• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ac gittim gayet hareketliydi 😀
En son gittigimde adete gore 11+4 ulturasonda 12+1 ciktik ayagiyla diger tarafa kayiyordu(ayak kisimlari net degil tabi ama anlasiliyor ne yaptigi)
Yarin ikili tarama icin ulturason var mesela has.yolu 1bucuk saat suruyor yine biseyler yiyemem buyuk ihtimal cunku sabah erken saat asla canim bisey istemiyor
Ben gittiğimde 10 haftalıktı tam 🤭 benim tüp bebek olduğu için diken üstündeyim hep. Yani doktor sordu aç mısın diye ben ordan düşündüm bi kaç topikte okumuştum çikolata ve kahve hareketlendiriyormuş. Bakalım inşallah güzel şeylerle karşılaşırız 🥰

Kızlar merhaba bende yarın ikili test için gideceğim 12+1 oldum bugün. Geçen ay gittiğimde kahvaltıyı erken yapmıştım biraz açlık vardı bebiş sadece ayağını oynattı. Genelde çikolata yiyorlar muayene öncesi siz çikolata veya kahve içtiniz mi hareketi için
Canım bende hastaneye girmeden çikolata yedim baya hareketliydi sebebi o mu bilmiyorum ☺️

bugün perinatolog da erkek dedi, kendi doktorum boş görüyorum dedi. bakalım nipt test ne diyecek? ama heralde perinatolog yanılmaz. nub dikse kesin erkek mi? :D

Kızlar merhaba bende yarın ikili test için gideceğim 12+1 oldum bugün. Geçen ay gittiğimde kahvaltıyı erken yapmıştım biraz açlık vardı bebiş sadece ayağını oynattı. Genelde çikolata yiyorlar muayene öncesi siz çikolata veya kahve içtiniz mi hareketi için
Ben cikolata yiyip gitmistim, 12+3 du gittigimde hic ama hic hareket etmedi 😁

Ben gittiğimde 10 haftalıktı tam 🤭 benim tüp bebek olduğu için diken üstündeyim hep. Yani doktor sordu aç mısın diye ben ordan düşündüm bi kaç topikte okumuştum çikolata ve kahve hareketlendiriyormuş. Bakalım inşallah güzel şeylerle karşılaşırız 🥰
Rabbim korusun canim hepimiz kontrol olup güzel haberlerle cikana kadar diken ustundeyiz
Kotuyu dusunmeyelim insallah bebiskolarimiz sapasaglam🤩

Ay kizlar kadinlar klubunde ecowel diye bir anket ckiyordu doldurmustum, sizde yaptinizmi bana urun gondermisler 😍

Eklentiler

• IMG_20241212_152421.webp
    IMG_20241212_152421.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 68
Ben tatlı vs yemesem de hareketli bizimki. Hatta bazen bulantıdan iki zeytin yiyip gittiğim bile oldu. Doktorum her seferinde diyor ki maşallah çok hareketli. Biraz tabi mübalağa ediyor ama erken haftalarda tatlı vs etkili olur mu ki hiç bilmiyorum. Bir dahakine doktora sormakta fayda olabilir

Kizlar merhaba. Bugün kontrole gittim. Doktor plasentanin rahim ağzına yakın olduğunu söyledi. Yani asagidaymis. Fakat teşhis için erken dedi. 23. Haftada asıl belli olur dedi. Plasenta rahim ağzını kapatır ise o doğumu ben yaptırıyorum perinatalog bakıyor dedi. Benim ister istemez moralim bozuldu, suan 13 haftalık yukarı çıkar inşallah de mi?
Bana da aynı şeyleri söyledi doktor 13. Haftada 24 e kadar cıkmasını bekleriz dedi spor ilişki yasak kendini çok yorma dedi bekleyip göreceğiz inşallah hepimizinki çıkar baya bir kişi var o şeklide

Bana da aynı şeyleri söyledi doktor 13. Haftada 24 e kadar cıkmasını bekleriz dedi spor ilişki yasak kendini çok yorma dedi bekleyip göreceğiz inşallah hepimizinki çıkar baya bir kişi var o şeklide
Evet varmış gerçekten. İnşallah yavrularımız büyüdükçe yerlerine yerleşirler. 🥰

Kizlar bu ense kalınlığı bakılan hangisi? Renkli dopler çektirdim ben bugün. Hem ense kalınlığında baktı. Hem de kan akışına baktı sanırım. Sizinki de öyle mi? Hatta aspirine gerek yok dedi.

Kizlar bu ense kalınlığı bakılan hangisi? Renkli dopler çektirdim ben bugün. Hem ense kalınlığında baktı. Hem de kan akışına baktı sanırım. Sizinki de öyle mi? Hatta aspirine gerek yok dedi.
Kaçıncı haftadasınız acaba? Ben 13teyim henüz öyle bir şey yapılmadı detaylı ultrason 20 haftadan sonra diye biliyordum :o

Kaçıncı haftadasınız acaba? Ben 13teyim henüz öyle bir şey yapılmadı detaylı ultrason 20 haftadan sonra diye biliyordum :o
İkili test yapılıyor ense kalınlığı, burun kemiğinin varlığı/yokluğu kriterlerine ve kan değerlerine göre. 14. Haftaya kadar süresi var. Bir istatistik testi. Kesin sonuç vermiyor.

Kaçıncı haftadasınız acaba? Ben 13teyim henüz öyle bir şey yapılmadı detaylı ultrason 20 haftadan sonra diye biliyordum :eek:
Anne bebek arasında kan akimi sağlıklı mi diye bakiliyormuş. Bebeğin kalbine baktı. Bir de ensesine baktı. 13. Hafta ve sonrada yapılıyor. Bir de işte 20. Hafta da detaylı ultrason tabi.

İkili test yapılıyor ense kalınlığı, burun kemiğinin varlığı/yokluğu kriterlerine ve kan değerlerine göre. 14. Haftaya kadar süresi var. Bir istatistik testi. Kesin sonuç vermiyor.
Evet ikiliyi biliyorum. Kesin sonuç vermiyor. O yüzden yaptirmadim onu. Yaştan dolayi risk çıkıyormuş.

Back
X