye adet gününde test yaptım ikinci silik sonraki gün 2-3 ayrı test yaptım daha koyu ve hepsi aynı şekilde çıktı. Adetin 2. Gününde böyleydi doktor da her ihtimale karşı bekleyelim dedi hala adet olmadım ama bel ağrısı kasık batmaları sağ bacakta ağrı derken belirti de yaşıyorum. Hissediyorum insallah sağlıkla da oluşmasını bekliyorum. Doktor için ben yine de 6. Haftaya kadar bekleyeceğim
Saglikla gelsin bebegin canim yaa. Cok sevindim gerçekten 🧿🧿😍 darisi bizlerin başına olsun. Ne güzel bir aksam oldu bir suru pozitif aldik bize de moral oldunuz. Kullandigin takviye gıda birsey var miydi canim

💜Anladim kuzm hayirli olsun 🌸💕

Kızlar ben mi yanlış değerlendiriyorum size bişey anlatacağım sözde beni seven arkadaşım eşimin memleketinden görüştüğüm birisi eşimle kocasıda eski arkadaşlar. Yani benim mi zoruma gidiyor artık görüşmediğim zaten uzun zamandırda görüşmediğim birisi olan bir ortak bayan arkadaşımızı ben takipten cıkarmıştım bu arkadaşımada söyledim. Öyle takip ettiğim umursadıgım biri zaten değil gelmiş bana onla alakalı hamileymiş işte kızı olmuş onu atıyor yani şimdi sen benim durumumu az cok biliyosun niye benimle böyle bişeyi paylaşıyor ? Ben cok mu hasretim böyle bişiy duymaya beni ilgilendirmiyorki ben unutmaya calıstıkca yakın cevremden duyunca sanki bişeyler ima ediliyomuş yüzüme vuruluyomuş gibi hissediyorum bunun böyle hissettiriceğini insanlarmı anlamıyor altta bi kötü nyet seziyorum ben nedense ve ne hikmetse bunu benim keyfim yerimmdeylen izne memleketime geldiğimde ailemle güzel vakit geçirirlen gezerken bana atıyor ? Ben mi abartıyorum bu durumu yani ben cocugu olmdıgını bildiğim hiçbir arkwdaşıma gidipte şu da söyleymiş demedim ya

Ben abarttığınızı düşünmüyorum çünkü bazen kendi durgularımızdan Emin olamıyoruz fazla reaksiyon mu veriyoruz diye ama biz bunu bile düşünüyorsak diğer insanların bunu tamamen düşünmesi lazım. Eşimin bir arkadaşı sürekli eşime bebeğin videosunu, ultrasonunu atıyordu ve çok rahatsızdım. Yakın arkadaşlarıma anlattım geçenlerde e bu Bebek istediğin için değil kızı sevmediğin için dediler. Ve evet eşinden hiç hoşlanmıyorum, samimiyerim yok ama esimin telefonunda kadının ultrasonu var mesela ne kadar yakın arkadaş olursan ol saçma😅 bende ben abartıyorum sanmıştım hassaslaştım bir kaç aydır diye. Kendinizi suçlamayın. Karşı taraftaki insanlarında azıcık insan olup düşünmesi gerekiyor böyle şeyleri uzaklaşmak en iyisi

X