bizim seninle durumumuz birebir aynıymış canım tam 35te doktora gittim 36da gelip NST girmen gerekiyor dedi ama 36-37de doktor noel iznindeymiş. Ben 38de gideceğim yani 2 hafta NST girmemiş oluyorum. Tam 30 Aralık’ta gideceğim doktor gir demesine rağmen girmedim içim huzursuz ama 5 gün kaldı inşallah hiç kötü bir şey olmazSancı olunca ne oluyor ki? Acıdan dolayı mı diyorsunuz yoksa doğum başlayabilir diye mi? Biraz fazla tecrübesizim de
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinDoğum başlayabilir diye canım. Burada kontrole diye gidip doğum yapan arkadaşlarımız oldu
Ben konuştum bugün doktorumla sorun yok haftaya gelsen de olur suyun gelırse gel hemen dedıbizim seninle durumumuz birebir aynıymış canım tam 35te doktora gittim 36da gelip NST girmen gerekiyor dedi ama 36-37de doktor noel iznindeymiş. Ben 38de gideceğim yani 2 hafta NST girmemiş oluyorum. Tam 30 Aralık’ta gideceğim doktor gir demesine rağmen girmedim içim huzursuz ama 5 gün kaldı inşallah hiç kötü bir şey olmaz
Canim hiç korkma kontrol altındaysan. Dün 36+4 olmama rağmen 34+4 hafta ile uyumlu ve 18/12 tansiyonla sezaryene girdim şükür bgn evimdeyim. Darısı başına insallahKızlar kontrol vardı bugün, bebek 1 haftada sadece 50 gr almış ve tansiyonum 13 10/ 15 10 çıktı. Karaciğer değerinde de yükseklik vardı şuan yatıştayım. 24saat idrara bakılcak, sabah kan değeri bakılcak. tansiyon takibi olacak. Dua edin 35+5im bebiş de küçük
Evet cnm 1 gün kaldım.İyi olmanıza çok sevindim canım. Bi gün mü kaldın hastanede
Bende sevmiyorum.bende oğlumda bı gece kalıp çıkmıştım.ama şimdi kızım yoğun bakimdaydi ve hergun ona süt götürüyordum.ilk geceden sonra eve çıkmak istedik çünkü oğlumda durmuyordu sürekli beni arıyordu ama hastane 48saat dolması gerek gece 11de doluyor ozaman cikisinizi yapabilirsiniz dediler.ee gece 11de nasıl cikcaz.ertesi güne kaldık mecbur.Ay ben oğlumda bi gece kalıp imza atıp çıkmıştım yine öyle istiyorum bi sıkıntı olmazsa inşallahhastane ortamını hiç sevmiyorum ev daha iyi geliyo bana. Rabbim kalmak zorunda bırakmasın
Gözün aydın canım tebrik ederimSelam kızlar ben bugün doğum yaptım. Dün doktor kontrolüm vardı. Suyumun azaldığını ve düzenli sancılarım çıktı. 36+4 doğum gerçekleşti. Benim bebem 2700 kilo 47 cm doğdu. Çok şükür emme refleksi çok gelistigi için kuveze felan gerek duyulmadi. Sezeryandan sonra 40 dk sonra sütüm az da olsa gelmeye başladı. Direk emzirmeye başladım. Yarın bir aksilik olmaz ise taburcuyuz.
