Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Kızlar aranızda bu D vitaminini kullanan var mı ?
Benim doktorum 17. Haftada başlatmıştı buna ilk şişe bitti ben de ikinciyi aldım . Devlette gittiğim doktor hayır ikinciyi kullanma bu d vitamini ağır biraz . Artık kullanmayacaksın dedi de .
Ben bunu kullanıyordum 2 damla olarak. Zamanından önce bitince mecburen farklı d vit reçete etti doktor, sgk ödesin diye. Yoksa devam edecektim. Size kaç damla olarak yazmıştı ?

Benim doktorum 17. Haftada başlatmıştı buna ilk şişe bitti ben de ikinciyi aldım . Devlette gittiğim doktor hayır ikinciyi kullanma bu d vitamini ağır biraz . Artık kullanmayacaksın dedi de .
Bende bundan kullaniyorum ne zarari varmis ki

Bende bundan kullaniyorum ne zarari varmis ki
Önce neler kullanıyorsun dedi kan ilacı multi vitamin magnezyum ve d vitamini dedim . D vitamini hangisi bakayım dedi . Sonra Bu diğer d vitaminleri gibi değil içeriği ağır 2 kutu kullanamazsın bırakalım dedi .

Önce neler kullanıyorsun dedi kan ilacı multi vitamin magnezyum ve d vitamini dedim . D vitamini hangisi bakayım dedi . Sonra Bu diğer d vitaminleri gibi değil içeriği ağır 2 kutu kullanamazsın bırakalım dedi .
Tm canim bende sorayim bir dr degistirsin benimkinide 🫶

Ay bu kv muhabbetine bende bı şeyler söylemek istiyorum 🫣 2020 de oglima doğum yaptığımda başka bı şehirde görev yapıyorduk.ilk hafta annem geldi ikinci hafta kv kp geldi. Benimki de çocuğa su verelim diye tutturdu. Daha bı haftalık bebek. Ben korkuyorum mikrop kapar yada sarılık olur diye. Saolsun yemek vs yapar hizmet beklemez ama çok konuşur 😅😅

Tek sorun kocakarı kafası... Ağlıyor neden ağlıyor bu çocuk kulağı ağrıyor vikis sürelim kulağına. Kp üşüyor diye diye sarıp sarmalatir. Ev zaten sıcak erkek çocuğu sıcağı sevmez. Çocuk döküntü oldu doktor kızdı kontrolde neden bu kadar çocuğu sardınız diye.
ayy aynı benim ki hastaneden eve geldim kızım o gün memeyi tutmadı bi türlü orada çaba sarfediyorum tutsun diye bir yandan ağlıyor stres oldum benim kv gelmiş elinde bir bardak şekerli su çocuğun şekeri düştü ver bunu demez mi inme indi annemle bana :))) onu vereceğime mama veririm neden çocuğa onu vereyim dedim tavuk gibi kabardı homurdandı oturdu bi köşede. Başkalarına çok güzel akıl veriyorum ama kendime gelince yükselemiyorum aslında bi kere sağlam bozmak lazım anlasın da eşime saygımdan ses etmiyorum hata mı yapıyorum bilmiyorum :KK43:

Bana sağlık ocağnda bunu yazmışlsrdı ama kendi doktorın ocean d3k2 tavsiye etti onu kullanıyorum bu çok etkili olmadı

Çok güzel olmuş , elinize sağlık.
sağlıkla gelsin Gökçe 🥰🌸

Benimki de çooook soğuk. Hiç bir şeye yardım etmez gelir oturur sadece. Genelde yazları gelip 20 gün falan kalıyorlar hiç bir şeye elini sürmez , sohbeti falanda yoktur. Ağzından bi tatlı söz çıkmaz. Gelir sigara içip oturur birde gezerler. Doğuma gelmesini hiç istemiyorum ama gelecekler , bakalım nasıl olacak
Çok teşekkür ederim canım, hepsi sağlıkla gelsin inşaAllah 🥰

Aynısı benimkide eksiği var fazlası yok hatta😑
Çok zor soğuk insanla aynı ortamda olmak, Allah kolaylık versin bize 🤭
Doğuma geldiğinde de görmezden gelmeye çalış canım, zor olacak biliyorum ama en güzel zamanlarımız kimse için üzülmeye değmez🥰

Günaydın kızlar bu sabah kontrolümüz vardı gittik. Herşey yolunda görünüyor çok şükür. 30+4 üz bugün. Oğluşum 1610 gram 42 cm olmuş. Ben sadece 21 günde 2 kg almışım sevmedi doktorum dikkat et dedi 🙈 ayak gelişliydi kafa aşağı doğru dönmüş ama zaten normal doğum düşünmediğim için çok sorun değil. 2 hafta sonra gel nst başlıcaz dedi. Kullandığım takviyeler devam normal düşünürsen magnezyum 32-34 arası kesicez sezaryende 36 37 arasına kadar içebilirsin dedi. Kan ilacı d vit doğumdan sonrada devam edicek dedi. Omegave multivitaminde doğuma kadar devam dedi. Mide yanman çok şiddetli olursa gaviscon içebilirsin hiçbir sorun yok dedi. Günde 4-8 ölçek arası. Vajinal plasentaya baktı 1.9 cm uzaklaşmış rahim ağzından risklerin düşük dedi. Bizde durumlar böyle 🥰
Oyy masallahh kuzummm çok sevindim🥰 benim bebek sanki yannduruyomus gibi hissediyorum ayaklarını aşağıda hissediyorum bazen bana mi öyle geliyor bilmiyorum nezaman dönüyorlar acaba ☺️

