Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Maslak Acıbadem İbrahim bildirici derim ben. Sadece kadın doğumcular arasında değil genel bütün bölümler arasında da hem uzmanlık hem de insaniyet olarak bulabileceğiniz en iyi doktorlardan birisidir. O kadar egosuz ve rahat ki bu çok sık gördüğümüz bir şey değil. Aynı hastanede çok övülen başka bir profesöre de gitmiştim ama arada bir duvar var gibiydi.
Tavsiye için teşekkür ederim kendisi listemin ilk sırasında ama giden birinin tecrübelerini duymamıştım. İyi oldu çok teşekkür ederim🙏🏻

Kızlar bugün 38 olduk.Çatı muayenesi yapıldı biraz çekiniyordum ama hiçbir şekilde acı yok biraz baskı hissi oluyor ama acı verici veya rahatsız edici bir şey değildi.Doktor 40 a kadar normal doğum için bekleyelim dedi.Gelmezse 40 dan sonra sezaryen yaparız dedi.Artık doğumu hızlandırmak için hareketlere başla dedi

Bnmki 38+6 planliyo ama ben daha erken sezeryanla alsin istiyom:KK43: daha 23 ocak'a cok var😑
ayyy öyle demeyin bnde hep daa erken gelsin istiyodum youtube da bi doğum vlogu izledim kadın hep 24 mart diye odaklamış kendini ama bebek 35. haftada 11 martta doğmuş sağlık sıkıntıları olunca bebek 24 marta kadar yoğun bakımda kalmış tam ayın 24 ünde taburcu etmişler beni çok etkilemişti o günden beri zamanında gelsin istiyorum🥺

Doktorum 39 da sezeryan yapıyorum diyo daha iki hafta sonra kontrolüm 35 teyim insan gününü verir ya normal doğum olsun diye bekletiyor sanırım.ben de dayanamıyorum ki nefes darlığı zorluyor :KK43:

ayyy öyle demeyin bnde hep daa erken gelsin istiyodum youtube da bi doğum vlogu izledim kadın hep 24 mart diye odaklamış kendini ama bebek 35. haftada 11 martta doğmuş sağlık sıkıntıları olunca bebek 24 marta kadar yoğun bakımda kalmış tam ayın 24 ünde taburcu etmişler beni çok etkilemişti o günden beri zamanında gelsin istiyorum🥺
Evet bende senin gibi düşünüyorum. Bi arkadaşım ikizlere hamileydi , ben dayanamıyorum artık dedi doktora söyledi doktorda bi garip hiç itiraz etmedi aldılar bebekleri 36. Haftada. Küvözdeler şimdi daha ne zaman çıkacaklar belli değil 🤷🏼‍♀️ gerek yok yani böyle aksiyonlara. Biz bu kadar dayandık bir kaç hafta daha dayanalım sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🙏🏻

Kızlar bugün 38 olduk.Çatı muayenesi yapıldı biraz çekiniyordum ama hiçbir şekilde acı yok biraz baskı hissi oluyor ama acı verici veya rahatsız edici bir şey değildi.Doktor 40 a kadar normal doğum için bekleyelim dedi.Gelmezse 40 dan sonra sezaryen yaparız dedi.Artık doğumu hızlandırmak için hareketlere başla dedi
Açılma vs varmı canım saglikla gelir insalllah ❤️

X