Ay arkadaşımda senin gibiydi , kızın hiç memesi büyümedi en küçük beden sütyen giyiyor ama 1,5 yaşına kadar emzirdi foşur foşurHamileyken bile okadar büyümedi benimkiler ya hep küçük olacak galibailk baslarda büyüdü sonra söndü sanki böyle olunca büyük memelerde sanki daha çok süt olcakmis düşüncesi oluyor bende
Nedense bana da öyle geliyor, annelik ilgili tek korkum bu sanırımYa emzirme fikri bana çok korkunç geliyorinşallah becerebilirim
Emzirme ortusu al yanina canimNedense bana da öyle geliyor, annelik ilgili tek korkum bu sanırımbir de herkesin yanında ben emziremem ben annem dahi olsa, hiç hoşlanmıyorum bana dokunulmasından falan ama herkes bir akıl verip gözlerini bana dikecek kesin, iyice stres olacağım
Ben emzirme örtümü de koydum hastane çantama . Benim annem öyle rica ile falan uzakta durmaz kendi bildiğinedir. Ben de hiç istemem yanımda birisi olmasınıNedense bana da öyle geliyor, annelik ilgili tek korkum bu sanırımbir de herkesin yanında ben emziremem ben annem dahi olsa, hiç hoşlanmıyorum bana dokunulmasından falan ama herkes bir akıl verip gözlerini bana dikecek kesin, iyice stres olacağım
Aldım canım da ben biliyorum başıma gelecekleri, şimdiden herkes birşey söylüyorEmzirme ortusu al yanina canim
Benimkide öyle, kalp kırmayız inşaAllah bu dönemdeBen emzirme örtümü de koydum hastane çantama . Benim annem öyle rica ile falan uzakta durmaz kendi bildiğinedir. Ben de hiç istemem yanımda birisi olmasını
Ben emzirme örtümü de koydum hastane çantama . Benim annem öyle rica ile falan uzakta durmaz kendi bildiğinedir. Ben de hiç istemem yanımda birisi olmasını
Ben kimseyi istemiyorum dedim annem küstü önce , bebeği emzirmemi istiyorsan böyle yoksa veririm mamayı dedimAldım canım da ben biliyorum başıma gelecekleri, şimdiden herkes birşey söylüyor
Ay arkadaşımda senin gibiydi , kızın hiç memesi büyümedi en küçük beden sütyen giyiyor ama 1,5 yaşına kadar emzirdi foşur foşur
Bu sefer benimde çok büyümedi ya sanki oğlumda daha çok büyümüşlerdiHamileyken bile okadar büyümedi benimkiler ya hep küçük olacak galibailk baslarda büyüdü sonra söndü sanki böyle olunca büyük memelerde sanki daha çok süt olcakmis düşüncesi oluyor bende
Basin kalabalik olursa herkesten ses cikar malesef .ilk zaten hemsire egitime geliyorr emzirme icin ilk tutmasinda bebegin yardimci oluyor dur emzirme ortusunu takayim demek aklina gelmiyor hadi siz cikindda diyemiyorsunAldım canım da ben biliyorum başıma gelecekleri, şimdiden herkes birşey söylüyor
Corona zamanı bu yüzden güzeldi kimse gelemiyordu tabi babası bile görememişti amaBasin kalabalik olursa herkesten ses cikar malesef .ilk zaten hemsire egitime geliyorr emzirme icin ilk tutmasinda bebegin yardimci oluyor dur emzirme ortusunu takayim demek aklina gelmiyor hadi siz cikindda diyemiyorsunbnm oyle olmustu ama suan tecrubeliyim tabi.