Bn devit 3 kullanıyorum damla canım hala kullanıyorum doktor devam dedi bana

Aynen ozaman gelemeyen şimdi neden geliyo. Tabi bebek görücek gelen giden olcak gelin hizmetlenicek pişircek edicek ayağına getircek. Hiiç gerek yok dediğin gibi kocanda yeter sana evladında. Hiç canını sıkma arkadaşım. Bilmiyor benim kaynanam bilerek yaptığını düşünmüyorum zira öyle düşünürsem çok bilenirim o yüzden bilmiyor bence. Gece yatakodama dalma sebebide ya benim bebeğe bakamıycamı düşündü yada kendi emzircekti 😂 halbuki 5. Günümden sonra ben kızımla evde başbaşa kaldım tek başıma büyüttüm 6 yaşına getirdim şükür bi kere düşürmedim bi yerini sakatlamadım baktım büyüttüm 😂
İyimser biriyse eğer odana girmesi de yardım amaçlıdır büyük ihtimal.bak ses duydu da gelmedi derler diye de yapmış olabilir.bizimkinde yoktur öyle aman şöyle iyiym ya.ben her zaman derim.allah nasip ederse bende kv olcam.kv nin bana yaptıklarını ben oğluma gelinime yaparsam yuzume bakmasınlar.cunku beni de bı ana doğurdu ki anama da etti ,annem boşver sana taş atana sen gül at derdi hep rahmetli.ahh ahh hamilelikte bu hormonlar tavan hep.
Günaydın kızlar bu sabah kontrolümüz vardı gittik. Herşey yolunda görünüyor çok şükür. 30+4 üz bugün. Oğluşum 1610 gram 42 cm olmuş. Ben sadece 21 günde 2 kg almışım sevmedi doktorum dikkat et dedi 🙈 ayak gelişliydi kafa aşağı doğru dönmüş ama zaten normal doğum düşünmediğim için çok sorun değil. 2 hafta sonra gel nst başlıcaz dedi. Kullandığım takviyeler devam normal düşünürsen magnezyum 32-34 arası kesicez sezaryende 36 37 arasına kadar içebilirsin dedi. Kan ilacı d vit doğumdan sonrada devam edicek dedi. Omegave multivitaminde doğuma kadar devam dedi. Mide yanman çok şiddetli olursa gaviscon içebilirsin hiçbir sorun yok dedi. Günde 4-8 ölçek arası. Vajinal plasentaya baktı 1.9 cm uzaklaşmış rahim ağzından risklerin düşük dedi. Bizde durumlar böyle 🥰
Maşallah paşaya 🤗🥰😍canım 21gunde 2 kilo alman iyi mi kötü mü.valla bende aldı başını gidiyor kilolar.oglumda bu kilodan daha düşük kiloda dogurmustum.12kilo almıştım.kizimda sanırım doğuma kadar 20yi bulurum ay Allah korusun.🫣🥴

Oyy masallahh kuzummm çok sevindim🥰 benim bebek sanki yannduruyomus gibi hissediyorum ayaklarını aşağıda hissediyorum bazen bana mi öyle geliyor bilmiyorum nezaman dönüyorlar acaba ☺️
Her an dönüyolar valla 😂 bi gün kafası yukarda ayaklar aşağıda dün akşamdan beri tekmeler mideme doğruydu anlamıştım doktorda kafa aşağıda dedi. Ama çok sık pozisyon değiştiriyolar 🥰

İyimser biriyse eğer odana girmesi de yardım amaçlıdır büyük ihtimal.bak ses duydu da gelmedi derler diye de yapmış olabilir.bizimkinde yoktur öyle aman şöyle iyiym ya.ben her zaman derim.allah nasip ederse bende kv olcam.kv nin bana yaptıklarını ben oğluma gelinime yaparsam yuzume bakmasınlar.cunku beni de bı ana doğurdu ki anama da etti ,annem boşver sana taş atana sen gül at derdi hep rahmetli.ahh ahh hamilelikte bu hormonlar tavan hep.

Maşallah paşaya 🤗🥰😍canım 21gunde 2 kilo alman iyi mi kötü mü.valla bende aldı başını gidiyor kilolar.oglumda bu kilodan daha düşük kiloda dogurmustum.12kilo almıştım.kizimda sanırım doğuma kadar 20yi bulurum ay Allah korusun.🫣🥴
İyimser aslında ya diyorum ya kötü niyetle yapmadı hiçbirini ama lohusa kafası batıyo insana 😂
Allah rahmet eylesin anneciğine. Acı çok büyük. Sana sabırlar diliyorum. Bende geçtiğimiz ay babamı toprağa verdiğimden beri hala toparlayamadım kendimi. Hala diplerdeyim ama şükür evladım iyi umarım sağlıklada kucağımıza alırız. Onlar bize ilaç olacak 🙏

Valla doktor 21 günde 2 kiloyu beğenmedi. Yavaş git dedi. Bende kızımı 12 kiloyla doğurmuştum şimdi bunda şu ana kadar toplam 10 11 kg oldu 😒

Ben bunu gebelikten çok önce d vitamini eksikliğinde kullandım gebelikte devit-3 damla kullanıyorum.

Benim doktor normal doğum yaparsın dedi ben de gruptan okudum ya magnezyumu 34 gibi bırakacak mıyım dedim hayır doğuma kadar kullan dedi 😅herkes bırakılır diyor benim doktor farklı . Kafası güzel herhalde 😅
Bi doktorun verdiği ilaca diğer doktor olmaz diyor. Benim de kullandığım b vitamini kullanma gebelikte önermiyoruz dedi başka doktorda yazmıştı 🤣 bıraktım ben de zaten eksikliğim yoktu takviye amaçlıydı.

X