Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Normalde dün verdim , yarın vermem gerekiyor ama ben bugün vereceğim tekrar çünkü . Eşim nöbetçi yarın en azından 1 günlük artışa bakacağım. Sonra 2 günde bir devam edeceğim. Allah’ın izniyle de güzel güzel artıcak. Ekim - Kasım da pozitif gördüm bir sürü hemde yalancıydı :KK43:
Sen bilirsin canim ama bence strese sokma kendini. Düşük bir degerle öğrendin zaten. Artmasi için zaman vermen gerekiyor. Merak etme yükselir inşallah. Verdin mi kan ?

Canim ovülasyon doneminde biraz daha yüksek cikar. Yumurtlama günlerinde daha da yükselir. Yaptığımız ovülasyon testleri lh hormonunu buluyor ya mesela o yükselince yumurtlama var demek oluyor.

Bence sen sekreterin soyledigine takilma. Regl doneminde düşük cikar ovülasyon döneminde biraz yükselir. Sen gebe vs degilsin degerin bence eger ovülasyon döneminde isen normal. Veya kötü denecek bir deger degil. Daha yüksek olanlar da var çünkü.
Klomen yumurta gelistirme ilaci 5 gün iciyorsun sonra gidiyorsun muayene oluyorsun yumurtalarinin boyutunu takip ediyorlar. En son da catlatma ignesi veriyorlar. Aşılama yapiliyor veya kendiniz degerlendirin diyorlar
Allah razı olsun canm senden uzun uzun yazmışsın çok sağol inşallah hiç ihtiyaç duymadan gebe kalırım rabbim isteyen herkese nasip etsin 🫶 ❤️

Allah razı olsun canm senden uzun uzun yazmışsın çok sağol inşallah hiç ihtiyaç duymadan gebe kalırım rabbim isteyen herkese nasip etsin 🫶 ❤️
Ne demek canim birbirimize destek olmak güzel sey burada 🥰🙏
İnşallah aminnn isteyen hepimiz hamile kalırız da bebislerimizi saglikla dünyaya getirip kucağımıza alırız.
Gercekten yapabileceklerimiz sınırlı elimizden geleni yapip gerisini Allaha birakiyoruz İnşallah geciktirmez rabbim🙏

Hala regl olmadim aklimi cildiricam yaaaa test de negatif 🥹

Eklentiler

• IMG_9370.jpeg
    IMG_9370.jpeg
    188 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba D denizadamasal beni de listeye ekleyebilir misin? Sat 24 kasım bat 25 aralık. Regl olacakmışım gibi hafif karın ağrılarım var, bu ay muhtemelen olmadı ama umudumuzu kaybetmek yok denemeye devam 🥰

Beni tekrar listeden çıkara bilirsiniz 5 gün femara kullanımına rağmen hiç yumurta gelişmemiş yumurta gelişimi olsaydı 28 Aralık'ta mikroçip aşılama yapılacaktı nasip deilmis ayrıca kist oluşmuş 3 ay boyunca doğum kontrol hapı başlandı geride kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar 🤣
Canim neden 3 ay ? Nasil bir kistmis ki 3 ay bekle ve ilac kullan dediler. Sanırım özele gidiyorsun. Bence bu ay regl olduğunda devlet hastanesine görünmeni tavsiye ederim. Kist görüldüğü ay tedaviye ara veriliyor sadece. 3 ay fazla uzun geldi bana.

Kızlar yunurtlamadan sonra bugün 13.gün bu ay değerlendirdim ama çok da şey yapmadım yaklaşoö 50 gündür regl olmadım uygulamaya göre yarın regl olmam lazım ama vücudumda tuhaf şeyler var . Sabaha doğru böyle kasık sızlamalarıyla uyandım ama devam etmedi arada bir sağ kasığıma ve sol bacağıma iğne batırır gibi anlık ağrılar girip çıkuyor ve karnımda sürekli kas atmaları hissediyorum acaba eeglim geçti diye mi yoksa bir ihtimal olabilir mi negatif görmekten de bıktım 19 unda kan verdiö negatifti bunları yaşayam yada bir fikri olan var mı birde akşam bir iki damla beyaz yoğun bir akıntım oldu kalçalarım ve üst bacaklarım ağırıyor aşırı halsizim

X