Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Ac gittim gayet hareketliydi 😀
En son gittigimde adete gore 11+4 ulturasonda 12+1 ciktik ayagiyla diger tarafa kayiyordu(ayak kisimlari net degil tabi ama anlasiliyor ne yaptigi)
Yarin ikili tarama icin ulturason var mesela has.yolu 1bucuk saat suruyor yine biseyler yiyemem buyuk ihtimal cunku sabah erken saat asla canim bisey istemiyor
Ben gittiğimde 10 haftalıktı tam 🤭 benim tüp bebek olduğu için diken üstündeyim hep. Yani doktor sordu aç mısın diye ben ordan düşündüm bi kaç topikte okumuştum çikolata ve kahve hareketlendiriyormuş. Bakalım inşallah güzel şeylerle karşılaşırız 🥰

Kızlar merhaba bende yarın ikili test için gideceğim 12+1 oldum bugün. Geçen ay gittiğimde kahvaltıyı erken yapmıştım biraz açlık vardı bebiş sadece ayağını oynattı. Genelde çikolata yiyorlar muayene öncesi siz çikolata veya kahve içtiniz mi hareketi için
Canım bende hastaneye girmeden çikolata yedim baya hareketliydi sebebi o mu bilmiyorum ☺️

bugün perinatolog da erkek dedi, kendi doktorum boş görüyorum dedi. bakalım nipt test ne diyecek? ama heralde perinatolog yanılmaz. nub dikse kesin erkek mi? :KK70:

Kızlar merhaba bende yarın ikili test için gideceğim 12+1 oldum bugün. Geçen ay gittiğimde kahvaltıyı erken yapmıştım biraz açlık vardı bebiş sadece ayağını oynattı. Genelde çikolata yiyorlar muayene öncesi siz çikolata veya kahve içtiniz mi hareketi için
Ben cikolata yiyip gitmistim, 12+3 du gittigimde hic ama hic hareket etmedi 😁

Ben gittiğimde 10 haftalıktı tam 🤭 benim tüp bebek olduğu için diken üstündeyim hep. Yani doktor sordu aç mısın diye ben ordan düşündüm bi kaç topikte okumuştum çikolata ve kahve hareketlendiriyormuş. Bakalım inşallah güzel şeylerle karşılaşırız 🥰
Rabbim korusun canim hepimiz kontrol olup güzel haberlerle cikana kadar diken ustundeyiz
Kotuyu dusunmeyelim insallah bebiskolarimiz sapasaglam🤩

Ay kizlar kadinlar klubunde ecowel diye bir anket ckiyordu doldurmustum, sizde yaptinizmi bana urun gondermisler 😍

Eklentiler

• IMG_20241212_152421.jpg
    IMG_20241212_152421.jpg
    147,7 KB · Görüntüleme: 1
X