- 5 Mart 2021
- 5.929
- 8.784
- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.401
Benim doktorum içerbilirsin dedi serbestKızlar gebelikte ıhlamur serbestti dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum içerbilirsin dedi serbestKızlar gebelikte ıhlamur serbestti dimi?
Doktorum ıhlamur içerbilirsin dediydi.Benimde bugün boğazım ağrıyor. Siz ne yaptınız internette ıhlamur içebileceğimiz yazıyor sabah ıhlamur içtim. Şimdide limon su içtim. Daha etkili çözümü olan var mı? Hiçbir grip emaresi yok sadece boğazımda yutkununca ağrı var bu da yeni çeşit salgın hrrhalde anlamadım
Çok geçmiş olsun hiç bilgim yok bu konudaKizlar ben bugun elimi yaktim, 1 saatten fazla buz tuttum fayda etmedi mecburen silverdin surdum duramadim acisindan. Son aylarda surulmesi onerilmiyor yaziyordu internette insallah bi sey olmaz ya alternatif hicbi sey bulamadim.
Gecmis olsun canimKizlar ben bugun elimi yaktim, 1 saatten fazla buz tuttum fayda etmedi mecburen silverdin surdum duramadim acisindan. Son aylarda surulmesi onerilmiyor yaziyordu internette insallah bi sey olmaz ya alternatif hicbi sey bulamadim.
Benim ilk gebeligim ve dun sabah ilk defa 4 kere vurus hissettim duz yatarken sol kisimda, sonra ortada hissettim. Yan yatarken hissetmiyordum. Aksama kadar hep karnimi dinledim, dun gecede uyuyacakken yan yatiyordum biseye kafam takildi uzuldum ve cok duygulandm gozlerim doldu tam o sirada 2 kere vurdu hissediyolarmi bilmiyorum yan yatiyordum gece vurdu bir kac kere simdide duz yatarken elimi koydum elime vurdu 16+4 deyim ben 1 hafta ileri gosteriyo ondan belkide. Ama boyle hareket halinde veya konusurken hissedemem, anca kendimi dinlemem lazim cunku cok cok hafif vuruslar. 54 hamile kaldim 168 boyum suan 58 kiloyum. Normalde gobegim yoktu ve sanirim ic karnimda kucuk bu sebeple hissediyor olabilirim.diye dusundum.Merhaba arkadaşlar ben temmuz grubundayım ama tabi 38 39 da falan doğurursam Haziran annesi de olabilirim. 2. 3. Gebeliğine hamile olan arkadaşlara sorum olacaktı, bebişleri hissetmeye başladınız mı? Ben ilk gebeliğimi 16 haftalıkken 2. Yi 14 haftalıkken hissetmiştim acaba 3. De daha erken mi olur yoksa 2. Gibi mi merak ediyorum.
Ay ben de dünden beri iceride kelebek kanat cirpar gibi yasiyorum az once yine icten dokunup cekti gibi yaptiBenim ilk gebeligim ve dun sabah ilk defa 4 kere vurus hissettim duz yatarken sol kisimda, sonra ortada hissettim. Yan yatarken hissetmiyordum. Aksama kadar hep karnimi dinledim, dun gecede uyuyacakken yan yatiyordum biseye kafam takildi uzuldum ve cok duygulandm gozlerim doldu tam o sirada 2 kere vurdu hissediyolarmi bilmiyorum yan yatiyordum gece vurdu bir kac kere simdide duz yatarken elimi koydum elime vurdu 16+4 deyim ben 1 hafta ileri gosteriyo ondan belkide. Ama boyle hareket halinde veya konusurken hissedemem, anca kendimi dinlemem lazim cunku cok cok hafif vuruslar. 54 hamile kaldim 168 boyum suan 58 kiloyum. Normalde gobegim yoktu ve sanirim ic karnimda kucuk bu sebeple hissediyor olabilirim.diye dusundum.
Evet takinti yaptim surekli yatip karnimi dinliyorum, kelebek kanat cirpma nasi oluyor bende onu cok merak ediyorum herkes oyle diyor cunku, benim suan sadece hafif vuruslar seklindeAy ben de dünden beri iceride kelebek kanat cirpar gibi yasiyorum az once yine icten dokunup cekti gibi yapti
Biz de suan 16+5 gozukuyoruz 1 hafta ondeyiz
Cok tatlis hisler ya masallah masallah
Karnin icten gidiklaniyor gibi ama hani tarifi en basit sey olur canim bagirsaklarin calisir hissedersin ya bebisi de boyle hissediyorsunEvet takinti yaptim surekli yatip karnimi dinliyorum, kelebek kanat cirpma nasi oluyor bende onu cok merak ediyorum herkes oyle diyor cunku, benim suan sadece hafif vuruslar seklinde
Şu 2 haftayi gecirsekte bir an once daha net hissetmeye baslasak gecmiyor gunlerKarnin icten gidiklaniyor gibi ama hani tarifi en basit sey olur canim bagirsaklarin calisir hissedersin ya bebisi de boyle hissediyorsun
Ben de kelebek kanat cirpmasi nasil oluyormus diyordum dun yasayinca anladim
Evet ya her haftamiz ayri heyecanŞu 2 haftayi gecirsekte bir an once daha net hissetmeye baslasak gecmiyor gunler
ben ilkinde tam 17in başında hissetmiştim, şu anda 14+4 bir hareket yok. Birkaç haftaya kesin olur heralde :)Merhaba arkadaşlar ben temmuz grubundayım ama tabi 38 39 da falan doğurursam Haziran annesi de olabilirim. 2. 3. Gebeliğine hamile olan arkadaşlara sorum olacaktı, bebişleri hissetmeye başladınız mı? Ben ilk gebeliğimi 16 haftalıkken 2. Yi 14 haftalıkken hissetmiştim acaba 3. De daha erken mi olur yoksa 2. Gibi mi merak ediyorum.
