Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ben hastaneden yeni geldim eve. Nst'de sancilarim yüzde 100'ü görüyormuş. İkinci kez Nst çektiler yine öyleydi. Ama ben hiç sancı ağrı hissetmiyorum. Hatta ultrasonda bile kontrol ederken başka bir doktor dedi ki ben burada kontaminasyon hissediyorum. Ağrın var mı falan. Dedim ağrım yok. Meğer varmış ağrım. Tekrar Nst'de sancim çıktı yine. Benim bebek hareketi zannettiğim her şey sancı imiş. Bir de bebek 3650 gram, biz bir hafta daha beklersek bu bebek normal doğmaz. Biz de size anestezi vermek istemiyoruz. Suni sancı ile doğumu başlatacağız bugün gelin yatış yapın dediler. Ama asla bugün gitmek istemiyorum. Yarın gitsem olur herhalde. Sancı bu kadar olup hissetmeyen oluyor mu ya?
Canım benim bir avaz da inşallah. Benim kuzenimde senin gibiydi. Doktor sancın var diyormuş yok diyormuş 🤣 3850 doğdu onun normal doğumla. Senin canın pektir, ağrı eşiğin yüksektir. Kolay geçer doğumun inşallah. Eve git yat dinlen ama tetikte olun yine. Yarın gidersin.

Çok yüksek çıkmış , antibiyotik başladılar değil mi ?

Evet canım ben kuyunun tamamını koydum , açtıktan sonra ömrü kısalıyor mamanın. Hipp combiotic aldım ben. Hastanede Aptamil veriyorlarmış ama ben Aptamil kullanmak istemedim. Orta boy valizin varsa ona geç bence 🌸

Evet hipp için iyi diyorlar bende hipp aldım hastanede Aptamil veriyorlarmış onu istemedim, ben biberon da koydum valla gerekirse hastanede şırıngayla verirler zaten.

Ay bende senin gibiyim , aşırı heyecanlandım doğumları gördükçe 🥹😂
Hayır sadece serum ve gribal enfeksiyon için ilaç veriyorlar bende anlamadım antibiyotik bebekten dolayı vermiyorlar sanırım doktorla henüz konuşamadım 🙄

Stres olman çok normal arkadaşım dediğim gibi bana da devlette karnı geriden geliyor suyu az dediler.1hafta sonra kontrole çağırdılar.Gittiğimde bu sefer normal ölçüldü suyu da iyi dedi🙏🏻
Bana da devletteki suyu normal dedi özeldeki azalmış ama sorun yok dedi. İnternetten araştırınca en kötü ihtimaller çıkıyor valla ne yapacağımızı şaşırdık. Annem benim cinsyetimi bile doğumda öğrenmiş en güzeli valla 🤣

Kızlar kontrolden çıktım şimdi. Nst güzel dedi. Bebek haftasıyla uyumlu. Suyu gayet iyi boynunda kordon yok dedi. Saçlarını gösterdi ensesine doğru düşüyor 🙈🥰 35+1 49 cm 2550 gr dedi. 50 51 doğar herhalde dedim bi tık geçer dedi. Allah kısmet ederse 13 ocak yada 14 ocak sezaryenim var heycanlandım 🙈baş dönmem için şekerin düşüyor olabilir yemene dikkat et dedi. 2 haftada 1 kilo almışım böyle devam dedi. Şeker hamur işi hiç tüketmemeye çalış dedi. Elimdeki uyuşukluk için doğumdan sonra bi tık artar doğumdan 1 ay sonra geçmesi beklenir geçmezse karpal tünel sendromu teşhisi konur muhtemelen oda ameliyatsız geçmez ama ameliyat olman imkansız çünkü ameliyattan sonra 6 hafta elini kullanamazsın bebek olucağı için mümkün değil dedi. Hayırlısı artık doğumdan sonra geçmesini temenni etmekten başka çarem yok 🥺 bu genital bölgedeki kemiklerin acısı ağrısı için çok normal gittikçe dahada artıcak dedi. Bebek aşağı baskı yaptıkça çatın genişliyor ondan oluyor dedi. Biz plasentadan dolayı sezaryen planlıyoruz ama vücudunun bundan haberi yok normal doğuma hazırlıyor kendini doğal olarak dedi. Magnezyumu 37 de bırakıcaz kan ilacı vitaminler doğuma kadar devam. Suyun gelir nişanın gelir kanaman olur bele vuran şiddetli ağrıların olur hemen bana bildiriyosun dedi. Onun dışında yeri daralmış eller yüzünde olduğu için renkli göremedik. Başaşağı pozisyonda. Ama plasenta izin vermiyor kanala girmesine dedi. Bizde haberler böyle 😍

Hayır sadece serum ve gribal enfeksiyon için ilaç veriyorlar bende anlamadım antibiyotik bebekten dolayı vermiyorlar sanırım doktorla henüz konuşamadım 🙄
Yakin zamanda hastalik gecirdin mi canim bnde crp biraz yuksek cikti en son tahlilimde ama bn gecirmistim gribal enfeksiyon ona bagladi suan veremem dedi antibiyotik

Kizlar mama gerekir ise hastaneden veriyorlar ve genelde hipp combiotic en iyisi palm yagi hepsinde var malesef ama anne sütüne yakin olan hipp digerlerinde glukoz var aklinizda olsun daha çok meme reddi yapiyor diyorlar ben 2 ay vermek zorunda kalmiştim mama hipp combiotic kullandim icerik olarak en iyisi o birde keçi sütlü olan var golden goat icerigune hic bakmadim onu arastirabilirsiniz
Ben de aldım şimdi mamadan 🌸 bulunsun çantada yine de . Doktora sormadım ama

