Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Benm de bir saattir 3 dk da bir kasigima sancı giriyor. Ama gaz sancısı da gibi sanki. Doğum sancısı birden 3 dk da bir başlamaz dimi🙈 anlamadım geçmedi de. Çok ayakta kalıp iş de yapmadım bgn. Acile gidip nst ye mi girsem ne yapsam bilemedim suan 🙈

Benm de bir saattir 3 dk da bir kasigima sancı giriyor. Ama gaz sancısı da gibi sanki. Doğum sancısı birden 3 dk da bir başlamaz dimi🙈 anlamadım geçmedi de. Çok ayakta kalıp iş de yapmadım bgn. Acile gidip nst ye mi girsem ne yapsam bilemedim suan 🙈
Uc dakikada bir sanci biraz tehlikeli yani. Dogum coktan baslamis bile olabilir. Hemen acile gitsen iyi olur. Bazilari sanciyi anlamayabiliyorlar.

Teyzeleri bizim tarihimiz belli oldu bir aksilik olmazsa kızım 24.12 salı günü dünyaya gelecek inşallah🙏Kilomuz 3800 olmuş bakalım doğumdan sonra doktorun ölçümü doğru cikacak mı ☺️ Bana heyecan bastı sona geldik 😂
Maşallah canım benim 🥰 4 kg olmuş bile nerdeyse tosuncuk nazar değmesin ❣️
Büyüdüler vallahi canım, hepsine maşaAllah 🧿🥰🥰
Evet çok az kaldı, bugünlere geldiğimizde inanamıyorum, çok şükür 🥰anestezi ile isteyeceğim, doğumhanede alınacakmış bir de çok korktum, oracıkta doğuruveririm yoksa😁
Böyle de bir poz verdi sıpa 🥰😁
Maşallah canım yaaa 🥰
Merhaba 🥰 oğluşum 1700 gr oldu 🥹 hatırlarsanız 600 gram doğmuştu minik adam 🥲 şu an en düşük seviyede burundan oksijene devam ediyor. Ondan da kurtulursak belki emzirme denemeleri yapabiliriz 🤤 normal doğum tarihi 25 ocaktı. Sanırım bir sorun çıkmazsa o tarihlerde evimizde olacağız 😍🥰
İnşlalah canım maaşallah nazar değmesin ❣️😍
Kızlar günümüz belli oldu 2 ocaktı listeye göre 31 Aralık yaptılar. Burclarla aram pek yok sanırsam oğlak oluyor oglak mı iyiydi yay mı, 😊
Valla rahmet babam oğlak dğnyanın en merhametli en şeker insanıydı bence güzel bi burç 🥰

Canım nasılsın nasıl olsun?

Uyuyamayanlar klübü napiyosunuz ay mideme taş oturmus gibi uyuyamiyorum aslinda uyumustum ama oglum anne suuu diye bagirinca uyandim simdi gelde uyu🥵

Uyuyamayanlar klübü napiyosunuz ay mideme taş oturmus gibi uyuyamiyorum aslinda uyumustum ama oglum anne suuu diye bagirinca uyandim simdi gelde uyu🥵
Hic bisey olmasa bile yatak batıyor yine uyuyamıyorum ya zaten uykusuz kalacağız depolayabilsek keşke 😬

Canım bana kafasini yerlestirmis dediği gün doğum yapmıştım ben.aman dikkat et.

