Adaçayını önereni de ilk defa duyuyorum, halbuki sütü azaltıcı etkisi var emzirme döneminde önerilmiyor36+4 deyiz bugün canım biz de . Doktor bana salı günü hareketlere başla ve adaçayı iç her gün dedi
Canım silikona alışan bebe zor bırakıyor eğer memeni tutarsa hiç verme benceYa ben emziremeyeceğimi düşündüğüm için aldım. Göğsüm çok hassas ben kendim bile dokunmam normalde biraz huyluyumsen alma gerek olursa hastanenin yanında eczane vardır zaten alırsın hemen
Bende 1nunara ve 3 numara var ayriyetten bide goon var 2 numara bide sleepy hepsinden almışımKızlar Hb da molfix bezlerde indirim + kupon var ben hiç stok yapmamıştım 3 paket aldım burdan
Molfix Bebek Bezi 2 Beden Mini Fırsat Paketi 108 Adet
Şuan 3 kedi ile birlikte yatıyoruz. Dün veterinere götürdüğüm gelmedi yanımıza kan falan alındı diye tripli banaTuniş doğunca sende onun poposunu mıncırırsın ödeşirsiniz annesi
Sol yana yat dinlen geçer inşallah ağrın ve sancın
Valla ben de ilk defa duydum . Bol bol iç dedi . Gebelikte erken dönemde düşük yapılmasına sebep oluyor biliyorum ama şimdi neden dedi acaba .Adaçayını önereni de ilk defa duyuyorum, halbuki sütü azaltıcı etkisi var emzirme döneminde önerilmiyo
Valla canım doktor adam vardır bir bildiğiValla ben de ilk defa duydum . Bol bol iç dedi . Gebelikte erken dönemde düşük yapılmasına sebep oluyor biliyorum ama şimdi neden dedi acaba .
Ben pilates topuyla hareket yapıp hurma yemeye başlıcam . Ada çayı konusunda kararsızım . Ama ahududu yaprağı çayını duydum
Ay bilmiyorum nefes nefeseyim bugun çok baski yapiyor sanirimBenim hep 10/6 çıkıyor hamileliğin başından beri hiç değişmedi. Doktor ne diyor sürekli düşmesine ?
Yaaa nedennnnn ?
Allah korusun , hiç düşünme öyle şeyleri. Her şey çok güzel olacak inşallah
Geçecek canım inşallahmaşallah Feyza’ya adıyla yaşasın , şansı bahtı güzel olsun
Bnde öyle düşünüp stok yapmamıştım ama primadan sonra genelde öneriyorlar 2 3 numara aldım bnde 2 şer paket totişi sever inşallahBende 1nunara ve 3 numara var ayriyetten bide goon var 2 numara bide sleepy hepsinden almışımMolfix geçen biryerde daha uyguna gördüm bende bende ama belki bebiş sevmez diye almim.dedkm şimdilik doğrumu yaptım bilmiyorum
Benim ilk doğumum önümde kocaman bir belirsizlik var gibi hissediyorum. Bu yüzden ne bulsam yapayım ki kolay olsun diyorum.Valla canım doktor adam vardır bir bildiğiben şaşırdım sadece emzirme döneminde önerilmiyor diye okumuştum demekki doğuma yardımcı oluyormuş
Senin haftan tam başlamalıl zaten hurma ile pilates topuna. Ay bu arada ilk gebeliğimde ben çok önceden başlamıştım pilates topu ile pelvik taban egzersizlerine ama şimdi düşünüyorum da şu an yaşadığım çatı ağrısını ve genişlemesini pilates topuna rağmen yaşamamışım bazı şeyler kendiliğinden oluyor demekki
Aynen canım bende senin gibiyimBenim ilk doğumum önümde kocaman bir belirsizlik var gibi hissediyorum. Bu yüzden ne bulsam yapayım ki kolay olsun diyorum.
Doğumda yırtık oluşacak diye çok korkuyorum. Bir de sağolsun doğum yapan bir kaç arkadaş olumsuz konuşunca korku sardı .
Ne yazıkki herkes başına gelen kötü şeylerden bahsediyor kimse iyi şeyleri konuşmuyor ama dur bak ben sana arkadaşımın doğum hikayesini anlatayımBenim ilk doğumum önümde kocaman bir belirsizlik var gibi hissediyorum. Bu yüzden ne bulsam yapayım ki kolay olsun diyorum.
Doğumda yırtık oluşacak diye çok korkuyorum. Bir de sağolsun doğum yapan bir kaç arkadaş olumsuz konuşunca korku sardı .
