- 27 Kasım 2018
- 3.453
- 3.871
Sağlıcakla kucağına al cnm.korkma haftan çok iyi zaten zamanı gelmiş. bı sıkıntı olmaz inşallah.Kızlar benim uyuyamamam da bir şey varmış aniden suyum geldi hastahanedeyim dua edin 37+1 deyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcakla kucağına al cnm.korkma haftan çok iyi zaten zamanı gelmiş. bı sıkıntı olmaz inşallah.Kızlar benim uyuyamamam da bir şey varmış aniden suyum geldi hastahanedeyim dua edin 37+1 deyim
Hadi hayırlısıKızlar benim uyuyamamam da bir şey varmış aniden suyum geldi hastahanedeyim dua edin 37+1 deyim
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar benim uyuyamamam da bir şey varmış aniden suyum geldi hastahanedeyim dua edin 37+1 deyim
Bence vucuk kendini hazirliyorndiyecegimde ben ilk aylardan beri uyuyamiyorum ayHic bisey olmasa bile yatak batıyor yine uyuyamıyorum ya zaten uykusuz kalacağız depolayabilsek keşke
Ben bi de zehir gibi bi cigköfte yemistim aney aneyy diyorum halaValla ben gece uykusu neydi unuttum haftalardır 5 de uykuya dalarsam şükür gözüyle bakıyorum midem coşuyor gece olunca
Ay bende 18 gun var doguma korkumdan oazartesiye cagirdim kadinlari annemde niye erken cagirdin hava yagmurlu beben icine eder dedi ama napayimYaa öyle mi bende pisman oldum açıklık var mıydı baktırsa mıydım diye doktor bakayım demişti en azından ona göre beklerdim bu hafta temizlik olacak o gecsin bari
Kanepede bibnebze uyumusum üstümü örteydin deseydinBiz fenerbahçeli takım koyduk
Tansiyonum normal ama bir iki gündür bende acayip bir baş dönmesi yaşıyorum canım.
Maşallah canım benim 3 ocakta iyi 6 ocakta sonuçta 2025 e dönmüş oluyor
Bende dalmıştım 1 gibi sonra kocam kalk yerine yat diye uyandırdı bi daha uyuyamadım şimdi midem ekşiyo benimde
Çok şükür canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah
Ayy hadi kolay dogum olsun canim haber verKızlar benim uyuyamamam da bir şey varmış aniden suyum geldi hastahanedeyim dua edin 37+1 deyim
Lcw en begendigim oldu e bebektekiler yamuk yumuk dikişleri çok dandik ya bi iki yikamada mala baglar benceKaplı Emzirme atleti almak istiyorum , e bebekte kileeri ovuyorlar nasıl kızlar alan var mı. Yada Trendyol dan alan memnun kalan?
Saglıkla kucağına al cnm güzel bir haberlerini bekliyoruzKızlar benim uyuyamamam da bir şey varmış aniden suyum geldi hastahanedeyim dua edin 37+1 deyim
Ihlamur bal limon karışımıda iyi geliyor canım sıcsk sıcak içip ardından duş bi kaç tekrarda atıyorGünaydın kızlar
Ben sezeryanda kordonları bağlatmayı düşünüyorum. Benim gibi düşüncesi olan var mı bir anda karar verdim.
Birde anestezi dr grip falan varmı diye sormuştu bende hayır dedim ama bence ii bir üşütmüşüm sanırsam sezeryan esnasında soğuk algınlığı, grip vb mevsimsel hasta olmamızı istemiyorlar. Yılın son günü saat ameliyat olacağım Aşırı terliyorum yatarken, hafif boğaz yanmam ve burun tıkanıklığım var. Dün gece epey kendimi terlettim soğugu atmak için bana bitkisel ama etkili bir yöntem söyleyin nane limon dışında
Cnm ama cok tehlikeli degil mi kordon baglatma fikri. Hani olumsuzu konusmamsk lazim da neler duyuyoruz. Belki sonra bir cocuk daha istersin. Belli olmaz yani. Spiral falan taktirsan?Günaydın kızlar
Ben sezeryanda kordonları bağlatmayı düşünüyorum. Benim gibi düşüncesi olan var mı bir anda karar verdim.
