• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlaarrr,
Maalesef, bu kadar belirti ve teste negatif. Nasip değilmiş ne diyeyim. Vardır rabbimin bildiği zamanı vardır deyip beklicem. 🥹🥹🥲🥲 birazdan kontrole gidicem 🥲
Yaaa nasil oldu ama bu sonuc 😐 senin yaptigin testler bariz pozitifti ama ya. Neydi kuzu markasi testlerin ?
Sıkma canını canım benim inşallah en kisa zamanda hepimiz o hamilelik haberini alcaz 🙏

Canım gözle neredeyse görülmüyor fotoda daha net bilemedim ya 🤷‍♀️ 28ine kadar olmazsam o gün yaparım tekrar test 💋 teşekkür ediyorum yorumun için 🙏 sen yaptın mı test nasılsın var mı belirti
Cnm ben bu prodictor testin eski modelini daha çok beğeniyorum hiç yanılmıyordu yenisi kaç oldu yanlis çıkarttı bekle bakalım inşallah dogrudur

Yaaa nasil oldu ama bu sonuc 😐 senin yaptigin testler bariz pozitifti ama ya. Neydi kuzu markasi testlerin ?
Sıkma canını canım benim inşallah en kisa zamanda hepimiz o hamilelik haberini alcaz 🙏
Ah bi bilsem, biri duratest biri artımed, biri de yanlış hatırlamıyorsam predictor. Nasip değilmiş başka bir şey diyemiyorum vardır bi hayırlısı. Hala olmadım regl. Ona şaşırdım hiç gecikmez senede 1 2 ancak ama Belki de stres sebep oldu gecikmeye bir şey diyemicem. Rabbim herşeyin hayırlısını eylesin. 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻🥹🥹

Ah bi bilsem, biri duratest biri artımed, biri de yanlış hatırlamıyorsam predictor. Nasip değilmiş başka bir şey diyemiyorum vardır bi hayırlısı. Hala olmadım regl. Ona şaşırdım hiç gecikmez senede 1 2 ancak ama Belki de stres sebep oldu gecikmeye bir şey diyemicem. Rabbim herşeyin hayırlısını eylesin. 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻🥹🥹
Kaç gün geciktin

Kızlar ya bugün regl olmam gerekiyordu olmayınca akşam normal test yaptım çıkmadı. Olsa çıkar mıydı sizce? Erken gebelik testi değil diye çıkmamış olabilir mi yoksa ümidi keseyim mi bu ay.
burda gecikmenin 7. Günü negatifi 10. Gün pozitifi gören var bence restinizi gecikmenin 10. Günü yapın

Ay o kadar haklısın ki, benim de bat yarın, sabah 8 de kan vermeye gidicez, patlamak üzereyim sabırsızlıktan. Bi diyorum adet olucak gibiyim bi diyorum yok ya hiç titreme kan şekeri düşüklüğü yok. Çözemedim. 14 gündür kasık ağrım var adet sancısı 1. Dereceden hafif hafif. İnanın gün bitsin diye yatıp uyumaya çalışıyorum 🥹🥹🥹 bir de dua ediyorum sürekli adet olmayayım yarına kadar ve yarın da kan testi yaptırayım da çıksın diye. Şu 14 günde 3 tane pozitif testim var ikisi erken gebelik biri normal gebelik testi.
Sabırsızlıkta everest, evhamda Nirvana kızkardeşinizden sevgiler. İyi ki varsınız insan böyle hassas özel konuları korkmadan eleştirilme endişesi duymadan paylaşabiliyor iyi ki buraya üye oldum iyi ki varsınız. 🥹🥹🥹🥹🥰🥰🥰🥰
Ay bu ben 😀🥹

Duratest ve artimed zaten yanlış cikariyor diye burda cok konusu gecti ama predictor sasirtti beni. Artik piyasadaki hicbir test güvenilir degil bence suna bak. 3 testte mi yaniltir. Acaba kimyasal olmus olma ihtimali olabilir mi senin canim. En son testi hangi gün yapmistin ?

Son söylediğine katılıyorum kürlerle desteklersin sonra mesela o ayri ama özel dr ile ilerleyip onun verecegi takviyeleri almak o paraya daha mantikli.
Ya iste kuzu bizim hastaneler iyi hoş da insan gibi davranan aciklayarak konusan neyimizin oldugunu didikleyen drlar malesef ki yok. Mesela 2 düşük yaşamışsın genetik test falan yaptirdin mi ? Istemedi mi hic drlar. Öyle bir hale geldik ki biz netten arastirip neyimiz oldugunu ogrenmeye calisiyoruz hastaneye gidince de böyle olabilir mi deyince evet olabilir cevabini aliyoruz. Yani neden benim demem gerekiyor bunlari mesela...
Birde kadin dogumda zaten kadinları bi farkli azarlama hirpalama halleri var nedense hastanelerin çözemedim. Sanki doguracagimiz çocuklara onlar bakacaklar...
O kadar doğru söylemişsin ki o kadar çok haklısın ki ben bugün doktorumla kavga ettim bana geçen ay klomen werdi takip yok bu ay yine klomen werip gönderecekti çatlatma yok bilgilendirme yok yarın özele gidicem randevu aldım yazık günah insanlar oraya keyfinden gitmiyo acıyorum böylesi insanlara aslında acınacak olan bizler deiliz ama bugün verdiği tek cwp bura kapsamlı Bi hastane deil ben sana elimden geleni yaparım çok yapmış gibi 🤣 sonrasında araştırma hastanesine yönlendiririm ordan oraya sürüklen saçmalığa bak ben sana gebelik istediğimi söylemişim 4 aydır gelip gidiyorum neyin mücadelesini veriyorsun diye sorarlar adama rezil ettim çıktım ağlaya ağlaya geldim ewe bu devlet bu Türk topraklarında yaşıyo olmaktan nefret ediyorum bazen paran warsa adamsın yoksa hep ezik

Back
X