Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ya emzirme fikri bana çok korkunç geliyor inşallah becerebilirim

Offf bana da.. kimseye de söyleyemiyorum ama nasıl olacak yaa büyük korkum var
Kızlar emzirme hiçte hafife alınacak bişey değil, ben hemşire olmama rağmen hiçbir şey bilmiyormuşum ki oğlum da bi türlü kavrayamamıştı meme ucunu çok çekmiştim meme ucu yarasından, bununla ilgili video falan izleyin derim doğru emzirme çok önemli. Ayrıca küçücük bir beden yaşaması size bağlı onu beslemek hayatınınız en önemli şeyi oluveriyor , böyle düşününce zaten gözününüz başka bişey görmüyor ben doğum sonrası 48 saat uyumamıştım resmen hiç umrumda bile olmamıştı tek gayem onu emzirmek doyduğunu bilmek olmuştu ki sütüm bile yoktu o yüzden hiç korkmayın her anın tadını çıkarın
Ya ben de kocam beni öyle görmesin istiyorum saçma bir duygu ama ne bileyim komik geliyor, sanki saçma sapan bir dans hareketi deniyormuşum gibi utanıyorum emzirmeden
İlk emzirdiğimde eeşim annem görümcem kız kardeşim hepsi başımdaydı hemşire de tabi o an hiç böyle şeyler düşünmüyorsunuz inanınki
Ay evet oğlum ağzını açmıyodu sadece ucunu alıyodu ne çok çekmiştim
Ahh sorma oğlum 4 aylıkken emmeyi öğrendi desem o zamana kadar sürekli meme ucu yarası ile cebelleştim
Herkesi emzirmeyle ilgili video izlemeye davet ediyorum, makas yapma önerilmiyor süt akışını azalttığı için

Makas yapilirsa sut azalir ama zaman gectikce. Sutun akisina engel olunuyor cunku. Yani ben oyle biliyorum en azından

Cocugun göğsü tam kavramasi için önce gogus kahverengi bolgesini sute bulayin sonra direkt cocugun agzina vermek yerine biraz agiz cevresinde dolandirin o aranmaya baslasin yakalamak istesin refleksel olarak o agzini kocaman acinca verin diyorlar.

Agzina verirken kahverengi kismi alsin diye sonra borakiyorsunuz zaten birde gogsu buyuk olanlar cocugunu burnunu kapatabiliyor temkinli olmakta yarar var.Cok sukur ben boyle yaptim sutun akisida gayet iyiydi hemsireler bile surekli masallah diyip durdular

Ben ağlayarak emziriyordum acıdan
Arttıyorum, meme ucum çatlamış kanamış bu da içmiş gecenin bi vakti kanlı kusmuk gördüm aklım çıktı gece 3 acile koştuk nerdeyse 2 gün yoğunbakımda yatıracaklardı kontrol amaçlı iizn vermedik aldık eve geldik tabi ben sonradan anladım kanlı emdiğini

Benim goguslerim normalde de kafam kadardır simdi daha da irilesti. Emzirirken memeyi elimden bırakma sansim yok cocuk nefessiz kalir mazallah:/

Ya ben de kocam beni öyle görmesin istiyorum saçma bir duygu ama ne bileyim komik geliyor, sanki saçma sapan bir dans hareketi deniyormuşum gibi utanıyorum emzirmeden
Evet bana da garip geliyor düşüncesi , vücudumdan çıkan bir sıvıyla bir canlıyı beslemek ben kocam değilde öyle kaynanam falan olmasın istiyorum
Ben mememde delik olduğunu bile düşünmüyorum doktora da gösterdim bir muayenede normal dedi ama hala bana delik yok gibi geliyor
kız Allah iyiliğini versin güldürdün akşam akşam. Erkeklerin memişlerinde bile delik var
Yaaa herkes senin gibi söylüyor , umarım denilen gibi olur
Gün yaklaştıkça bende uçlarda küçüldü gibi oldu nası çekip emecek hiç bilmiyorum
Off evet ucu küçüldü kahverengi alan büyüdü gibi sanki , bir de ben çok huyluyumdur kendim bile elleyemem öyle göğsümü bebeğe nasıl vereceğim bilmiyorum
İlk emzirdiğimde eeşim annem görümcem kız kardeşim hepsi başımdaydı hemşire de tabi o an hiç böyle şeyler düşünmüyorsunuz inanınki
Ayy ben şimdiden söyledim hemşire dışında kimseyi istemiyorum diye , bir de onlar olursa hayatta yapamam
Hadi inşallah o güdüler bize bol bol gelir
Ay inşallahhhh
Ya çok korkunç böyle şeylerde mi olabiliyor

ayy bu durum çok kötüymüş neyse ki neyden olduğunu anlamışsınız bari

Ya çok korkunç böyle şeylerde mi olabiliyor
Evet maalesef bebek için bi zararı yok emzirmeye devam edin diyorlar ki kan sadece emmeyle geliyor meme ucunda çatlak olduğu için, bende ne bileyim hiç aklıma gelmez duymamıştım da emip çürütüp kusmuş sonradan anladık

Hamileyken bile okadar büyümedi benimkiler ya hep küçük olacak galiba ilk baslarda büyüdü sonra söndü sanki böyle olunca büyük memelerde sanki daha çok süt olcakmis düşüncesi oluyor bende
Valla canım kafamX2=memem ama sütüm yoktu azdı yani o işler öyle olmuyor küçücük memelerden ne süt geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…