Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar nişan nasıl bir şey olur ilk olduğu için anlayamadım da az evvel ona benzer bir durum yaşadım ama emin de olamadim 37+3teyim bu haftada gelir mi acaba? Ya da başka endişeleneceğim bir durum olmuş olabilir mi doktora gitmem mi lazım?
Hafif kanama gibi birseymis yigenim de nişan geldikten 1 hafta sonra dogum olmustu hemen dogum olmuyormuş ama doktoruna soyle mutlaka

Benim beyaz akintim gelmişti. Bir kez de çok az parmak ucu kadar kırmızı kan ile karışık akintim olmuştu. Doktora sordum dedi ki nişan dememiz için kanlı balgam gibi olması ve daha çok olması gerekir. Ebeye sorduğumda beyaz da gelebilir illa kanlı gelmez az az da gelebilir dedi. Ben sizin yerinizde olsam endişe etmem ama doktoruma söylerim, ki ben çok endişe etmiştim. Çünkü doğumun başlaması için sancı su gelmesi gibi detaylar da var dedi doktor. Diyelim ki nişan geldi yine de bekleyeceğiz zaten dedi. 36. haftadan sonra nişan gelmesi de normalmiş. Ama doğumu hemen yapacağınız anlamına da gelmiyormuş. Bazen 1 2 hafta sürüyormuş doğumun olması.
Pazartesi kontrolümüz var zaten gidecektim ama insan ilk olunca hemen endişeleniyor şükür sancı kasılma ağrı vs yok o yüzden az rahatım. Affedersin ama jöle gibi koyu azcıkta kahverengiydi. Bana nişan gibi geldi.Devamı gelecek mi diye beklemedeyim. Artık normalde gerçi günümüze az kaldı bebek önden gidiyordu zaten

Benim şirketim özel sağlık sigortamı yapıyor. Çocuğumu da ekleticem doğduğunda aylık 690 tl maaşımdan kesecekler. Ama bu şirket üzerinden yapıldığı için böyle. Normalde uçmuş fiyatlar geçen gün arkadaşım 30-35 bin tllerden bahsetti.
Geneld anne babayla sigorta yapıyorlar tek başına yapan firma varmı acaba

Kızlar ben bu hafta zorlanmaya başladım ya :KK43: karnım çok gergin patlayacak gibiyim . Bebek yukarı mı baskı yapıyor ne yapıyor anlamadım ciğerlerim sıkışıyor zor nefes alıyorum. En çok akşamları zorlanıyorum . 36. Haftaya giriyorum yarın . Daha 1 hafta çalışıcam .
Pazartesi doktor randevum var sizce çatı muayenesi yapar mı ?
Canım bende pazartesi 36 hafta oluyorjm ozeldeki doktoruma gidicem bakalım muayene yapcakmi bende merak ediyorjm

Pazartesi kontrolümüz var zaten gidecektim ama insan ilk olunca hemen endişeleniyor şükür sancı kasılma ağrı vs yok o yüzden az rahatım. Affedersin ama jöle gibi koyu azcıkta kahverengiydi. Bana nişan gibi geldi.Devamı gelecek mi diye beklemedeyim. Artık normalde gerçi günümüze az kaldı bebek önden gidiyordu zaten
Ay bebek önden gidince günümüz daha mı az kalmış oluyor? Benimki çok azdı tırnağım kadar bir şey. Sizinki sanıyorum biraz daha fazla. Eğer öyleyse nişan olabilir. Zaten doğum sancısı bir anda geliyormuş galiba. Ben de sancim yok diye düşünüyorum yani doğum uzak gibi geliyor. Annem de o bir anda geliyor zaten dedi.

Ay bebek önden gidince günümüz daha mı az kalmış oluyor? Benimki çok azdı tırnağım kadar bir şey. Sizinki sanıyorum biraz daha fazla. Eğer öyleyse nişan olabilir. Zaten doğum sancısı bir anda geliyormuş galiba. Ben de sancim yok diye düşünüyorum yani doğum uzak gibi geliyor. Annem de o bir anda geliyor zaten dedi.
Benim sat tarihime göre bebek geç döllenme olmuştu ama son kontroller de sat tarihini yakaladı. Doktor yine de bekleyeceğiz dedi ama bilemiyorum tabii önden gittiği için gelebilir de.Bakalim süreç ne gösterecek beklemedeyiz

Benim sat tarihime göre bebek geç döllenme olmuştu ama son kontroller de sat tarihini yakaladı. Doktor yine de bekleyeceğiz dedi ama bilemiyorum tabii önden gittiği için gelebilir de.Bakalim süreç ne gösterecek beklemedeyiz
Kağan kocatepenin videosunda izlemiştim bebeğin gelişiminin ilerde olması erken doğacağı anlamına gelmiyormuş ama 35 den sonra heran herşey olabiliyor yinede😳

