- 27 Ağustos 2022
- 4.440
- 7.548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de eşime diyorum bazen uyandığımdan beri hareket etmedi vs o an beni duyuyor mu anlamıyorum hemen hareket etmeye başlıyor.Tatlı bir şeyler yiyip sola yatıyorum biraz karnımla uğraşıyorum kıpraşıyor sonra.Belki sen yoruluyorsundur o da yoruluyodur.Bir de hareketleri zaten azalacakmış.Ben nst de hareket fark etmediğini düşündüğümde bile minik hareketler olduğunu fark etmiştimKızlar benim bebe 12 den bu saate kadar uyanmamıştı bi şey oldu sanıp ağladım şimdi uyandi niye böyle bu bebek saatlerce uyuması hiç normal gelmiyor ben bu kadar uyumuyorum bi kere sizce niye ya kandırıyor beni hep
Genelde 11 6 oluyor ama bu beni etkilemiyor.Eğer 13 e çıkarsa o zaman çıktığını hissediyorum.Bazen tansiyonumdan bağımsız baş dönmem oluyor anlık sürüp geçiyorKızlar tansiyonlar ne alemde? Benimki acayip düşüyor. Sürekli başım dönüyor.
2 kişi geliyorlar canim görümcende sinsinjn tekidir ama işe yarar rica edince sagolsun yoksa arayip yardima ihtiyacin var mi demezler hiç 2 sokak yanda oturmalarina rağmenBende bitirdim dolap icleri cok şükür 1 ayda tüm ev resmen oğlanla anca temizligi salıya ayarladım ama batar tekrar gibi kac kisi geliyor sana görümcende ne iyi bir görümce maşallah kıskandım
Kiz ne enerjisi sürüne sürüne yapiyorum lanet başak burcuyum gebersemde o ev temiz duracakKız helal olsun valla bu ne enerji ben salondan mutfağa gidince yoruluyorum iyice tembelleştim
Ay dogru cocuga bakacak biri gerekiyor benim kv kizinin yanindan pazar gunu geliyor sabah oglani oraya postalayacagim eltimde temizlikcilerin basina gelcek sagolsunZor ki ne zor, hele bir de benim oğlanda uzamış sarılık vardı asla uyanmıuordı uykulu uykulu gelde şırıngayla ver. İlk ay bu yüzden çok az kilo almıştı 2.aydan sonra biberona geçtim de rahatladım ama o zamana kadar da yine de etkin emmedi oğlum. Olmayınca olmuyor bazen
Yani bence çok, benim ev de yakın olduğu için fazla koymadım canım
Kv bendeydi , oğlanla başedemem diye hazır oda burdayken temizleteyim dedim gidecekti çünkü. Canım anamın torun hasretinden erken geleceğini bilsem bende bu vakitler temizletirdim
33ten beri her gittigimde bakiyorlar rutin kontrol o canimKızlar Nst ye normal doktor kontrolünde mi isteniyor benden hiç istenmedi şimdiye kadar yada şikayet vs üzerine mi oluyor
Canm Dr bana kanama yaparsa bebeğin hayatını kaybedebilir dedi allah korusun çok açık konuştu çok korkuyorm dua edin belki küçük diye riskli dedi bilmiyorumHemonjiom benim oğlumda 10 yasinda çıktı.tek sıkıntı kanama yapabiliyor dikkat etmek lazım.cok kanama yaparsa doktorlar gumus çubukla alıyorlar.ama önemli birsey değil onu biliyorum.benimkinin tamam sakagindaydi gece kaşimişti yüzü komple kan olmuştu ertesi gün gumus çubukla yakarak aldılar ama zor birsey degil 1 dk sürdü.cocuk cerrahi uzmani yapıyor bu islemi
Gece ben de çok zorlandım 37.haftalar böyleyse 40 a kadar nasıl olacak merak ediyorumAy ben bugün nefes alamiyorum kizlar ya
Çok üzgünüm ihtimal bile insanı çok üzer.Allahın izniyle iyileşecek inşallah bir şey olmayacak.Bazen en küçük olasılığı bile söylüyorlar.İnşallah en kısa sürede çok güzel haberlerini alacağızCanm Dr bana kanama yaparsa bebeğin hayatını kaybedebilir dedi allah korusun çok açık konuştu çok korkuyorm dua edin belki küçük diye riskli dedi bilmiyorum
Sağol canm teşekkür ederiz yenidoğan larda olabiliyo muş küçükken çok dikkat etmek gerekiyo muş ama büyüdükçe%70 ı kayboluyor muş inşallah geçer zaten erken doğum oldu 35 haftalık doğdu dua edin bize teyzeleriHoşgelmiş prenses , sağlıkla büyüsün ömrü uzun şansı güzel olsun inşallah
Hemonjiyom nedir tam olarak ? Hayati riski olan bir şey değil , değil mi ?
