Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sat 18 Aralık ve daha öncesi olmam gerekiyordu bende o gün ovu testi yaptım pik değildi ama koyuydu emin olamayınca üç gün boyunca ateş ve akıntı takibi yaptım bu demek oluyorki geç yumurtluyorum bu ay ateş 36,2 37,1 37,4 o günler 1 gün arayla ilişki yaşadım şuan 8 gün gecikmem var yeni adet tarihini geç yumurtlamaya göre ne zmn beklemem gerekir
Merhabalar hoşgeldin, test yaptın mı?

Kızlaarrr,
Maalesef, bu kadar belirti ve teste negatif. Nasip değilmiş ne diyeyim. Vardır rabbimin bildiği zamanı vardır deyip beklicem. 🥹🥹🥲🥲 birazdan kontrole gidicem 🥲
Yaaa nasil oldu ama bu sonuc 😐 senin yaptigin testler bariz pozitifti ama ya. Neydi kuzu markasi testlerin ?
Sıkma canını canım benim inşallah en kisa zamanda hepimiz o hamilelik haberini alcaz 🙏

Canım gözle neredeyse görülmüyor fotoda daha net bilemedim ya 🤷‍♀️ 28ine kadar olmazsam o gün yaparım tekrar test 💋 teşekkür ediyorum yorumun için 🙏 sen yaptın mı test nasılsın var mı belirti
Cnm ben bu prodictor testin eski modelini daha çok beğeniyorum hiç yanılmıyordu yenisi kaç oldu yanlis çıkarttı bekle bakalım inşallah dogrudur

Yaaa nasil oldu ama bu sonuc 😐 senin yaptigin testler bariz pozitifti ama ya. Neydi kuzu markasi testlerin ?
Sıkma canını canım benim inşallah en kisa zamanda hepimiz o hamilelik haberini alcaz 🙏
Ah bi bilsem, biri duratest biri artımed, biri de yanlış hatırlamıyorsam predictor. Nasip değilmiş başka bir şey diyemiyorum vardır bi hayırlısı. Hala olmadım regl. Ona şaşırdım hiç gecikmez senede 1 2 ancak ama Belki de stres sebep oldu gecikmeye bir şey diyemicem. Rabbim herşeyin hayırlısını eylesin. 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻🥹🥹

Ah bi bilsem, biri duratest biri artımed, biri de yanlış hatırlamıyorsam predictor. Nasip değilmiş başka bir şey diyemiyorum vardır bi hayırlısı. Hala olmadım regl. Ona şaşırdım hiç gecikmez senede 1 2 ancak ama Belki de stres sebep oldu gecikmeye bir şey diyemicem. Rabbim herşeyin hayırlısını eylesin. 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻🥹🥹
Kaç gün geciktin

hahahahha, bu konuyu görmemiştim, genelde gebelik sigortası yaptıranlar daha çok takvim hesabı yapıyor çevremde

Kızlar ya bugün regl olmam gerekiyordu olmayınca akşam normal test yaptım çıkmadı. Olsa çıkar mıydı sizce? Erken gebelik testi değil diye çıkmamış olabilir mi yoksa ümidi keseyim mi bu ay.
burda gecikmenin 7. Günü negatifi 10. Gün pozitifi gören var bence restinizi gecikmenin 10. Günü yapın

Ay o kadar haklısın ki, benim de bat yarın, sabah 8 de kan vermeye gidicez, patlamak üzereyim sabırsızlıktan. Bi diyorum adet olucak gibiyim bi diyorum yok ya hiç titreme kan şekeri düşüklüğü yok. Çözemedim. 14 gündür kasık ağrım var adet sancısı 1. Dereceden hafif hafif. İnanın gün bitsin diye yatıp uyumaya çalışıyorum 🥹🥹🥹 bir de dua ediyorum sürekli adet olmayayım yarına kadar ve yarın da kan testi yaptırayım da çıksın diye. Şu 14 günde 3 tane pozitif testim var ikisi erken gebelik biri normal gebelik testi.
Sabırsızlıkta everest, evhamda Nirvana kızkardeşinizden sevgiler. İyi ki varsınız insan böyle hassas özel konuları korkmadan eleştirilme endişesi duymadan paylaşabiliyor iyi ki buraya üye oldum iyi ki varsınız. 🥹🥹🥹🥹🥰🥰🥰🥰
Ay bu ben 😀🥹

Duratest ve artimed zaten yanlış cikariyor diye burda cok konusu gecti ama predictor sasirtti beni. Artik piyasadaki hicbir test güvenilir degil bence suna bak. 3 testte mi yaniltir. Acaba kimyasal olmus olma ihtimali olabilir mi senin canim. En son testi hangi gün yapmistin ?

Kızlar yaptığım testleri atmak istiyorum buraya ama atamıyorum nasıl yapıcam bende logo gözükmüyor her kutucuk kare

X