Benim de bugun kontrolum vardi yarin 36 oluyoruz doktorum sunlari yapmaya basla dedi vajinal dogum dusunenlere fikir olsun
Gunde 3-5-7 adet hurma
Ahududu yaprağı cayi (sabah akşam 1 kupa)
Corekotu yağı sabah aç karna 1 corba kaşığı
Perine masaji Hindistan cevizi yağı ile
1 saat yuruyus
30 dk squat
Doğuma gelirken Hindistan cevizi yağı yada beisya jel getir

Kızlar kontrolden çıktım şimdi. Nst güzel dedi. Bebek haftasıyla uyumlu. Suyu gayet iyi boynunda kordon yok dedi. Saçlarını gösterdi ensesine doğru düşüyor 🙈🥰 35+1 49 cm 2550 gr dedi. 50 51 doğar herhalde dedim bi tık geçer dedi. Allah kısmet ederse 13 ocak yada 14 ocak sezaryenim var heycanlandım 🙈baş dönmem için şekerin düşüyor olabilir yemene dikkat et dedi. 2 haftada 1 kilo almışım böyle devam dedi. Şeker hamur işi hiç tüketmemeye çalış dedi. Elimdeki uyuşukluk için doğumdan sonra bi tık artar doğumdan 1 ay sonra geçmesi beklenir geçmezse karpal tünel sendromu teşhisi konur muhtemelen oda ameliyatsız geçmez ama ameliyat olman imkansız çünkü ameliyattan sonra 6 hafta elini kullanamazsın bebek olucağı için mümkün değil dedi. Hayırlısı artık doğumdan sonra geçmesini temenni etmekten başka çarem yok 🥺 bu genital bölgedeki kemiklerin acısı ağrısı için çok normal gittikçe dahada artıcak dedi. Bebek aşağı baskı yaptıkça çatın genişliyor ondan oluyor dedi. Biz plasentadan dolayı sezaryen planlıyoruz ama vücudunun bundan haberi yok normal doğuma hazırlıyor kendini doğal olarak dedi. Magnezyumu 37 de bırakıcaz kan ilacı vitaminler doğuma kadar devam. Suyun gelir nişanın gelir kanaman olur bele vuran şiddetli ağrıların olur hemen bana bildiriyosun dedi. Onun dışında yeri daralmış eller yüzünde olduğu için renkli göremedik. Başaşağı pozisyonda. Ama plasenta izin vermiyor kanala girmesine dedi. Bizde haberler böyle 😍
Maşallah cok guzel haberler🙏 2 haftada 1 kiloyu nasil aldirdiniz acaba ne yediniz ictiniz🤩

Benim de bugun kontrolum vardi yarin 36 oluyoruz doktorum sunlari yapmaya basla dedi vajinal dogum dusunenlere fikir olsun
Gunde 3-5-7 adet hurma
1 saat yuruyus
30 dk squat
Perine masajını nasıl yapabiliriz ben oturmayı bile zor yapıyorum artık 🤣 ben de dün hurma yemeye başladım. 7 tane yedim 3 5 yetmez bana.

Belki serumun içinde veriyorlardır antibiyotik, bu kadar yüksek çıkınca veriyor olması lazım diye biliyorum. Ama tabi doktorlar daha iyi bilir

Maşallah ne güzel haberler ❤️ elin de inşallah doğumdan sonra geçer 🙏🏻🙏🏻

Canim sen niye bu kadar stres yaptin gelir daha 41 kadar yolu var normal dogum icin keske bnimkide bir hafta beklese ocak annesi olsam 😅
Bende bilmiyorum ama beklemekten sıkıldım galiba 😄 Birde ödem falan var uyuyamıyorum yoruldum biraz Aralık annelerin de herkes aldı bebeğini kucağına bir ben kaldım benden sonra kim varsa doğurdu 😂

Gunde 3-5-7 adet hurma
1 saat yuruyus
30 dk squat
Çörek otu yağına şimdiden başladın mı bana da sancın geldiği zaman iç gel demişti de doktorum ben içmiyorum o yüzden

Yok canim istemiyorlsr şiringa ile veriyorlar gerekir ise

Kiz sık disini ocakta doguralim🤣

Tut içinde bak beraber dogurcaz 🤣🤣🤣🤣

Ay iyi bari ilaç işe yaramış , tut içinde Ocak annesi olacağız 😂
Ayy evet son 1 hafta ocağa, diren diklo 🤣🤣
Oh oh maşallah ne güzel haberler, sağlıkla gelsin inşallah 😍

39+4 oldum bugün gelen yok daha sizler kaçıncı haftadasınız sancınız yada doğum belirtiniz var mı? Bende sadece arada yalancı sancılar oluyor
Sizin hafta benden ileride ben 37+4 oldum.Sizin eli kulağındadır sürpriz yapacak belli hem daha zaman var😄Belirtiler olmasa da birden gelebilir belki de tam 40 da gelir😄
Bana da devletteki suyu normal dedi özeldeki azalmış ama sorun yok dedi. İnternetten araştırınca en kötü ihtimaller çıkıyor valla ne yapacağımızı şaşırdık. Annem benim cinsyetimi bile doğumda öğrenmiş en güzeli valla 🤣
Canısı ben hiç girmiyorum bakınca moralim bozuluyor doktorların dediğini dinleyip geçiyorum😄

X