Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    9
Çok sağolun kızlar ❤️

ikimiz de iyiyiz karnıma hicbir şey çarpmadı biraz uyluk kemiğimi carpmisim sadece biraz. Çok korktum ya ondan dedim acaba o panikle bebeğe bir şey olmuş mudur diye ama böyle şeylerden dolayı bir şey olmaz biliyorum. Evham işte çok korktum sadece oğlum da çok korktu anne bana bağırma diyor artık o panikle nasıl çocuğubda ekstra korkuttuysam 😔

Bir sorun olsa belli olurdu zaten herhalde diyorum. Şimdiye kadar.🙏 Ucuz atlattik baya neyseki duvara carptik, araba insan ya da başka bir şey olsa daha kotu olurdu 😔

Tekrar teşekkür ederim canlarım ❤️
Çok geçmiş olsun tabi korkmaz mı insan, hele ki yavrular kendini ifade edemiyorlar zaten. Geçen sene de oğlumun oto koltuğu tarafından resmen bir trafik canavarı kırmızıda geçerek çarpmıştı çok şükür kendine bir şey olmadı ama o kadar korktu ki elindeki oyuncak kırılmış durup durup onu söylüyordu😔 çok şükür siz iyi olun da gerisi bir şekilde hallolur

Canım cok sağol fiziksel olarak gayet iyiyiz. Mental olarak da yavaş yavaş topalrlayacağız. Biraz büyük masraf çıktı maalesef. Hiç ihtiyacimiz olmadığı bir zamanda. Allah'ım kolaylık versin inşallah 🙏 ağlayıp duruyorum durduk yere. Oglumdan ykusundan deli gibi ağlayarak uyandı. Etkilendi baya da caktirmıyor. Ben ağlayınca da anne üzülme ben yanındayım diyor minik kuşum ❤️

Toparliycaz inşallah ❤️
Ah güzel çocuklar nasıl da merhametliler❤️ maddi hasar olsun Allah güç kuvvet versin onun yeri dolar da size bir şey olmasın🌸 en yakın zamanda toparlanırsınız inşallah 💜

Geçmedi canım. Doktoruma gittim bebeğimin kalbi gümbür gümbür atıyordu çok şükür 🤲 kanama alanı görünmüyor dedi yerleşmeye çalışıyor dedi progestan verip dinleniyorsun dedi 🥰
Çok teşekkür ederim canım sana yardımcı olmaya çalıştın 💜🤲
Aynısını ben de yaşadım kuzum şok oldum böyle bir kanama görünce kesin gitti bebeğim diye düşündüm ama aynı senin gibi kanama alanı bile yoktu. Eskiden kalan pıhtıları atıyor rahim dedi doktor, kırmızı dolu dolu kanama olmadığı sürece korkma dedi. Progestan ben de 3 gündür kullanıyorum ama yine de peçeteye geliyor arada, alıştım artık🥴 sen de korkma inşallah bir şeycikler olmaz çok güçlü bebelerimiz🧡

Çok geçmiş olsun tabi korkmaz mı insan, hele ki yavrular kendini ifade edemiyorlar zaten. Geçen sene de oğlumun oto koltuğu tarafından resmen bir trafik canavarı kırmızıda geçerek çarpmıştı çok şükür kendine bir şey olmadı ama o kadar korktu ki elindeki oyuncak kırılmış durup durup onu söylüyordu😔 çok şükür siz iyi olun da gerisi bir şekilde hallolur
Ayy canım benim çok geçmiş olsun size de ucuz atlatmisiz gerçekten 🤦 amin canım hepimiz iyi olalım inşallah ❤️ sabah kalkar kalkmaz ilk işi kaza anını tekrar anlatmak oldu kendini böyle iyilestiriyor çocuklar tekrar tekrar konuşarak ❤️
Ah güzel çocuklar nasıl da merhametliler❤️ maddi hasar olsun Allah güç kuvvet versin onun yeri dolar da size bir şey olmasın🌸 en yakın zamanda toparlanırsınız inşallah 💜
Aynen kuzum bir şekilde halledilir maddi hasar canımız sağ iyiyiz çok şükür. Toparlayacağız başka şansımız yok. Anne olmanın en çok bu tarafı insanı ayakta tutuyor çocuklar için ayakta olmak

