Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
kızlar birşey merak ediyorum mesela şuan 34+1 im 28. Haftadan beri erken doğurma konusunda panik atak ve ağlama atakları yaşıyorum sanki erken doğuracakmışım gibi evde hep yalnız olmamda buna sebep oluyor. Tecrübeli annelere sorum kaçıncı haftadan sonra erken doğursam da bebek için sakıncalı bir durum yaşanmaz küvez veya yoğun bakım gibi durumlar yaşanmaz yani kendimi sürekli kontrol etmekten paranoyak oldum 😏 bebeğin kilosu da küvezde kalmasında etkili oluyor mu 33. Haftada 2200 dü şuan 2500 olsa doğursam bile bi sıkıntı olmaz herhalde kilosuyla alakalı biraz saçma gelecek yazdıklarım ama panik atağı olanlar beni anlar 😞
Canım seni çok iyi anlıyorum bende ilk hamileliğimde öyleydim riskim de vardı doğuma kadar progestan kullandım velhasıl 36+1 de doğum yaptım ama hiç sıkıntı olmadı çok şükür oğlum sağlıklıydı bunda daha rahattım hatta ilaç bile kullanmadım bugün 36+1 bi korku kaplamadı mı içimi oldu ama bu erken gelmeyecek öyle hissediyorum. Bunu söyleyip çekme kendine aklına geldiğinde bile söze dökme bi dua oku başka bişey düşünmeye çalış inşallah en doğru zamanda sağlıkla gelsin 🧡

Kilodan ziyade ciğer gelişimi önemli benim teyzem 33. Haftada doğurdu ikizlerini birini küveze koydular birini koymadılar benim bildiğim 35 36. Haftalar biraz daha iyi ama Rabbim bilir içinizi ferah tutun

Canım seni çok iyi anlıyorum bende ilk hamileliğimde öyleydim riskim de vardı doğuma kadar progestan kullandım velhasıl 36+1 de doğum yaptım ama hiç sıkıntı olmadı çok şükür oğlum sağlıklıydı bunda daha rahattım hatta ilaç bile kullanmadım bugün 36+1 bi korku kaplamadı mı içimi oldu ama bu erken gelmeyecek öyle hissediyorum. Bunu söyleyip çekme kendine aklına geldiğinde bile söze dökme bi dua oku başka bişey düşünmeye çalış inşallah en doğru zamanda sağlıkla gelsin 🧡
Teşekkür ederim aklıma kötü düşünceler geldiğinde dua ediyorum . Tövbestağfurullah demekten ağlama geliyor artık. Her haftayı bu haftada da bitti az kaldı diye diye bitirdim. Psikolojik olarak çok yoruldum ama kimseye belli etmiyorum yorum yapmasınlar diye 🙏🏻

Kilodan ziyade ciğer gelişimi önemli benim teyzem 33. Haftada doğurdu ikizlerini birini küveze koydular birini koymadılar benim bildiğim 35 36. Haftalar biraz daha iyi ama Rabbim bilir içinizi ferah tutun
30 aralıkta 36 hafta oluyorum az kaldı inşallah annem dün 36. Haftada doğurmak iyi değil dedi ben ona bir şey demedim ama kafaya çok taktım bir an önce doğsa keşke diye sabırsızlanıyorum kendimi suçluyorum sonra nasıl bebeğin erken doğsun istersin diye bir yanım doğsun kucağıma alayım diyor bir yanım korkuyor lohusa depresyonuna girmem inşallah 🤲

