Ben de Kasım sonu bıraktım canımKızlar ben 35 hafta oldum bugün erken doğum riskim vardı ama doktor ilaçları bıraktırdı ve artık normal hayatına dön dedi ama azcık kendimi yordam resmen karnnım taş kesiliyo ve kasıklarıma sancı giriyo
Hala progestan kullanan varmı veya doktorunun bırak artık dediği benim ki gibi
Ben de sadece demir hapı ve magnezyum alıcam decavit kullanıyordum onu da bıraktırdıBenim doktorum da progestanı artık bıraktırdı, serklajım ve erken doğum riskim var, 35+1 im bugün
Ama magnezyumu doğuma kadar kullan dedi
Decaviti neden bıraktırdı ben kullanıyorum hala gerçi günaşırı içiyorum diyebilirim.Ben de sadece demir hapı ve magnezyum alıcam decavit kullanıyordum onu da bıraktırdı
Cnm hangi şehirdeki hangi hastane 23 bin TL merak ettim. Ben Adıyaman da ki özelde daha önce 2 dogumumu yapmıştım şimdi sorduğumda 30 bin dediler anlaşmayla 26 bine yapabileceklerini söylediler. Açık ası çok fazla geliyor bana ve devlette yapacağım sezeryanıAynen ya hatta şimdi arayip sordum tekrar süt sagma makinasi vs bile getirmeyin hersey var burdakis üt sagma makinalari daha iyi dedi kadin hala ayniymiş cok şükürtek geceye 23bin alinca ayni kaliyor demek ki
Bende de aynı durum söz konusu ama 34.hafta görünümlü 32.haftalığız benim de kafama takılan doğumu hangisine göre hesaplayacak olmamız2 hafta önden gidiyor doktor sorun yok dedi bende çok üstünde durmuyorum bazen belli haftalardan sonra gelişim yavaşlıyor ama böyle giderse 4 kilo üstü doğar dedi doktorum
Benim lekelenmem olunca bi gece yatmıştım. Tuvaletin ışığı yanmıyorduAnnem seneler önce üniversite hastanesinde doğum yapmıştı. Refakatçi yemeği veriyorlar ya eskiden tatlı falan da veriyorlarmış porsiyonlar bolmuş sene 2005. Sene 2024, şimdi o benden ağır diyet yaptı refakatçi yemeği aldığı halde. Ben diyabet yemeğimden ona veriyordum bazen.Aşağıda restoran var gidip alıp ye desem de ben yiyemediğim için gitmiyordu. Hastanede odalarda tuvalet banyolarda peçete yoktu ayrıca o da ayrı bir rezalet.
Benim oğlum 4.260 doğdu. Ama kızım daha zayıf olcak sanırımSigara ne alaka ya, yengem gebelikte bile bırakmadı sigarayı halam da öyle bebeğin kilosuna etki etmedi, bana kalırsa besinle bile alakası yok tamamen yapısal. Aman sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar sonradan toparlanır inşallah
Sağlıkla büyüyecekler inşallahKızlar ben doğurdum. Dün akşam aniden suyum geldi. Yatırdılar hemen. Bugün öğleden sonra da aldılar. Çok minikler. 28+5 tik. Biri 900 gram biri 1100 gram doğdu. Dualarınızı bekliyoruz
Merhaba canım ben de bugun 35+1im doktorum 34te progestan fitili bırak demişti rahim ağzı uzunluğum 20. haftalardan beri 3 cm altındaydı cesaret edip bırakamamıştım dikiş de yok. Ama 35te kesin bırak dedi artık bıraktım.Kızlar ben 35 hafta oldum bugün erken doğum riskim vardı ama doktor ilaçları bıraktırdı ve artık normal hayatına dön dedi ama azcık kendimi yordam resmen karnnım taş kesiliyo ve kasıklarıma sancı giriyo
Hala progestan kullanan varmı veya doktorunun bırak artık dediği benim ki gibi
Benim hastanede diyet yemek vermiyorlar ya yemekleri baya güzeldi cupcake falan getiriyorlardi annemde refakatci yemegini begenmemiştiAnnem seneler önce üniversite hastanesinde doğum yapmıştı. Refakatçi yemeği veriyorlar ya eskiden tatlı falan da veriyorlarmış porsiyonlar bolmuş sene 2005. Sene 2024, şimdi o benden ağır diyet yaptı refakatçi yemeği aldığı halde. Ben diyabet yemeğimden ona veriyordum bazen.Aşağıda restoran var gidip alıp ye desem de ben yiyemediğim için gitmiyordu. Hastanede odalarda tuvalet banyolarda peçete yoktu ayrıca o da ayrı bir rezalet.
