- 13 Kasım 2020
- 1.275
- 2.330
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uc dakikada bir sanci biraz tehlikeli yani. Dogum coktan baslamis bile olabilir. Hemen acile gitsen iyi olur. Bazilari sanciyi anlamayabiliyorlar.Benm de bir saattir 3 dk da bir kasigima sancı giriyor. Ama gaz sancısı da gibi sanki. Doğum sancısı birden 3 dk da bir başlamaz dimi anlamadım geçmedi de. Çok ayakta kalıp iş de yapmadım bgn. Acile gidip nst ye mi girsem ne yapsam bilemedim suan
Evet canım gitmiyor aslında sen sancını anlamıyorsun ama doktor ıkınman gereken zamanı söylüyorEpidural olunca kasılmalar gidiyormuş sanırım öyle duymuştum doğrumu acaba nornalmdogumda
Maşallah canım benim 4 kg olmuş bile nerdeyse tosuncuk nazar değmesinTeyzeleri bizim tarihimiz belli oldu bir aksilik olmazsa kızım 24.12 salı günü dünyaya gelecek inşallahKilomuz 3800 olmuş bakalım doğumdan sonra doktorun ölçümü doğru cikacak mı Bana heyecan bastı sona geldik
Maşallah canım yaaaBüyüdüler vallahi canım, hepsine maşaAllah
Evet çok az kaldı, bugünlere geldiğimizde inanamıyorum, çok şükür anestezi ile isteyeceğim, doğumhanede alınacakmış bir de çok korktum, oracıkta doğuruveririm yoksa
Böyle de bir poz verdi sıpa
İnşlalah canım maaşallah nazar değmesinMerhaba oğluşum 1700 gr oldu hatırlarsanız 600 gram doğmuştu minik adam şu an en düşük seviyede burundan oksijene devam ediyor. Ondan da kurtulursak belki emzirme denemeleri yapabiliriz normal doğum tarihi 25 ocaktı. Sanırım bir sorun çıkmazsa o tarihlerde evimizde olacağız
Valla rahmet babam oğlak dğnyanın en merhametli en şeker insanıydı bence güzel bi burçKızlar günümüz belli oldu 2 ocaktı listeye göre 31 Aralık yaptılar. Burclarla aram pek yok sanırsam oğlak oluyor oglak mı iyiydi yay mı,
Canım nasılsın nasıl olsun?Benm de bir saattir 3 dk da bir kasigima sancı giriyor. Ama gaz sancısı da gibi sanki. Doğum sancısı birden 3 dk da bir başlamaz dimi anlamadım geçmedi de. Çok ayakta kalıp iş de yapmadım bgn. Acile gidip nst ye mi girsem ne yapsam bilemedim suan
Ay haber ver kizKızlar suan acile geldim nst ye gireceğim. İnsallah gaz sancısıdır. Sezaryenim Salı günü dualarınizi bekliyorum
Suan en son istediğim şey sancı çıkması zaten sezaryen olacağım bir de acil olmasın bağlıyım suan nst ye ama anlamıyorum tabi bitsin bakalım ne diceklerAy haber ver kiz
Devam ediyor mu hala ayy 2 güncük bekleyiversin bebişşSuan en son istediğim şey sancı çıkması zaten sezaryen olacağım bir de acil olmasın bağlıyım suan nst ye ama anlamıyorum tabi bitsin bakalım ne dicekler
Hic bisey olmasa bile yatak batıyor yine uyuyamıyorum ya zaten uykusuz kalacağız depolayabilsek keşkeUyuyamayanlar klübü napiyosunuz ay mideme taş oturmus gibi uyuyamiyorum aslinda uyumustum ama oglum anne suuu diye bagirinca uyandim simdi gelde uyu
Valla ben gece uykusu neydi unuttum haftalardır 5 de uykuya dalarsam şükür gözüyle bakıyorum midem coşuyor gece oluncaUyuyamayanlar klübü napiyosunuz ay mideme taş oturmus gibi uyuyamiyorum aslinda uyumustum ama oglum anne suuu diye bagirinca uyandim simdi gelde uyu
Yaa öyle mi bende pisman oldum açıklık var mıydı baktırsa mıydım diye doktor bakayım demişti en azından ona göre beklerdim bu hafta temizlik olacak o gecsin bariCanım bana kafasini yerlestirmis dediği gün doğum yapmıştım ben.aman dikkat et.
