Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ben sürekli şehir değiştiriyorum yazın kendi evimizde kışın başka bir yerdeyiz. Bu yüzden kızımın egzaması da etkileniyor benm gibi. Hava bakımından çok fark var burası çok kuru buna bağlıyor cildimi daha fazla nemlendirmem lazımmış ki gerçekten normalde yağlı olan cildim burada çok kurudu beslenmeme de dikkat ediyorum antibiyotik içerikli Krem verdi geçmezse hormon tahlili yaptıracağım🙄 kullandığım krem antibiyotik içerikli olduğu için yorumlar çok iyi ben de bir iyileşme olursa sana da atarım canım farkı ilk gün halini resim çektim sivilcelerin
Ya benim de cildim çok yağlı asla sivilcem çıkmazdı ergenlikte bile çıkarmadım korunmayı bıraktım bırakalı sivilce çıkmaya başladı anlamadım bende hormon değişikliğimi oldu diye düşündüm sende yazınca tamam dedim tek değilim ondan sormak istedim canım teşekkürler 🌸

11.gün 30,89

12.gün 60,14
İyi mi kızlar 🥹 Evanora Evanora

Eklentiler

• IMG_9310.jpeg
    IMG_9310.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 38
Aynen öyle Bu ay ovulasyon testi ile takip edeceğim Ayrıca da birkaç kür var onları yapacağım kuru incirle havuç kürü var onu yapacağım
Dene canım ben inanmıyorum ya bu kürlere 🙈 ama ovi testi çok iyi bence takip etmek daha kolay benim uygulama ile test arasında 5 gün fark vardı

Regl döneminde değildim doktor kötü dedi 😐
Canim ovülasyon doneminde biraz daha yüksek cikar. Yumurtlama günlerinde daha da yükselir. Yaptığımız ovülasyon testleri lh hormonunu buluyor ya mesela o yükselince yumurtlama var demek oluyor.
Yanındaki sekreter lh değerini söyleyince kötü dedi sağlık ocağında progesteron hormonu icin kan ver dedi reglyken gel değerlerine bakalım sonuca göre klomene başlarız dedi klomen nedir ?
Bence sen sekreterin soyledigine takilma. Regl doneminde düşük cikar ovülasyon döneminde biraz yükselir. Sen gebe vs degilsin degerin bence eger ovülasyon döneminde isen normal. Veya kötü denecek bir deger degil. Daha yüksek olanlar da var çünkü.
Klomen yumurta gelistirme ilaci 5 gün iciyorsun sonra gidiyorsun muayene oluyorsun yumurtalarinin boyutunu takip ediyorlar. En son da catlatma ignesi veriyorlar. Aşılama yapiliyor veya kendiniz degerlendirin diyorlar

X