- 27 Kasım 2018
- 3.453
- 3.871
Canım moralini bozma.hersy iyi olacak inşallah.bende 35haftalik doğum yaptım.10gun kuvezde yoğun bkimda kaldi.2800du 2500e düştü. Antibiyotik tedavisiyle enfeksiyonu düştü solunmu düzeldi ve cok şükür çıktık.insallah senin bebeğinde buyudkce düzelir.dualarimiz sen ve bebeğin için.Sağol canm teşekkür ederiz yenidoğan larda olabiliyo muş küçükken çok dikkat etmek gerekiyo muş ama büyüdükçe%70 ı kayboluyor muş inşallah geçer zaten erken doğum oldu 35 haftalık doğdu dua edin bize teyzeleri
Boy 47 cm
Kilo 2700
Adı FEYZA
Teşekkür ederiz canımHepsi çok güzel canım güle güle giydir inşallah kaç aylık aldın bu araca
Malesef ben de hayatımda ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım doktor şu an bir şey yapamayız dedi.Henüz ağrı sızı yokKızlar moralim çok bozuldu bi kaç hafta önce basur çıkmıştı azalcağı yerde çoğalmış büyüyor sızlaması durdu diye bi kaç kere krem sürüp çok önemsememiştim 2 parça 4 e çıkmış karnımdan zaten alt tarafımada uzanamıyorum çok canım sıkıldı doğuma az kaldı bide bunla uğraşıyorum
Canım nasılsın bebişin nasıl herşey yolundadır umarımCanım moralini bozma.hersy iyi olacak inşallah.bende 35haftalik doğum yaptım.10gun kuvezde yoğun bkimda kaldi.2800du 2500e düştü. Antibiyotik tedavisiyle enfeksiyonu düştü solunmu düzeldi ve cok şükür çıktık.insallah senin bebeğinde buyudkce düzelir.dualarimiz sen ve bebeğin için.
Ben de aldım sayende canım teşekkür ederizTeşekkür ederiz canımsweatli takımlar 6\12 diğerlerini 3\6 ay aldım
Benim hep 10/6 çıkıyor hamileliğin başından beri hiç değişmedi. Doktor ne diyor sürekli düşmesine ?Kızlar tansiyonlar ne alemde? Benimki acayip düşüyor. Sürekli başım dönüyor.
Yaaa nedennnnn ?Ay ben bugün nefes alamiyorum kizlar ya
Allah korusun , hiç düşünme öyle şeyleri. Her şey çok güzel olacak inşallahCanm Dr bana kanama yaparsa bebeğin hayatını kaybedebilir dedi allah korusunçok açık konuştu çok korkuyorm dua edin belki küçük diye riskli dedi bilmiyorum
Geçecek canım inşallahSağol canm teşekkür ederiz yenidoğan larda olabiliyo muş küçükken çok dikkat etmek gerekiyo muş ama büyüdükçe%70 ı kayboluyor muş inşallah geçer zaten erken doğum oldu 35 haftalık doğdu dua edin bize teyzeleri
Boy 47 cm
Kilo 2700
Adı FEYZA
Şükür cnm ikimiz de iyiyiz.tsk ederimCanım nasılsın bebişin nasıl herşey yolundadır umarım
37 de mi almak istedi doktor genelde 38 I bekliyorlar sezeryan içinKızlar biz bugün sabah kontrole gittik. Bebiş gayet iyi çok şükür. Doktor kilosu iyi diyor ama bana çok kilo almamış gibi geldi. 36+2 yiz bugün , 50 cm 3049 gr geldi. Doktor 3 ocakta alalım dedi ancak biz 6 sını istedik. 6 sı en son tarih daha sonrası serklaj olduğu için tehlikeli olur dedi. 2 sinde kontrole gideceğiz eğer acil bir durum olursa 3 ünde alırım bebeği yoksa da , 6 Ocak sabah saat 7 için ameliyathaneden randevu aldı
Plesentada yaşlanma belirtileri varmış ama kan akımları gayet iyi hiç bir sıkıntı yok dedi