sende durumlar nasıl?
Doktorum kanama devam etmediyse sorun degil dedi kan tahlillerim ve idrar tahlilim temiz cikti, yarin ultrason muayenesi var ama belimde ve kasigimda agrilar var gecmisti onlar ama kanamadan sonra belimde ve kasikta yeniden basladi umuyorum sorun yoktur ara sira vesvese geliyor gidiyor bel agrisi cunku pek hayıra alamet değil

Ya kizlar 7+ bel ağrısi ve hafif alt karinda kasilma olan varmi ve ultrasonda bebeğin iyi olduğu soylenen benim muayene yarin ama bel ağrısı artti

8+3 üm sizde de yatınca alt karın ve kasık ağrısı başlıyormu arada ayakta da oluyor ama uyumaya yatınca bir ekstra geliyolar bana. Bir kaybim var ve bunda da çok stres oluyorum hatta korkumdan gruba katilamiyorum korkuyorum geriliyorum keseyi gördüm kalbini duydum ama yapamıyorum rahat bırakamıyorum ne kendimi nede içimde ki fasulyeyi.
Ayın 6sında gidicem kontrele sabredebilirmiyim bilmiyorum oooooooooooof uyuyamıyorum ooooofff
Ben ozellikle sağima yatamiyorum soluma yatinca boyle rahatlama geliyor ama uzun zaman öylede yatamiyorum kivrana kivrana uyuya kaliyorum ama kasik agrisi olunca hemen ayaklari yukari dik ve 15dk gibi dinlen rahatlarsin

Ayy kızlar kabızlık çeken vr mi yaa,yeterince şu içmeme rağmen çok sknti yasiyorum😒var mı buldgnz çözümler 😒

Ayy kızlar kabızlık çeken vr mi yaa,yeterince şu içmeme rağmen çok sknti yasiyorum😒var mı buldgnz çözümler 😒
250gr 300gr kadar kıru kayısı sarılardan ama canım 1 litre 1 bucuk litre su da kaynat fokurdayınca kapat dinlendir bir bardak sabah iç bir bardak yatmadan önce kayısı suyu doğal

Aynısını ben de yaşadım kuzum şok oldum böyle bir kanama görünce kesin gitti bebeğim diye düşündüm ama aynı senin gibi kanama alanı bile yoktu. Eskiden kalan pıhtıları atıyor rahim dedi doktor, kırmızı dolu dolu kanama olmadığı sürece korkma dedi. Progestan ben de 3 gündür kullanıyorum ama yine de peçeteye geliyor arada, alıştım artık🥴 sen de korkma inşallah bir şeycikler olmaz çok güçlü bebelerimiz🧡
Y yulafff bende de aynı durum var bugun 3. Gun ilk pembe geldi ardindan kahve uc gundurde kahve devam edior progestan verdi dr kanama alani filan basetmedi herlde yoktur. Normal korkma dedi. Bgun daha az insaallah yakin zamanda geçer hepimizinki
Bir morakim bozuk kac gundur :KK43:

Kuzucum başlarda düzgün arttıysa sorun yok. Hem zaten yolksac da görmüş doktor😍 bebişin oluşuyordur merak etme. Buradaki çoğu kişi beta max 1500 ken falan baktırmıştır en son 😀 ben mezela 70 le öğrendim iki gün sonra 215, iki gün sonra 600 küsür çıkmıştı tekrar baktırmadım. O yüzden rahat ol sen baktırmasan hiç bu sıkıntıları yaşamazdın bence 😀
İnşallah ya, sağlıkla ilerler. Benimde kese küçük diye tekrar istediler betayı. İlk başlarda takip etmemiştim. Sizin artış iyiymiş başlarda da.
Bende oğlumdaki betalara baktım. Oğlumda da düzenli olmadığı zaman olmuş artışın. İnşallah bu da sağlıkla ilerler.

