Bundan 3 damla kullanıyorum canım direk ağzıma damlatiyorjn benKaç damla kullaniyorsun kuzum bende ondan kullanıyorum.oglumda ocean kullanmıştım.bunda devit 3, 50.000 lik kullaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan 3 damla kullanıyorum canım direk ağzıma damlatiyorjn benKaç damla kullaniyorsun kuzum bende ondan kullanıyorum.oglumda ocean kullanmıştım.bunda devit 3, 50.000 lik kullaniyorum
He iyi barii bende hep böyle yan kalcak herhalde diyorum tam çözemedim henüzHer an dönüyolar valla bi gün kafası yukarda ayaklar aşağıda dün akşamdan beri tekmeler mideme doğruydu anlamıştım doktorda kafa aşağıda dedi. Ama çok sık pozisyon değiştiriyolar
Bende de var ondan k vitaminin rutin kullanımı gebelikte tavsiye edilmiyormuş pıhtılaşmayı artırabiliyormuş o yüzden kullanmadım.Bana sağlık ocağnda bunu yazmışlsrdı ama kendi doktorın ocean d3k2 tavsiye etti onu kullanıyorum bu çok etkili olmadı
Kız o çok minik 40 ml aldım ben zaten sürekli kullanılır küçük küçük alınca daha pahalıya gelmez miKızlar lansinoh göğüs ucu kremi 10 ml yeterli oluyormu tecrübeli annelerimiz
Aaa bilmiyordum acaba bi sıkıntım yok diye mi dewam ettirdi hiç pıhtılaşma sorunumda olmadıBende de var ondan k vitaminin rutin kullanımı gebelikte tavsiye edilmiyormuş pıhtılaşmayı artırabiliyormuş o yüzden kullanmadım.
Ya bı arkadasim fazla kullanmadım küçük yetti bana dedi ebbekte indirim var almayan varsa benim gibi ozaman 40,,ml aldım kuzum teşekkürlerKız o çok minik 40 ml aldım ben zaten sürekli kullanılır küçük küçük alınca daha pahalıya gelmez mi
Bnmde 2 aralikta randevum canim one cekersem muhakkak haber veririmBen ilk defa bu doktora gittim canım devlette . Kendi doktoruma daha soramadım . Randevuma 2 hafta var ama bıraktım bu vitamini . Sen daha erken sorarsan bana da haber verir misin ?
Evet gerçekten fazlaymış 150 bin ünite, ama haftada 2 defa kullanabilirsiniz bence kendi dr unuza da sorun yinedeKızlar aranızda bu D vitaminini kullanan var mı ?
Benim doktorum 17. Haftada başlatmıştı buna ilk şişe bitti ben de ikinciyi aldım . Devlette gittiğim doktor hayır ikinciyi kullanma bu d vitamini ağır biraz . Artık kullanmayacaksın dedi de .
