Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Seninle aynı haftayiz :) bende bugün 36 ym. persmbe gittiğimde 2900 Du bebis bir önceki haftada 2700 kilo alımı iri diye başında korkuttular şimdi de son haftada kilo artacağına azalma bende de başladı. Gözün aydın canım ocak annesi tarihi almissin:) sağlıkla gelsinler insllh
Benim doktorum kilosuyla ilgili hiç problem yapmadı , daha önce de iri falan demedi hiç. Ama ben biraz takıldım 🙈 ay sağlıkla gelsinler de kilo dışarda da halledilir.
Evet şimdilik Ocak annesiyim kesin 😂 sen gün almışmıydın ?

Hastane çantası tamamen bitirdiniz mi kızlar neler neler koydunuz ☺️
Ben bitirdim hatta arabanın bagajına bile koyduk 😂
Bunlar var benim çantamda , ek olarak mama koydum bir de
1aa6cf46-de28-44f7-aae0-aaaa1de22cc4.jpeg

QUOTE="34brc34, post: 78743073, member: 1119699"]
[/QUOTE]
Hemsireye verilecek
Bebek icin beyaz takim ic zibin bez battaniye sapka iki tane eldiven corap alt acma
Yedek 3 takim 1 tulum
2 tane suslu takim
Ic zibin 4 tane coraplar ek muslin penye battaniye kalin battaniye 20 tane bez islak mendil pamuk krem
Isimli yastik
Kendime 1 gecelik iki pijama
Cekim icin logusa takimi
Terlik
Gogus pedi ligusa pedi emzirme atleti kilot gogus ucu kremi
Gogus pompasi
Corap patik
Havlu tarak bakim malzemeleri
Sus pus esyalari
Birde bebise pelus tulum ekledim
Aklima gelenler bunlar
Benim.eksigim var mi sizce?

Benim doktorum kilosuyla ilgili hiç problem yapmadı , daha önce de iri falan demedi hiç. Ama ben biraz takıldım 🙈 ay sağlıkla gelsinler de kilo dışarda da halledilir.
Evet şimdilik Ocak annesiyim kesin 😂 sen gün almışmıydın ?
Bence kilolar dogru çıkmıyor ya iki hafta once 100 gr almisti bu sefer 800gr almış dedi yediklerim her şey aynı benim 🤣

Bu arada tecrübeli anneler bilir mi acaba perine masajı doğum için iyiymiş de tam olarak nereye yapılıyor onu anlayamadim😅
Ay duymadım ben pilates topu hurma ananas ahududu çayı ilişki bunları duydum ama doktor bana bir hafta daha bekle dedi 🤣 siz benden 1 hafta öndesiniz

QUOTE="34brc34, post: 78743073, member: 1119699"]
Hemsireye verilecek
Bebek icin beyaz takim ic zibin bez battaniye sapka iki tane eldiven corap alt acma
Yedek 3 takim 1 tulum
2 tane suslu takim
Ic zibin 4 tane coraplar ek muslin penye battaniye kalin battaniye 20 tane bez islak mendil pamuk krem
Isimli yastik
Cekim icin logusa takimi
Terlik
Gogus pompasi
Corap patik
Sus pus esyalari
Aklima gelenler bunlar
[/QUOTE]
Bunlara ek biberon birde emzik koydum

Kızlar dün çok yorucu bir gün geçirdim sabahtan kediyi veterinere götürdüm, 2-3 saat sürdü işlerimiz. Akşama misafirim gelecekti (yurtdışından kuzenim geldi yoksa misafir kabul edecek durumda değilim) hazırlık yaptım. Oturduğum yerden yaptım hepsini ama yine de çok yordu. Gece 3e kadar oturduk, ben zaten uyuyamadığım için uykusuzluk sorun olmadı da uzanamadığım için biraz zor oldu. 4 gibi ancak uyudum. Şuan hem ağrım var hem sancım var. Kanala girmeye mi zorluyor anlamadım, bazen çığlık atacak kadar baskı yapıyor. Baya da hareketli bugün Tuniş tekme tokat hiç affetmiyor. Bir iki saat yatıp dinleneceğim geçmezse gece bizi kadın doğum acil bekler. Neyseki oğlak burcu için son 4 saat kaldı 😂😂

Kızlar dün çok yorucu bir gün geçirdim sabahtan kediyi veterinere götürdüm, 2-3 saat sürdü işlerimiz. Akşama misafirim gelecekti (yurtdışından kuzenim geldi yoksa misafir kabul edecek durumda değilim) hazırlık yaptım. Oturduğum yerden yaptım hepsini ama yine de çok yordu. Gece 3e kadar oturduk, ben zaten uyuyamadığım için uykusuzluk sorun olmadı da uzanamadığım için biraz zor oldu. 4 gibi ancak uyudum. Şuan hem ağrım var hem sancım var. Kanala girmeye mi zorluyor anlamadım, bazen çığlık atacak kadar baskı yapıyor. Baya da hareketli bugün Tuniş tekme tokat hiç affetmiyor. Bir iki saat yatıp dinleneceğim geçmezse gece bizi kadın doğum acil bekler. Neyseki oğlak burcu için son 4 saat kaldı 😂😂
Tuniş doğunca sende onun poposunu mıncırırsın ödeşirsiniz annesi 😂
Sol yana yat dinlen geçer inşallah ağrın ve sancın 🙏🏻

Hemsireye verilecek
Yedek 3 takim 1 tulum
2 tane suslu takim
Isimli yastik
Cekim icin logusa takimi
Terlik
Gogus pompasi
Corap patik
Sus pus esyalari
Aklima gelenler bunlar
Bunlara ek biberon birde emzik koydum
[/QUOTE]
Biberon emzik ben koymadım ya emziği hemn vermeyi düşünmüyorum zaten ilerki.aylarda bakcaz ☺️

Benim hep 10/6 çıkıyor hamileliğin başından beri hiç değişmedi. Doktor ne diyor sürekli düşmesine ?

Yaaa nedennnnn ?

Allah korusun , hiç düşünme öyle şeyleri. Her şey çok güzel olacak inşallah 🙏🏻

Geçecek canım inşallah 🙏🏻 maşallah Feyza’ya 🌸 adıyla yaşasın , şansı bahtı güzel olsun

Benim hep 10/6 çıkıyor hamileliğin başından beri hiç değişmedi. Doktor ne diyor sürekli düşmesine ?

Yaaa nedennnnn ?

Allah korusun , hiç düşünme öyle şeyleri. Her şey çok güzel olacak inşallah 🙏🏻

Geçecek canım inşallah 🙏🏻 maşallah Feyza’ya 🌸 adıyla yaşasın , şansı bahtı güzel olsun 🥰
Amin canm teşekkür ederim😘💕

Canım moralini bozma.hersy iyi olacak inşallah.bende 35haftalik doğum yaptım.10gun kuvezde yoğun bkimda kaldi.2800du 2500e düştü. Antibiyotik tedavisiyle enfeksiyonu düştü solunmu düzeldi ve cok şükür çıktık.insallah senin bebeğinde buyudkce düzelir.dualarimiz sen ve bebeğin için.
Amin canm inşallah
Birde yeğenimin boynunda vardı oda küçük doğmuştu 31 haftalik onunki çok büyüktü şimdi 11 yasinda iyice silindi sadece izi var hiç kanamadı onunki
İnşallah kendiliğinden kaybolur kanamaz bizimkide

X