Boy kilo neydi ve ismi neydi acaba ? Tablomuzu güncelleyelim
Teşekkür ederim canmKız bulantı bi kaç gündür bende de var hatta dün gece kaç kez bulantıya uyandım neden oluyoki o
Canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma
Canım bende de sürekli idrar enfeksiyonu çıkıyodu doktor toz şase veriyodu ama kısa süre sonra tekrarlıyodu en son antibiyotikli bi iğne yaptılar kalçadan maşallah o gün bugündür bi daha tekrarlamadı çok şükür
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın
İnşallah canm teşekkür ederimÇok üzgünüm ihtimal bile insanı çok üzer.Allahın izniyle iyileşecek inşallah bir şey olmayacak.Bazen en küçük olasılığı bile söylüyorlar.İnşallah en kısa sürede çok güzel haberlerini alacağız
Benim de 7-4 lere kadar düşüyor. Tuzlu da yiyorum halbukiGenelde 11 6 oluyor ama bu beni etkilemiyor.Eğer 13 e çıkarsa o zaman çıktığını hissediyorum.Bazen tansiyonumdan bağımsız baş dönmem oluyor anlık sürüp geçiyor
Normal doğum mu olacak canım mutlaka doktoruna söyle öncesinde önlem al . Doğumdan sonra daha da artıyor diyorlar .Kızlar moralim çok bozuldu bi kaç hafta önce basur çıkmıştı azalcağı yerde çoğalmış büyüyor sızlaması durdu diye bi kaç kere krem sürüp çok önemsememiştim 2 parça 4 e çıkmış karnımdan zaten alt tarafımada uzanamıyorum çok canım sıkıldı doğuma az kaldı bide bunla uğraşıyorum
Sezeryan diye konuştuk ama belli olmaz yine de 2 haftayı geçti doktorımda biliyor krem verdi ama o arada ishal sıkıntım vardı kremi çok süremedim duşta alttam yarım vücut yıkadım günde 4 5 kere su tuttum o bölgeye biraz rahatlamıştı kabızda olmadım geççek diye bakarken çoğaldığnı görünce şok oldum birden sizde dış tarafta çıkık mı duruyor sızlama şuan çok az ama sürekli kaşıntı geliyor geçmezse doğumdan sonra operasyonla alınabilir dedi bide doktormNormal doğum mu olacak canım mutlaka doktoruna söyle öncesinde önlem al . Doğumdan sonra daha da artıyor diyorlar .
Mutlaka ılık suya otur günde üç kere falan sonra krem sür. Ilık suya oturmak çok fayda ediyor bir haftada falan düzeliyor . Sakın kabız olma o zaman çok zor oluyor Allah kimseye yaşatmasın sancısı çok zor . Daha önce yaşadım.
Erik marmelatı bulabilirsen ye mutlaka . Bende de var ama daha önce olmuştu çok azalmıştı bu ara arttı gibi ben de önlem alıcam. Normal doğumu denicez biz.
Şuan bende ağrı sızı yok . Ama ben hissediyorum bu bir haftadır hissetmeye başladım arttığını . Ben de dış kısımda küçücük var . Ama kabız ve ishal zorlar . Duşta su tutsan da ılık suda oturmak gibi fayda etmıyor canım . Ilık suda yarım saat otur her gün yap sonra krem sür bir haftada rahatlarsın inşallah.Sezeryan diye konuştuk ama belli olmaz yine de 2 haftayı geçti doktorımda biliyor krem verdi ama o arada ishal sıkıntım vardı kremi çok süremedim duşta alttam yarım vücut yıkadım günde 4 5 kere su tuttum o bölgeye biraz rahatlamıştı kabızda olmadım geççek diye bakarken çoğaldığnı görünce şok oldum birden sizde dış tarafta çıkık mı duruyor sızlama şuan çok az ama sürekli kaşıntı geliyor geçmezse doğumdan sonra operasyonla alınabilir dedi bide doktorm
Ilık suya oturmayıda yapıcam mutlaka teşekkür ederim inşallah bi haftaya geçer modumu çok düşürdüŞuan bende ağrı sızı yok . Ama ben hissediyorum bu bir haftadır hissetmeye başladım arttığını . Ben de dış kısımda küçücük var . Ama kabız ve ishal zorlar . Duşta su tutsan da ılık suda oturmak gibi fayda etmıyor canım . Ilık suda yarım saat otur her gün yap sonra krem sür bir haftada rahatlarsın inşallah.
Benim bir dönem stresten çıkmıştı o zaman çok kötüydüm çok can yakıyor . İnşallah doğumdan önce iyileşir canım
Büyükmü hemanjiomu eğer büyükse evet riskli çünkü bizimki küçük olduğu halde inanılmaz kanamisti yüzü komple kan içinde kaldı çocuk cerrahiye gittiniz mi.Canm Dr bana kanama yaparsa bebeğin hayatını kaybedebilir dedi allah korusun çok açık konuştu çok korkuyorm dua edin belki küçük diye riskli dedi bilmiyorum
Büyükmü hemanjiomu eğer büyükse evet riskli çünkü bizimki küçük olduğu halde inanılmaz kanamisti yüzü komple kan içinde kaldı çocuk cerrahiye gittiniz mi.
Birde yeğenimin boynunda vardı oda küçük doğmuştu 31 haftalik onunki çok büyüktü şimdi 11 yasinda iyice silindi sadece izi var hiç kanamadı onunkiCanm Dr bana kanama yaparsa bebeğin hayatını kaybedebilir dedi allah korusun çok açık konuştu çok korkuyorm dua edin belki küçük diye riskli dedi bilmiyorum
Hepsi çok güzel canım güle güle giydir inşallah kaç aylık aldın bu aracaKızlar instada takip ettiğim sayfa vardı ordan sipariş vermiştim indrim var baya kaliteli geldi ürünleri de hala kendini alışverişte durduramayanlar varsa 4 takım alt üst 1250 tuttu