Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kızlar bu arada KanalD de programa Canan Karatay geldi evdeki kimyasalları çamaşır sularını çöpe atarım geldi resmen diş macunu vvs herşeyde organigemi geçsem dedim

Canim uzulme suyun gelmedikce dogumu durdururlar sende stres yapmadan dinlen. Bol bol uzan gerekmedikce kalkma ciger gelistirici yapmalari cok iyi olmus.insallah zamaninda gelicek merak etme.

Canım benim Allahın izniyle durdurur doktorlar ve zamanında gelir bebişin inşallah ama doğum gerçekleşirse de riskli zamanları atlattık çok şükür. endişeni çok iyi anlıyorum endişelenme de diyemem sana ama sakin olmaya çalış allahın izniyle geçecek ve zamanında gelecek bebeğin

Merhabalar enox kullaninca hamileliginiz nasil gecti?ben iki dusuk yaptim ve de ecopirin ve enox verdi.Suan hamileyim ve korkuyorum tekrar ayni seyi yasamaktan.Ecopiirin ve enoxu nemzanlari kullanuyordunuz?
Merhaba bende okuyunca kayitsiz kalamadim 3 dusugum var fakat 2 si dozumu yanliş ayarladiklari için malesef bende faktor V leiden ve mthfr geni bozuk 0.4mg oksapar kullaniyorum bu 2. bebegim eger ankaradaysaniz doktorumu önerebilirim adam hacettepe ing. Tıp 1. Lik ile bitirmiş işinin ehli bir prof. Ilk gebeligimde 12. Haftaya ladar oksapar ve coraspin 12den sonra doguma kadar oksapar ile devam ettim bunda coraspin bile vermedi bana
Canim umarim saglikla zamaninda gelir bebiş bununla geçer insallah
Bebek için isimli hastane çıkışını hangi sitelerden yaptırdınız kızlar güvenilir memnun kaldığınız sayfaları önerebilir misiniz?
Florijebaby sayfasindan yaptirdim instagrama da ilk cocugumda da ordan yaptirmistim çok kaliteli
Kızlar bu arada KanalD de programa Canan Karatay geldi evdeki kimyasalları çamaşır sularını çöpe atarım geldi resmen diş macunu vvs herşeyde organigemi geçsem dedim
O topa girince cikamiyorsun sonra ben bu pis dünyada niye varim diye sorguluyorsun ben bi ara öyleyfim

Bebek için isimli hastane çıkışını hangi sitelerden yaptırdınız kızlar güvenilir memnun kaldığınız sayfaları önerebilir misiniz?
Atolyerakun sayfasında yaptırdım ben , gruptan bir kaç arkadaşımız da burada yaptırdı.

Eklentiler

• IMG_1285.png
    342,1 KB · Görüntüleme: 34
Çok geçmiş olsun. İnşallah bebeginiz sağlıkla ve zamanında dünyaya gelir.

Evet canım senin burdan yaptırdığını biliyorum inceledim çok güzel modeller var. Hem de Antalya da yapıyormuş kadın ben de Antalyadayim sanırım burdan sipariş oluşturcam teşekkür ederim

Ben sadece tulum şapka yaptırdım, sade bişey istiyodum zaten. Trendyoldan yaptırdım 1 günde kargoya verdiler. Satıcı: miniropa

Eklentiler

• IMG_2896.jpeg
    181,7 KB · Görüntüleme: 35
Ben böyle yaptırdım bugün geldi çok begendim mell tasarim internet siteleride var

Eklentiler

• IMG_8972.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 34
Biz hala isme karar veremediğimiz için kapı süsü hediyelik çikolata vs yaptıramadık henüz. Onlar ne kadar sürüyor? Sipariş veren yaptıran var mı? Ne kadar sürüyor? En geç ne zaman yaptırmak lazım?

Bir yere toplanıyor gibi oluyor baya sertleşiyor yamuluyor karın artık ama arada bir olması normal bebişler büyüdü hareketlerinden kaynaklı, önümüzdeki kontrolde nst de başlarlar orda çıkar zaten

Kapı süsünü dün verdim 1 ay teslim süresi dediler ama trendyol gibi yerlerden alırsanız genelde hemen geliyor bu kadar uzun olmuyor, çikolatayı bende en sona bıraktım 35den sonra sipariş veririm

bikaç hafta daha dayanır inşallah canım dualarım seninle

Kapı süsünü dün verdim 1 ay teslim süresi dediler ama trendyol gibi yerlerden alırsanız genelde hemen geliyor bu kadar uzun olmuyor, çikolatayı bende en sona bıraktım 35den sonra sipariş veririm
Ben pazartesi 33 haftalik olacağım bebeğe isim olarak ben Alp ismini koydum hala eşimin önüne sonuna ikinci isim bulmasını bekliyorum. Bulmadikca da sinirlerim bozuluyor. Teşekkür ederim bilgi için.

Düzenli sıklıkta devam ediyosa sancıdır benim ağrım olmadı karnım sertleşti her zamanli gibi ama tek farkı düzenli olarak 3-5 dk da bir gelmesiydi

Merhaba,sizle daha önce yazışmıştık. Size de tek arter tek venn denilmişti. Süreciniz nasıl geçiyor. Kaçıncı haftadasınız?Umarım herşey yolundadır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…