Canim uzulme suyun gelmedikce dogumu durdururlar sende stres yapmadan dinlen. Bol bol uzan gerekmedikce kalkma ciger gelistirici yapmalari cok iyi olmus.insallah zamaninda gelicek merak etme.Kızlar benim biliyorsunuz spontan kasılmalarım oluyordu bugun aksam cok sık ve düzenli kasılmalarım olmaya basladı 3 5 dkda bir biraz beklediö geçmedi
Hastaneye gittik sancım 70-80 lerde 1-2 dkda bir kasılma giriyo rahım ağzım normalde 35 falandı şimdi ölçtüklerinde 20 cıktı ve 1 cm açılmam var hemen ciger geliştirici yaptılar seruö bağladılar ve doğumu durdurucu ilaçlar vermeye başladılar çok şükür şuan kasılmalarım epey azaldı yok denecek kadar az ama hastanede kalıyoruz sabah doktorum kontol edecek bide dua edin kızlar inşallah doğmaz bebiş 31 hafta bitti bu arada
Ben ig alysra baby yaptirdim cok memnun kaldim yapimi 1 ay suruyor amaBebek için isimli hastane çıkışını hangi sitelerden yaptırdınız kızlar güvenilir memnun kaldığınız sayfaları önerebilir misiniz?
Canım benim Allahın izniyle durdurur doktorlar ve zamanında gelir bebişin inşallahKızlar benim biliyorsunuz spontan kasılmalarım oluyordu bugun aksam cok sık ve düzenli kasılmalarım olmaya basladı 3 5 dkda bir biraz beklediö geçmedi
Hastaneye gittik sancım 70-80 lerde 1-2 dkda bir kasılma giriyo rahım ağzım normalde 35 falandı şimdi ölçtüklerinde 20 cıktı ve 1 cm açılmam var hemen ciger geliştirici yaptılar seruö bağladılar ve doğumu durdurucu ilaçlar vermeye başladılar çok şükür şuan kasılmalarım epey azaldı yok denecek kadar az ama hastanede kalıyoruz sabah doktorum kontol edecek bide dua edin kızlar inşallah doğmaz bebiş 31 hafta bitti bu arada
Bebiş gelene kadar biraz ağır çekimde yaşayacağız mecburen, sonrası hep hareket zatenŞimdi doktor tekrar muayene etti 19 mm eahım agzı 1 cm acıklık dünki ilaçlara ek progestan verdi banadaa bakalım artık yavaşluyorum atlatırsaö bu durumu ev ve yürümesiz dısarı cıkmalar yapacagım
Merhaba bende okuyunca kayitsiz kalamadim 3 dusugum var fakat 2 si dozumu yanliş ayarladiklari için malesef bende faktor V leiden ve mthfr geni bozuk 0.4mg oksapar kullaniyorum bu 2. bebegim eger ankaradaysaniz doktorumu önerebilirim adam hacettepe ing. Tıp 1. Lik ile bitirmiş işinin ehli bir prof. Ilk gebeligimde 12. Haftaya ladar oksapar ve coraspin 12den sonra doguma kadar oksapar ile devam ettim bunda coraspin bile vermedi banaMerhabalar enox kullaninca hamileliginiz nasil gecti?ben iki dusuk yaptim ve de ecopirin ve enox verdi.Suan hamileyim ve korkuyorum tekrar ayni seyi yasamaktan.Ecopiirin ve enoxu nemzanlari kullanuyordunuz?
Canim umarim saglikla zamaninda gelir bebiş bununla geçer insallahKızlar benim biliyorsunuz spontan kasılmalarım oluyordu bugun aksam cok sık ve düzenli kasılmalarım olmaya basladı 3 5 dkda bir biraz beklediö geçmedi
Florijebaby sayfasindan yaptirdim instagrama da ilk cocugumda da ordan yaptirmistim çok kaliteliBebek için isimli hastane çıkışını hangi sitelerden yaptırdınız kızlar güvenilir memnun kaldığınız sayfaları önerebilir misiniz?
O topa girince cikamiyorsun sonra ben bu pis dünyada niye varim diye sorguluyorsun ben bi ara öyleyfimKızlar bu arada KanalD de programa Canan Karatay geldi evdeki kimyasalları çamaşır sularını çöpe atarım geldi resmen diş macunu vvs herşeyde organigemi geçsem dedim
Atolyerakun sayfasında yaptırdım ben , gruptan bir kaç arkadaşımız da burada yaptırdı.Bebek için isimli hastane çıkışını hangi sitelerden yaptırdınız kızlar güvenilir memnun kaldığınız sayfaları önerebilir misiniz?