kızlar birşey merak ediyorum mesela şuan 34+1 im 28. Haftadan beri erken doğurma konusunda panik atak ve ağlama atakları yaşıyorum sanki erken doğuracakmışım gibi evde hep yalnız olmamda buna sebep oluyor. Tecrübeli annelere sorum kaçıncı haftadan sonra erken doğursam da bebek için sakıncalı bir durum yaşanmaz küvez veya yoğun bakım gibi durumlar yaşanmaz yani kendimi sürekli kontrol etmekten paranoyak oldum 😏 bebeğin kilosu da küvezde kalmasında etkili oluyor mu 33. Haftada 2200 dü şuan 2500 olsa doğursam bile bi sıkıntı olmaz herhalde kilosuyla alakalı biraz saçma gelecek yazdıklarım ama panik atağı olanlar beni anlar 😞
O kadar iyi anlıyorum ki her gün bu düşüncelerden kafayı yemek üzereyim ben de:) 33+4 üm. Yavaş yavaş sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi ama hiç aklımdan çıkmıyor. Az hareket edince ayrı korku, çok hareket edince ayrı. İkinci hamilelikte rahatlarım anca😂 allahım zamanında en sağlıklısını en güzeli nasip etsin inş

30 aralıkta 36 hafta oluyorum az kaldı inşallah annem dün 36. Haftada doğurmak iyi değil dedi ben ona bir şey demedim ama kafaya çok taktım bir an önce doğsa keşke diye sabırsızlanıyorum kendimi suçluyorum sonra nasıl bebeğin erken doğsun istersin diye bir yanım doğsun kucağıma alayım diyor bir yanım korkuyor lohusa depresyonuna girmem inşallah 🤲
Kızım 36 da doğmuştu. Kuvöze de girmemişti. Hiçbir sorunu da yok. Allah biliyor beni erkenden gelmesi benim için daha iyiymiş. Bende de panik atak var çünkü 😇

O kadar iyi anlıyorum ki her gün bu düşüncelerden kafayı yemek üzereyim ben de:) 33+4 üm. Yavaş yavaş sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi ama hiç aklımdan çıkmıyor. Az hareket edince ayrı korku, çok hareket edince ayrı. İkinci hamilelikte rahatlarım anca😂 allahım zamanında en sağlıklısını en güzeli nasip etsin inş
Aynısı çocuk çok hareket ediyor doğuyor sanıyorum oğlum korkuyorum diyorum kendi kendime şimdi 2 gündür az hareket ediyor tamam hareket et sorun değil yeter ki tepkini alaym diye kendi kendime konuşmaya başladım akıntımı su gelmesi sanıp kendimi kontrol etmeler kafayı yemiş durumdayım 😁

35ten sonra olasi bir enfeksiyon cigerlerde sorun vs yoksa gerek olmuyor canim korkma kötüyü cagirma şu günden sonra dogursanda bisey olmaz allahin izniyle

Kızım 36 da doğmuştu. Kuvöze de girmemişti. Hiçbir sorunu da yok. Allah biliyor beni erkenden gelmesi benim için daha iyiymiş. Bende de panik atak var çünkü 😇
Allah bağışlasın 🌺 Panik atağınız doğumuna giderken sorun yaşattı mı size benim nefes alışverişim değişiyor panik atak geçirince ve yapamayacağını görünce sezeryana alırlar diyorlar ne kadar doğru

Ben midemden hiçbir şey yapamıyorum yine. Bir de tam işle ilgili her şeyi bitirdim diyorum, yeni bir şey çıkıyor. İfrit oldum gerçekten. 3 gün sonra gireceğim sınavda sabah gideceğim düşünün ki saat 10.30 gibi 80 dakikalık bir oturum 14.45'te 50 dakikalık oturum olacak. Eve akşam ancak döneceğim İstanbul Anadoludan. Sınavda falan suyum gelir rezil olurum diye korkuyorum. Depend falan takip mi gitsem ? Ne kullansam? Bugün de bunun derdine düştüm. Hiç çalışamadım da nasıl kazanacağım bilmiyorum, ona da stres oldum. Allahim hamile hamile sınava girme kararı verdiğim için eşim de sürekli çalış diyor. Çok bunaldim.
Canım benim sakin ol panik yapma kötü şeyleri düşünme pozitif şeylere odaklan doğumu bi süre çıkar bence aklından sınavla ilgili şeylere odaklan ☺️ben mesela kötü düşünürsem hep başıma gelir kafasında bı insanim ☺️ama bence düşündüğün şeyler olmicak güzelce sınava girip atlatacaksin hayırlısıyla inşallah☺️