Zamanında sağlıkla gelsin de cnm.🥰herşey halloluyor🤗oğlum la ikimiz sürekli kokluyoruz maşallah çok güzel kokuyor 🥰😍🤗

🤣🤣Bana Dr kafasıni yerleştirmiş iice dediği gün doğum yapmıştım 🤣sen dinlen canım bsy olmaz sürekli oturduğun için rahatsız olmuştur bebiş

Evet bende gördüm az önce.baya uyguna düşüyor.750tl ye 150tl indirim veriyor.bende 2 ve 3 no attım sepete alcam.
Yaa öyle mi bende pisman oldum açıklık var mıydı baktırsa mıydım diye doktor bakayım demişti en azından ona göre beklerdim bu hafta temizlik olacak o gecsin bari 🤭

Ay çok şükür sancı çok düşük çıktı. Yani önemli değil dediler ama tansiyonum yüksek onun düşmesini bekliyoruz 🙈 bir de doktoruma ulaşıp ondan ok almadan bırakmıyorlar beni ay kaldım hastanede iyi mi 😁
Çok şükür canım zaten bir şey kalmamış sezerryana önden size bir heyecan yaşatmak istedi herhalde bebiş 😅

Çok şükür canım zaten bir şey kalmamış sezerryana önden size bir heyecan yaşatmak istedi herhalde bebiş 😅
En uzun geceye yakışır bir atraksiyonla giriş yaptık😅 ama korkmadım değil sancıysa diye. Saliyi beklesin lütfen. Odayı, organizasyoncuyu, Allahtan birsey olmaz da kuveze girmezse fotoğrafçıyı hep salıya ayarladım🙈 ha bir de psikolojimi 😂

Kızlar hemşireye verilecek takım sizce özel mi olmalı beyaz renk gibi vs nasıl takımlar koydunuz
Biz fenerbahçeli takım koyduk 😂
Kızlar tansiyonlar ne alemde? Benimki acayip düşüyor. Sürekli başım dönüyor.
Tansiyonum normal ama bir iki gündür bende acayip bir baş dönmesi yaşıyorum canım.
Kızlar biz bugün sabah kontrole gittik. Bebiş gayet iyi çok şükür. Doktor kilosu iyi diyor ama bana çok kilo almamış gibi geldi. 36+2 yiz bugün , 50 cm 3049 gr geldi. Doktor 3 ocakta alalım dedi ancak biz 6 sını istedik. 6 sı en son tarih daha sonrası serklaj olduğu için tehlikeli olur dedi. 2 sinde kontrole gideceğiz eğer acil bir durum olursa 3 ünde alırım bebeği yoksa da , 6 Ocak sabah saat 7 için ameliyathaneden randevu aldı 🤩🤩
Plesentada yaşlanma belirtileri varmış ama kan akımları gayet iyi hiç bir sıkıntı yok dedi 🌸
Maşallah canım benim 🥰 3 ocakta iyi 6 ocakta sonuçta 2025 e dönmüş oluyor 🤭
🙋‍♀️
Bende dalmıştım 1 gibi sonra kocam kalk yerine yat diye uyandırdı bi daha uyuyamadım şimdi midem ekşiyo benimde 🥺
Ay çok şükür sancı çok düşük çıktı. Yani önemli değil dediler ama tansiyonum yüksek onun düşmesini bekliyoruz 🙈 bir de doktoruma ulaşıp ondan ok almadan bırakmıyorlar beni ay kaldım hastanede iyi mi 😁
Çok şükür canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah 🥰

Merhaba kac kilo geldi en son bizimkide iri gözüküyor hiç korkmayın cok guzel hikayeler var benim ilk dogumum cok güzel gecti oğlumda iriydi bir problem yaşamadım şükür kesi dikiş olsada hepsi geciyor eski haline dönüyor inşallah çok güzel geçer hepimizinki epidural alma şansınız varsa kesinlikle öneririm
En son geçtiğimiz pazartesi gittik doktora canım 36+1 de 3200 çıktı . Doktor şekerli şeyler yeme çok kilo almasın normali deneyelim dedi . Ben yapabilirim gibi geliyor kendime güvenin vardı aslında .
Ama iş arkadaşlarımdan ‘deli misin sen sezaryen ol gitsin her yerin parçalanacak biz pişman olduk diyenler oldu bütün güveniniz kırdılar ‘ . Yine de ben normal denemek istiyorum canım 🌹inşallah senin gibi güzel bahsedebilirim doğumumdan 😊

X