Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Canım tansiyonun yüksek ya farklılık olıyor mu farkediyo musun yüksek olduğunu? Bende oğlumda son haftalarda tansiyonla çok uğraşmıştım. İnşallah vaktinde sağlıkla kıcağına alırsın🩵
Hafif ensede ağrı hissetmiştim ama öyle aşırı fark edilir bişey değildi. Kalp atışlarım yüksekti

Selam kızlar ben bugün doğum yaptım. Dün doktor kontrolüm vardı. Suyumun azaldığını ve düzenli sancılarım çıktı. 36+4 doğum gerçekleşti. Benim bebem 2700 kilo 47 cm doğdu. Çok şükür emme refleksi çok gelistigi için kuveze felan gerek duyulmadi. Sezeryandan sonra 40 dk sonra sütüm az da olsa gelmeye başladı. Direk emzirmeye başladım. Yarın bir aksilik olmaz ise taburcuyuz.
Ay maşaAllah sübhanAllah canım, Rabbim analı babalı büyütsün 🤲🥰
Çok şükür serklajlı bir şekilde sağlıkla tamamladın gebeliğin, darısı başımıza 🥰

Canim fazla vermişsin ondan kusmuş 30 cc vercen öğünde sabah ögle akşam 30ar cc verirsen toparlar sonra azaltarak birakirsin ben oyle yaptim hatta not ediyordum bakip yazicam tekrar bebişi uyutayim
Tmm kuzum.
İnşallah ben de bu korkuyu atlatabilirim 🤲🏻😬 zaman yaklaştıkça çıktı bende de önceden ben yaparım ederim diyordum .
Canım hiç korkma .normal doğum nasıldır bilmiyorum ama sezaryende iki güne toparlanıyorsun emin ol.ben mesela 2 kez hem genel hem spinal oldum aynı anda o halde bile maşallah toparlandım ..dün rutin kontrol için Dr a gitmiştim.kapida sıra beklerken kadının biri AA sezaryen iyi toparlanmissin dio.20gun olcak yani.kac gün hastaneye gidip geldim süt vermek için.cok şükür Allah toparlanma gücü veriyor.kadin ve anne olmak böyle kutsal bsy işte.sen de yaparsın bence .hiç korkulacak bsyi yok sonu çok güzel öyle düşün.☺️
Belki gazı vardı belki toktu fazla geldi olabilir kuzum biraz azalt 40 ver sonra artırırsın deneme yanılma yöntemiyle bulcaz hepimiz herşeyi 🥰
Aynen öyle yapayım cnm.
Selam kızlar ben bugün doğum yaptım. Dün doktor kontrolüm vardı. Suyumun azaldığını ve düzenli sancılarım çıktı. 36+4 doğum gerçekleşti. Benim bebem 2700 kilo 47 cm doğdu. Çok şükür emme refleksi çok gelistigi için kuveze felan gerek duyulmadi. Sezeryandan sonra 40 dk sonra sütüm az da olsa gelmeye başladı. Direk emzirmeye başladım. Yarın bir aksilik olmaz ise taburcuyuz.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲
Kızlar kontrol vardı bugün, bebek 1 haftada sadece 50 gr almış ve tansiyonum 13 10/ 15 10 çıktı. Karaciğer değerinde de yükseklik vardı şuan yatıştayım. 24saat idrara bakılcak, sabah kan değeri bakılcak. tansiyon takibi olacak. Dua edin 35+5im bebiş de küçük :KK43:
Canım Bnm hiç kötü düşünme.bence bebekte okadar küçük değildir.kuveze girmez sanmam yani.
Arkadaşlar ben ocak anneliginden ayrılıyorum yarın gece yatış yapıyorum bebeğim 37. hafta da olması gerekirken 36.da kaldı bu yüzden almamız gerek artık dedi. Allahın izniyle cuma günü bebeğime kavuşmuş olacağım
Şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar .çoğumuz Ocak annesi olamadık kuzum.ben Aralık 6da erken doğumla Aralık annesi oldum mesela.

Kızlar Allahın izniyle yarın sabah benimde doğumun var sabah 38 +2 oluyrum sezeryan olacak bana doktorum 2 gece dedi doğum yapan arkadaşlar sanırım 1 gece kalıyor devlette mi doğum yaptınız özelde mi
Ben devlette yaptım.genelde 48saat tutuyorlarmis devlette.bizi 48saat olunca cikaracaklardi.48saatin dolması gece 12ye denk geliyordu biz çıkmadık o gece de kaldık toplamda 3 gece kalmış olduk.ertesi gün öğlen çıktık.

Kızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Maslak Acıbadem İbrahim bildirici derim ben. Sadece kadın doğumcular arasında değil genel bütün bölümler arasında da hem uzmanlık hem de insaniyet olarak bulabileceğiniz en iyi doktorlardan birisidir. O kadar egosuz ve rahat ki bu çok sık gördüğümüz bir şey değil. Aynı hastanede çok övülen başka bir profesöre de gitmiştim ama arada bir duvar var gibiydi.

Gözün aydın canım , hayırlı olsun sağlıkla büyüsün prenses 😍😍🧿 suni sancı çok zor epidural verselermiş iyi olurmuş ama atlatmışsın çok şükür 🙏🏻 şimdi nasılsınız ? Bebeğin ismi , boyu , kilosu nasıl ? Tabloyu güncelleyelim 🌸
Çok teşekkür ederim darısı size kolayca kurtulun inşallah İdil Sare ismi 2900 doğdu ay boyunu sormayı unuttum :) elhamdülillah çok iyiyiz her şey yolunda Allah buradaki bütün hamişleri kolayca kurtarsın

Hafif ensede ağrı hissetmiştim ama öyle aşırı fark edilir bişey değildi. Kalp atışlarım yüksekti
Bende hiçbir şey hissetmiyordum. Bana başın ağrıyor mu,gözün kararıyr mu diyolardı. Ama benim için hiçbir farklılık yoktu. Protein kaçağı vs de yoktu. Ve 40+3 de doğurdum.

Ben devlette yaptım.genelde 48saat tutuyorlarmis devlette.bizi 48saat olunca cikaracaklardi.48saatin dolması gece 12ye denk geliyordu biz çıkmadık o gece de kaldık toplamda 3 gece kalmış olduk.ertesi gün öğlen çıktık.
Ay ben oğlumda bi gece kalıp imza atıp çıkmıştım yine öyle istiyorum bi sıkıntı olmazsa inşallah🥲 hastane ortamını hiç sevmiyorum ev daha iyi geliyo bana. Rabbim kalmak zorunda bırakmasın 💜

Gözün aydın canım , maşallah birazcık erken olmasına rağmen kilosuda iyi emme refleksi olmasıda çok iyi 🧿🧿🧿 sağlıkla büyüt bebeğini inşallah 🙏🏻 ismini ne koydunuz tabloya ekleyelim ?

Oyy maşallah.. sağlıkla büyüsün 🙏🏼

Arkadaşlar ben ocak anneliginden ayrılıyorum yarın gece yatış yapıyorum bebeğim 37. hafta da olması gerekirken 36.da kaldı bu yüzden almamız gerek artık dedi. Allahın izniyle cuma günü bebeğime kavuşmuş olacağım
Canım hiç endişelenme , gurupta doğumlar başladı artık. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah çok kolay bir doğum olur, güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏻🌸
Kızlar Allahın izniyle yarın sabah benimde doğumun var sabah 38 +2 oluyrum sezeryan olacak bana doktorum 2 gece dedi doğum yapan arkadaşlar sanırım 1 gece kalıyor devlette mi doğum yaptınız özelde mi
Genelde devlettte 2 gece özelde 1 gece yatırıyorlar canım. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah , güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız sizinle 🙏🏻
Kızlar cuma günü sabahtan yatışımız var suni sancı denenecek akşama kadar gelmezse sezaryen olucaz bize dua edin sağ salim kavuşalım oğlumuza 🌼
Hayırlı olsun canım , sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah 🙏🏻 güzel haberlerini bekliyoruz , dualarımız sizinle 🙏🏻🌸

Baska doktordan alsanız ya da sadece nst için bakmazlar mı iki hafta bu haftalar için uzun bir süre sizin fark etmediginiz sancılar olabilir 🤔
Sancı olunca ne oluyor ki? Acıdan dolayı mı diyorsunuz yoksa doğum başlayabilir diye mi? Biraz fazla tecrübesizim de 🙈

Çok acıyor mu peki ? Hamilelikte daha hassas okuyor özellikle doğuma yakın ağda yapılmamalı yazıyor internette.
Bir de orada suyum geliyormuş 😅😅
Son dakikaya kadar ağda yaptırabilirmissin. Bebiş ağdadan doğmuyormuş 😅 ben bugün gittim . 15 günde bir gidiyorum. Ufak tefek çıkan olursa da o an Allah Kerim artık 😅

X