Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Hamileyken bile okadar büyümedi benimkiler ya hep küçük olacak galiba ilk baslarda büyüdü sonra söndü sanki böyle olunca büyük memelerde sanki daha çok süt olcakmis düşüncesi oluyor bende
Ay arkadaşımda senin gibiydi , kızın hiç memesi büyümedi en küçük beden sütyen giyiyor ama 1,5 yaşına kadar emzirdi foşur foşur

Ya emzirme fikri bana çok korkunç geliyor inşallah becerebilirim
Nedense bana da öyle geliyor, annelik ilgili tek korkum bu sanırım bir de herkesin yanında ben emziremem ben annem dahi olsa, hiç hoşlanmıyorum bana dokunulmasından falan ama herkes bir akıl verip gözlerini bana dikecek kesin, iyice stres olacağım

Emzirme ortusu al yanina canim

Ben emzirme örtümü de koydum hastane çantama . Benim annem öyle rica ile falan uzakta durmaz kendi bildiğinedir. Ben de hiç istemem yanımda birisi olmasını

Ben emzirme örtümü de koydum hastane çantama . Benim annem öyle rica ile falan uzakta durmaz kendi bildiğinedir. Ben de hiç istemem yanımda birisi olmasını

Aldım canım da ben biliyorum başıma gelecekleri, şimdiden herkes birşey söylüyor
Ben kimseyi istemiyorum dedim annem küstü önce , bebeği emzirmemi istiyorsan böyle yoksa veririm mamayı dedim o zaman sesi çıkmadı

Hamileyken bile okadar büyümedi benimkiler ya hep küçük olacak galiba ilk baslarda büyüdü sonra söndü sanki böyle olunca büyük memelerde sanki daha çok süt olcakmis düşüncesi oluyor bende
Bu sefer benimde çok büyümedi ya sanki oğlumda daha çok büyümüşlerdi

Aldım canım da ben biliyorum başıma gelecekleri, şimdiden herkes birşey söylüyor
Basin kalabalik olursa herkesten ses cikar malesef .ilk zaten hemsire egitime geliyorr emzirme icin ilk tutmasinda bebegin yardimci oluyor dur emzirme ortusunu takayim demek aklina gelmiyor hadi siz cikindda diyemiyorsun bnm oyle olmustu ama suan tecrubeliyim tabi.

Kızlar komşum abla şimdiden göğüs ucu kremine başla dedi hem süt kanallarına iyi gelir dedi hem bakım yapar dedi siz sürdünüz mü hiç

Corona zamanı bu yüzden güzeldi kimse gelemiyordu tabi babası bile görememişti ama

Arada bende bakıyorum bazı kişilerde süt geliyomus bende bişey yok benimkide kapalı gibi
Ay benden de geliyo son 1-2 haftadır. Yani süt gibi değil de göğüs ucum nokta nokta beyaz beyaz oluyo. Temizliyorum sürekli 1-2 güne bidaha oluyo. Erken mi acaba doktora da hiç sormak gelmedi aklıma

Oha yani gerçekten pes

Selam kızlar nasılsınız bende son eksiklerimi hallettim bebeğin hastane çantasını hazırladım kendi eksiklerimi koyacağım nasipse çantaya bugün kontrol vardı 32+2 olduk çalışamaz raporumu aldım bebiş 2250 gram 47 cm olmuş abilerine benzetemedik kocaman yanakları vardı dilini çıkarmış bide sıpam

Eklentiler

• IMG_0958.png
    284,1 KB · Görüntüleme: 67
Ben bekarken acayip utangaç ve çekingendim böyle konularda. Bebeği emzirmeyi hayal edemezdim. Doğumdan sonra annelere bi rahatlık yükleniyor. Mememi görmeyen kalmadı

İlk hamilelgimde ben de boyle hissediyordum ve hatta bir arkadasim emzirmek cok guzel bir duygu deyince garibime gitmisti. Meger hakliymjs o oncesinde hissettiğim tuhaf duygu hic olmadi tam tersine zaman gectikce duygusal bagim oluştu. Tabi bebis buyuyunce zorlandim ama o ilk zamanlarin duygulari bambaska olarak kaldi. Gerçekten o korkukarin hicbirine gerek yokmus meğerse. Mesela simdi ikinci gebeliğim olmasina ragmen yine dusuncesi tuhaf geliyor bana da ama biliyorum bebisimi kucagima alinca yine duygulanacagim inşallah

Benim ikizlerim yoğun bakımda kaldılar maalesef meme reddi ile başa çıkamadım emmediler bu doğumumda bende aşırı acemi olacağım önceki hamileliğimde bebekleri doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar hastanede eşimle beraber sabaha kadar bekleyip ertesi günü döndük benim için de çok farklı bi duygu olacak inşallah sağ Salim doğar ve emziririm bu defa çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…