Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Bu kantaron yagini meme uçları içinde duydum sürdükten sonra yikiyormuyuz emzirirken nasıl oluyor acaba bilginiz varmi

Bu kantaron yagini meme uçları içinde duydum sürdükten sonra yikiyormuyuz emzirirken nasıl oluyor acaba bilginiz varmi
Ben eğer iki saatten fazla bir süre emzirmemişsem yıkamıyordum ciltde emildiği için ama diğer türlü ıslak pamuklı bir bezle siliyordum

Kızlar göğüslerimde şöyle bir durum oluştu. Sağ göğsümde süt baya fazla var hatta bebeğim sol göğsümden emerken ordan çok fazla süt geliyor her tarafımı ıslatacak kadar ama diğer taraftan sol göğsüm hep daha yumuşak daha az süt var gibi ve bebeğimde sağ tarafı tercih ediyor hep ve sağ tarafı daha çok emdikçe de ordaki süt artarken soldaki azalıyor gibi geliyor yani anlayacağınız kısır döngüye girdik. Neler yapabilirim ikiisini dengelemek için. Solu emziriken sağdan gelen sütten dolayı her tarafımın ıslanmasından bıktım diğer yandan kızımın hep sağdan emmesini de istemiyorum

Solu emzirirken sağ tarafa göğüs kalkanı kullanabilirsiniz ya da mochi gibi vakumlu pompalardan koyabilirsiniz

Bız oğlumda bı doz yaptirdik öyle kaldı gitti.hepsini yaptıran da var hiç yaptırmayan da.kendiniz karar verin kuzum.
Aynı oglumdan bahsetmişsin cnm.cok şükür şuan kızım daha iyi oğluma göre maşallah.kizimi emzirirken uyumasi olmuyor .portatif beşik var emzirip ona bırakıyorum onda kendi kendine hareketleniyor .bazen sallayınca uyuyor uyanıyor. Mesela oğlum sevmemisti beşik fln.hamakta çare bulmuştuk.onu da her yere goturemion maalesef.portatif beşiği görüyoruz.suan köye geldik getirdik.
Bugün altıncı emziği aldım yine tutmadı
Tutmicak ozaman emzik.bende oglumda becerememistim.ama oğlum biberon da bilmiyordu.kizim yoğun bakımda kaldığı için mi bilmem emzik tuttu.cunku orda biberona da alıştı.

Biberon kullanıyoruz mamayı içiyor doyunca hemen atıyor azcık emeyim oyalanayım diye bir huyu yok.

Kızlar dün 1,5- 2 saat kadar annemle babama bıraktım Tunayı. Hiç ağlamamış, uykudan yeni uyanmıştı, mutluydu, sağdığım süt vardı. Rahat bakmışlar. İşe başlasam geçen hafta bırakmam gerekecekti. Ama ben hiç rahat değildim. Gelince ağladım, beni özlemiştir diye, Onu bırakıp gittiğimi sanmıştır diye iyi ki ücretsiz izne çıkmışım. Ben bırakamam bu kadar küçükken. Uyurken bile yanında durmak istiyorum.

Canım benim sana çok imreniyorum gercektrn ben çocuğuma bukadar bağlı değilmişim gibi geliyor nedenini bilmiyorum uyusa dinlensem diye bakıyorum

Kalkan olabilir ama movhi göğsü uyaracağı için sağdaki süt daha da artmaz mı? Acaba sağı emerken Sola mı taksam ordaki sütü arttırmak için
Açıkçası denemedim ama elektrikli pompalar kadar uyarı verdiğini sanmıyorum bi kaç yorumda denk gelmiştim akan sütü toplamaya yarıyor diyolardı, sağma etkisi pek yokmuş heralde. Solda artsın diye sağı emerken oraya elektrikli pompalardan koyabilirsiniz ama artması için, o mantıklı bence

Canım benim sana çok imreniyorum gercektrn ben çocuğuma bukadar bağlı değilmişim gibi geliyor nedenini bilmiyorum uyusa dinlensem diye bakıyorum
Ben de uyusa dinlensem diyorum canım, uyuyunca yanına yatıyorum ev işi falan hiç umrumda değil ben de çok bağlıyım gibi geliyor. Sende bağlısın minik kuzuna, hastalanınca gerçekten çok korktum ilk defa böyle bir duygu yaşadım. Ondan sonra böyle oldum. Kendimi çok suçladım, bakamadım koruyamadım diye. Şimdi gözümün önünden ayırmak istemiyorum.

Ben pazartesi başlayacağım annemle babam şimdilik rahat bakıyor, yani dahaki gündür denedik. Dün 1 saate yakın kaldı hiç ağlamamış. Bu sabah da doyurup altını alıp verdim 1,5 saat uyumuşum. Kalktığımda uyutuyolardı yine huzursuzluk yapmamış. Sanırım çocuktan ziyade ben zorlanıcam

Bizde de öyle oldu. Benim yokluğumu bile farketmedi belki ama ben sürekli acaba beni aradı mı, Beni çok özlemiştir, onu bırakıp gittim mi sanmıştır diye diye beynimi yedim. Hatta onlarlayken daha sakin gibi ben çok mu stres yapıyorum nedir.

Canım benim Rabbim bütün evlatları korusun en ufak bseyde içimiz acıyor annelik ne zor bazen şükredip ağlıyorum onun karşısında

Evet cidden benimki de daha sakin, bana nazını yapıyor sanki

Kızlar vücudunun bir sürü yerinde böyle şeyler çıkmış bi anda. Hiç farklı bişey yemedim. Ne olabilir. Pütürlü hafif sert gibi

Eklentiler

• IMG_8959.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_8962.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_8960.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar bizim kızın bir kwc gündür gazı var kendisi de çıkartamiyor bende masaj yapıyorum ama.yok napmam.lazkm başka damlada veriyorum ağlıyor emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…