Çok geçmiş olsun. İnşallah bebeginiz sağlıkla ve zamanında dünyaya gelir.Kızlar benim biliyorsunuz spontan kasılmalarım oluyordu bugun aksam cok sık ve düzenli kasılmalarım olmaya basladı 3 5 dkda bir biraz beklediö geçmedi
Evet canım senin burdan yaptırdığını biliyorum inceledim çok güzel modeller var. Hem de Antalya da yapıyormuş kadın ben de Antalyadayim sanırım burdan sipariş oluşturcam teşekkür ederimAtolyerakun sayfasında yaptırdım ben , gruptan bir kaç arkadaşımız da burada yaptırdı.
✨️Rakun Baby ✨️ (@atolyerakun) • Instagram photos and videos
25K Followers, 6,556 Following, 3,070 Posts - See Instagram photos and videos from ✨️Rakun Baby ✨️ (@atolyerakun)www.instagram.com
1 ay uzunmuş ya doğuma az kaldı onu bekleyemem başka sayfaları bir değerlendircem yine de teşekkür ederimBen ig alysra baby yaptirdim cok memnun kaldim yapimi 1 ay suruyor ama
Ben sadece tulum şapka yaptırdım, sade bişey istiyodum zaten. Trendyoldan yaptırdım 1 günde kargoya verdiler. Satıcı: miniropaBebek için isimli hastane çıkışını hangi sitelerden yaptırdınız kızlar güvenilir memnun kaldığınız sayfaları önerebilir misiniz?
Ben böyle yaptırdım bugün geldi çok begendim mell tasarim internet siteleride varBebek için isimli hastane çıkışını hangi sitelerden yaptırdınız kızlar güvenilir memnun kaldığınız sayfaları önerebilir misiniz?
Bir yere toplanıyor gibi oluyor baya sertleşiyor yamuluyor karın artık ama arada bir olması normal bebişler büyüdü hareketlerinden kaynaklı, önümüzdeki kontrolde nst de başlarlar orda çıkar zatenBide bu kasılmalar ağrılı sancılı biseymi acaba benimde akşamları karnım sertleşiyor ama yemekten sonra gaza bagliyorum zaman zamanda bazı yerler yukarı doğru şişiyor elimle ovaliyorum düzeliyor kasılma böyle biseymi acaba canım ağrım sizin olmadığı için doktora gitmedim hani kasikmasaysa tehlikeli biseymi acaba
Kapı süsünü dün verdim 1 ay teslim süresi dediler ama trendyol gibi yerlerden alırsanız genelde hemen geliyor bu kadar uzun olmuyor, çikolatayı bende en sona bıraktım 35den sonra sipariş veririmBiz hala isme karar veremediğimiz için kapı süsü hediyelik çikolata vs yaptıramadık henüz. Onlar ne kadar sürüyor? Sipariş veren yaptıran var mı? Ne kadar sürüyor? En geç ne zaman yaptırmak lazım?
Çok güzelBen sadece tulum şapka yaptırdım, sade bişey istiyodum zaten. Trendyoldan yaptırdım 1 günde kargoya verdiler. Satıcı: miniropa
bikaç hafta daha dayanır inşallah canım dualarım seninleKızlar benim biliyorsunuz spontan kasılmalarım oluyordu bugun aksam cok sık ve düzenli kasılmalarım olmaya basladı 3 5 dkda bir biraz beklediö geçmedi
Ben pazartesi 33 haftalik olacağım bebeğe isim olarak ben Alp ismini koydum hala eşimin önüne sonuna ikinci isim bulmasını bekliyorum. Bulmadikca da sinirlerim bozuluyor. Teşekkür ederim bilgi için.Kapı süsünü dün verdim 1 ay teslim süresi dediler ama trendyol gibi yerlerden alırsanız genelde hemen geliyor bu kadar uzun olmuyor, çikolatayı bende en sona bıraktım 35den sonra sipariş veririm
Düzenli sıklıkta devam ediyosa sancıdır benim ağrım olmadı karnım sertleşti her zamanli gibi ama tek farkı düzenli olarak 3-5 dk da bir gelmesiydiBide bu kasılmalar ağrılı sancılı biseymi acaba benimde akşamları karnım sertleşiyor ama yemekten sonra gaza bagliyorum zaman zamanda bazı yerler yukarı doğru şişiyor elimle ovaliyorum düzeliyor kasılma böyle biseymi acaba canım ağrım sizin olmadığı için doktora gitmedim hani kasikmasaysa tehlikeli biseymi acaba
Merhaba,sizle daha önce yazışmıştık. Size de tek arter tek venn denilmişti. Süreciniz nasıl geçiyor. Kaçıncı haftadasınız?Umarım herşey yolundadır .Kızlar bu arada KanalD de programa Canan Karatay geldi evdeki kimyasalları çamaşır sularını çöpe atarım geldi resmen diş macunu vvs herşeyde organigemi geçsem dedim