Kağan kocatepenin videosunda izlemiştim bebeğin gelişiminin ilerde olması erken doğacağı anlamına gelmiyormuş ama 35 den sonra heran herşey olabiliyor yinede😳
Evet her şeye hazırlıklı olmam lazım artık çantam filan hazır zaten de. Doktor zaten bebek iri sezaryen dedi direk normal doğumu hiç konuşmadan. Başka seçenek olsa yaşadığım yerde en başta doktorumu değiştirirdim ama ilçede olunca devam etmek zorunda kaldım artik

Kızlar ben bu hafta zorlanmaya başladım ya :KK43: karnım çok gergin patlayacak gibiyim . Bebek yukarı mı baskı yapıyor ne yapıyor anlamadım ciğerlerim sıkışıyor zor nefes alıyorum. En çok akşamları zorlanıyorum . 36. Haftaya giriyorum yarın . Daha 1 hafta çalışıcam .
Pazartesi doktor randevum var sizce çatı muayenesi yapar mı ?
Canım ben de aynıyım yukarı doğru çıktı sanki bebek bazen yürürken durup geçmesini bekliyorum.Çatı muaynesi için doktorum 38.hafta demişti bana .Allah kolaylık versin çalışıyormuşsun inşallah güzel geçsin süreç

Evet her şeye hazırlıklı olmam lazım artık çantam filan hazır zaten de. Doktor zaten bebek iri sezaryen dedi direk normal doğumu hiç konuşmadan. Başka seçenek olsa yaşadığım yerde en başta doktorumu değiştirirdim ama ilçede olunca devam etmek zorunda kaldım artik
Bizde ilçedeyiz sürekli gelip gitmek zor oluyor ama ben kendim sezeryan istedim açıklık muayenesinden sonra normal doğuramıcağmı düşündüm çok tikliyim zaten alttan muayeneyide zor oluyodum onun için günü belirledik biz bu hafta sizin tarih belli mi🥹

Benimki 3256 gram idi tam 36+2'de. 9 gün önde gözüküyor idi. Sizin bebeğiniz ne kadar önde? Benimkine normal doğar gözü ile bakmaya başladıkları için anlamak adına soruyorum. Dilerseniz elbet paylaşmak istemeyebilirsiniz

Ben yaptırmayı düşünüyorum teşekkür ederim bebek doğduktan sonra
Bizde düşünüyoruzda fiyat almadık hiç Anadolu sigortada benim sigortam var o bitmeden son ayında bebek için ekleme oluyor indrimli falan demişlerdi alırken benimkide martta bitcek zaten tek muayene hakkım kaldı gebelikte anca yetti

Kac kg bekleniyor veya su an kac ki hemen sezeryan demiş. Bazi doktorlar hem plamli olsu ani olmasin diye hem de kontrol kendilerinde olsun diye hemen sezeryan deyiveriyorlar

Benim bebek de önden gidiyor şeker de yok ama bilmiyorum nerdeyse 2 hafta gibi tabi kilo az ya da fazla görünebiliyor ona göre hafta hesaplıyor bilmiyorum aralık çıkar inşallah kendimi yormamaya çalışıyorum ama bebek ya dik ya da enlemesine dönüyor çok net hissediyorum

Kizlar birincide normal doğum yapan birine ikinci gebeliginde yine cati muayenesi yapiliyor mu acaba bilen var mi

Kac kg bekleniyor veya su an kac ki hemen sezeryan demiş. Bazi doktorlar hem plamli olsu ani olmasin diye hem de kontrol kendilerinde olsun diye hemen sezeryan deyiveriyorlar
Geçen hafta 36+4 te 3300dü kilosu evet daha doğana kadar da alır ama hiç yönlendirmedi beni bu süreçte çocuğun kilosunu sormaya çekiniyorum valla.

Benimki 3256 gram idi tam 36+2'de. 9 gün önde gözüküyor idi. Sizin bebeğiniz ne kadar önde? Benimkine normal doğar gözü ile bakmaya başladıkları için anlamak adına soruyorum. Dilerseniz elbet paylaşmak istemeyebilirsiniz
Benim geçen hafta 36+4te 3300dü. Sadece bu hafta ile alakası yok bence genel olarak en başından beri iri bebek diye tutturdu bizim doktor ama üstüne hiç yönlendirme yapmadı çok yeme şöyle dikkat et vs diye. Son gittiğimde hocam yürüyüşe squata filan başlıyım mi diye sordum yok sen normal hayatına devam et dedi

X