Devlet desteklemiyormuş galiba hormonlu spirali evet ücretli olacak bayağı
Yok mama asla kötü bir şey değil hatta ben ilk kızımı tamamen mamayla büyüttüm sütüm hiç olmadı inanın daha rahattı emzirmek kolay diyenleri hiç anlamıyorum ben ya da bana böyle denk geldi bilmiyorum
Ya benim eşim buna martta başvurmuştu 400 TL görünüyor henüz o zaman yasalaşmamış olduğu için ama ödeme yapılmadı. İtiraz etmemiz gerek sanırm
Doğru diyorsun bir cinnet haliyle tehdit etmek belki işe yarayabilir

gece iki kere uyanıyor çocuk zaten mama yese muhtemelen bir kere uyanacak almıyorsa da o iki kereyi de kendisi kalksın baksın
mama sık sık verilmese bile kesinlikle evde bulunması gereken bir şey gece ve dışarı çıkarken kurtarıcı gibi bir şey
Ben kızıma Aptamil kullandım ondan öncesinde SMA kullandım. sma yı sindiremedi yeşil kaka yapmıştı o yüzden aptamil geçmiştik Aptamille çok rahat ettik yine Aptamil alırım alırsam iki yeğenim var onlar da Aptamil ile büyüdü. Bu arada gerçekten gece mama almaya alışırsa sindirim sistemi yerleştikten sonra uyuyabilir sabaha kadar benim kızım dört aylıktı mamayla besleniyordu saat 8:00’de mamasını yer yatardı sabaha kadar kalkmazdı yedide uyanırdı