Bu kantaron yagini meme uçları içinde duydum sürdükten sonra yikiyormuyuz emzirirken nasıl oluyor acaba bilginiz varmiPoposunu vücut sampuani sabun ne kullaniliyorsa yikayip kantaron surmek cok iyi geliyor. Kizim cpk alerjendi hep kantaronla büyüdü. İki buçuk yaşında her türlü kizarikliga iyi geldi. Bir sise bile krem bitirmedik. Tavsiye ederim. Kimyasal ne de olsa kremler
Bana fa biraz fazla geldi. Burada yazan arkadaşlar hep gunde dört kez yazdi en fazla
Ben eğer iki saatten fazla bir süre emzirmemişsem yıkamıyordum ciltde emildiği için ama diğer türlü ıslak pamuklı bir bezle siliyordumBu kantaron yagini meme uçları içinde duydum sürdükten sonra yikiyormuyuz emzirirken nasıl oluyor acaba bilginiz varmi
Solu emzirirken sağ tarafa göğüs kalkanı kullanabilirsiniz ya da mochi gibi vakumlu pompalardan koyabilirsinizKızlar göğüslerimde şöyle bir durum oluştu. Sağ göğsümde süt baya fazla var hatta bebeğim sol göğsümden emerken ordan çok fazla süt geliyor her tarafımı ıslatacak kadar ama diğer taraftan sol göğsüm hep daha yumuşak daha az süt var gibi ve bebeğimde sağ tarafı tercih ediyor hep ve sağ tarafı daha çok emdikçe de ordaki süt artarken soldaki azalıyor gibi geliyor yani anlayacağınız kısır döngüye girdik. Neler yapabilirim ikiisini dengelemek için. Solu emziriken sağdan gelen sütten dolayı her tarafımın ıslanmasından bıktım diğer yandan kızımın hep sağdan emmesini de istemiyorum
Kalkan olabilir ama movhi göğsü uyaracağı için sağdaki süt daha da artmaz mı? Acaba sağı emerken Sola mı taksam ordaki sütü arttırmak içinSolu emzirirken sağ tarafa göğüs kalkanı kullanabilirsiniz ya da mochi gibi vakumlu pompalardan koyabilirsiniz
Bız oğlumda bı doz yaptirdik öyle kaldı gitti.hepsini yaptıran da var hiç yaptırmayan da.kendiniz karar verin kuzum.Sağlık ocağına menenjit sordum doktorun karar veriyor dedi nezaman baslanacagina önümüzdeki hafta gidicem bende kontrole sorarım artık hepsi farklı söylüyor galiba. Kesin yaptırmak gerekirmi bu aşıyı da acaba
Aynı oglumdan bahsetmişsin cnm.cok şükür şuan kızım daha iyi oğluma göre maşallah.kizimi emzirirken uyumasi olmuyor .portatif beşik var emzirip ona bırakıyorum onda kendi kendine hareketleniyor .bazen sallayınca uyuyor uyanıyor. Mesela oğlum sevmemisti beşik fln.hamakta çare bulmuştuk.onu da her yere goturemion maalesef.portatif beşiği görüyoruz.suan köye geldik getirdik.Benm ilk bebeğim de öyleydi ve bu bebegimde hep ayakta ya da kucakta duruyor. Gece uykusu hariç gündüz ikisini de hiç bir şekilde uyutup bir yere koyamadim. Heves edip babybjorn aldım buna kesinlikle durmuyor. Hamak aldım onda da yok:) Kızım da 1,5 yaştan sonra ancak gündüz uykularında bir yere yatirip iş yapabilir oldum. Herkes nasıl alıştırırsan öyle gider dedi. Ama inanın o iş öyle değiliki çocuğumda aşırı gazlı ve ancak kucakta ya da ayakta sallayarak uyuturken sancılarını unutup sallanmaktan uyuyorlar. Bıraktığın an sancı geliyor uyaniyorlar. Büyükte tabi artık kalmadı 3 yaşına girecek. Ama bebeğini gündüz uyutup beşikte bırakanlara çok imreniyorum:) Ben destek almadan çocuk büyütemedim maalesef. Her çocuğun dinamiği farklı oluyor. Ama buyugu de var ben de ona dayanarak tünelin ucunda aydınlık var az sabir annelerim:)
Tutmicak ozaman emzik.bende oglumda becerememistim.ama oğlum biberon da bilmiyordu.kizim yoğun bakımda kaldığı için mi bilmem emzik tuttu.cunku orda biberona da alıştı.Bugün altıncı emziği aldım yine tutmadı
Biberon kullanıyoruz mamayı içiyor doyunca hemen atıyorBız oğlumda bı doz yaptirdik öyle kaldı gitti.hepsini yaptıran da var hiç yaptırmayan da.kendiniz karar verin kuzum.