Olabilir bu analarAhahah benim de annem refakatçi yemeğini almaya kalkana kadar ben gidip alıp ona getiriyordum. Yoksa yetişemiyordu.Şimdi sizin yaşadığınızın benzerini yaşayabilirim belki belli mi olur
Kiz kuzenin yürek mi yemişUmarım değildir ya, kızılcık idrar yolu enfeksiyonunda çok iyiymiş bi araştır istersen, hatta ben baktım gebeyken de kullanılıyormuş
Hoyy senin benden betermiş durumun ya, ben ağrı kesiciyi son çare olarak alıyorum tekte kesmediyse hiç 2.yi almıyorum ama banada soğuk kompress çok iyi geliyor. Bugün ağrım yok çok şükür
Ya bizimde karın çevresi geriden geliyor ama dr hiç önemsemiyor suyumda iyi hatta azıcık fazla bile, oğlumda bu haftalarda hep geriden geliyordu sadece zayıf bebek olarak doğdu başka problemş olmadı çok şükür. Ben yine evham yapıyorum çünkü arkadaşımın bebeği de karın çevresi geriden geliyordu dr u alalım diye ısrar etmiş 2200 doğdu çok şükür hiç küvöz falan da görmedi oda minyon bi bebek 1 ay da toparladı. Bende devlete randevu aldım bakalım o dr ne diyecek ama makineden dolayı ölçümlerde fark oluyor
Teşekkür ederim canım
Kuzenim yarın doğum yapacak, aradım napıyosun hastane çantan hazır mı diye, yoo ablam gelecek akşam hazırlayacağım dedibiz mi çok evhamlıyız kuzenim mi çok rahat anlamadım kız bi de evi temizliyorum diyo ya, dedim bırak yorma kendini çantanı hazırla dinlen. Bende yıkama ütüleme yaptım ama hala çanta hazır değil bi kaç eksiğim var onlarda gelince tamamlayacağım inşallah
Annem kız kardeşim ve görümcem yanımdaydı ilk gece, 3 ü de fosur fosur uyudu ben tek başıma kalkıp yürüyüş yapıp bi de üstüne bebeği alıp emziriyordum
Benim doktoruma bu fiyatmiş cok dogum yaptirdigi icin canim 2 gece kalirsaniz 26bin dedi ben devlete gidemem ya doktorumdan baskasina güvenemem devlette kum torbasi falan koyuyorlarmiş bi de yenodogan yogun bakimi çok iyi bu hastanenin ilk dogumumu da burda yaptim ben oglumun doktoru yenidogan yogun bakim başkani kadin muhteşem bir doktor 2 yaşa kadar kontrollerini yapti muayenesi 1.5 saat sürüyor gelişimine sosyalligine kadar bakiyor oyun oynatiyor ben Ankara'dayim canim hastanemde Tobb ekonomi üniversitesi hastanesiCnm hangi şehirdeki hangi hastane 23 bin TL merak ettim. Ben Adıyaman da ki özelde daha önce 2 dogumumu yapmıştım şimdi sorduğumda 30 bin dediler anlaşmayla 26 bine yapabileceklerini söylediler. Açık ası çok fazla geliyor bana ve devlette yapacağım sezeryanı
Bende geceleri aç uyanip kaşar ekmek yiyorumKızlar benim gebelik boyunca hiç iştahım yoktu isteyerek iştahla bir şey yediğim nadir olmuştur . Yine de dikkat ediyorum .
Ama bu ara akşamları ve gece uyanınca canım kesiliyor sanki bayılacak gibi oluyorum . Midemden doğru bir halsizlik çöküyor .
Sizlerde de oluyor mu ?
Bize de maraşta 22 bin dediler ama bir gece için . Normalde de sezaryende de bir gece kalınıyormuş . Artarsa tekrar ücret alıyorlarmışBenim hastanede diyet yemek vermiyorlar ya yemekleri baya güzeldi cupcake falan getiriyorlardi annemde refakatci yemegini begenmemişti
Olabilir bu analar
Kiz kuzenin yürek mi yemiş3 kisi nasil uyudular yuh ama ya
Benim doktoruma bu fiyatmiş cok dogum yaptirdigi icin canim 2 gece kalirsaniz 26bin dedi ben devlete gidemem ya doktorumdan baskasina güvenemem devlette kum torbasi falan koyuyorlarmiş bi de yenodogan yogun bakimi çok iyi bu hastanenin ilk dogumumu da burda yaptim ben oglumun doktoru yenidogan yogun bakim başkani kadin muhteşem bir doktor 2 yaşa kadar kontrollerini yapti muayenesi 1.5 saat sürüyor gelişimine sosyalligine kadar bakiyor oyun oynatiyor ben Ankara'dayim canim hastanemde Tobb ekonomi üniversitesi hastanesi
Ben de kalkıyorum elma yiyorum kaşar zeytin yiyorumBende geceleri aç uyanip kaşar ekmek yiyorumimza gebeligin başindan beri 3.5 kilo alan ben 4 tü gecen hafta 500 gr vermişim
Ben de geçen hafta öyle uyandım bacağımı çekince de kasılmam oldu doğuracam sandımSabah çığlıkla uyandım . Alt bacağıma kramp girdi yataktan hoplamışım acıyla ne zordu ölecektim acıdan . Gebelik boyunca bu 4. Oldu
Eşim de korkudan dilini yutacaktı ben çığlık atınca
Nasil kalktin ben krap girince masaj yaptiryorum cok iyi geliyor yanimda biri var ise yoksa kivranip duruyorum gecmesini bekliyorum gunde 1 kullan dedi dr magnezyumu yoksa benm bunye 2 istiyorSabah çığlıkla uyandım . Alt bacağıma kramp girdi yataktan hoplamışım acıyla ne zordu ölecektim acıdan . Gebelik boyunca bu 4. Oldu
Eşim de korkudan dilini yutacaktı ben çığlık atınca
Oluyor olmaz mi gece 1 tam ekmek yedim icini doldurup 1 lt su.Kızlar benim gebelik boyunca hiç iştahım yoktu isteyerek iştahla bir şey yediğim nadir olmuştur . Yine de dikkat ediyorum .
Ama bu ara akşamları ve gece uyanınca canım kesiliyor sanki bayılacak gibi oluyorum . Midemden doğru bir halsizlik çöküyor .
Sizlerde de oluyor mu ?