Evet ben kullanıyorum bayadırKızlar komşum abla şimdiden göğüs ucu kremine başla dedi hem süt kanallarına iyi gelir dedi hem bakım yapar dedi siz sürdünüz mü hiç
Ay benden de geliyo son 1-2 haftadır. Yani süt gibi değil de göğüs ucum nokta nokta beyaz beyaz oluyo. Temizliyorum sürekli 1-2 güne bidaha oluyo. Erken mi acaba doktora da hiç sormak gelmedi aklımaArada bende bakıyorum bazı kişilerde süt geliyomus bende bişey yok benimkide kapalı gibi
Oha yani gerçekten pesKızlar uğraştığım şeye bakınkayınvalidemin bana attığı video. Aramızda 2 buçuk saatlik yol var arada da olsa ona gidiyoruz . Sırf kasım ara tatilinde bir hafta benim aileme gittik diye ( sanki ona sorucam ) ailem 8 saatlik uzakta çok nadir gidebiliyorum zaten .
8 aylık hamile insana attığına bakın .
Eşime de kıyamıyorum arada kalıyor. Zor tutuyorum arayıp tartışmamak için.
Evleneli 1 buçuk yıl oldu .
Alışmış diğer gelinleri ağzını açamıyor benden de aynısını bekliyor.
Ben bekarken acayip utangaç ve çekingendim böyle konularda. Bebeği emzirmeyi hayal edemezdim. Doğumdan sonra annelere bi rahatlık yükleniyor. Mememi görmeyen kalmadıNedense bana da öyle geliyor, annelik ilgili tek korkum bu sanırımbir de herkesin yanında ben emziremem ben annem dahi olsa, hiç hoşlanmıyorum bana dokunulmasından falan ama herkes bir akıl verip gözlerini bana dikecek kesin, iyice stres olacağım
İlk hamilelgimde ben de boyle hissediyordum ve hatta bir arkadasim emzirmek cok guzel bir duygu deyince garibime gitmisti. Meger hakliymjs o oncesinde hissettiğim tuhaf duygu hic olmadi tam tersine zaman gectikce duygusal bagim oluştu. Tabi bebis buyuyunce zorlandim ama o ilk zamanlarin duygulari bambaska olarak kaldi. Gerçekten o korkukarin hicbirine gerek yokmus meğerse. Mesela simdi ikinci gebeliğim olmasina ragmen yine dusuncesi tuhaf geliyor bana da ama biliyorum bebisimi kucagima alinca yine duygulanacagim inşallahEvet bana da garip geliyor düşüncesi , vücudumdan çıkan bir sıvıyla bir canlıyı beslemekben kocam değilde öyle kaynanam falan olmasın istiyorum
kız Allah iyiliğini versin güldürdün akşam akşam. Erkeklerin memişlerinde bile delik var
Yaaa herkes senin gibi söylüyor , umarım denilen gibi olur
Off evet ucu küçüldü kahverengi alan büyüdü gibi sanki , bir de ben çok huyluyumdur kendim bile elleyemem öyle göğsümübebeğe nasıl vereceğim bilmiyorum
Ayy ben şimdiden söyledim hemşire dışında kimseyi istemiyorum diye , bir de onlar olursa hayatta yapamam
Ay inşallahhhh
Ya çok korkunç böyle şeylerde mi olabiliyor
Benim ikizlerim yoğun bakımda kaldılar maalesef meme reddi ile başa çıkamadım emmediler bu doğumumda bende aşırı acemi olacağım önceki hamileliğimde bebekleri doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar hastanede eşimle beraber sabaha kadar bekleyip ertesi günü döndük benim için de çok farklı bi duygu olacak inşallah sağ Salim doğar ve emziririm bu defa çok istiyorumİlk hamilelgimde ben de boyle hissediyordum ve hatta bir arkadasim emzirmek cok guzel bir duygu deyince garibime gitmisti. Meger hakliymjs o oncesinde hissettiğim tuhaf duygu hic olmadi tam tersine zaman gectikce duygusal bagim oluştu. Tabi bebis buyuyunce zorlandim ama o ilk zamanlarin duygulari bambaska olarak kaldi. Gerçekten o korkukarin hicbirine gerek yokmus meğerse. Mesela simdi ikinci gebeliğim olmasina ragmen yine dusuncesi tuhaf geliyor bana da ama biliyorum bebisimi kucagima alinca yine duygulanacagim inşallah