Zamanında sağlıkla gelsin de cnm.herşey halloluyoroğlum la ikimiz sürekli kokluyoruz maşallah çok güzel kokuyor
Bana Dr kafasıni yerleştirmiş iice dediği gün doğum yapmıştım sen dinlen canım bsy olmaz sürekli oturduğun için rahatsız olmuştur bebiş
Evet bende gördüm az önce.baya uyguna düşüyor.750tl ye 150tl indirim veriyor.bende 2 ve 3 no attım sepete alcam.
Ay çok şükür sancı çok düşük çıktı. Yani önemli değil dediler ama tansiyonum yüksek onun düşmesini bekliyoruz bir de doktoruma ulaşıp ondan ok almadan bırakmıyorlar beni ay kaldım hastanede iyi miDevam ediyor mu hala ayy 2 güncük bekleyiversin bebişş
Çok şükür canım zaten bir şey kalmamış sezerryana önden size bir heyecan yaşatmak istedi herhalde bebişAy çok şükür sancı çok düşük çıktı. Yani önemli değil dediler ama tansiyonum yüksek onun düşmesini bekliyoruz bir de doktoruma ulaşıp ondan ok almadan bırakmıyorlar beni ay kaldım hastanede iyi mi
En uzun geceye yakışır bir atraksiyonla giriş yaptık ama korkmadım değil sancıysa diye. Saliyi beklesin lütfen. Odayı, organizasyoncuyu, Allahtan birsey olmaz da kuveze girmezse fotoğrafçıyı hep salıya ayarladım ha bir de psikolojimiÇok şükür canım zaten bir şey kalmamış sezerryana önden size bir heyecan yaşatmak istedi herhalde bebiş
Biz fenerbahçeli takım koydukKızlar hemşireye verilecek takım sizce özel mi olmalı beyaz renk gibi vs nasıl takımlar koydunuz
Tansiyonum normal ama bir iki gündür bende acayip bir baş dönmesi yaşıyorum canım.Kızlar tansiyonlar ne alemde? Benimki acayip düşüyor. Sürekli başım dönüyor.
Maşallah canım benim 3 ocakta iyi 6 ocakta sonuçta 2025 e dönmüş oluyorKızlar biz bugün sabah kontrole gittik. Bebiş gayet iyi çok şükür. Doktor kilosu iyi diyor ama bana çok kilo almamış gibi geldi. 36+2 yiz bugün , 50 cm 3049 gr geldi. Doktor 3 ocakta alalım dedi ancak biz 6 sını istedik. 6 sı en son tarih daha sonrası serklaj olduğu için tehlikeli olur dedi. 2 sinde kontrole gideceğiz eğer acil bir durum olursa 3 ünde alırım bebeği yoksa da , 6 Ocak sabah saat 7 için ameliyathaneden randevu aldı
Plesentada yaşlanma belirtileri varmış ama kan akımları gayet iyi hiç bir sıkıntı yok dedi
Uyuyamayanlar klübü napiyosunuz ay mideme taş oturmus gibi uyuyamiyorum aslinda uyumustum ama oglum anne suuu diye bagirinca uyandim simdi gelde uyu
Çok şükür canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallahAy çok şükür sancı çok düşük çıktı. Yani önemli değil dediler ama tansiyonum yüksek onun düşmesini bekliyoruz bir de doktoruma ulaşıp ondan ok almadan bırakmıyorlar beni ay kaldım hastanede iyi mi
En son geçtiğimiz pazartesi gittik doktora canım 36+1 de 3200 çıktı . Doktor şekerli şeyler yeme çok kilo almasın normali deneyelim dedi . Ben yapabilirim gibi geliyor kendime güvenin vardı aslında .Merhaba kac kilo geldi en son bizimkide iri gözüküyor hiç korkmayın cok guzel hikayeler var benim ilk dogumum cok güzel gecti oğlumda iriydi bir problem yaşamadım şükür kesi dikiş olsada hepsi geciyor eski haline dönüyor inşallah çok güzel geçer hepimizinki epidural alma şansınız varsa kesinlikle öneririm
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım sakin kal zaten zamanı geldi yavaş yavaş hepimiz hayırlısıyla kavuşalım kolayca kucağına al bebişi . Bizi habersiz bırakma .Kızlar benim uyuyamamam da bir şey varmış aniden suyum geldi hastahanedeyim dua edin 37+1 deyim