Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Ben 3-4 gündür 2 saatlik aralıklarla uyanıyorum ama zaten uyku da normal değil :KK43: offf şu an bile gece 02.05 ben hala ayakta gözüme uyku girmiyor ya, umarım bir an önce geçer
Kalp sesini guzelce duyalim insaAllah ondan sonra daha bir rahatlariz bence.

Günaydın kızlar ❤️

Kafamı toparlamakta çok zorlanıyorum valla. Liste de biraz aksıyor o yüzden anlayışınız için teşekkür ederim. Yapabildiğim guncellemeleri yaptım. Gözümden kaçan var mı, eksik bilginiz var mı bir listeyi kontrol ediverin canlarım. Sonra da beni haberdar edin ❤️

Güzel bir gün, güzel bir haftasonu olsun 💐
Kalp atışı 5+6 ❤️

Kizlar 6 hafta 2 gunluk bu sabah kalp atisini gordu. Ama asiri minik dedi oyle catir catir atis sesi duymadik. O kadar stres yaptim ki kalbim durmak uzereydi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Fena hussediyorum.

Kızlar merhaba hesaplamama gore 6+2 haftalık hamıleyım dün doktora gıttıgımızde 5+1 oldugumu 1 hafta gerıden geldıgımı soyledı. Kese gorundu guzel dedı etrafda kanama alanı var dedı(ilaç verdı) yolk sac felan gorunmedı benım gıbı olan varmı aranızda 10 gun sonra gel Bakalım dedı Net bısede soylemedı..
Benimde senin gibi 5+3 kese gördü 8mm kanamam vardı kahverengi leke şeklinde. Kanama alanı vardı hafif duphaston verdi kullanıyorum hala. Dün 5+6 dı sat göre yolksac göremedi haftaya cuma gel dedi 10mm olmuş kese dedi. Karın ultrasonu okuyorum alttan bakmiyorum doktorum rahim küçük ve dar olduğunu içşn aceleci olmayaalım dedi.Haftaya cuma bakalım nediycek .

Benimde senin gibi 5+3 kese gördü 8mm kanamam vardı kahverengi leke şeklinde. Kanama alanı vardı hafif duphaston verdi kullanıyorum hala. Dün 5+6 dı sat göre yolksac göremedi haftaya cuma gel dedi 10mm olmuş kese dedi. Karın ultrasonu okuyorum alttan bakmiyorum doktorum rahim küçük ve dar olduğunu içşn aceleci olmayaalım dedi.Haftaya cuma bakalım nediycek .
Bende leke yok ama kese etrafında varmıs bende corasprın progestn kan sulandırıcı kullanıyorum İnşaallah sende bende guzel haber alırız canım Haftaya 🤲🤲

X