Aynı oglumdan bahsetmişsin cnm.cok şükür şuan kızım daha iyi oğluma göre maşallah.kizimi emzirirken uyumasi olmuyor .portatif beşik var emzirip ona bırakıyorum onda kendi kendine hareketleniyor .bazen sallayınca uyuyor uyanıyor. Mesela oğlum sevmemisti beşik fln.hamakta çare bulmuştuk.onu da her yere goturemion maalesef.portatif beşiği görüyoruz.suan köye geldik getirdik.
Tutmicak ozaman emzik.bende oglumda becerememistim.ama oğlum biberon da bilmiyordu.kizim yoğun bakımda kaldığı için mi bilmem emzik tuttu.cunku orda biberona da alıştı.
Canım benimKızlar dün 1,5- 2 saat kadar annemle babama bıraktım Tunayı. Hiç ağlamamış, uykudan yeni uyanmıştı, mutluydu, sağdığım süt vardı. Rahat bakmışlar. İşe başlasam geçen hafta bırakmam gerekecekti. Ama ben hiç rahat değildim. Gelince ağladım, beni özlemiştir diye, Onu bırakıp gittiğimi sanmıştır diyeiyi ki ücretsiz izne çıkmışım. Ben bırakamam bu kadar küçükken. Uyurken bile yanında durmak istiyorum.
Açıkçası denemedim ama elektrikli pompalar kadar uyarı verdiğini sanmıyorumKalkan olabilir ama movhi göğsü uyaracağı için sağdaki süt daha da artmaz mı? Acaba sağı emerken Sola mı taksam ordaki sütü arttırmak için
Ben de uyusa dinlensem diyorum canım, uyuyunca yanına yatıyorumCanım benimsana çok imreniyorum gercektrn ben çocuğuma bukadar bağlı değilmişim gibi geliyor nedenini bilmiyorum uyusa dinlensem diye bakıyorum
Ben pazartesi başlayacağımKızlar dün 1,5- 2 saat kadar annemle babama bıraktım Tunayı. Hiç ağlamamış, uykudan yeni uyanmıştı, mutluydu, sağdığım süt vardı. Rahat bakmışlar. İşe başlasam geçen hafta bırakmam gerekecekti. Ama ben hiç rahat değildim. Gelince ağladım, beni özlemiştir diye, Onu bırakıp gittiğimi sanmıştır diyeiyi ki ücretsiz izne çıkmışım. Ben bırakamam bu kadar küçükken. Uyurken bile yanında durmak istiyorum.
Bizde de öyle oldu. Benim yokluğumu bile farketmedi belki ama ben sürekli acaba beni aradı mı, Beni çok özlemiştir, onu bırakıp gittim mi sanmıştır diye diye beynimi yedim. Hatta onlarlayken daha sakin gibiBen pazartesi başlayacağımannemle babam şimdilik rahat bakıyor, yani dahaki gündür denedik. Dün 1 saate yakın kaldı hiç ağlamamış. Bu sabah da doyurup altını alıp verdim 1,5 saat uyumuşum. Kalktığımda uyutuyolardı yine huzursuzluk yapmamış. Sanırım çocuktan ziyade ben zorlanıcam
Canım benim Rabbim bütün evlatları korusun en ufak bseyde içimiz acıyor annelik ne zor bazen şükredip ağlıyorum onun karşısındaBen de uyusa dinlensem diyorum canım, uyuyunca yanına yatıyorumev işi falan hiç umrumda değil ben de çok bağlıyım gibi geliyor. Sende bağlısın minik kuzuna, hastalanınca gerçekten çok korktum ilk defa böyle bir duygu yaşadım. Ondan sonra böyle oldum. Kendimi çok suçladım, bakamadım koruyamadım diye. Şimdi gözümün önünden ayırmak istemiyorum.
Evet cidden benimki de daha sakin, bana nazını yapıyor sankiBizde de öyle oldu. Benim yokluğumu bile farketmedi belki ama ben sürekli acaba beni aradı mı, Beni çok özlemiştir, onu bırakıp gittim mi sanmıştır diye diye beynimi yedim. Hatta onlarlayken daha sakin gibiben çok mu stres yapıyorum nedir.
Kuzum egzama mi acaba bizim kızın yuzubde vardı bide boynunda alerjik mi acaba senin bebeKızlar vücudunun bir sürü yerinde böyle şeyler çıkmış bi anda. Hiç farklı bişey yemedim. Ne olabilir. Pütürlü hafif sert gibi
Evet alerjik hem de çokKuzum egzama mi acaba bizim kızın yuzubde vardı bide boynunda alerjik mi acaba senin bebe
Kuzum biz egzama.icin mustela balm aldık avakadolu yeşil bir krem iyi geldiEvet alerjik hem de çokatopik egzamaymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?