Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Planlanmadı. devlette doğurmayı düşünüyorum ama özeldeki doktorda 2 hafta sonra 37 de çatı muayenesine çağırdı şuan 35+1 im bir özele bir devlete gidiyorum muayene oluyorum karışık
Daha varmış bence söyle canım insülin başlanabilir Allah korusun yüksek şeker erken doğum sebebi. Benim ilki öyle oldu seni korkutmak için söylemiyorum asla ama tedbirli ol ben ilkinde şekeri çok geç farkettim insülin de başladık ama pek dikkat de etmedim sanırım erken doğdu bunda erkenden diyete başlayınca daha kontrollü gittik

Endokrin doktoru diyetle düşüremezsen gel insülin başlamak zorunda kalırm demişti ben gitmedim insülin başlamak için hala iyi bir haftada mıyım

Endokrin doktoru diyetle düşüremezsen gel insülin başlamak zorunda kalırm demişti ben gitmedim insülin başlamak için hala iyi bir haftada mıyım
İnsülin plasenta dan geçmiyor yani bebeğe bi etkisi yok aksine onu korumak için hem daha zaman var doğuma bence git bi görüş bu şekilde yüksek şekere maruz kalan bebeklerde doğumdan sonra hipoglisemi gelişebiliyor o yüzden doktor görüşü al mutlaka ama başlansa bile çok düşük başlanır seni huzursuz etmesin

Tamam yarın gideyim doktora zaten diyeti de kaçırıyorum hep düşüremezsen gel demişti. Kaçıncı haftada doğurdunuz siz ve kaçıncı haftada farkettiniz şekeriniz olduğunu

Tamam yarın gideyim doktora zaten diyeti de kaçırıyorum hep düşüremezsen gel demişti. Kaçıncı haftada doğurdunuz siz ve kaçıncı haftada farkettiniz şekeriniz olduğunu
Ben 30 da farkettim 36+1 de doğurdum suyum patladı bi anda. Ama bunda en başından beri diyetle ilerliyorum o yüzden çok dalgalanmalar olmadı şekerimde inşallah senin de hemen kontrol altına alınır zamanında sağlıkla doğurursun bebeğini

Selam kızlar ben bugün doğum yaptım. Dün doktor kontrolüm vardı. Suyumun azaldığını ve düzenli sancılarım çıktı. 36+4 doğum gerçekleşti. Benim bebem 2700 kilo 47 cm doğdu. Çok şükür emme refleksi çok gelistigi için kuveze felan gerek duyulmadi. Sezeryandan sonra 40 dk sonra sütüm az da olsa gelmeye başladı. Direk emzirmeye başladım. Yarın bir aksilik olmaz ise taburcuyuz.

Amin inşallah yarın hemen doktoruma gideyim çok sağol canım

Ayy maşallah canım gözün aydın sağlıkla güzel günlerde büyüt bebeğini

Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün

Gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini

Masallah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla.

Maşallahİnşallah sağlıklı bir şekilde evinize gidersiniz darısı hepimizin başına

Kızlar ben de bgn taburcu oldum evimizdeyiz şükürler olsun. Dün genel anestezi sezaryen sonrası biraz zor geçmişti ama bu sabah birsey kalmadı çok şükür. Yani zor bir doğum bile olsa bir gün sürüyor. Zaten anneliğin verdiği sorumlulukla kendini görmüyorsun bile. Allahım herkese sağlıklı hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Sonu çok güzel

İyi olmanıza çok sevindim canım. Bi gün mü kaldın hastanede

Hiç kötü düşünme kötüyü çağırma..son haftalara girdik artık her şey çok güzel olacak.

Canım tansiyonun yüksek ya farklılık olıyor mu farkediyo musun yüksek olduğunu? Bende oğlumda son haftalarda tansiyonla çok uğraşmıştım. İnşallah vaktinde sağlıkla kıcağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…