Tuzlu su ile gargara yapmak iyi gelebilir. İmumax boğaz spreyi hamilelikte kullanılabiliyormuş. Karabiber bal limon karışımı da içebilirsin. Boğaz ağrısı sonradan akıntıya döner. Geçmiş olsun.Benimde bugün boğazım ağrıyor. Siz ne yaptınız internette ıhlamur içebileceğimiz yazıyor sabah ıhlamur içtim. Şimdide limon su içtim. Daha etkili çözümü olan var mı? Hiçbir grip emaresi yok sadece boğazımda yutkununca ağrı var bu da yeni çeşit salgın hrrhalde anlamadım
1 2 haftaya bencede hissedersin, 2. Bebek hareketi oldugu bilindigi icin daha erken anlasiliyormus ilk gebeliklerde pit pit hareketler gazla karistirildigi icin anlasilmazmisben ilkinde tam 17in başında hissetmiştim, şu anda 14+4 bir hareket yok. Birkaç haftaya kesin olur heralde :)
Tuzlu su ile gargara yapmak iyi gelebilir. İmumax boğaz spreyi hamilelikte kullanılabiliyormuş. Karabiber bal limon karışımı da içebilirsin. Boğaz ağrısı sonradan akıntıya döner. Geçmiş olsun.
Beni sağlık ocağınin hemşiresi 2-3 ay arayla sürekli arayıp hamile olup olmadığımi soruyodu ilgiliydi baya bizim hemsiremiz kalp atisindan sonra gittim bana kısa bi eğitim gibi bı şey vermişti beslenmemle hareketlerimle alakalı hamilelik boyunca 3 kere daha cagiracagini söyledi gitmem gereken tarih aralıklarının olduğu bı form verdi tetanoz da ben bu sene içinde işe girerken yaptirmistim son 5 yılda olması yeterli dedi asi kartımı goturucem bı dahakineKızlar sağlık ocağına hiç gittiniz mi? Ben öğrendiğimden beri tüm işlemlerimş özel hastanede yaptıpım için hiç gitmedim. Gitmek gerekiyor mu? Öyle bi şart var mı? Bir de tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ? Sağlık ocağı mı çağrıyor
Bana da ablam yeğenim sürpriz hazırlamak istediler bende ilk başta evet dedim ama sonra dayanamicagimi farkettim ben önden öğrenip onlara sürpriz hazırlamaya karar verdim ailedeki herkese biz sürpriz parti yapicazSabrınıza hayran kaldım bende düşündüm ama sonra 1 saat bile bekleyemeyeceğime karar verip vazgeçtim
Şuan yapsan cikar, hormon hergun artarak devam ettigi icin testtede 2. Cizgi dahada belirgin cikar.Kızlar merhaba bende burda olabilirim allahın izniyle inşallah benim adetüme 15 gün kala mide bulantısı gaz kasıkta sancı vs oldu önce umutlanmak istemedim test yapmadım sonra artınca mide bulantım yaptım adete on gün kala silik çıktı çok silik sonra doktor şuan çıkmaz kanka adetinin geçmesi lazım dedi kan vermedim bidaha testte yapmadım şuan adete 6 gün var test yapsam çıkar mı kasık ağrım rahatsız etmeyecek şekilde yarın test yapsam çıkar mı çıkmasa da çıksada ben adetime bir gün kala yapıcam yine
Teşekkür ederim yarın sabah ilk idrarla yapıcamŞuan yapsan cikar, hormon hergun artarak devam ettigi icin testtede 2. Cizgi dahada belirgin cikar.
Kırmızıydı ilk kanama. Sonra kahverengi oldu. Bir sorun yok şükür. İğne verdi tedbir amaçlıCok geçmiş olsun. Ne renk kanamanız? Belki dikislerden dolayi olmuştur.
O pıtpıt baya farklı bir pıtpıt oluyor gerçekten bakalım1 2 haftaya bencede hissedersin, 2. Bebek hareketi oldugu bilindigi icin daha erken anlasiliyormus ilk gebeliklerde pit pit hareketler gazla karistirildigi icin anlasilmazmis