Seninle aynı haftayiz :) bende bugün 36 ym. persmbe gittiğimde 2900 Du bebis bir önceki haftada 2700 kilo alımı iri diye başında korkuttular şimdi de son haftada kilo artacağına azalma bende de başladı. Gözün aydın canım ocak annesi tarihi almissin:) sağlıkla gelsinler insllhKızlar biz bugün sabah kontrole gittik. Bebiş gayet iyi çok şükür. Doktor kilosu iyi diyor ama bana çok kilo almamış gibi geldi. 36+2 yiz bugün , 50 cm 3049 gr geldi. Doktor 3 ocakta alalım dedi ancak biz 6 sını istedik. 6 sı en son tarih daha sonrası serklaj olduğu için tehlikeli olur dedi. 2 sinde kontrole gideceğiz eğer acil bir durum olursa 3 ünde alırım bebeği yoksa da , 6 Ocak sabah saat 7 için ameliyathaneden randevu aldı
Plesentada yaşlanma belirtileri varmış ama kan akımları gayet iyi hiç bir sıkıntı yok dedi
Sızlama benim ilk çıktığnda çok vardı şuan yok ama çoğalmasına anlam veremedimMalesef ben de hayatımda ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım doktor şu an bir şey yapamayız dedi.Henüz ağrı sızı yok
Ben de aldım sayende canım teşekkür ederiz
Güzel günlerde kullansın inşallah Kuzey bey canımBen de aldım sayende canım teşekkür ederiz
Çok sevindim canımŞükür cnm ikimiz de iyiyiz.tsk ederimalismaya çalışıyoruz birbirimize bıraz sariligimiz var. Onun dışında abimizin biraz kıskançlığı var huysuz oldu.kizcem değil oğlum biraz uğraştırıyor. bizde durumlar böyle cnm
Bizde bugün kontrolden geldik bikac gun evde sancılarım var ama akşama dogru basliyor doktorada esimle gidince sabah erkene almistim bisey çıkmadı doktor istersen alttan çatı muayenesi yapayım dedi oglumda sancı olmadan açılmam başlamıştı sonra önümüzdeki kontrole bakalım dedik açılma varsa oynamış olmayalım ciğer gelişimi için 37 ol en azından dedi yinede hazırlıklı ol kafasını yerleştirmiş dedi ay sonlara geldik şaka gibi
Kanala girmis mi dedim yok dedi ama kafasini yerlestirmis dedi rahim agzi uzunlugunu artik ölçemiyorum dedi bende anlamadımAz kaldı valla bende çok heyecanlıyım bende bu hafta içi gittim kafasının gölgesini görüyorum dedi daha kanala girmemiş bizimki
Ozeldeki doktoruma daha gitmedim kuzum asıl özelde doğum yapcam haftaya gidicem ona 37 de ona göre konuscam.devletteki doktorum çok iyi tahliller için vs oraya gidiyorum ama hastanede malesef doğum yok.o yüzden özelde doğum yapicam nasıl kismetse eğerKanala girmis mi dedim yok dedi ama kafasini yerlestirmis dedi rahim agzi uzunlugunu artik ölçemiyorum dedi bende anlamadımkac günde bir çağirıyor artık sizi
Bu arada tecrübeli anneler bilir mi acaba perine masajı doğum için iyiymiş de tam olarak nereye yapılıyor onu anlayamadimKanala girmis mi dedim yok dedi ama kafasini yerlestirmis dedi rahim agzi uzunlugunu artik ölçemiyorum dedi bende anlamadımkac günde bir çağirıyor artık sizi
38+1 de almak istedi doktor , bizim dediğimiz tarih 38+4 e denk geliyor37 de mi almak istedi doktor genelde 38 I bekliyorlar sezeryan için