Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
idrar sonuçlarım enfeksiyon bazı değerlet yüksek çıkmış anlayan bakabilir mi biraz araştırdım da sanki idrar yolu enfeksiyonu var gibi

Eklentiler

• IMG_0039.jpeg
    226,5 KB · Görüntüleme: 46
Ya emzirme fikri bana çok korkunç geliyor inşallah becerebilirim
Ilk emzirme cok tuaf oluyor. Degisik bir duygu anne oldugunu anliyorsun.anlatilmiyor yasaniyor o anin keyfini cikarmaya bak yaparsin tabi ki zorladigin zamanlar olucak olmiyacak demiyorum ama bebeginin bir bakisi gulusu yaninda uyumasi bile sana herseyi unutturucak emin ol en fazla ne kadar emziricez ki hersey geciyor anilarini guzel hatirlamak icin o anlari guzel yonet

Kizlar aralikta emzirme konusulmusta burayada yazayim ilk kez emzireceklerde bilsin sadece gogus ucunu vermeyin tahris ve yara olur emzirme kabus olur kahverengi kisim ile veriyorsunuz
Ay evet oğlum ağzını açmıyodu sadece ucunu alıyodu ne çok çekmiştim

Kahverengi kısım çok büyük ama nasıl sığacak ki ağzına ucunu zor koyuyor bu çocuk yine de deniyim bugün belki işe yarar tutar
Iki parmaginin arasina gogsunun kahve rengi kismini sıkıstir bebek agzini acinca ver o aliyor gereken kismi makas yapar gibi

Kizlar yeni bilgi lazim olur

Bende sadece 2 numaradan 1 paket almıştım . Sonra selen özyurtun videosunu izledim 1 haftada hemen bitti deyince 2 paket 2 ,2 paket de 3 beden aldım inşallah elimde kalmaz
Başlarda çok sık bez değiştiriliyor her gün 7 10 arası düşünün en az, ilk bie hafta zaten kaka sayısı da fazla oluyor o yüzden 1 numara çabuk biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…