canım ben 40 ml almıştım hala evde duruyor ama daha yoğun bi krem almıştım ve sonradan gümüş kapak kullandığım için hiç ihtiyaç duymadımKızlar lansinoh göğüs ucu kremi 10 ml yeterli oluyormu tecrübeli annelerimiz
Özelde devamlı gittiğim doktora her muayenede soruyorum. Hepsine devam kullan diyor . O neden söylemiyor acaba kullanma ya da haftada şu kadar kullan diye . Tuhaf gerçekten.Evet gerçekten fazlaymış 150 bin ünite, ama haftada 2 defa kullanabilirsiniz bence kendi dr unuza da sorun yinede
Valla komsu çıkabiliriz bende yeşilevlerdeyim hemen altında mahallelerimiz bitişik yaEvet 3. inşALLAH. Yenimahalle /Güventepe. Komşu çıkıyormuşuz :)
Ben de kiz olsaydi nehir veya ada istiyodum:) birinciye yani cocuk fikrine zor ikna ettim kocami 2.ye he derse ve kizim olursa kesin koyarim bunlardan birini. Gerci 40 yasindan sonra 2.cocuk nasil olur bilemedim bi de kiz olma garantisi yokBizimki oğlan olsaydı biz de Tuna koyacaktık sağlıkla gelsin
Amin kuzum saolasin.babanın da mekanı cennet olsun.insallah sağlıcakla alalım bebeklerimizi.İyimser aslında ya diyorum ya kötü niyetle yapmadı hiçbirini ama lohusa kafası batıyo insana
Allah rahmet eylesin anneciğine. Acı çok büyük. Sana sabırlar diliyorum. Bende geçtiğimiz ay babamı toprağa verdiğimden beri hala toparlayamadım kendimi. Hala diplerdeyim ama şükür evladım iyi umarım sağlıklada kucağımıza alırız. Onlar bize ilaç olacak
Valla doktor 21 günde 2 kiloyu beğenmedi. Yavaş git dedi. Bende kızımı 12 kiloyla doğurmuştum şimdi bunda şu ana kadar toplam 10 11 kg oldu
Bnm 50.000lik günde 2 damla yapiom ilkten öyle demişti Dr sonra hiç sormadım öyle kullanıyorum sürekli.Bundan 3 damla kullanıyorum canım direk ağzıma damlatiyorjn ben
Cnm ben 40ml almıştım okadar kullandım .hatta kardeşim benden bi iki yıl sonra doğum yaptı o bile kullandı .sonra vermişti bana geri ama nereye koydum hatırlamıyorum yine alcam mecbur.ilk zaman yara olunca göğüs kalkanı da kullanıyordum kapakta kullanıyordum.o yüzden uzun süre yetti.40ml uygun oluyor genelde.10ml alana kadar 40daha mantıklı geliyor.bende bakayım bı ebebegeKızlar lansinoh göğüs ucu kremi 10 ml yeterli oluyormu tecrübeli annelerimiz
Bundan 3 damla kullanıyorum canım direk ağzıma damlatiyorjn ben
Ben de direk ağzıma damlatıyorumBende de var ondan k vitaminin rutin kullanımı gebelikte tavsiye edilmiyormuş pıhtılaşmayı artırabiliyormuş o yüzden kullanmadım.
Teşekkür ederim canım bide ben gümüş kapak almicam.gogus kalkanı almalimiyim sence ilk gebeliğim kalkan da ne işe yarıyor tam bilmiyorumAmin kuzum saolasin.babanın da mekanı cennet olsun.insallah sağlıcakla alalım bebeklerimizi.
Ya ben kızım da yani şimdi baya dagildim sanırım kilo açısından.insallah veririz hemencik
Bnm 50.000lik günde 2 damla yapiom ilkten öyle demişti Dr sonra hiç sormadım öyle kullanıyorum sürekli.
Cnm ben 40ml almıştım okadar kullandım .hatta kardeşim benden bi iki yıl sonra doğum yaptı o bile kullandı .sonra vermişti bana geri ama nereye koydum hatırlamıyorum yine alcam mecbur.ilk zaman yara olunca göğüs kalkanı da kullanıyordum kapakta kullanıyordum.o yüzden uzun süre yetti.40ml uygun oluyor genelde.10ml alana kadar 40daha mantıklı geliyor.bende bakayım bı ebebege
Bide bu kullanmadığım devit 3 damlayı sağlık ocakları ücretsiz veriyor ama bizim burda yokmuş ücretli almıştım bilginiz olsunBen de direk ağzıma damlatıyorum
Ya öylemiymil benim de d3k2 vitamini haftaya randevum bi danışayım doktoruma tekrar
Tamamdır sağlık ocağı çok yakın doktorumun dediğine göre bi gider bakarım teşekkür ederimBide bu kullanmadığım devit 3 damlayı sağlık ocakları ücretsiz veriyor ama bizim burda yokmuş ücretli almıştım bilginiz olsun
Kime sorsam doktorum da dahil normal diyo bu hamilelik çok değişikKızlar bugün regl olcakmisim gibi bir ağrım var kendimi regl modunda hissediyorjm .zaman zaman böyle olması normal demi evhamlı biri değilim normalde ama bilgilenmek istedim