Ya emzirme fikri bana çok korkunç geliyorKizlar aralikta emzirme konusulmusta burayada yazayim ilk kez emzireceklerde bilsin sadece gogus ucunu vermeyin tahris ve yara olur emzirme kabus olur kahverengi kisim ile veriyorsunuz
Sonuçlar gayet iyi masaallah :) keşke böyle olsa benimki deidrar sonuçlarım enfeksiyon bazı değerlet yüksek çıkmış anlayan bakabilir mi biraz araştırdım da sanki idrar yolu enfeksiyonu var gibi
Offf bana da.. kimseye de söyleyemiyorum ama nasıl olacak yaa büyük korkum varYa emzirme fikri bana çok korkunç geliyorinşallah becerebilirim
Canım inşallah düzelir seninde sıkma canımı pozitif düşün herşeyin çözümü tedavisi varSonuçlar gayet iyi masaallah :) keşke böyle olsa benimki de
Ablam annelik iç güdüsüyle yapıyorsun merak etme falan dedi ama bilmiyorumOfff bana da.. kimseye de söyleyemiyorum ama nasıl olacak yaa büyük korkum var
Ya ben de kocam beni öyle görmesin istiyorumYa emzirme fikri bana çok korkunç geliyorinşallah becerebilirim
İnşaallah ya. Ben artık ilaç kullanmayı da bıraktım. Çocuğa geçmesin diye dua ediyorum sadeceCanım inşallah düzelir seninde sıkma canımı pozitif düşün herşeyin çözümü tedavisi var
Ben mememde delik olduğunu bile düşünmüyorumYa emzirme fikri bana çok korkunç geliyorinşallah becerebilirim
Bana acilde ebe hemşire baktı 2 parmağnı vajinaya ittirdi resmen kabusum olduAçıklık nasıl anladılar altttan muayene mi ettiler canım nasıl oldu
Neyse ki oğlumdan tecrübeliyim yapcak birşey yokCok ilgi bekliyorlar anneye karsi ayri bir duskunlukleri var ki babasi benden daha cok ilgilenir
Ilk emzirme cok tuaf oluyor. Degisik bir duygu anne oldugunu anliyorsun.anlatilmiyor yasaniyor o anin keyfini cikarmaya bakYa emzirme fikri bana çok korkunç geliyorinşallah becerebilirim
Gün yaklaştıkça bende uçlarda küçüldü gibi oldu nası çekip emecek hiç bilmiyorumAblam annelik iç güdüsüyle yapıyorsun merak etme falan dedi ama bilmiyorum
Ay evet oğlum ağzını açmıyodu sadece ucunu alıyodu ne çok çekmiştimKizlar aralikta emzirme konusulmusta burayada yazayim ilk kez emzireceklerde bilsin sadece gogus ucunu vermeyin tahris ve yara olur emzirme kabus olur kahverengi kisim ile veriyorsunuz
Oglak mi oglunNeyse ki oğlumdan tecrübeliyim yapcak birşey yok
Oğlum koç burcu ve aşırı zor bebekti. Genelde terazi burcu bebekler sakin oluyorOglak mi oglunbnmkide oglak iki oglak ile takilicam artik
Ay evt koc gercekten allah yardim etsin polyanna olamiycam bu konudaOğlum koç burcu ve aşırı zor bebekti. Genelde terazi burcu bebekler sakin oluyor
Bebekliği rahat geçsin de gerisini kızlar düşünsünBen de oğlak burcuyum. Oğlum da oğlak olacak inşallah. Oğlak burcunun bebekliği rahat geçiyormuş. Bana da erkekleri çapkın oluyor vs. dediler ben de bunu kız anneleri düşünsün dedim
Başlarda çok sık bez değiştiriliyor her gün 7 10 arası düşünün en az, ilk bie hafta zaten kaka sayısı da fazla oluyor o yüzden 1 numara çabuk biterBende sadece 2 numaradan 1 paket almıştım . Sonra selen özyurtun videosunu izledim 1 haftada hemen bitti deyince 2 paket 2 ,2 paket de 3 beden aldım inşallah elimde kalmaz