Birde anestezi dr grip falan varmı diye sormuştu bende hayır dedim ama bence ii bir üşütmüşüm sanırsam sezeryan esnasında soğuk algınlığı, grip vb mevsimsel hasta olmamızı istemiyorlar. Yılın son günü saat ameliyat olacağım Aşırı terliyorum yatarken, hafif boğaz yanmam ve burun tıkanıklığım var. Dün gece epey kendimi terlettim soğugu atmak için bana bitkisel ama etkili bir yöntem söyleyin nane limon dışında
Bende e bebekten Alicam mağaza da beden bulamadım gittiğimde canım lcw de de var ama yıkanınca kötü oluyor e bebekte daha iyi diyenler olduKaplı Emzirme atleti almak istiyorum , e bebekte kileeri ovuyorlar nasıl kızlar alan var mı. Yada Trendyol dan alan memnun kalan?
Ayy banada tak tersi e bebekteki daha iyi dediler canım lcw de yıkanınca kapları kötü oluyor dediler bende e bebekten alcsktimBence vucuk kendini hazirliyorndiyecegimde ben ilk aylardan beri uyuyamiyorum ay
Ben bi de zehir gibi bi cigköfte yemistim aney aneyy diyorum hala
Ay bende 18 gun var doguma korkumdan oazartesiye cagirdim kadinlari annemde niye erken cagirdin hava yagmurlu beben icine eder dedi ama napayim
Kanepede bibnebze uyumusum üstümü örteydin deseydin
Ayy hadi kolay dogum olsun canim haber ver
Lcw en begendigim oldu e bebektekiler yamuk yumuk dikişleri çok dandik ya bi iki yikamada mala baglar bence
Cnm bu bebişi kucağıma alırsam saga salim yaşayan 3. Çocugum, birde 38 haftalık bir ölü doğumum var yani bir daha hamile kalırsam 5. Gebeliğim olacak o yuzden tekrar hamile kalıp kürtaj olmaktansa kordonları bağlatmak daha mantıklı geliyorCnm ama cok tehlikeli degil mi kordon baglatma fikri. Hani olumsuzu konusmamsk lazim da neler duyuyoruz. Belki sonra bir cocuk daha istersin. Belli olmaz yani. Spiral falan taktirsan?
Ben e bebek lcw ikisinede mağazada baktım bu aldığımın kumaşı onlardan daha iyi geldi modal kumaş kendinden kaplı ama beyaz bulabildim ben bi kaç mağazada baktım siyahınıda alcaktım yoktu nette de siyaha bakınca marka değşiyor alcak olursanız benim aldığım imer marka L aldım benBende e bebekten Alicam mağaza da beden bulamadım gittiğimde canım lcw de de var ama yıkanınca kötü oluyor e bebekte daha iyi diyenler oldu
Kaplı Emzirme atleti almak istiyorum , e bebekte kileeri ovuyorlar nasıl kızlar alan var mı. Yada Trendyol dan alan memnun kalan?
Ben atlet değil de sütyen aldım e bebekten hem siyah hem beyaz gayet iyi. Rahat. 2 3 kerede yıkadım en az. Göğüslerim büyüdüğü için nerdeyse 2 aydır eski sütyenlerim olmuyor emzirme sütyeni kullanıyorum.Ayy banada tak tersi e bebekteki daha iyi dediler canım lcw de yıkanınca kapları kötü oluyor dediler bende e bebekten alcsktim
Canım kaplimi bu bide kap bedenleri nasıl genismiBen e bebek lcw ikisinede mağazada baktım bu aldığımın kumaşı onlardan daha iyi geldi modal kumaş kendinden kaplı ama beyaz bulabildim ben bi kaç mağazada baktım siyahınıda alcaktım yoktu nette de siyaha bakınca marka değşiyor alcak olursanız benim aldığım imer marka L aldım ben
İmer Çamaşır Kadın Beyaz Modal Emzirme Atleti 1268 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İmer Çamaşır Kadın Beyaz Modal Emzirme Atleti 1268 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben kaplı istiyorumda bunda belirtilmemisCanım kaplimi bu bide kap bedenleri nasıl genismi
Allah sağlıkla kavuştursun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim uyuyamamam da bir şey varmış aniden suyum geldi hastahanedeyim dua edin 37+1 deyim