Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bir iki kere normal ondan bişey olmaz benim bu ikinci gebelikte de arada yüksek çıkıyor doktorlar sorun etmiyor. Ayrıca bence düşünme bunları sen sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini merak etme keyfini çıkar

Humana iyi gelmisti bana yine alırım, gaz icinde rezene iciyordum sürekli ama gazman bir kolik bebem vardı ayy en korktugum sey inşallah bu sefer olmaz
Bende hipp aldım bu defa bakalım iyi gelecek mi şu Malta’na var ya ondan içmiştim alkolsüz arpa maltı acayip süt yapmıştı

Bana da ilk saçma geldi canım sonra bir profesöre muayene olduk ona sa sordum o da doğru bırak dedi . Ben de bıraktım artık .
İçin rahat mı dersen değil valla
Valla tıpta en sinir olduğum şey bu. Doktorların farklı şeyleri savunmaları. Sağlık söz konusu doğru tektir birdir hepsi farklı farklı konuşunca sinir oluyorum.

Kız bende yoğurt süt tüketmiyorum bide bişey itiraf ediyim d vitaminimi 8 ayda en fazla 3 kere içmişimdir ihmal etmeyin d vitaminini oda kalsiyumda önemli rol oynuyomuş
Bende d vit kullanmadim hiç ama multivitaminin icinde var onu da 2 3 gunde bir ictim desek yeri demiri de duzgun kullanamiyorum gecen degistirttim ishal yapiyor hepsi deli ediyor
Ebe Tülin batur diye bir kadin var instagramda 1200 gr falan dogurdu ve hic kuveze girmedi bebegi canim kadinin bebegi anne karninda gelişmedi hala arastiriyorlar cocuk suan 4küsür kilo masallah büyüdü bile 2 aylik sanirim emzirme danismani kadin ayni zamanda
Kızlar şu anne çaylarından alan yada kullandığında faydasını gören var mı
Humana iyi ama piyasadan kalkmiş sanirim hic biyerde yok lactamil alcam ben
Humana iyi gelmisti bana yine alırım, gaz icinde rezene iciyordum sürekli ama gazman bir kolik bebem vardı ayy en korktugum sey inşallah bu sefer olmaz
Humana yok bebiş malesef hic bir yerde lactamil baya iyi diyorlardi ilk bebisimde ondan alcam ben

Ay kızlar dün sabahtan beri fenayım. Dün sabahtan beri ishalim ve beni ciddi yormaya başladı artık ne yapmam lazım böyle olan var mı neden olur niye olduğunuda anlamadım böyle bi mide bulantısıyla bi anda bi bastırıyo mahvoluyorum

Canım salgın var sanırım şu an annem de kayınvalidem de senin gibi ishal ve mide bulantısı yaşıyorlar. İş yerinden arkadaşlarımda da raporlu olanlar var hep aynı şikayet. İstersen bi görüş doktorunla ishalin uzun sürmesi de iyi değil. Geçmiş olsun

Valla tıpta en sinir olduğum şey bu. Doktorların farklı şeyleri savunmaları. Sağlık söz konusu doğru tektir birdir hepsi farklı farklı konuşunca sinir oluyorum.
O kadar haklısın ki.. sonra insanlar farklı görüşleri savununca birbirlerine düşüyorlar halbuki bunu yapanda doktorlar.

Bişey dokunuyor bence sana ama ne olabilir yediğin iÇtiğin şeylere bir takiplesene canım

Herkesi uyutmayan bir neden var geçmiş olsun Dodine bende ara sıra ağlıyorum elimde değil 38 yaşıma girdim ilk evladım olacak inanın doğumdan zerre korkmuyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum bebeğim hissediyor huzursuz oluyor diye de tekrar tekrar ağlıyorum bana dua edin ne olur benim annem çok zamansız şekilde vefat etti çok acılar yaşadım evliliğim 2. Evlilik eşim dünya iyisi ama adamı da üzüyorum bazen kayınvalide köyde yaşıyor emekli ama yevmiyeye gidiyor evde gelin var biri 1 biri 2 yaşında yavrusu var ve 3 4 defa mevzu oldu kayınvalide gelirse 2 yaşındaki torunla gelecekmiş ben de annesiz bir çocuk lohusa kadın yeni doğan bebek aynı evde olmaz gelmesin annen dedim ama çok kırıldım çocuk çok hareketli kardeşine vuruyor annesi yanındayken çamaşır suyunu üstüne boca etmiş falan yani anlayacağınız yatıp kalkıp yalvarıyorum Rabbime beni kimseye muhtaç etmesin normal doğurayım evime de kimse gelmesin diye kadınla aramda hiç problem yok ama bu sebeple soğudum yoruldum

Canım başın sağolsun öncelikle. İnş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Lohusa dönemi çok garip bi dönem. Anne ne isterse o olmalı o süreçte. Kimsenin gönlünü yapıcam diye istemediğin şeye tamam deme. O süreçte yaramaz bi çocuk en son ihtiyacın olan şey olacak, bebeği zar zor uyuttuğunda uyandıracak vs stresten çatlarsın. Eminim kayınvaliden de iyi niyetli şekilde gelmek istiyordur ama çocukla çok zor olur. Umarım gönlüne göre doğum yapıp kimseye muhtaç olmadan bu süreci atlatırsın.

Geçmiş olsun canım patates halka ye bugün birde probiyotik alsan iyi gelir aslında. Birde doktoruna söyle kız kardeşimi bu haftalarında ishal oldu diye doktoru yatırmıştı hastaneye

Başın sağolsun ama neden iki çocukla geliyor çocukların annesi çalışıyor mu?

Bunları düşünüp kendini yorma birde eşine değil kayınvalidene anne küçük çocukla zor olur sende bende ekstradan yoruluruz ben hallederim inşallah dersin lütfen bu günlerini zehir etme kendine gebelik çok güzel bir süreç ne kadar ağrılı sızılı olsa da hem bebişler herşeyi hissediyorlar sen ona güzel enerjiler yolla annesi herşeyin bir çözümü var

Canım enfeksiyon falan mı kaptın mide bulantısı da var, bence bi dr a görün ihmal etme

Bnde de var 2 gundur ama tam ishal seklinde degil, bagirsaklarim biraz bozuldu. Hafif mide bulantısı ve karnimda gaz var. Hatta dun bi ara isyerinde sanci gibi oldu aayyy dedim doguruyom mu ben acaba benzer seyleri yasiyoruz kizlar, happy mom uygulamasini takip ediyorum o da bunlari yaziyo bu haftalarda.

Günaydın güzel anneler, ben de 6 gibi tuvalete uyandım tekrar uyuyamadım
Ben kahvaltıyı hiç sevmiyorum. Kendimi bildim bileli yapmam zaten. Geç uyanılan haftasonu aktivitesi benim için kahvaltı. Tunişimin hatrına hamilelikte yapmaya çalıştım ama gerçekten çok sıkıldım itiraz edebilmeyi öğrendiğimden beri yumurta yemiyorum mesela 32-33 yıldır yemiyorumdur. Yavrumun hatrına yedim ama artık olmuyor. Zeytin sevmem, reçel vs aramam, arı ve ürünlerine alerjim var bal yemem, peynir ekmek pek de şey değil benim için. Avokado ve domates salatalık yemekten bıktım. Zaten domates salatalığında vakti geçti. Poğaça ve simit sevmem. Börek, sandviç, tost, yulaf vs. her şeyi denedim olmuyor müsli severim mesela ama öğleden sonra 2 3 gibi sabah değil. Şimdi kalkıp kahvaltı yapmam lazım ne yiyeceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…