Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben de Kasım sonu bıraktım canım

Aynen ya hatta şimdi arayip sordum tekrar süt sagma makinasi vs bile getirmeyin hersey var burdakis üt sagma makinalari daha iyi dedi kadin hala ayniymiş cok şükür tek geceye 23bin alinca ayni kaliyor demek ki
Cnm hangi şehirdeki hangi hastane 23 bin TL merak ettim. Ben Adıyaman da ki özelde daha önce 2 dogumumu yapmıştım şimdi sorduğumda 30 bin dediler anlaşmayla 26 bine yapabileceklerini söylediler. Açık ası çok fazla geliyor bana ve devlette yapacağım sezeryanı

2 hafta önden gidiyor doktor sorun yok dedi bende çok üstünde durmuyorum bazen belli haftalardan sonra gelişim yavaşlıyor ama böyle giderse 4 kilo üstü doğar dedi doktorum
Bende de aynı durum söz konusu ama 34.hafta görünümlü 32.haftalığız benim de kafama takılan doğumu hangisine göre hesaplayacak olmamız İki hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz bakalım orada biraz daha netleşir sanırım. Sizinki kaç haftalık?

Benim lekelenmem olunca bi gece yatmıştım. Tuvaletin ışığı yanmıyordu Kahvaltı kahvaltı denmezdi zaten

Benim oğlum 4.260 doğdu. Ama kızım daha zayıf olcak sanırım öyle zayıf doğsalar bile sonrasında hızla kilo alıyolar yeter ki sağlıkları yerinde olsın

Kızlar ben doğurdum. Dün akşam aniden suyum geldi. Yatırdılar hemen. Bugün öğleden sonra da aldılar. Çok minikler. 28+5 tik. Biri 900 gram biri 1100 gram doğdu. Dualarınızı bekliyoruz
Sağlıkla büyüyecekler inşallah Anneleriyle tanışmak için sabırsızlanmışlar demek ki birazcık, Rabbim ikisini de sağlık ve huzurla evinize götürmeyi nasip etsin, size de büyük geçmiş olsun

Merhaba canım ben de bugun 35+1im doktorum 34te progestan fitili bırak demişti rahim ağzı uzunluğum 20. haftalardan beri 3 cm altındaydı cesaret edip bırakamamıştım dikiş de yok. Ama 35te kesin bırak dedi artık bıraktım.

Benim hastanede diyet yemek vermiyorlar ya yemekleri baya güzeldi cupcake falan getiriyorlardi annemde refakatci yemegini begenmemişti
Ahahah benim de annem refakatçi yemeğini almaya kalkana kadar ben gidip alıp ona getiriyordum. Yoksa yetişemiyordu. Şimdi sizin yaşadığınızın benzerini yaşayabilirim belki belli mi olur
Olabilir bu analar
Kiz kuzenin yürek mi yemiş 3 kisi nasil uyudular yuh ama ya
Benim doktoruma bu fiyatmiş cok dogum yaptirdigi icin canim 2 gece kalirsaniz 26bin dedi ben devlete gidemem ya doktorumdan baskasina güvenemem devlette kum torbasi falan koyuyorlarmiş bi de yenodogan yogun bakimi çok iyi bu hastanenin ilk dogumumu da burda yaptim ben oglumun doktoru yenidogan yogun bakim başkani kadin muhteşem bir doktor 2 yaşa kadar kontrollerini yapti muayenesi 1.5 saat sürüyor gelişimine sosyalligine kadar bakiyor oyun oynatiyor ben Ankara'dayim canim hastanemde Tobb ekonomi üniversitesi hastanesi

Kızlar benim gebelik boyunca hiç iştahım yoktu isteyerek iştahla bir şey yediğim nadir olmuştur . Yine de dikkat ediyorum .
Ama bu ara akşamları ve gece uyanınca canım kesiliyor sanki bayılacak gibi oluyorum . Midemden doğru bir halsizlik çöküyor .
Sizlerde de oluyor mu ?

Bende geceleri aç uyanip kaşar ekmek yiyorum imza gebeligin başindan beri 3.5 kilo alan ben 4 tü gecen hafta 500 gr vermişim

Bize de maraşta 22 bin dediler ama bir gece için . Normalde de sezaryende de bir gece kalınıyormuş . Artarsa tekrar ücret alıyorlarmış
Doktorsuz tek ebeyle normal doğum isterseniz 12 buçuk dedi . Bunu ilk defa duydum

Bende geceleri aç uyanip kaşar ekmek yiyorum imza gebeligin başindan beri 3.5 kilo alan ben 4 tü gecen hafta 500 gr vermişim
Ben de kalkıyorum elma yiyorum kaşar zeytin yiyorum korkuyorum şekerim falan düşer bebeğe zarar veririm diye .
Sonra yatağa yatınca da midem bulanıyor .
Ben de yiyemedim ama 65 den 76 kiloya kadar geldim

Sabah çığlıkla uyandım . Alt bacağıma kramp girdi yataktan hoplamışım acıyla ne zordu ölecektim acıdan . Gebelik boyunca bu 4. Oldu
Eşim de korkudan dilini yutacaktı ben çığlık atınca

Sabah çığlıkla uyandım . Alt bacağıma kramp girdi yataktan hoplamışım acıyla ne zordu ölecektim acıdan . Gebelik boyunca bu 4. Oldu
Ben de geçen hafta öyle uyandım bacağımı çekince de kasılmam oldu doğuracam sandım magnezyumu nerdeyse hiç aksatmadım ama bana da 5 6 kere kramp girmiştir.

Nasil kalktin ben krap girince masaj yaptiryorum cok iyi geliyor yanimda biri var ise yoksa kivranip duruyorum gecmesini bekliyorum gunde 1 kullan dedi dr magnezyumu yoksa benm bunye 2 istiyor

Oluyor olmaz mi gece 1 tam ekmek yedim icini doldurup 1 lt su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…