Yaaa nasıl tatlı bir resimSelam kızlar nasılsınız bende son eksiklerimi hallettim bebeğin hastane çantasını hazırladım kendi eksiklerimi koyacağım nasipse çantaya bugün kontrol vardı 32+2 olduk çalışamaz raporumu aldım bebiş 2250 gram 47 cm olmuş abilerine benzetemedik kocaman yanakları vardıdilini çıkarmış bide sıpam
Bende Hipp alacağım çok iyi diye duydumBende hipp aldım bu defa bakalım iyi gelecek mi şu Malta’na var ya ondan içmiştim alkolsüz arpa maltı acayip süt yapmıştı
Canım benim öncelikle başın sağolsun, anneciğinin mekanı cennet olsunHerkesi uyutmayan bir neden var geçmiş olsun @Dodine bende ara sıra ağlıyorum elimde değil 38 yaşıma girdim ilk evladım olacak inanın doğumdan zerre korkmuyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum bebeğim hissediyor huzursuz oluyor diye de tekrar tekrar ağlıyorum bana dua edin ne olur benim annem çok zamansız şekilde vefat etti çok acılar yaşadım evliliğim 2. Evlilik eşim dünya iyisi ama adamı da üzüyorum bazen kayınvalide köyde yaşıyor emekli ama yevmiyeye gidiyor evde gelin var biri 1 biri 2 yaşında yavrusu var ve 3 4 defa mevzu oldu kayınvalide gelirse 2 yaşındaki torunla gelecekmiş ben de annesiz bir çocuk lohusa kadın yeni doğan bebek aynı evde olmaz gelmesin annen dedim ama çok kırıldım çocuk çok hareketli kardeşine vuruyor annesi yanındayken çamaşır suyunu üstüne boca etmiş falan yani anlayacağınız yatıp kalkıp yalvarıyorum Rabbime beni kimseye muhtaç etmesin normal doğurayım evime de kimse gelmesin diye kadınla aramda hiç problem yok ama bu sebeple soğudum yoruldum
İnşallah isin kolaylassin. Ama bence acik konus ve bence kayinvaliden bir kac günlüğüne de olsa gelse iyi olur ama cocugu getirmesin. Eltinin iki cocugu varsa baksin bir zahmet. Bence ortaya hatir koyun ve cocuksuz gelsin. Cok kizdim yani. İki tane dogurduysa bakacak yani. İlk gunler normal dogumda dahi insan zor toparlanabiliyor dikis olabiliyor otururken dahi zorlanabiliyor o yüzden gelmesin demektense tek gel demek daha ideal diye düşünüyorumHerkesi uyutmayan bir neden var geçmiş olsun @Dodine bende ara sıra ağlıyorum elimde değil 38 yaşıma girdim ilk evladım olacak inanın doğumdan zerre korkmuyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum bebeğim hissediyor huzursuz oluyor diye de tekrar tekrar ağlıyorum bana dua edin ne olur benim annem çok zamansız şekilde vefat etti çok acılar yaşadım evliliğim 2. Evlilik eşim dünya iyisi ama adamı da üzüyorum bazen kayınvalide köyde yaşıyor emekli ama yevmiyeye gidiyor evde gelin var biri 1 biri 2 yaşında yavrusu var ve 3 4 defa mevzu oldu kayınvalide gelirse 2 yaşındaki torunla gelecekmiş ben de annesiz bir çocuk lohusa kadın yeni doğan bebek aynı evde olmaz gelmesin annen dedim ama çok kırıldım çocuk çok hareketli kardeşine vuruyor annesi yanındayken çamaşır suyunu üstüne boca etmiş falan yani anlayacağınız yatıp kalkıp yalvarıyorum Rabbime beni kimseye muhtaç etmesin normal doğurayım evime de kimse gelmesin diye kadınla aramda hiç problem yok ama bu sebeple soğudum yoruldum
canım ben cumartesi geceden beri çekiyorum hem şiddetli ishal hem kusms bulantıAy kızlar dün sabahtan beri fenayım. Dün sabahtan beri ishalim ve beni ciddi yormaya başladı artık ne yapmam lazım böyle olan var mı neden olurniye olduğunuda anlamadım böyle bi mide bulantısıyla bi anda bi bastırıyo mahvoluyorum
canım ben cumartesi geceden beri çekiyorum hem şiddetli ishal hem kusms bulantıbağırsaklarda enfeksiyon çıktü yüksek 2 kere serum aldım geçmedi antibiyotik başladık bi doktora git mutlaka sıvı kaybından damarlarım o kadar incelmiş serumu zor taktılar bana ihmal etme sende
Bende kızıma hamileyken bunu çok kafaya takmıştım özellikle kv falan emzirirken asla görmesin istiyordum. Ama doğduktan sonra alayı görse umrumda olmadıBen kimseyi istemiyorum dedim annem küstü önce , bebeği emzirmemi istiyorsan böyle yoksa veririm mamayı dedimo zaman sesi çıkmadı
kusma azaldı ama ishal aynı şiddette dewam ediyor doğru düzgün bişey yiyemiyorum dün sabah sadece kızarmış boş bi dilim ekmekle akşamda yağsız bi kaç kaşık sade makarnayı zor yedim kilo veriyorum bideDaha iyi oldunuz mu?
