Malesef cok haklisin canim. Kimse birsey demiyor ki. Ben mesela arastirmalarim ve etrafinda basina gelenlerin tecrubesi ile genetik test pıhtılaşma testi falan yapilmali diye öğrendim. Dr.a gittigimde hic bana demedi bile yani bunlari yaptir falan. Ben kendim dedim k.dogumcuya o da yapmazlar ama bir randevu al istersen dedi,bende dedim simdi oraya gidiyoruz randevumuz var zaten siz istek yapamaz misiniz dedim yok yapamiyoruz diyor. Sonra genetige gittik ilk gebelik kaybi diye umursayan olmadi sonra bir sekilde hikayemizi dinledikten sonra yapmayı kabul etti de verdik testlerimizi. Ama yapmayacakti yani bana dedigi 2. 3.dusukten sonra yapiliyor test senin daha ilk ve ilkler 2.ler bile normal kabul ediliyor. Yani bir cift bu durumu kac kere yasasin ya yazik degil mi insanlara
yapsaniza test ne kaybedersiniz.. iste ayni bunun gibi bicok sey.. eskiden gittigimizde dr.a hemen suna da bakalim nolur nolmaz derlerdi simdi gidiyosun ezbere ilaclarla yolluyorlar. Kendimiz kendi dr.umuz olduk. Teshisi koyuyoruz dr.a olabilir mi diyoruz ondan sonra suphe duyuyor da belki tahlil tetkik istiyor. 4 ay az bir zaman mi yazik gecen zamanina. Simdiye testlerinin sonucu cikmisti önüne bakiyordun..