Benim bebiş de küçük değil ama doktor normal mümkün dedi. Belki benim de arkadaşının ki gibi olurNe yazıkki herkes başına gelen kötü şeylerden bahsediyor kimse iyi şeyleri konuşmuyor ama dur bak ben sana arkadaşımın doğum hikayesini anlatayım
Aramızda 1.5 ay vardı gebelikte toplam 9 kilo aldı normal doğum yaptı hemde 1 2 dikişle ve bebeği de 4 kiloya yakın doğdu ve bu arkadaş öyle kilolu yapılı biri de değil ama tabi hamilelik boyunca pilates yapmış ve çok hareketli olduğunu söylemişti. Sende elinden geleni yap hiç kötü düşünme, en kötü en kötü yırtık dahi olsa iyileşip geçiyor yani ama biz iyi düşünelim iyi olsun
37 de mi almak istedi doktor genelde 38 I bekliyorlar sezeryan için
Emin olun sizden çok daha beterleri var benim gibi35+3 de 10 dk bile yürüyemez durumdayım artık karnımın altı sanki kesik gibi ağrıyor sancıyor acıyor o 10 Dk yürüme yüzünden 1 gece 2 gün ağrı içinde kıvranarak yatıp dinlenmek zorunda kalıyorum. Ev işi zaten hak getire yapmak mümkün değil yemek yaparsam şükretme durumundayım. Bi tek benim mi gebeliğim böyle Zor geçiyor delircem. NST de sancılarım çıkıyor zaten böyle 10’dk yürüyünce de taş gibi oluyor karnım sancılarım oluyor. Allahım şu son zamanları Zor geçirenler için hızlandırsın su gibi geçsin
Merhaba kac kilo geldi en son bizimkide iri gözüküyor hiç korkmayın cok guzel hikayeler var benim ilk dogumum cok güzel gecti oğlumda iriydi bir problem yaşamadım şükür kesi dikiş olsada hepsi geciyor eski haline dönüyor inşallah çok güzel geçer hepimizinki epidural alma şansınız varsa kesinlikle öneririmBenim bebiş de küçük değil ama doktor normal mümkün dedi. Belki benim de arkadaşının ki gibi olur
İnşallahhhh hepimizin böyle kolay başkalarına anlatabilecegimiz güzel doğum hikayeleri olsunRabbim hepimize kolaylık versin .
Epidural olunca kasılmalar gidiyormuş sanırım öyle duymuştum doğrumu acaba nornalmdogumdaMerhaba kac kilo geldi en son bizimkide iri gözüküyor hiç korkmayın cok guzel hikayeler var benim ilk dogumum cok güzel gecti oğlumda iriydi bir problem yaşamadım şükür kesi dikiş olsada hepsi geciyor eski haline dönüyor inşallah çok güzel geçer hepimizinki epidural alma şansınız varsa kesinlikle öneririm
Canım bana kafasini yerlestirmis dediği gün doğum yapmıştım ben.aman dikkat et.Bizde bugün kontrolden geldik bikac gun evde sancılarım var ama akşama dogru basliyor doktorada esimle gidince sabah erkene almistim bisey çıkmadı doktor istersen alttan çatı muayenesi yapayım dedi oglumda sancı olmadan açılmam başlamıştı sonra önümüzdeki kontrole bakalım dedik açılma varsa oynamış olmayalım ciğer gelişimi için 37 ol en azından dedi yinede hazırlıklı ol kafasını yerleştirmiş dedi ay sonlara geldik şaka gibi
Zamanında sağlıkla gelsin de cnm.Çok sevindim canımalisacaktir kardeşine zamanla.bizde hayırlısıyla dogursak tecrübeli annelerden ogrencdk çok şeyimiz var özellikle ben
Kızlar dün çok yorucu bir gün geçirdim sabahtan kediyi veterinere götürdüm, 2-3 saat sürdü işlerimiz. Akşama misafirim gelecekti (yurtdışından kuzenim geldi yoksa misafir kabul edecek durumda değilim) hazırlık yaptım. Oturduğum yerden yaptım hepsini ama yine de çok yordu. Gece 3e kadar oturduk, ben zaten uyuyamadığım için uykusuzluk sorun olmadı da uzanamadığım için biraz zor oldu. 4 gibi ancak uyudum. Şuan hem ağrım var hem sancım var. Kanala girmeye mi zorluyor anlamadım, bazen çığlık atacak kadar baskı yapıyor. Baya da hareketli bugün Tuniş tekme tokat hiç affetmiyor. Bir iki saat yatıp dinleneceğim geçmezse gece bizi kadın doğum acil bekler. Neyseki oğlak burcu için son 4 saat kaldı
Evet bende gördüm az önce.baya uyguna düşüyor.750tl ye 150tl indirim veriyor.bende 2 ve 3 no attım sepete alcam.Kızlar Hb da molfix bezlerde indirim + kupon var ben hiç stok yapmamıştım 3 paket aldım burdan
Molfix Bebek Bezi 2 Beden Mini Fırsat Paketi 108 Adet