Ya kizlar 7+ bel ağrısi ve hafif alt karinda kasilma olan varmi ve ultrasonda bebeğin iyi olduğu soylenen benim muayene yarin ama bel ağrısı artti
Cnm bazi hamileliklerde bel agrisi hep olur diye duymustum
Enfeksiyon filan yoksa bence o sorun degil cunku hamilelik belirtileri arasinda bile bel agrisi var yani basindan beri bel agrisi olabilir
Karinda kasilmada gerilme gibiyse o zaten oluyor cunku yer acikiyor orada sonucta bir çalışma var içerde
Rabbim güzel haber almani nasip etsin

8+3 üm sizde de yatınca alt karın ve kasık ağrısı başlıyormu arada ayakta da oluyor ama uyumaya yatınca bir ekstra geliyolar bana. Bir kaybim var ve bunda da çok stres oluyorum hatta korkumdan gruba katilamiyorum korkuyorum geriliyorum keseyi gördüm kalbini duydum ama yapamıyorum rahat bırakamıyorum ne kendimi nede içimde ki fasulyeyi.
Ayın 6sında gidicem kontrele sabredebilirmiyim bilmiyorum oooooooooooof uyuyamıyorum ooooofff
Bende ayniyim cnm daha once kayiplarim var oyuzden şuan cok karmasik hisler icerisindeyim. En guzeli hamileliği unutmak baska seylerle ilgilenip hayata karışmak yoksa kendinize zehir edicez bu dönemi
Tadını cikarmaya bakmaliyiz ama sanirim bu en az 3 ayi doldurmadan olamick korkmakta hakliyiz ama biraz mutlu olmaya çalışalım insallah hersey guzel olacak. Amin

Anne olmanın en çok bu tarafı insanı ayakta tutuyor çocuklar için ayakta olmak
Bu cümle beni çok etkiliyor ya. anne olmanın güçlü olmak zorunda olmak olduğunu deprem zamanı yaşayarak öğrenmiş birisi olarak anneliğin dünyanın en zor mesleği olduğunu çok rahatça söyleyebilirim. her koşulda, her durumda mental ve realite için her şekilde çocuklarımız için ayakta durabilmek hem çok gurur verici, hem de çok yorucu. çok zor.

Depend kullandı benim arkadaşım 😂😂 iki büyük pesi birbirine ekleyerek kullanan da varmış ama benim de merak ettiğim bir konu, sezaryenle doğumda da gerek oluyor mu 😂😂
Özellikle sezaryen doğumdan gerek oluyor vajinal doğumdan coğu kanı atmış oluyoruz zaten ama sezaryen de bu pek mümkün değil 🙈😆

Kızlar benim göğüslerim hariç hiç belirtim yok ya yarın 6 haftalık oluyorum. İlk gebeliğim hiç bilmiyorum o yüzden normal mi bu? Bazen varlığını bile unutuyorum.

Y yulafff bende de aynı durum var bugun 3. Gun ilk pembe geldi ardindan kahve uc gundurde kahve devam edior progestan verdi dr kanama alani filan basetmedi herlde yoktur. Normal korkma dedi. Bgun daha az insaallah yakin zamanda geçer hepimizinki
Bir morakim bozuk kac gundur :KK43:
Çok stresli süreç heleki bizim gibi kayıpları olanlara 😔🫠 ama inanıyorum ki yolun sonu güzel olacak 💜
Yatıp dinleniyorum sanki azaldı benim de ama daha bi tane içtim progestan düzenli saatinde iç dedi doktorum iyi daha iyi olacak canım. A bu arada coraspin pazartesiye kadar içme iğneye devam dedi. Pazartesi lekenin durumuna göre yazarım coraspin için

X