Maşallah canım benim çok sevindim adınaKızlar ben de bgn taburcu oldum evimizdeyiz şükürler olsun. Dün genel anestezi sezaryen sonrası biraz zor geçmişti ama bu sabah birsey kalmadı çok şükür. Yani zor bir doğum bile olsa bir gün sürüyor. Zaten anneliğin verdiği sorumlulukla kendini görmüyorsun bile. Allahım herkese sağlıklı hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Sonu çok güzel
Hayırlısı olsun kuzum korkma inşallah herşey güzel olacakKızlar kontrol vardı bugün, bebek 1 haftada sadece 50 gr almış ve tansiyonum 13 10/ 15 10 çıktı. Karaciğer değerinde de yükseklik vardı şuan yatıştayım. 24saat idrara bakılcak, sabah kan değeri bakılcak. tansiyon takibi olacak. Dua edin 35+5im bebiş de küçük
Yaaa yerim onuuu35+1 bugün okula giderken hazırlanıyordum.bebis karnımın bı noktasına toplandi elimi koydum resmen kalp atışını hissettimgöbüşü denk geldi sanırım gözlerim doldu hiç kipirdamadim o an bitmesin istedim şimdi de hıçkırık tuttu benim minnoş kızımı ah gece gündüz hıçkırıyor
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar ben ocak anneliginden ayrılıyorum yarın gece yatış yapıyorum bebeğim 37. hafta da olması gerekirken 36.da kaldı bu yüzden almamız gerek artık dedi. Allahın izniyle cuma günü bebeğime kavuşmuş olacağım
Canım sağlıkla al kucağına inşallahKızlar cuma günü sabahtan yatışımız var suni sancı denenecek akşama kadar gelmezse sezaryen olucaz bize dua edin sağ salim kavuşalım oğlumuza
Az önce gebelikte yenmemesi gereken bi kaç şey çekti canım yedimAy kızlar ben bu aralar geceleri pek uyuyamıyorum ve acıkıyorumsize de oluyor mu
Ben de uykusuzluktan ölüyorum gözlerim yaniyor ama ne yapsam uyuyamiyorum. Ve inanilmaz açim suan, mutfağa gitmeye üşeniyorum sadeceAy kızlar ben bu aralar geceleri pek uyuyamıyorum ve acıkıyorumsize de oluyor mu
Bende en azından ayran mı içsem diye düşünüyordumAy kızlar ben bu aralar geceleri pek uyuyamıyorum ve acıkıyorumsize de oluyor mu
Ben tuvalete gitmekten uyuyamıyorumAy kızlar ben bu aralar geceleri pek uyuyamıyorum ve acıkıyorumsize de oluyor mu
Oh afiyet olsunAz önce gebelikte yenmemesi gereken bi kaç şey çekti canım yedimşimdi rhaat rahat uyurum herhalde
Ya valla ben öyle üşendiğim durumlarda eşimi uyandırıyorum bu çocuk aç diyeBen de uykusuzluktan ölüyorum gözlerim yaniyor ama ne yapsam uyuyamiyorum. Ve inanilmaz açim suan, mutfağa gitmeye üşeniyorum sadece
Bende armut yedim valla bir tane. Resmen çocuk acıkıyor ve dürtüyor anne kalk diyeBende en azından ayran mı içsem diye düşünüyordum
Ya ben yatakta telefonla takılıyorum ama saat 4 te falan anca uyuyorumBeni de uyku tutmuyor yatağa girsem bi sağa bi sola dönmekten sinirlenip yine kalkicam diye salonda oyalaniyorume tabi boş boş oturulmuyor nefsine hakim olup yemeden durabilen var mi ki ya
Ya ben geceleri ekstra susuyorum , ve sürekli su içtiğim için sürekli tuvalete gidiyorumBen tuvalete gitmekten uyuyamıyorum
Ay gerçekten ne kadar gıcık insanlara denk gelmişsin. Evet belinde fıtık olup sezaryan yapanlar var gurupta. GalibaDoğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun kurtuldunuz darısı bize inşallah sağlıkla
size bir sorum olacak. Bel ve boyun fıtıgı olup normal yada sezeryan doğum yapan var mı? Benim fıtıklarım vardı. Bu hafta 36.haftada doktoruma sordum. Beyin cerrahiye bi görün sıkıntılı mı baksın ona göre sezaryen planlarız haftaya demişti. Bugün gittim ama adam beni azarladı resmen. Buna o karar veremezmiş hiçbir beyin cerrahı karar veremezmiş normalde de sıkıntı olabilirmiş sezeryanda da iğne oraya denk gelebilirmiş bunu nerden bilecekmiş son mr ım da 10 yıl önce falan olduğu için göremezmiş falan filan. Kendi doktoruma dedim böyle böyle diyor diye. O da sinirlendi hamilelikte mr çekip bakıp sıkıntılı mı karar verebilir dedi başka doktora git dedi. Napıcam bilmiyorum normal istiyorum ama ya sıkıntı olursa..
Bnde sıkıntı var sanıyodum genel bişey galibaAy geceden beri siteye girilmiyordu , ne sinir bozucu bir şey
Bende yaaa , resmen eksik hissettim kendimiBnde sıkıntı var sanıyodum genel bişey galibaAlışkanlık olmuş buraya bakmadan güne başlayamadım resmen
Bende aynıyım.dogurdugum halde hemde.suan süt sağiyorum bı elimde tlfn hmn buraya bakmak istedimBende yaaa , resmen eksik hissettim kendimi