Canım kocama sırf bu yüzden stanley pipetli termos aldırdımBende kızıma hamileyken bunu çok kafaya takmıştım özellikle kv falan emzirirken asla görmesin istiyordum. Ama doğduktan sonra alayı görse umrumda olmadıorada sanırım otomatik bir rahatlık geliyor. Sonra kimseden çekinmiyorsun. Demem o ki bu kimseyi istememe işi geçici zaten emzirirken etraftan su istemen gerekiyor ben kimi görsem bir bardak su istiyordum
Ben onu günde bi kere anca bitiriyodum ama emzirirken çok susanıyomuş galiba ikiye çıkar belkiCanım kocama sırf bu yüzden stanley pipetli termos aldırdım
Ya ben çok su içiyorum 2 bitiyor 3.dolduruyorum, emzirirken en az 3 hatta 4 lememiz lazımBen onu günde bi kere anca bitiriyodum ama emzirirken çok susanıyomuş galiba ikiye çıkar belki
Çok geçmiş olsun canım ishal inanılmaz halsiz bırakıyor insanı bol sıvıyı ihmal etme patates muz falan fayda etmedi miAy kızlar dün sabahtan beri fenayım. Dün sabahtan beri ishalim ve beni ciddi yormaya başladı artık ne yapmam lazım böyle olan var mı neden olurniye olduğunuda anlamadım böyle bi mide bulantısıyla bi anda bi bastırıyo mahvoluyorum
Ay kızlar dün sabahtan beri fenayım. Dün sabahtan beri ishalim ve beni ciddi yormaya başladı artık ne yapmam lazım böyle olan var mı neden olurniye olduğunuda anlamadım böyle bi mide bulantısıyla bi anda bi bastırıyo mahvoluyorum
Ya çok saçma kendi 2 çocuğuna bakamıyorsa sen daha yeni doğum yapmışken minicik bebekle nasıl olacak bakımı üstelik hareketli de bir çocuk diyorsun burada öncelik sensin herkes kendi çocuğuna sahip çıkmalı sonuçta annesinin düşünmesi lazım aslındaÇalışmıyor canım inek vs bir de kendi iki çocuğuna bakamaz diye getiriyor
Sen nasıl oldun canım evdesin demi hastanede değilKızlar aklınızda olsun enfeksiyon gibi durumlarda ekstradan demir içiyorsanız bırakmak gerekiyormuş bnde önceden bilmiyordum hastalığı olumsuz etkiliyormuş
Dayanilmayacak sekildeyse doktora görünmekte fayda var canım ihmal etmeKızlar 34+3 den mrb herkese geçtiğimiz pazar ve bu sabah sadece sağ tarafıma giren şiddetli bir kasik ağrım oluyor yarım saat hareket edemiyorum yatakda kalıyorum. Büyümeye bağlı ağrı diyor nette okuduklarım ama aranızda böyle olan var mi müthiş kramp girer gibi oluyor su içinde kalıyorum. Tek taraflı oluyor idrar yolu ve enfeksiyon söz konusu değil.yalancı doğum kasilmasi böyle mi olur. Perşembe kontrol var ama hiç nst fln henüz girmedim tecrubeleriniz nedr