Ben de hiç ntsye girmedim sadece bir kez yalancı kasılmam oldu o da çalışırken yorulduğum için oldu benim doktorda o kafada gerek görmedi
Bende geçen hafta doktora gittim enfeksiyon çıktı devlete gittim bu arada doktor dediki nstye hiç baglandinmi yok dedim ozaman nstye alalımseni dedi enfeksiyon için ilaç kullandim bugün bidaha gidicem yanıma gelmeden nstye gir öyle gel dedi😂bı hoşuma gitti 😂

Günaydın Kızlar bu otobüslerde sıra verme önceliğini ne zaman öğreneceğiz yaa :sinirli:
Resmen montumu kapatmıyorum ki koca göbeğimi gören biri fedakarlık yapıp yer versin diye bugun bir genç kız yer verdi. Ama sonradan bir amca gelince ikilemde kaldım sağıma baktım soluma baktım gencecik sağlıklı kimseden çıt yok istemeye istemeye oturmaya devam ettim. :KK23:
Maalesef düşüncesiz insanlar her yerde, dün de devlet hastanesine gittim kadın doğum polikliniğinde kim olur genelde gebeler olur de mi ama gel gör ki oturan erkekler gebe yakınları 😡 ben ve bi kaç gebe ayakta bekledim öylece
Ay inşallah kuzum kızımda yaşamamıştım hiç böyle bişey şimdi bunları yaşamak çok tuhafıma gidiyor. Kızımda 26 yaşındaydım bunda 33 e yeni girdim. Zorlanmamın sebebi birazda yaş sanırım 🙄
Eskiler 3 5 tane doğurmuş ya bizim kadar etkilenmemişler annem mesela 6.yı 33 yaşında doğurmuş. Ben 2.yi 34 te doğuracam ama gel gör ki feci zorlanıyorum 😅 gebeliği ayrı çocuk bakması ayrı 20 li yaşlarda daha enerjik oluyor insan 30 undan sonra peş peşe çocuk doğurmak delilik vallahi

Allah bağışlasın 🌺 Panik atağınız doğumuna giderken sorun yaşattı mı size benim nefes alışverişim değişiyor panik atak geçirince ve yapamayacağını görünce sezeryana alırlar diyorlar ne kadar doğru
O zamanlar bu halde değildim.
Kızım doğarken bu şekilde bir panik atak yoktu bende. Ama sancı anında atak tutması imkansız. Aklınıza o gelmiyor çünkü.

Aynısı çocuk çok hareket ediyor doğuyor sanıyorum oğlum korkuyorum diyorum kendi kendime şimdi 2 gündür az hareket ediyor tamam hareket et sorun değil yeter ki tepkini alaym diye kendi kendime konuşmaya başladım akıntımı su gelmesi sanıp kendimi kontrol etmeler kafayı yemiş durumdayım 😁
Aynı şeyleri yaşıyoruz resmen😂 tuvalete gidiyorum biraz fazla çiş yapınca acaba suyum geliyo da hissetmiyo muyum diye tutmaya çalışıyorum😂😂 suyla ilgili bildiğim tek şey gelince tutamıyosun diyolar onu test ediyorum kendimce ahahah. Kafayı yedik resmen

Aynı şeyleri yaşıyoruz resmen😂 tuvalete gidiyorum biraz fazla çiş yapınca acaba suyum geliyo da hissetmiyo muyum diye tutmaya çalışıyorum😂😂 suyla ilgili bildiğim tek şey gelince tutamıyosun diyolar onu test ediyorum kendimce ahahah. Kafayı yedik resmen
Benimde tek bildiğim suyun istemsiz geldiği 😬 hatta şöyle birşey yaşadım memlekete gittim geçen hafta ve beni çok güldürdü kız kardeşlerim ben altıma işedim işediğimi biliyorum çünkü tutuyordum yere yattım 😂 ilkdefa yaşadım gülerken çiş yapmayı sonra suyum geldi diye ağlayıp küçük çaplı bir panik yaşattım suyum gelirse anlamicağımı düşündümden ağlamam ondan 😂

X